Prezentarea noului nostru VPN Windows – disponibil acum!

Windows VPN 3.0


Suntem bucuroși să vă anunțăm că marca noastră NOU Clientul VPN Windows este disponibil acum! SaferVPN pentru Windows 3.0 oferă un aspect elegant & senzație, experiență îmbunătățită a utilizatorului și funcționalități noi. Să parcurgem aplicația pas cu pas și să vă arătăm tot ce trebuie să știți!

Caracteristici noi ale VPN-ului Windows SaferVPN 3.0

Super design elegant & UX: Pregătiți-vă să experimentați noul aspect al VPN-ului nostru Windows. Cu noul design, orice ai nevoie – fie că este vorba de a-ți regla setările, de a-ți schimba locația virtuală, de a câștiga servicii gratuite sau de a contacta asistența – este la doar un clic distanță. Bucurați-vă de cea mai ușoară experiență de utilizator posibil.

Servere globale căutabile: Ne străduim să menținem SaferVPN simplu și ușor de utilizat pentru toată lumea, de oriunde. Acum puteți favoriza cu ușurință și căuta cele mai dorite locații de server internaționale. De asemenea, vă oferim cele mai recomandate servere, bazate pe teste de locație și viteză. Această combinație cu rețeaua noastră globală de servere VPN vă permite să navigați ușor ca și cum ar fi absolut oriunde!

Fixarea diagnosticului: Cu acest instrument de ultimă oră, SaferVPN verifică și repară orice problemă de configurare cu setările VPN. Datorită acestui lucru, este asigurată întotdeauna o conexiune VPN perfectă.

sfaturi & Actualizări exclusive: Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa este bara albastră în partea de sus și panglica galbenă în partea de jos. Bara albastru deschis oferă „Sfatul săptămânii” care vă oferă cele mai noi știri și sfaturi direct de pe blogul nostru SaferVPN. Între timp, panglica galbenă din partea de jos vă oferă oferte exclusive și oferte pe care nu veți dori să le pierdeți!

Cum să descărcați și să instalați VPN-ul Windows

Pentru a vă facilita lucrurile, consultați acest tutorial pas cu pas despre cum să instalați SaferVPN pe Windows!

Pasul 1: Descărcați SaferVPN 3.0

Căutați pe pagina noastră de descărcare pentru VPN pentru Windows.

Pasul 2: deschideți instalatorul și executați-l pe măsură ce ați instala orice program

WIndows VPN 3.0 Instalare

Pasul 3: Instalarea finalizată!

Instalarea VPN Windows completă!

Pasul 4: Conectați-vă

Conectați-vă la Windows VPN

Pasul 5: Ecran principal

Tabloul de bord Windows VPN 3.0

Noțiuni introductive cu SaferVPN pentru Windows

Pentru a vă conecta la un server, faceți simplu clic pe locația la care doriți să vă conectați, apoi faceți clic pe butonul verde „Conectați”. Durează doar câteva secunde și vei primi un mesaj după ce te-ai conectat.

Veți vedea, de asemenea, serverele „Cele mai recomandate”, pe baza locației dvs. actuale. VPN-ul nostru Windows vă va recomanda automat aceste servere pe baza testelor de viteză și a locației dvs. actuale. De asemenea, observați steaua de lângă fiecare locație. Pur și simplu faceți clic pe el pentru a adăuga acel server la lista dvs. de locații preferate ale serverului.

Pentru sfaturi mai utile, consultați ghidul nostru complet despre alegerea locației serverului dvs. VPN!

Caracteristici suplimentare ale VPN-ului nostru Windows

Protocoale: Pentru a alege protocolul VPN, trebuie doar să faceți clic pe „Schimbare” de lângă selecția protocolului de pe ecranul principal. Vă recomandăm să folosiți modul automat, dar puteți alege, de asemenea, orice protocol doriți, în funcție de preferințele dvs. personale. Un alt mod de a personaliza selecția protocolului este cu meniul de setări, așa cum este explicat mai jos.

Zona client: Dacă faceți clic pe „Contul meu” după ce faceți clic pe pictograma meniu din partea dreaptă sus, vă va permite să vedeți cu ușurință Zona dvs. de clienți, să vă revizuiți facturile și să vă invitați prietenii să utilizeze SaferVPN (câștigând un luna libera VPN ca recompensă!).

Setări: Făcând clic pe pictograma meniului din partea dreaptă sus și apoi „Setări” va deschide secțiunea Setări:

 • Sub Protocoale, puteți alege protocolul dvs. de tunel ales. Citiți mai multe în ghidul nostru despre ce protocol VPN să alegeți pentru securitate, viteză și fiabilitate maximă

 • În secțiunea General, veți putea selecta dacă doriți ca SaferVPN să pornească automat la pornirea Windows, dacă doriți ca aplicația să se conecteze automat, dacă doriți ca SaferVPN să vă notifice instantaneu rețelele Wi-Fi nesigure și altele.

 • În cele din urmă, cu asistență, veți putea trimite un bilet de asistență, care va răspunde cât mai curând de personalul nostru de asistență 24x7x365.

Incepe acum!

Dacă sunteți deja abonat SaferVPN, descărcați acum VPN-ul SaferVPN 3.0 Windows și configurați-vă. Dacă sunteți nou la SaferVPN, încercați-l gratuit și apoi instalați SaferVPN 3.0.

De asemenea, asigurați-vă că consultați gama noastră completă de software VPN nou care include aplicații pentru toate dispozitivele dvs., inclusiv desktop, mobil și Chrome!

Vrem să mulțumim tuturor utilizatorilor dvs. pentru feedback-ul dvs. și sugestiile de caracteristici. Trageți-ne un e-mail la [email protected] pentru a sugera orice idei pentru actualizările software viitoare și să fiți la curent urmând SaferVPN pe Facebook, Twitter și Google+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map