Anunțarea extensiei noastre gratuite pentru VPN Chrome!

Anunțarea VPN Chrome SaferVPN


Avem câteva vești interesante! Al nostru Extensia Chrome este acum GRATUITĂ! Citiți mai multe despre cel mai rapid și mai simplu VPN gratuit Chrome și despre cum vă puteți bucura instantaneu de toate avantajele SaferVPN direct în browserul dvs. …

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea extensiei noastre gratuite pentru VPN Chrome! Acum vă puteți bucura de toate avantajele incredibile ale SaferVPN direct în browserul dvs. GRATUIT.

Caracteristici ale extensiei noastre gratuite pentru VPN Chrome

Bucurați-vă de acces nelimitat la internet, anonimat și protecție de confidențialitate în timp ce navigați pe web cu noua noastră extensie Chrome VPN rapidă și perfectă.

Extensia Chrome VPN gratuită Deblochează Netflix

Cele mai importante elemente ale noii extensii Chrome VPN includ:

 • Serviciu gratuit: Oferim acum extensia noastră VPN Chrome complet gratuită! În fiecare lună primești 500 MB de date GRATUIT! Datele reînnoiesc automat lună de lună.
 • Conexiune instantanee cu un singur clic: Instalați și conectați-vă la SaferVPN într-un singur clic, este într-adevăr atât de simplu! Aplicațiile noastre utilizează cea mai rapidă tehnologie disponibilă pentru a vă asigura funcționarea în câteva secunde.
 • Accesați orice site web sau aplicație, de oriunde: Bucurați-vă de divertismentul preferat și rețelele sociale și de la aplicațiile de apelare VoIP oriunde in lume. YouTube, Facebook, Netflix, Skype și multe altele sunt doar la un clic distanță cu extensia VPN Chrome a SaferVPN. Pe măsură ce navigați, puteți evita ocolirea cenzurii, geo-restricțiilor și firewall-urilor pentru a accesa site-urile blocate, serviciile de streaming și rețelele sociale la locul de muncă, acasă și școală..
 • 100% anonimat online: Ascundeți-vă IP-ul pentru a împiedica agențiile guvernamentale, furnizorii de servicii Internet (furnizorii de servicii Internet) și proprietarii de site-uri web să vă urmărească pașii digitali online.
 • 30+ locații internaționale pe server: Locuiesc practic oriunde. Schimbați adresa IP și conectați-vă la una din cele 30+ locații ale serverului nostru (inclusiv Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Canada și altele) pentru a naviga pe web la fel ca și cum ați fi în țara dvs. la alegere și pentru a accesa conținutul preferat oriunde v-ați afla.
 • Serviciu nelimitat: Enjoy schimbare de locație nelimitată și viteză de navigare.  Utilizatorii care trec la un plan plătit se pot bucura și de lățime de bandă nelimitată.
 • Asistență în aplicație: Aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor? Nu trebuie să mutați un ecran. Puteți accesa asistența chiar în interiorul extensiei!

Cum se instalează extensia Chrome SaferVPN

Instalarea pentru extensia Chrome VPN gratuită este la fel de ușoară ca utilizarea extensiei crom în sine. Iată exact cum se face:

 1. Faceți clic pe acest link pentru acces imediat la magazinul Chrome (cu browserul dvs. Chrome) și veți ajunge aici:Cum se instalează VPN Chrome Chrome Store
 2. Faceți clic pe butonul + Adăugare la Chrome și veți vedea apoi un mic pop-up. Dați clic pe „Adaugă extensie” și asta este! Scutul SaferVPN va apărea automat în partea de sus a browserului Chrome .
 3. Faceți clic pe el și veți putea să vă conectați, dacă aveți deja un nume de utilizator și o parolă sau puteți începe gratuit Plan 500MB.

Ecran de conectare Chrome mai sigur VPN

Cum se utilizează extensia Chrome SaferVPN

După ce v-ați conectat, vă aflați la un clic distanță de tot conținutul preferat de restricții geografice și de confidențialitatea completă online.

Pasul 1: Accesați site-ul ales și faceți clic pe pictograma extensiei Chrome SaferVPN:

VPN Chrome Deblochează Pandora Pasul 1

Pasul 2: Faceți clic pe prima filă pentru a conecta, reîmprospăta pagina și viola! Aveți acces fără restricții, plus un anonimat complet online!

VPN Chrome Deblochează Pandora Pasul 2

Este la fel de ușor! Vrei să răsfoiești ca și cum ai fi într-o altă țară? Pentru a vă conecta la un alt server internațional, trebuie doar să faceți clic pe fila cu locația actuală a țării și veți ajunge aici:

VPN Chrome Anonymous Servers 24+ locații

Din acest ecran, puteți juca locațiile preferate pentru a le localiza instantaneu data viitoare când vă autentificați, plus puteți alege o nouă locație la alegere.

Doriți să solicitați asistență în aplicație? Din ecranul principal, faceți clic pe pictograma meniului din colțul din dreapta sus pentru a accesa toate acestea cu ușurință.

VPN Bara de meniu Chrome VPN gratuit
Cam despre asta e!

Începeți astăzi cu extensia noastră gratuită pentru VPN Chrome!

Dacă sunteți deja un abonat SaferVPN, instalați extensia Chrome SaferVPN acum și configurați-vă imediat.

Dacă sunteți nou la SaferVPN, nu ratați al nostru Proces gratuit 24 de ore (nu este nevoie de card de credit). Vă puteți bucura gratuit de noua noastră extensie Chrome VPN, aplicații Windows, Mac, iOS și Android.

Vrem să vă mulțumim tuturor pentru feedback-ul dvs. și sugestiile caracteristice Dacă doriți să sugerați actualizări software viitoare, trageți-ne un e-mail la [email protected] și conectați-ne cu noi pe Facebook, Twitter și Google+. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Navigare fericită!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map