Ghidul final: Cum să urmăriți online rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA

Cum să urmăriți online rezultatele alegerilor prezidențiale


Nu aveți acces la alegerile prezidențiale din SUA Marți, 8 noiembrie la televizor? Avem doar soluția care vă permite să urmăriți rezultatele alegerilor pe mai multe alte dispozitive, indiferent unde vă aflați!

Despre alegerile prezidențiale din acest an

Alegerile prezidențiale din acest an ale SUA vor fi a 58-a a patrulea zi care va determina cel de-al 45-lea președinte și al 48-lea vicepreședinte al Statelor Unite. Cei doi jucători majori la alegerile din acest an sunt:

 • Omul de afaceri și personalitatea televiziunii realiste Donald Trump a devenit candidatul prezidențial al Partidului Republican la 19 iulie 2016. Dacă este ales, Trump va deține titlul de cel mai vechi președinte pentru a prelua funcția.
 • Hillary Clinton, fost secretar de stat și senator al SUA din New York, a devenit candidata prezidențială a Partidului Democrat la 26 iulie 2016. Dacă este aleasă, va fi prima femeie președinte a Statelor Unite.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre candidați și procesul electoral, consultați aceste videoclipuri!

Defalcarea alegerilor prezidențiale 2016 – Urmăriți Înainte de a vota

Votul tău contează? Colegiul electoral a explicat – Christina Greer

Următoarea campanie din acest an a fost una dintre cele mai dinamice pe care le-a văzut țara! Având în vedere că candidatul democratic ar fi prima femeie președinte, iar candidatul republican fiind un outsider politic neanticipat, este sigur că aceste rezultate ale alegerilor vor fi cele pe care nu doriți să le pierdeți!

Dar cine crezi că va face? Votați-vă aici!


Consultați acest site web Track Tracker pentru a vedea cine cred alte organizații!

Radiodifuzorii care transmit rezultatele votării la alegeri

Multe dintre principalele posturi de știri vor transmite sau publica online acoperirea alegerilor. Iată doar câteva, împreună cu alte site-uri și fluxuri care vă vor menține la curent cu ceea ce se întâmplă în această zi electorală.

Informații live acoperire electorală prin site-uri

Aceste emisiuni majore vor împărtăși rezultatele alegerilor și voturilor chiar pe site-urile lor:

 • CBS
 • CNN
 • ABC News
 • NBC
 • Știri FOX

Acoperire electorală prin aplicații pentru telefonul dvs.

Printre multe alte aplicații care vor transmite date electorale, urmați aceste link-uri către aplicațiile mass-media care vor acoperi alegerile:

 • CBS
 • NBC
 • Vulpe
 • ABC

Televiziunea Sling – Alternativa prin cablu

Acest serviciu de abonament de tăiere a cablurilor vă permite să vizionați televizorul fără cablu. Pachetul de bază Sling Orange oferă peste 25 de canale, inclusiv canale de știri precum CNN. Un plus suplimentar este faptul că oferă un proces gratuit de șapte zile, nu este necesar contract și poate fi anulat în orice moment.
Sling TV are de asemenea o aplicație disponibilă pentru Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV și Xbox One.

Twitter și BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Twitter, în colaborare cu reporterii BuzzFeed, va fi transmis în direct în ziua alegerilor, sub fila Momente. Utilizați desktopul, telefonul sau televizorul pentru a urmări cum se desfășoară evenimentele.

VoteCastr

VoteCastr este dedicat să furnizeze date care să le permită telespectatorilor să urmărească progresiv datele de la vot, în loc să fie nevoiți să aștepte numărarea finală. Alături de media precum New York Times, Slate și CNN, aplicația VoteCastr va genera constant. rezultatele proiectate pe măsură ce datele de vot sunt colectate.

politico

Politico va oferi rezultatele zilei alegerilor prezidențiale din 2016, indicând voturile electorale ale fiecărui candidat. Aceste informații sunt afișate printr-o hartă interactivă, care vă permite să vizualizați progresul candidaților în funcție de stat și oferă, de asemenea, un flux live de informații pe site-ul lor web.

Univision

Univision este dedicat monitorizării evenimentelor din alegerile prezidențiale din 2016. Aceste evenimente pot include probleme în timpul votului, probleme de înregistrare, intimidare în timpul sondajului sau linii excesiv de lungi, care pot afecta rezultatele pe care americanii le văd la sfârșitul zilei.
Puteți accesa Electionland, care va monitoriza procesul de votare și va oferi actualizări constante.

Radio Acoperire

Nu veți avea timp să urmăriți alegerile? NPR, alături de PBS, va furniza știri din ziua alegerilor prin intermediul multor media precum radioul, televiziunea, site-ul lor web și aplicația NPR One.

Articole online

 • C-SPAN oferă acoperire media a seriei de campanii din 2016 și va oferi acoperire în ziua alegerilor.
 • Daily Caller este o publicație de știri de 24 de ore care va permite adepților să vizualizeze subiecte mari pe măsură ce ziua alegerilor progresează.
 • Wall Street Journal va oferi, de asemenea, proiecții de difuzare a alegerilor și acoperire în timpul evenimentelor.

Cum să urmăriți rezultatele alegerilor din străinătate

Indiferent dacă sunteți un Expat sau călătoriți în locația dvs. actuală, nu ar trebui să vă împiedice să vedeți unul dintre cele mai critice evenimente din 2016, alegerile prezidențiale.

Dacă în prezent nu aveți acces din cauza locației dvs. geografice, iată cum puteți face acest lucru în doar 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați aplicațiile cu un singur clic pentru SaferVPN pentru desktop, mobil și / sau Chrome
 2. Rulați SaferVPN și conectați-vă la oricare dintre serverele noastre din SUA

Statele Unite ale Americii în streaming urmăriți online rezultatele alegerilor prezidențiale

3. Căutați pe site-ul / aplicația selectată a radiodifuzorului și începeți să transmiteți fluxul!

Cam despre asta e!

Cum funcționează exact? O VPN (Rețea virtuală virtuală) vă permite să vă conectați la o rețea la distanță și să vă schimbați geo-locația online, astfel încât să puteți experimenta alegerile la fel cum v-ați face acasă.

Începeți să urmăriți rezultatele votării la alegerile prezidențiale din 2016 cu procesul gratuit de 24 de ore al SaferVPN sau abonați-vă la unul dintre planurile noastre (cu o garanție de 14 zile înapoi, nu aveți nimic de pierdut!).

Vrei să fii primul care cunoaște toate cele mai recente știri despre expat, ciberseguritate și streaming-uri de divertisment? Alăturați-ne pe Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map