Prezentarea VPN Kill Switch pentru Windows, Mac, Android și iOS!

Comutator de ucidere VPN de la SaferVPN


SaferVPN este mândru să anunțe noul nostru VPN Kill Switch – disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS! Această nouă caracteristică vă asigură că nu sunteți niciodată expus online. Asigurați-vă că consultați noua noastră adăugare obligatorie, sugerată pentru oricine dorește să își maximizeze confidențialitatea și anonimatul.

SaferVPN oferă conexiuni incontestabil de fiabile cu peste 400 de servere peste 30 de țări, dar, ca în orice VPN, este posibil să nu fiți întotdeauna conectat 100% din timp.

Uneori, conexiunile VPN devin instabile ca urmare a congestionării rețelei sau a locației aleasă de server. Indiferent, în cazul abandonului de conectare, este posibil ca dispozitivul dvs. să se fi reconectat la Wi-Fi fără serviciul VPN însoțitor. Aceste picături de conexiune vă lasă expus temporar și vulnerabil la vulturi care așteaptă să surprindă informații personale.

Noul nostru VPN Kill Switch vă va tăia conexiunea la Internet atunci când VPN-ul dvs. nu reușește, ascundând toate informațiile dvs. vitale!

Ce este un VPN Kill Switch?

Rețeaua virtuală virtuală a SaferVPN vă permite să vă bucurați de o conexiune privată și sigură în timp ce navigați printr-un tunel criptat la nivel de bancă de 256 biți.

Și acum, funcția noastră de comutare VPN Kill vă taie conexiunea la Internet atunci când VPN-ul dvs. nu reușește prin rețele nesecurizate, ascunzând toate informațiile vitale ale utilizatorului nostru!

Dar este mai mult decât o caracteristică suplimentară, este un plus complet vital și critic pentru securitatea dvs.! Un Switch Kill este conceput special pentru a adăuga o măsură de prevenire suplimentară pentru a evita transmiterea datelor dvs. în cazul în care VPN-ul dvs. se deconectează.

Una dintre cele mai mari avantaje de a avea un VPN este capacitatea sa de a-ți ascunde adresa IP. Din nefericire, atunci când conexiunea VPN vă va redacta implicit computerul la adresa dvs. IP individuală furnizată de furnizorul de servicii Internet. Când se întâmplă acest lucru, chiar și pentru o secundă, adresa dvs. IP reală, necriptată este expusă, dezvăluind locația computerului dvs., precum și oricare dintre site-urile și protocoalele accesate la momentul respectiv..

Aceste deconectări permit amatorilor, hackerilor și terților să piardă informațiile dvs. personale. Cu ajutorul VPN Kill Switch, vă puteți păstra detaliile private și vă puteți proteja identitatea online – ceea ce înseamnă că puteți naviga oriunde și oricând, fără să vă faceți griji despre expunerea din nou!

Pentru a afla mai multe despre avantajele unui comutator de ucidere, consultați acest videoclip:

De ce să folosiți un comutator de ucid VPN?

Un Switch Kill vă poate proteja chiar și în cele mai neașteptate moduri! Dacă conexiunea dvs. scade, de multe ori nu știți că s-a întâmplat până nu este prea târziu. Chiar și cu cel mai stabil VPN de partea ta, picăturile ocazionale sunt inevitabile. Un comutator de ucid VPN vă asigură că nu vă conectați niciodată la Internet fără protecție VPN și adăugați securitate suplimentară protejând datele transmise și adresa IP..

Dar ce se întâmplă dacă lipsa dvs. de conexiune VPN nu provine dintr-o picătură, ci pentru că pur și simplu ați uitat să o activați înainte de a vă conecta la Internet? Norocos pentru tine, avem o soluție pentru doi! Când asociați noua noastră securitate Wi-Fi automată cu Switch-ul VPN Kill, VPN-ul dvs. va fi conectat ÎNTOTDEAUNA și NICIODATĂ nu va expune informațiile dvs. personale!

#VPN-urile au nevoie de un #KillSwitch. Cea mai recentă caracteristică de securitate a # SaferVPN, Kill Switch, este aici! Faceți clic pe Pentru a Tweet

Deși este posibil ca mulți oameni să nu creadă că au nevoie de acest nivel de securitate, dacă aveți în vedere să vă seriozați cu privire la confidențialitatea dvs., puteți începe imediat să experimentați beneficiile acestei funcții noi.

Cine are nevoie de un comutator de ucid VPN?

Dacă depindeți de un VPN pentru a vă păstra locația personală și informațiile de navigare complet confidențiale, atunci să aveți un Switch Kill în orice moment este absolut esențial.

Prezentarea noului nostru VPN Kill Switch pentru Windows și Mac!

Dacă utilizați BitTorrent sau alt software de descărcare / partajare a fișierelor, ar trebui să luați în considerare cu siguranță nivelul dorit de securitate. Utilizatorii torrentului sunt deosebit de vulnerabili la expunerea identității și adresei IP, deoarece informațiile pe care le transmiteți prin conexiuni nesecurizate afișează deschis exact cine sunteți și ce descărcați.

Dacă doriți să rămâneți anonim online, investiți într-un Switch Kill și in mod deosebit un VPN, este exact ceea ce aveți nevoie.

De ce alege SaferVPN?

Deși nivelul dvs. de dorință a Kill Switch poate varia, este incontestabil faptul că TOTUL are nevoie de un VPN. De exemplu, știați că căutările dvs. personale pot fi solicitate în mod legal? Dacă nu vă place ideea ca altcineva să aibă acces la aceste informații și doriți să preveniți urmărirea activităților dvs. online de către agențiile guvernamentale și agenții de publicitate, nu vă reproșăm.

Cu SaferVPN puteți naviga pe web cu o conexiune criptată, dirijând activitatea dvs. de Internet printr-un server de la distanță, menținând confidențialitate completă, în timp ce împiedica guvernele și agențiile să vă monitorizeze activitățile online.

Al nostru aplicații ușor de utilizat și software VPN fără probleme sunt oferite pentru fiecare dispozitiv care funcționează fără cusur pe desktop, mobil și browser. Cu SaferVPN, vă puteți bucura de aplicații de ultimă oră, perfecte pentru Windows, Mac, iOS, Android și chiar Chrome! Este nevoie doar de un singur clic sau de un clic și puteți debloca accesul la internet fără restricții, sigur, în câteva secunde!

Dacă sunteți gata să vă protejați împotriva conexiunilor VPN abandonate și a scurgerilor IP, noul nostru switch Switch VPN este exact ceea ce aveți nevoie! Trebuie doar să vă înscrieți, să instalați și să vă bucurați de confidențialitate și libertate online nelimitate!

Doriți să sugerați și mai multe caracteristici noi ale produsului? Conectați-vă cu noi pe social media. Sau pur și simplu trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map