Ghidul final: Cum să faceți flux pe Twitch

Ghidul final: Cum să faceți flux pe TwitchDacă vă interesează să transmiteți tot felul de conținut, de la jocuri la diverse conținuturi creative, Twitch TV este un vis al streamerului! În acest blog, vă vom spune tot ce trebuie să știți despre cum să faceți flux pe Twitch, funcțiile sale unice și cum să accesați selecția sa de conținut divers din orice parte a lumii!


În 2014, Amazon a achiziționat Twitch Tv pentru 1 miliard de dolari. Această platformă, care a strâns peste 46 de milioane de dolari pentru caritate, a primit de atunci modernizări și dezvoltări ale numeroaselor sale platforme disponibile. De la evenimente sportive competitive între cei mai intensi jucători din lume, până la fluxuri live de creare a lucrărilor de artă, influența lui Twitch și capacitățile sale de streaming în direct au obținut tracțiune și popularitate în lumea streaming online.

Ce este Twitch?

Twitch este una dintre cele mai importante platforme video video din lume, oferind jucătorilor de toate vârstele o comunitate comună unde se pot aduna pentru a viziona, transmite și juca jocuri online. Această platformă convingătoare, fondată în 2011 de Twitch Interactive, o filială a Amazon, atrage aproape 10 milioane de vizitatori în fiecare zi, conectând prieteni și fani deopotrivă. Prin simpla vizionare și partajare a culturii jocurilor video, mai mult de 2 milioane de utilizatori sunt activi pe propriile fluxuri personale, mulți beneficiind chiar de capacitatea de a trăi adecvat pe Twitch prin interacțiunile lor cu publicul..

Anterior, puteai fi transmis doar stream pe Twitch, ceea ce înseamnă că trebuia să fii online pentru a capta fluxurile preferate în direct. Dar recent, Twitch a adăugat funcția suplimentară de încărcări video!

Acuma poți:

 • Încărcați videoclipuri pe Twitch
 • Salvați videoclipuri fără data de expirare
 • Notifica adepții atunci când postezi un videoclip
 • Descărcați videoclipuri pentru a crea conținut nou
 • Vizualizați statisticile pentru fiecare videoclip

Un lucru de remarcat este capacitatea platformei de a concura cu alte servicii, cum ar fi YouTube. Acest aspect a câștigat un interes deosebit pentru cei care susțin libertatea internetului, libertatea de exprimare și informația online și protestează împotriva cenzurii și restricțiilor pe internet. Din păcate, Youtube a luat decizii controversate cu privire la cenzurarea conținutului, chiar luând această idee în măsura în care a promovat propriul Program de eroi YouTube, unde „eroii” pot câștiga puncte pentru raportarea conținutului. Cu problemele de cenzură acum în prim-plan, introducerea lui Twitch TV pe piața concurentă a încărcărilor video oferă posibilitatea unei platforme alternative de exprimare, în special pentru transmisia live pe Twitch.

De ce este atât de popular Twitch?

Adesea, atunci când oamenii se bucură de anumite interese, este obișnuit să fii inspirat de cei cu înaltă calificare în aceeași zonă. Aceasta este aceeași idee care atrage jucătorii curioși să se alăture jucătorilor extrem de calificați și populari, pe măsură ce transmit stream-uri live în Twitch. Nu numai că jucătorii sunt capabili să urmărească experții să joace unele dintre jocurile lor preferate, dar fluxurile live includ și videoclipuri sociale bidirecționale cu audio și chat. Acest lucru permite atât fluxurilor, cât și publicului să interacționeze în timp real. Twitch chiar se aruncă în furia rețelelor de socializare. Permițând utilizatorilor Twitch să adauge până la 500 de prieteni într-o listă, Twitch le va arăta utilizatorilor exact cine este online. Utilizatorii Twitch pot utiliza Whispers, sistemul de mesagerie privat al lui Twitch, pentru a comunica cu prietenii prin intermediul sistemului.

Un membru standard de Twitch include posibilitatea de a:

 • Urmăriți-vă preferatul canale
 • Primiți notificări live
 • Discutați cu prietenii
 • Trimite și primește mesaje
 • Începeți propria emisiune

Un alt aspect atrăgător al lumii Twitch este capacitatea platformei de a prezenta detaliile jocului realist, permițând utilizatorilor să vadă previzualizări înșelătoare ale jocului în trecut..

Jocurile video prezintă adesea previzualizări scurte care sunt dramatice, evidențiază doar câteva caracteristici și sunt de obicei nereprezentante pentru produsul finit sau cum ar putea fi jocul, mecanica și povestea. Datorită funcției de joc live a lui Twitch, utilizatorii pot transmite jocul de prima mană, la fel ca și cum ai fi așezat lângă prietenul tău care joacă jocul pe canapeaua lor. Jocul live de la Twitch a ajutat tone de jocuri să-și îmbunătățească vânzările influențând deciziile de cumpărare a jocurilor video.

În plus, varietatea de platforme a lui Twitch se adaugă popularității sale. În prezent este disponibil pentru:

 • Twitch pentru iPhone
 • Twitch pentru Android
 • Nvidia Shield
 • Xbox One
 • PlayStation 4
 • Xbox 360
 • Chromecast
 • Televizor de foc

Caracteristici unice

În afară de platformele de jocuri, Twitch încurajează și alte fluxuri și conținut online. Caracteristicile lor unice includ:

 • Twitch Plays, un joc construit cu un joc de chat bazat pe chat care folosește fluxuri live interactive. Aceste experiențe oferă audienței controlul asupra acțiunilor celorlalți jucători în timpul fluxului live.  
 • De asemenea, Sporturile au câștigat un impuls semnificativ, permițând jocuri competitive cu echipe, ligi, jucători și alte evenimente majore.
 • Twitch Creative, care oferă posibilitatea artiștilor de a prezenta mai multe tipuri diferite de proiecte. De la pictură la gătit la compoziție muzicală, această platformă oferă un mediu unic pentru persoanele creative.

Stream pe Twitch Prime

Deoarece Twitch este deținut de Amazon, Twitch Prime este acum completat cu abonamentul dvs. Amazon Prime, ceea ce înseamnă că puteți accesa toate funcțiile Twitch Prime pentru prețul unui singur membru Amazon. (Dacă aveți deja Amazon Prime, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați conturile fără costuri suplimentare.) Așadar, veți primi transport gratuit, obțineți acces gratuit la anunțuri la peste două milioane de melodii, mii de filme și emisiuni (eliminând nevoia dvs. de a plata pentru Netflix și Spotify) și livrare nelimitată de o zi.  

Twitch Prime vă oferă acces la:

 • Descărcări de jocuri gratuite
 • Articole gratuite în joc și loturi bonus în fiecare lună (plus surprize!)
 • Vizualizare fără anunțuri a fluxurilor Twitch
 • Abonament gratuit la un nou canal Twitch la fiecare 30 de zile (altfel costă 4,99 USD)

Twitch Prime va fi disponibil numai în țările în care Amazon Prime este disponibil (și anume, SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Italia și Spania). În țările în care Prime nu este disponibil, Twitch Turbo va fi opțiunea dvs. alternativă.

Dar dacă doriți să obțineți toate avantajele legate de Amazon Prime, dar nu locuiți în zona de acoperire a Amazonului, avem un truc simplu care vă va permite să accesați potențialul maxim al lui Twitch: o VPN.

De ce ar trebui să utilizați un VPN cu Twitch

Deși Twitch în sine nu este restricționat, țările care conțin cenzori au interzis serviciile sale. Din fericire, dacă sunteți jucător într-o țară în care acest serviciu interesant este lipsit, o VPN sau o rețea virtuală virtuală, va rezolva acest lucru în câteva secunde.

Guvernele și alte organizații au capacitatea de a-ți determina locația fizică folosind adresa IP. Prin urmare, folosind o VPN, puteți ascunde în mod legal adresa dvs. IP. Puteți seta, de asemenea, locația dvs. în orice țară dorită; puteți apărea practic în orice țară pur și simplu selectând un server în acea locație. Acest lucru vă oferă un acces complet, fără restricții, protejându-vă simultan împotriva scurgerilor IP și atacurilor DDOS – două probleme foarte frecvente cu care jucătorii se confruntă online.

Dar, dacă sunteți într-o țară care vă permite să transmiteți fluxul pe Twitch, un VPN poate rezolva, de asemenea, numeroase probleme de retard pe care le întâmpină streamerele în timp ce utilizează Twitch. În lumea de streaming, VPN-urile au uneori o stigmă negativă, adesea fiind acuzate de pierderea vitezei de conectare, stabilitatea redusă la servere, pierderea calității, caderea cadrelor etc. În mod surprinzător, VPN-urile pot efectua exact opusul și chiar elimina bâlbâiala.

Bâlbâiala sau erorile de conexiune sunt adesea cauzate de lovirea unui „hop necorespunzător” la rutarea de la domiciliu către serverul Twitch. Aceste hamei pot avea probleme sau chiar pot fi complet morți.

VPN-urile pot crea o conexiune mai bună saltând aceste locații proaste. Cu peste 400 de servere în peste 30 de locații din întreaga lume, SaferVPN vă asigură că conexiunea dvs. ajunge întotdeauna la destinație prin cea mai sigură, cea mai eficientă rută posibilă.

Iată cum să vă protejați și să profitați la maxim de Twitch în doar 3 pași simpli:

1) Obțineți un plan SaferVPN sau începeți încercarea gratuită dacă nu aveți încă un cont.

2) Conectați-vă la un server localizat în locația dorită.

3) Accesează Twitch și vei vedea că funcționează la fel ca și cum ai fi într-un loc în care nu este blocat!

Cu SaferVPN, puteți accesa acest serviciu uimitor din orice parte a lumii în mai puțin de 30 de secunde! Dacă nu aveți încă SaferVPN, primiți un abonament astăzi (oferim un Garanție de 30 zile înapoi – deci nu aveți nimic de pierdut!) Sau încercați SaferVPN gratuit astfel încât să vă puteți bucura de avantajele complete ale Twitch!

Dacă doriți să fiți la curent cu toate sfaturile pentru a accesa cel mai bun streaming de divertisment, asigurați-vă că vă conectați cu noi pe social media sau fotografiați-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map