10 oferte excelente pe care le puteți obține cu un VPN în Cyber ​​Monday + Vânzare VPN – 80% reducere

Cumpărături online pe smartphone


Surprinde! Salutați Cyber ​​Monday! Citiți totul despre vânzarea VPN de Cyber ​​Monday și obțineți câteva sfaturi în legătură cu modul în care un VPN vă poate economisi și mai mulți bani în acest sezon de sărbători …

Ghici ce? Oferim o ofertă incredibilă de Cyber ​​Monday timp de 24 de ore! Profitați de prețurile noastre incredibil de mici în această zi de luni! Dar asigurați-vă că acționați rapid, deoarece aceasta este ultima șansă de a salva!

Continuați să citiți pentru a afla 10 moduri în care vă puteți utiliza VPN-ul pentru a accesa oferte de pe întregul glob. Profitați de OFERILE VPN-urilor noastre până la 80% OFF.

GIF Major Cyber ​​Monday VPN Economii

Cea mai bună ofertă VPN de luni Cyber ​​de pe Internet

Luni cibernetice a început în 2005, dar nu a fost niciodată un moment mai bun decât acum pentru a face cumpărături online pentru sezonul de sărbători. Americanii au cheltuit 3,3 miliarde de dolari online pe Cyber ​​Monday în 2017 și trebuie să cheltuiască aproape 4 miliarde de dolari anul acesta!

Dacă citiți această postare pe blog, tocmai v-ați dat peste cap: până la 80% reducere la VPN-urile Cyber ​​Monday!

Scriem multe despre modul în care SaferVPN vă poate ajuta să vă mențineți în siguranță online cu adresele noastre IP anonime și standardul de criptare de 256 biți. Membrii noștri se bucură de acces la un web complet deblocat și își pot transmite conținutul preferat oriunde s-ar afla în lume.

Dar știați că un VPN vă poate ajuta de fapt să vă economisiți bani pentru lucrurile pe care le cumpărați online?

Cum să obțineți oferte excelente de cumpărături cu un VPN

Mulți comercianți online își schimbă prețurile în funcție de locul în care vă aflați. Cel mai adesea, companiile vor vinde produse la un preț mai ieftin celor localizate în țările „mai sărace”, la fel cum cresc prețurile pentru anumite țări percepute a fi „bogate”. Alte companii ofera sau afiseaza anumite oferte doar celor din anumite tari.

Din fericire, un VPN vă permite să vă schimbați geolocalizarea, permițându-vă să vânați la cel mai bun preț pe care aceste companii sunt dispuși să îl ofere! Cu un simplu clic, puteți schimba adresa dvs. IP astfel încât să fie localizată în oricare dintre cele 34 de țări, permițându-vă libertatea de a găsi o mare cantitate.

Vedeți videoclipul de mai jos pentru a afla cât de ușor este să vă schimbați adresa IP prin aplicația noastră:

Ghidul nostru complet de cumpărături online cu un VPN are multe alte trucuri pentru a obține bani din lucrurile de care aveți nevoie și iubiți – toate schimbând adresa dvs. IP.

În primul rând, ar trebui să rețineți că unii retaileri internaționali nu acceptă carduri de credit din alte țări, așa că dacă doriți să profitați de prețuri mai mici ca acestea, schimbați mai întâi adresa dvs. IP, astfel încât să aibă sediul în țara aleasă, setați un Cont PayPal în țara respectivă și plătiți cu acel cont.

Un alt lucru pe care doriți să vă asigurați că îl faceți este să navigați fără a avea cookie-uri activate și / sau să navigați într-o nouă „fereastră incognito”. În caz contrar, comercianții cu amănuntul ar putea să vă poată urmări locația folosind cookie-uri.

Citiți mai departe pentru a vedea câteva exemple rapide de oferte de cumpărături pe care le puteți obține printr-un VPN!

1. Economisiți bani pe Microsoft Office

Microsoft Office este o bază de viață profesională, academică și chiar privată. Majoritatea oamenilor au nevoie de ele pe computerele lor, dar nu toată lumea poate să-l obțină la același preț!

Ca exemplu, puteți plăti 99,99 USD pe an pentru un abonament la Office 365 acasă în Statele Unite. Dar dacă aveți sediul în Rusia – sau ați modificat IP-ul, astfel încât se pare că v-ați baza acolo – puteți obține doar 4399 de ruble rusești, ceea ce reprezintă echivalentul a 66,63 USD la scrierea acestei postări.

În mod similar, un abonament personal care se ridică la 69,99 dolari în SUA îi costă pe cei cu o adresă IP rusă echivalentul a 53,00 USD. Puteți, de asemenea, să închideți o achiziție unică de Office Home de 149,99 USD & Student 2019 pentru doar 101,47 USD!

2. Economisiți bani la zboruri

SaferVPN nu este tocmai util pentru a obține oferte pentru produse de la comercianții de retail online. Dacă doriți să rezervați o vacanță, vă putem ajuta, de asemenea, să vă conectați la prețuri mai mici la zborurile interne și internaționale.

Ca exemplu, am găsit economii de 55 de dolari în această călătorie dus-întors de la New York la Londra prin schimbarea adresei noastre IP din Canada, astfel încât a fost bazată local în Statele Unite..

Uneori, site-uri precum Kiwi.com vă vor conecta cu oferte extrem de diferite, în funcție de locul în care vă aflați. De exemplu, acest zbor de la New York la Londra avea un preț de 1.183 dolari prin Iberia când căutați Kiwi de la o adresă IP din SUA. Însă afacerea respectivă nu a fost afișată nici măcar atunci când căutați de la o adresă IP din Rusia, în schimb, avea un preț de 2.859 USD!

S-ar putea să fie nevoie de un pic de vânătoare în jur pentru a găsi cea mai bună ofertă și nu fiecare zbor va avea prețuri diferite de la locație la locație. Găsiți însă o ofertă bună și abonamentul dvs. SaferVPN poate plăti de la sine imediat! Ghidul nostru complet de prețuri oferă mai multe informații despre căutarea de oferte excelente de zbor!

De asemenea, luați notă: dacă căutați în mod repetat același zbor de la aceeași adresă IP, multe companii aeriene îl vor lua ca un indiciu pe care sunteți disperat să efectuați o achiziție – și vă vor încărca în consecință. Pentru a evita să plătiți suplimentar doar pentru că faceți cumpărături, „resetați” adresa dvs. IP prin aplicația noastră deconectând și apoi înapoi la serverul dvs. VPN la alegere.

3. Economisiți bani la hoteluri

Un VPN vă poate ajuta să economisiți bani și la hoteluri. Ca exemplu, am căutat hoteluri în New Orleans și am găsit o ofertă pentru 658 USD la Hotel Omni Royal Orleans, care se află la doar o scurtă plimbare din centrul orașului..

Dar când ne-am schimbat IP-ul, astfel încât s-a situat în Germania, am găsit exact același hotel în aceeași noapte, la prețul de doar 192 €, care este de doar 218,17 dolari ca la scrierea acestei postări.. Acesta este mai mic de o treime din preț!

4. Economisiți bani pe mașinile de închiriat

De asemenea, puteți obține oferte bune la mașinile de închiriat doar folosind un VPN. Am căutat mașini de închiriat în LAX și am descoperit că aceleași mașini erau închiriate la prețuri sălbatic diferite.

Kayak vă arată o închiriere de o zi a unui Nissan Versa sau a unei mașini compacte similare de la Alamo pe Aeroportul Internațional Los Angeles pentru 145 de dolari. Dar atunci când faceți același lucru cu o adresă IP germană, aceeași clasă de mașini este disponibilă în aceeași zi pentru 30 €, care este de 34,09 USD ca la scrierea acestui post. Acesta este mai puțin de un sfert din preț!

5. Economisiți bani pe Apple Music

Poate că un abonament la Apple Music este ceea ce urmați. Ai noroc! Folosind un VPN, am putut găsi prețuri diferite la serviciul iubit și la biblioteca sa de 50 de milioane de melodii.

În Statele Unite, cele trei niveluri de abonament costă 4,99 dolari, 9,99 dolari și 14,99 dolari pe lună. Cu o adresă IP rusă, nivelurile costă 75, 169 și 269 ruble pe lună. Acesta este echivalentul a 1,13 USD, 2,55 USD și 4,06 USD pe lună – aproximativ un sfert prețul SUA!

Pentru mai multe detalii despre pașii pentru a obține reduceri la Apple Music, consultați ghidul nostru.

6. Economisiți bani pe Spotify

Un alt serviciu de muzică populară în aceste zile este Spotify. În SUA, Spotify este disponibil pentru doar 0,99 USD / luni timp de trei luni și 9,99 USD / lună după aceea. Dar uimitor, puteți obține Spotify cu o adresă IP braziliană pentru 1,99 USD / lună pentru primele trei luni și 16,90 USD / lună după aceea. Aceste prețuri traduse în USD sunt de 0,53 USD și, respectiv, 4,50 USD – cu jumătate!

Dacă Spotify nu este disponibil în regiunea dvs., puteți, de asemenea, să vă modificați adresa IP pentru a o accesa.

7. Economisiți bani pe Apple Watch

În acest an, articolele de tehnologie la cald sunt vândute și la prețuri diferite în diferite locații – noul Apple Watch Series 4 inclus. Dacă căutați un Apple Watch pe Apple.com cu o adresă IP italiană, de exemplu, veți căuta prețuri începând de la 439 € (echivalentul a aproximativ 499,24 USD).

Dar schimbați adresa IP, astfel încât să fie localizată în Statele Unite, iar prețurile de pornire la Apple Watches vor scădea la doar 399 USD – aproape 100 USD diferență!

8. Economisiți bani pe Apple iPhone XS

Puteți utiliza un VPN pentru a obține o afacere bună și pe un Apple iPhone XS. Din nou, folosind Italia ca exemplu, prețul pentru iPhone XS Max de pe site-ul Apple este de 1.289 €, adică 1465,88 USD la scrierea acestei postări. Dar schimbând adresa IP la un server din SUA, o puteți găsi pentru doar 1.099 USD. Acesta este la mai mult de un sfert din prețul de listă!

9. Economisiți bani pe Apple iPhone XR

Dacă Apple iPhone XS este un pic prea mare pentru dvs., puteți obține iPhone XR Pe versiunea italiană a Apple.com, iPhone XR costă 889 €, ceea ce înseamnă 1010,99 dolari atunci când este convertit în dolari americani. Utilizând o adresă IP din SUA, prețul se ridică la 749 USD – o altă reducere de aproximativ 25 la sută!

10. Economisiți bani pe Apple TV

Apple oferă o varietate de dispozitive Apple TV în acest an. Încă o dată, prețurile din Italia și din alte țări sunt mult mai mari decât în ​​Statele Unite. Apple TV 4K de 64 GB este de 219 €, adică aproximativ 249,05 dolari în moneda americană. Totuși, atunci când este vizualizat de la o adresă IP din SUA, același produs este de 199 USD.

Protejați-vă prea mult detaliile financiare

Când faceți cumpărăturile online, veți ajunge probabil să utilizați un card de debit sau un card de credit pentru a plăti achiziția. Problema este că, dacă plasați comenzi printr-o conexiune necriptată, puneți detaliile financiare chiar în aer liber.

Cel mai periculos este cumpărăturile în timp ce vă aflați pe o rețea Wi-Fi publică – credeți că magazinele de cafea, bibliotecile, aeroporturile și gările. Dacă faceți achiziții printr-o conexiune nesecurizată, oricine din rețea va putea arunca o privire asupra tranzacției. Aceștia vor putea afla ce ați cumpărat, cât ați plătit pentru aceasta, cui i se trimite și numărul contului cardului dvs. de credit..                                  

Dacă aveți SaferVPN de partea dvs., tot ceea ce faceți online va fi protejat împotriva criptării la nivel bancar de 256 biți. Indiferent ce retailer online vizitați, ce trimiteți prin toate firele sau unde navigați, ceea ce faceți online va fi doar afacerea dvs. Nici ISP-ul dvs. nu va ști ce faceți!

Folosește-ne acum Oferta noastră VPN de Cyber ​​Monday

Cu acordul VPN de Cyber ​​Monday din acest weekend, nu ați fost niciodată mai aproape de întreaga lume plină de oferte extraordinare. Profită de a noastră 80% din vânzare și începeți să beneficiați de cea mai bună tranzacție VPN de luni Cyber ​​din 2018!

Împrăștiați vesela de vacanță – împărtășiți această afacere cu prietenii dvs. și păstrați-i și în siguranță online!

Reduceți până la 80% din reducerea unui plan #VPN cu acordul nostru #CyberMonday! Faceți clic pe Pentru a Tweet

Doriți mai multe informații despre oferta noastră VPN Cyber ​​Monday sau serviciul nostru VPN? Contactați-ne oricând la [email protected]

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map