Представяне на нашия нов VPN интерфейс за приложения и местоположения на сървъра

Ново VPN приложение и VPN сървъри SaferVPN


Вижте нашата нова функция лудост! Тук се случва толкова много в SaferVPN – и нашата работа още не е свършена! Имаме множество обяви за продукти, включително нашия подобрен интерфейс на VPN приложение и нови места за високоскоростен VPN сървър. Прочетете, за да научите повече!

Подобрен VPN интерфейс за приложения

Нашите VPN приложения за Windows & Mac са актуализирани и сега включват подобрен интерфейс! Това означава още по-опростен, гладък и лесно достъпен интерфейс на VPN приложение за всички наши потребители. Погледнете тук:

Ново VPN приложение за Windows Mac

Освен да направим настолните приложения по-тънки, по-тънки и по-персонализирани, ние също събрахме нашите експерти, за да подобрим допълнително защитата си от течове на DNS / IPv6!

Поверителността и защитата на данните на нашия потребител е наш основен приоритет, което означава, че постоянните актуализации и подобрената защита са абсолютно необходими, за да гарантираме на потребителите максимална поверителност и защита от заплахи за сигурността.

Готови ли сте да изпробвате новия интерфейс на VPN приложение? Изтеглете най-новата версия на нашите Mac и Windows VPN приложения тук.

Нови локации за високоскоростен VPN сървър

В допълнение към съществуващата ни глобална VPN сървърна мрежа, ние добавихме пет нови сървър локации в Мексико, Аржентина, Португалия, Кипър и Ирландия. Тези нови високоскоростни VPN сървъри довеждат общия ни брой места до 700+ сървъра в над 36 държави!

Защо тези сървъри имат значение?

Колкото повече са сървърните места, толкова по-широк достъп имат потребителите с ограничено географско съдържание! Това означава, например, ако искате да гледате местни спортни събития чрез достъп до местни телевизионни предавания, можете просто да се свържете със SaferVPN в избраната от вас страна и просто така вашият IP адрес се променя на местен, глупав услугата да мислите, че всъщност се намирате в желаната от вас държава!

Освен това, ако сте потребител, намиращ се в една от четирите страни, към които сме добавили нови високоскоростни VPN сървъри, вашето сърфиране при SaferVPN ще бъде още по-бързо, тъй като колкото по-близо сте до сървър, толкова по-бърза ще бъде връзката ви!

Как да получите достъп до новите VPN сървъри:

 1. Просто излезте от профила си и влезте отново (Ако вече не използвате SaferVPN, опитайте 24-часовата ни безплатна VPN пробна версия!).
 2. Ще забележите, че нашите сървъри в Мексико, Аржентина, Португалия, Кипър и Ирландия вече са посочени сред наличните.
 3. Кликнете върху желаното от вас място и започнете незабавно да разглеждате с едно натискане на бутон!

Представяме Ви VPN Kill Switch

В последния ни блог представихме нашия VPN Kill Switch – вече наличен за Windows, Mac, Android и iOS!

Тази страхотна функция гарантира, че сте винаги защитени, дори когато вашата VPN връзка пада! Понякога сървърите стават нестабилни поради претоварване в мрежата или поради определени местоположения на сървъра, но въпреки това – ние сме обмисляли всякакъв вид предпазни мерки, за да сме сигурни, че потребителите ни винаги са защитени.

Ние се стремим да осигурим надеждна, напълно надеждна и надеждна услуга. Ако сте живели в потиснато общество, сте журналист в зона с висок риск или пътувате и използвате обществен Wi-Fi, превключването на VPN превключвател означава, че ще прекъснем вашата интернет връзка в момента, в който вашата VPN връзка падне. Това гарантира, че нито едно правителство, доставчик на интернет сигурност (ISP) или хакер не могат да видят някой от вашите лични, незашифровани пакети данни.

Както може да разберете, вашата поверителност онлайн е важна за нас. Следователно ние също не пазим журнали или следим по никакъв начин вашата дейност.

Прочетете всичко за нашата политика за поверителност следващата.

Подобрена политика за поверителност

Заедно с нашата Политика за поверителност при регистриране на данни, ние премахнахме по-голямата част от нашите дневници за връзка. Въпреки че много VPN твърдят, че не злоупотребяват с данните на своите потребители, те често всъщност продават личната си информация на рекламодатели на трети страни. Това не е много частно, нали??

В SaferVPN НИКОГА събирайте или регистрирайте ВСИЧКА активност на сърфиране на нашия потребител – което означава, че не можем и няма да разпространяваме лични данни на всеки наш клиент. Въпреки че са необходими минимални регистрационни файлове за връзка, за да могат потребителите да се свързват успешно с нашите VPN сървъри – ние никога не регистрираме или съхраняваме НЯКОЙ от техните лични данни.

Вижте нашата скорошна публикация в блога, в която подробно се описва всичко, което трябва да знаете за нашата актуализирана политика за поверителност без регистрация.

Неограничен Интернет за всички

В усилията си да предоставим неограничен и отворен Интернет за всички хора по света, ние непрекъснато се стремим да служим на повече любители на свободата по целия свят. Ако имате заявки за местоположение на сървъра, моля, уведомете ни, като се свържете с нашата поддръжка.

Ако сте готови да изпробвате един от нашите нови високоскоростни VPN сървъри или да проверите нашите нови интерфейси за VPN приложение и вече не използвате SaferVPN, опитайте нашата 24-часова безплатна пробна версия за VPN днес, за да получите защитен и напълно достъпен интернет навсякъде ти си.

Плюс това, нашите актуализирани планове означава, че сега предлагаме 5 едновременни връзки на един акаунт, и a 30 дневна гаранция за връщане на парите. Затова опитайте SaferVPN днес (нямате какво да губите)!

Това закръгля всички наши най-нови актуализации и вълнуващи функции! Имате ли друга заявка за продукт или местоположение на VPN сървър, което искате да видите? Вашите отзиви имат значение! Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време с въпроси или предложения. Ще се радваме да чуем от вас!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map