Cum să urmăriți fluxul american deschis în direct

Urmăriți în SUA Open Live Stream Golf


US Open, unul dintre cele mai interesante turnee de golf din lume, urmează să înceapă! Dacă nu doriți să pierdeți acțiunea din acest an, citiți mai departe pentru a afla cum să vă bucurați de fluxul live US Open – de oriunde.

Se va juca Campionatul de golf Open din SUA 15 iunie – 18 iunie la Erin Hills din Erin, Wisconsin. Acest eveniment important atrage mii de fani fideli în fiecare an. Dar, chiar dacă nu reușești să acționezi chiar în acțiune, poți să te bucuri în continuare de fiecare minut din fluxul US Open din orice locație..

Din păcate, Fox deține drepturi exclusive pentru transmiterea în direct a evenimentului – ceea ce înseamnă că, dacă nu sunteți în afara SUA, nu veți putea să-l urmăriți (până nu veți consulta simplul nostru truc pentru acces mondial instantaneu de mai jos!).

În acest blog, vă vom arăta cât de ușor este să urmăriți transmisia în direct a US Open din orice parte a lumii!

Iată cum să vizionezi #USOpenGolf în direct! Faceți clic pe Pentru a Tweet

2017 US Open Golf

Deschiderea americană este organizată de Asociația de Golf a Statelor Unite ale Americii (USGA), un organism care este controlat de jucători după ce au avut daune controverse în timpul precedentelor US Open – făcând presiunea în acest turneu din acest an mai importantă ca niciodată..

În acest an, masivul parc de golf de 72 de ani de la Erin Hills are un număr total de 7800 de metri, cu o lungime finală, care are o lungime de aproximativ 700 de metri. Cu un fond total de premii în valoare de 12 milioane de dolari, finala US Open din acest an promite să fie un campionat interesant (cu o remunerație substanțială) pentru jucătorii cu cote importante de câștig:

 • Dustin Johnson: 6-1
 • Rory McIlroy: 9-1
 • Jordan Spieth: 10-1
 • Jason Day: 11-1
 • Jon Rahm: 16-1

Din păcate, dacă sunteți fan Tiger Woods sau Phil Mickelroy, nu veți mai prinde niciunul dintre ei pe ecran anul acesta.

Deci, ce este în magazin pentru finala US Open 2017? Iată câteva opinii din 2017 ale US Open To Win pentru a câștiga:

Programul de deschidere a fluxurilor live din SUA

Iată programul US Live Live Stream, astfel încât să puteți fi sigur că veți primi toate acțiunile preferate ale golfului.

[tabelul „” nu a fost găsit /]

Pentru cele mai noi știri despre program și cine va juca în fiecare meci, vedeți aici programul oficial final al US Open aici.

Radiodifuzoare deschise din SUA în direct

OPȚIUNEA 1: Fox Sports

Începând cu 2015, Fox Sports deține un contract pe 12 ani ca radiodifuzor oficial al US Open, ceea ce înseamnă că găsirea unui stream live alternativ poate fi aproape imposibilă.  

Prin urmare, pentru cei aflați în SUA, Openul din 2017 al SUA este disponibil în direct pe Fox accesând FOXSports.com sau pe telefonul mobil, computerul sau tableta, descărcând FOX Sports GO pe dispozitivele acceptate.

Rețineți că veți avea nevoie de un abonament prin cablu din SUA pentru a fi vizionat prin Fox.

Din păcate, dacă nu sunteți în afara SUA, veți rula cu acest mesaj:

Fox US Open Live Stream - SaferVPN

Ești îngrijorat că nu vei putea accesa transmisia live? Nu vă faceți griji. Tot ce îți trebuie este o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a obține acces complet, fără restricții, la fluxurile live deschise din SUA. Citiți mai jos pentru a afla cum!

OPȚIUNEA 2: SlingTV

Puteți capta fluxul US Open Live Stream folosind SlingTV, un serviciu de tăiere a cablurilor care oferă streaming în direct (la fel ca televiziunea normală) pentru doar 20 USD / lună. Dar, dacă nu doriți să plătiți, acestea oferă 7 zile încercare gratuită!

Dar, încă o dată, dacă nu sunteți în afara SUA, veți rula cu acest mesaj:

Sling Restrict

Citiți mai jos pentru a afla exact cum să depășiți aceste georestricții și să începeți accesul la finalele americane deschise la nivel mondial!

Cum să urmăriți fluxul american deschis în orice moment

Dacă sunteți în străinătate, este posibil să fie chiar imposibil să captați o mulinetă importantă în aceeași zi.
Întrucât Fox și SlingTV sunt ambele restricționate geografic pentru a fi accesibile doar din SUA (sau Australia pentru versiunea australiană a Fox), va trebui să aveți un VPN pentru a vă schimba adresa IP (identificatorul online unic care vă oferă locația dvs. exactă).

Prin simpla conectare la SaferVPN, oricine poate naviga ca și cum ar fi în Statele Unite!  

Iată cum puteți accesa fluxul US Live Live Stream în doar 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați SaferVPN.
 2. Rulați SaferVPN și conectați-vă la serverul american.Statele Unite ale Americii în streaming urmăriți online rezultatele alegerilor prezidențiale
 3. Accesați site-ul web al radiodifuzorului (Fox sau SlingTV) și începeți să transmiteți streamingul final american astăzi!

Este atat de simplu! Dacă nu aveți încă SaferVPN, încercați gratuit SaferVPN sau obțineți un abonament pentru a vă bucura de US Open și multe alte fluxuri sportive live.!

Aveți feedback, sugestii sau solicitări de funcții? Nu ezitați să ne contactați și să ne alăturați-ne pe social media! Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map