Urmăriți Hockey-ul online cu NHL GameCenter Live

Urmăriți Hockey-ul online cu NHL GameCenter Live Stream


Sezonul NHL 2014/2015 începe pe 8 octombrie – salvați data! Pentru toți fanii noștri NHL din întreaga lume, iată cum puteți urmări toate jocurile de oriunde. În plus, vom analiza modul în care americanii pot ocoli toate întreruperile și modul în care canadienii pot economisi bani prin utilizarea fluxului american NHL. Citiți mai departe!

Date rapide de fond NHL

23 de echipe americane și 7 canadiene alcătuiesc liga de 30 de echipe care se luptă pentru prestigiosul trofeu Stanley Cup. Sezonul regulat începe pe 8 octombrie și continuă până la jumătatea lunii aprilie 2015, fiind urmat de playoff-urile Stanley Cup până la începutul lunii iunie.
A început inițial ca ligă națională de hochei canadiană în 1917, ulterior s-a extins în SUA, cu Boston Bruins ca prima echipă americană care s-a alăturat ligii în 1924. Astăzi, există jucători din 20 de naționalități diferite în liga. Titulari actuali sunt Los Angeles Kings.

Opțiuni de vizualizare diferite

Pentru început, totul depinde de locația dvs. actuală, deoarece se aplică diferite restricții geografice.

In Statele Unite ale Americii, există NHL GameCenter Live. Versiunea americană este accesibilă în toată lumea, cu excepția Canadei, Danemarcei, Finlandei, Norvegiei și Suediei. Pretul? 159 USD dacă sunteți în SUA, dar numai 99,99 USD dacă nu sunteți în afara SUA, citiți mai departe pentru a afla cum puteți obține prețul mai mic.

Observați că US NHL GameCenter vă permite doar să urmăriți jocurile din afara pieței. Aceasta înseamnă că nu puteți urmări jocurile orașului dvs. de origine dacă sunteți în prezent acolo. De exemplu, dacă sunteți un fan Boston Bruins situat în Boston, serverul va căuta adresa dvs. IP și vă va bloca vizualizarea. Pentru a ocoli blocul, pur și simplu obțineți o adresă IP dintr-un alt oraș conectându-vă la SaferVPN și sunteți bine să mergeți!

nhl gamecenter live stream oriunde cu vpn - prețuri și aplicații

Unele dintre caracteristicile de top ale SUA NHL GameCenter LIVE includ:

 • Transmite în direct toate jocurile din afara pieței în HD
 • Urmăriți redimensionări complete și condensate la cerere
 • Obțineți vizualizare mozaic și imagine în imagine pentru a vedea mai multe jocuri simultan
 • Asistență multi-dispozitiv pentru a transmite live jocuri și reprograme pe Android, iOS, Apple TV, Roku, Playstation sau Xbox 360.

În Canada, există Rogers GameCentre Live. În comparație, Rogers le permite clienților lor de date wireless existente și noi canadiene să se bucure de un abonament gratuit până la 31 decembrie 2014, dar aceasta este doar jumătate din sezon. Dacă nu sunteți un client Rogers, puteți obține bonul de sezon complet la prețul de pasăre timp de 179,99 dolari CAD. Observați că Rogers GameCentre este accesibil doar în Canada, deoarece acestea se vor asigura că aveți o adresă IP canadiană. Dacă călătorești și totuși vrei să-ți accesezi contul, citește mai departe pentru a obține pas cu pas despre cum să faci.

rogers nhl gamecentre live stream oriunde cu vpn - comparație de prețuri

Prețul timpului pentru păsări este disponibil până pe 13 octombrie, iar până la 199,99 dolari CAD. Trecerile de la jumătatea sezonului sunt disponibile începând cu 1 ianuarie 2015 până la sfârșitul sezonului pentru 129,99 USD CAD.

Caracteristicile Rogers NHL GameCentre:

rogers nhl gamecentre live stream oriunde cu vpn - caracteristici de serviciu

Cum să transmiteți jocurile de hochei NHL oriunde:

Dacă sunteți localizat in Statele Unite ale Americii, conectați-vă la serverul britanic al SaferVPN pentru a profita de prețurile de 99,99 USD (o reducere de 60 USD comparativ cu prețul american). Puteți utiliza, de asemenea, abonamentul NHL GameCenter cu SaferVPN pentru a obține o adresă IP dintr-un alt oraș din SUA și veți evita eventualele întreruperi. În acest fel, puteți urmări toate jocurile, chiar și cele din piață.

Dacă sunteți intrat Danemarca, Finlanda, Norvegia sau Suedia, utilizați SaferVPN, conectați-vă la unul dintre serverele noastre din Marea Britanie pentru a obține o adresă IP britanică. Apoi înregistrați-vă pentru un permis de sezon NHC GameCenter din SUA și sunteți pregătit să urmăriți sezonul complet NHL! De fiecare dată când este timpul să urmăriți un joc, pur și simplu conectați-vă la unul dintre serverele Regatului Unit al SaferVPN și conectați-vă la GameCenter ca și cum ați fi în Marea Britanie.

Dacă sunteți intrat Canada, fie profitați de abonamentul gratuit de 3 luni ca client Rogers, fie folosiți SaferVPN pentru a cumpăra abonamentul US GameCenter. Este o afacere la 99 USD comparativ cu 179 dolari CAD canadieni – puteți obține o mulțime de Molson și poutine pentru diferență! Pur și simplu conectați-vă la serverul nostru SaferVPN din Marea Britanie pentru a obține o adresă IP britanică atunci când cumpărați planul și de fiecare dată când urmăriți un joc.

Dacă vă aflați în restul lumii – bine, bucurați-vă doar de faptul că hocheiul nu este la fel de popular acolo și cumpărați-vă doar un abonament US GameCenter, nu este nevoie de VPN, deoarece jocurile nu sunt restricționate în acest sens. Căutați în GameCenter și cumpărați-vă abonamentul (indiciu: dacă costă 159 de dolari în locația dvs., treceți la serverul britanic SaferVPN pentru o reducere de 60 $).!

Dacă sunteți nou la SaferVPN, urmăriți acest scurt videoclip pentru a vedea în acțiune cum să accesezi orice site web de oriunde (aceeași metodă se aplică fluxului NHL):

Înștiințare că dacă aveți un abonament prin cablu cu unul dintre difuzorii care afișează jocurile, vă puteți conecta la emisiunile online ale acelui canal pentru a urmări fluxul NHL. Dacă sunteți în străinătate și este geo-blocat, conectați-vă doar la serverul dvs. SaferVPN, fie serverele noastre din SUA, cât și cele canadiene pentru a evita orice restricții și a urmări jocurile din întreaga lume.

Deci acum sunteți bine. Nu uitați să vă conectați la SaferVPN de fiecare dată când vă conectați la fluxul NHL preferat pentru a evita orice restricții de locație. Pregătiți-vă gustările și bucurați-vă de jocuri!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map