6 задължително прочетени съвета за запазване на безопасността в Pokemon GO

6 съвета за запазване на безопасността в Pokemon Go


Тъй като Pokemon Go стартира миналата седмица, изглежда, че всички са били на мисия да хванат всички. Но приложението не е толкова безопасно, колкото може би си мислите, прочетете, за да разберете за потенциалните рискове и как да се защитите!

През изминалата седмица приложението Pokemon Go мотивира милиони да излязат навън и в движение с надеждата да хванат любимия си Pokemon. Но играта също има много рискове – от нарушения на сигурността, до катастрофи на автомобили и грабежи по време на пистолета! Наричате го, плюс Pokemon GO, и рискът за сигурността и безопасността съществува!

Имайки това предвид, ще ви дадем 6 лесни съвета, които да следвате, за да сте в безопасност, докато сте в търсене на Pikachu.

1. Съвет за безопасност на Pokemon Go – Внимавайте за неофициални изтегляния

Към този момент Pokemon GO е пуснат само в магазините за приложения в САЩ, Австралия и Нова Зеландия, Германия и Великобритания.

Но това не е спряло други фенове по света да се опитват да го изтеглят и да имат достъп до него. За съжаление, мнозина се обръщат към версии на трети страни, пълни с крехки уязвимости и нарушения на сигурността. Според охранителната фирма Proofpoint, една от тези версии е заразена със злонамерен инструмент за отдалечен достъп, който предоставя пълен контрол на телефона с Android на хакери!

Въпреки че има трети страни, които твърдят, че разполагат с пълното приложение за изтегляне, ТОЛКО препоръчвам да стоите настрана от тези изтегляния, тъй като обикновено са пълни с вируси и технология за подслушване.

Пикачу! Pokemon GO

2. Съвет за безопасност на Pokemon Go – Внимавайте за разрешенията, които давате

Този недостатък на сигурността със сигурност е страшен. Оказва се, че дори официалното приложение не е напълно безопасно. Когато Pokemon GO първоначално стартира, ако сте влезли с вашия акаунт в Google, вие предоставихте на компанията ПЪЛЕН достъп до личната ви информация. Това означаваше, че всеки, който има достъп до сървърите на играта, ще има достъп до вашите лични данни – включително имейл, снимки и история на навигацията и по-добре вярвайте, че ще бъдете изключително уязвими, ако сървърите на компанията са били хакнати!

Очевидно Ninantic оттогава е изпратил изтеглящ кръпка за отстраняване на проблема – но във всеки случай не забравяйте да сте напълно запознати с разрешенията, които приложението изисква онлайн!

3. Съвет за безопасност на Pokemon Go – Не използвайте Pokemon Go and Drive

Сега знам, че това може да изглежда доста очевидно, но при никакви обстоятелства не бива да Pokemon GO и да карате! Има няколко съобщения за катастрофи, причинени от приложението. Разбирам, ти мислиш, че това е най-лесният и ефикасен начин за събиране на Pokemon, но това е изключително опасно, не само за себе си, но и за всички останали, които може би са на път. Да не говорим, че Pokemon е инсталирал функция, при която няма да можете да излюпвате яйца, когато се движите над 20 MPH.

4. Съвет за безопасност на Pokemon Go – Бъдете информирани за заобикалящата ви среда

В Мисури бяха арестувани няколко мъже, след като използваха приложението, за да примамят потребителите в изолирани райони и след това да ги ограбят при стрелба! Бъдете в безопасност, докато играете Pokemon GO, като внимавате къде сте се насочили и в коя зона може да се намира. Очевидно не се впускайте в опасна зона късно през нощта, само за шанс в Charizard. Въпреки че ще бъде невероятно да го хванете, по-добре е да се държите за нещата си и винаги да се опитвате да играете и да пътувате с приятел!

5. Съвет за безопасност на Pokemon Go – Защитете се от слънцето!

Петата може да не е това, което очаквате, но с това, че е средата на лятото, е изключително важно да се заредите, Slip! Отпадъчен материал! Шамар! този слънцезащитен крем и не забравяйте да останете хидратирани. Също така не се притискайте дотам, че да се нараните!

На всички вампири, които излизат от мазетата си за първи път това лято … Не забравяйте слънцезащитен крем #PokemonGO #pasteywhites

– Майкъл Палмър (@MGPalms) 13 юли 2016 г.

Инвестирам във фирми, които продават слънцезащитни продукти и обувки за ходене в резултат на #PokemonGO – Джон Щайн (@JanookOnline) 11 юли 2016 г.

6. Съвет за безопасност на Pokemon Go – Използвайте VPN

Често пъти, когато сте в движение, докато играете Pokemon, можете да се свържете с обществени Wi-Fi мрежи. Ако е така, не забравяйте, преди да направите това, трябва да се свържете със SaferVPN, за да запазите личната си информация защитена от снайперисти и хакери, дебнещи онлайн!

Освен това като допълнително предимство използването на VPN ви позволява да промените географското си местоположение онлайн и да получите достъп до приложения, които иначе може да не са налични във вашия район. Така че пропуснете злонамерените изтегляния и играйте безопасно Pokemon GO със SaferVPN!

Ако все още не сте изпробвали нашата услуга, не забравяйте да проверите нашата безплатна 24-часова пробна версия или вземете план SaferVPN (с 14 дневна гаранция за връщане на парите и нашите съвети за безопасност на Pokemon GO нямате какво да губите!)

Искате повече от най-новото забавление & новини за сигурност? Следвайте ни във Facebook, Twitter, Google+ и YouTube.

Щастливи игри!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map