Cum să vizionezi Emmys Live Stream

Emmys live stream


Premiile Emmy 2017 vor fi difuzate duminică, 17 septembrie. Iată cum să prinzi fluxul Emmys live din orice parte a lumii!

Premiile Emmy 2017 are loc la Teatrul Microsoft din Downtown Los Angeles, California. Cu câștigătorul anului trecut Urzeala tronurilor ineligibil în acest an, cineva crede că va adăuga un Emmy la realizările lor.  

Iată tot ce trebuie să știți despre ceremonia din acest an și, bineînțeles, despre modul în care puteți viziona fluxul Emmys în direct și toată emoția de pe scenă!

Despre Premiile Emmy 2017

Academia Artelor și Științelor de Film este cea mai importantă organizație mondială în domeniul filmelor, formată din peste 7.000 de bărbați și femei realizate care lucrează în cinema. Organizația lucrează pentru a recunoaște excelența în industria cinematografică.

Iată tot ce trebuie să știți despre Premiile Emmy din acest an:

 • Producători / director:
  Anul acesta, ceremonia de premiere va fi produsă de Ricky Kirshner și regizată de Glenn Weiss.
 • Gazda:
  Stephen Colbert va găzdui spectacolul din acest an pentru prima dată!
 • Prezentatorii:
  Prezentatorii Emmys din acest an includ unele dintre cele mai mari nume ale industriei din lume, precum Alec Baldwin, Jessica Biel, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, LL Cool J și multe altele.
 • Cele mai nominalizate spectacole:
  Cele mai desemnate programe sunt noul HBO Westworld și NBC, Saturday Night Live, cu 22 de nominalizări.
 • Cele mai multe rețele nominalizate:
  HBO a preluat conducerea cu 110 nominalizări, în timp ce Netflix a primit 91, iar NBC a deținut 60.

Iată tot ce trebuie să știți despre Premiile Emmy 2017:

Cine sunt candidații la premiile Emmy?

Ce zici de competiția din acest an?

Așa cum sa menționat mai sus, Westworld și Lucruri străine cu siguranță sunt de așteptat să obțină câteva premii în acest an. Alți concurenți cheie sunt The Handmaid’s Tale (Hulu), Teste Is Us (NBC) și Coroana (Netflix). Merită menționat cu siguranță câteva alte seriale notabile, cum ar fi Oglinda neagra (Netflix), Big Little Lies (HBO), Americanii (FX) și Veep (HBO).

Cu o listă lungă de programe, actori, regizori și scriitori desemnați – puteți urmări linkul către acest site web pentru a vedea lista completă a candidaților.

Unde să vizionezi Emmys Live Stream

Cea de-a 69-a ediție anuală a Premiilor Emmy 2017 va fi difuzată în Statele Unite în data de Duminică, 17 septembrie la 20:00 Ora de Est a SUA.

Americanii cu un abonament local de cablu pot să acorde CBS și să urmărească premiile. În Canada, puteți prinde Emmys live stream pe CTV, iar în Australia, Fox 8 va transmite premiile.

Puteți, de asemenea, să treceți la E! pentru a urmări acoperirea Covorului Roșu cu aproximativ trei ore înainte de începerea spectacolului. Emmy-ul anual Backstage Live! Compania de emisiune va transmite, de asemenea, în direct pe Emmys.com și Facebook Live.

Pentru cei care nu se află într-una din aceste țări sau nu au abonament prin cablu, nu vă faceți griji! Am adunat alte câteva opțiuni, așa că nimeni nu trebuie să rateze acțiunea!

CBS All Access

All Access este platforma de streaming CBS care permite utilizatorilor să-și transmită canalul CBS local. Vă puteți înscrie la o probă gratuită pentru a transmite live Emmy-urile duminică seară și apoi anulați cu ușurință abonamentul după – fără griji. În caz contrar, serviciul te costă doar 6 dolari pe lună – nu este rău!

Restricția locației: Din păcate, este accesibil doar în SUA, deși CBS a menționat planurile de a face serviciul disponibil în Canada și Australia. Din fericire, avem o soluție simplă pentru a depăși acest mic obstacol, oferindu-vă acces instantaneu la fluxul Emmys live (consultați pașii de mai jos)!

Streams online

În afară de CBS, există câteva alte fluxuri live online disponibile pe:

 • DirecTV Acum
 • Playstation Vue
 • YouTube TV

La fel ca CBS All Access, aceste servicii necesită un abonament. Din fericire, oferă și un proces gratuit – așa că dați-le o încercare! Vă puteți șterge întotdeauna contul după emisiune pentru a evita taxarea.

Restricția locației: La înregistrare, va trebui să precizați că zona dvs. locală este SUA pentru a accesa fluxul Emmys CBS. Dacă nu sunteți în SUA, nu vă faceți griji. Puteți pur și simplu să vă schimbați locația virtuală online folosind trucul nostru simplu detaliat mai jos.

* Notă: CBS nu este disponibil în prezent în niciun pachet Sling.

Cum să transmiteți fluxurile Emmy Awards 2017 de oriunde

Din păcate, dacă nu sunteți în afara SUA, geo-restricțiile vă vor împiedica să puteți transmite evenimentele. Din fericire, cu un VPN, tot ce trebuie să faceți este să schimbați adresa IP în țara în care evenimentul dorit este difuzat și viola! Poți trăi în flux la fel ca și cum ai fi acolo! Cetățeni americani care călătoresc sau locuiesc în străinătate sau rezidenți non-americani care doresc să se uite instantaneu la un VPN!

Iată exact cum să accesați și să vă bucurați de Premiile Emmy 2017:

 1. Descărcați și instalați SaferVPN
 2. Rulați SaferVPN și conectați-vă la un server unde este amplasat radiodifuzorul de la care doriți să transmiteți fluxul. (În acest caz, SUA.)
  SaferVPN SUA Marea Britanie Streaming
 3. Accesați site-ul web al radiodifuzorului și începeți să transmiteți streaming astăzi!

Nu lăsați niciodată locația dvs. actuală să vă restricționeze de la a putea trăi evenimente în flux! Începeți cu SaferVPN astăzi.

Dacă nu aveți încă SaferVPN, primiți un abonament astăzi (oferim un Garanție de 30 de zile înapoi, deci nu aveți nimic de pierdut!) sau încercați gratuit SaferVPN, astfel încât să vă puteți bucura de o lume de divertisment fără restricții, din prima linie.

Cu SaferVPN, vă aflați la doar un clic pentru a viziona Premiile Emmy 2017 și toate spectacolele de divertisment ale premiilor majore din acest an..

Aveți mai multe întrebări despre ce puteți accesa și cum funcționează SaferVPN? Conectați-vă cu noi pe social media sau trimiteți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map