Cum să urmăriți dezbaterile prezidențiale din 2016 în afara SUA

Transmite live dezbaterile prezidențiale cu SaferVPN


Dezbaterile prezidențiale din 2016 încep oficial astăzi! Îți îngrijorează că le vei lipsi pentru că ești în afara statelor? Nu vă faceți griji. În acest blog, vă vom arăta cât de ușor este să transmiteți în direct dezbaterile din orice țară!

În cele din urmă, cursa prezidențială a ajuns la două persoane: Hillary Clinton și Donald Trump. Și există multe lucruri pentru a discuta despre acești candidați: de la politicile legate de imigrație și forța de poliție până la amenințări la adresa securității interne și informații informatice – acesta este un sezon de dezbatere pe care nu veți dori să îl pierdeți.

În afara SUA și vă întrebați cum veți putea vedea dezbaterile prezidențiale? Nu te mai mira, pentru că te-am acoperit. În acest blog vă vom spune:

 • La ce să vă așteptați pentru viitoarele dezbateri (Plus-Vot pentru cine credeți că va câștiga!)
 • Programul dezbaterilor & Detalii
 • Unde să trăiești în flux dezbaterile
 • Cum să traiți cu ușurință dezbaterile oriunde

Dezbaterile prezidențiale din 2016: Cine va câștiga?

După un an de discuții pe traseul campaniei, avem în sfârșit cei doi candidați ai președinției: candidatul democrat Hillary Clinton și candidatul republican Donald Trump.

Hillary Clinton face istorie ca fiind cea mai importantă candidată la președinția femeilor din SUA, iar Donald Trump a surprins pe toată lumea ca un outsider politic care în cele din urmă și-a făcut drum spre vârf..

Este sigur să spunem că aceasta este cea mai așteptată dezbatere prezidențială pe care am văzut-o de mult timp. De fapt, este de așteptat să fie unul dintre cele mai urmărite din istorie! Iată câteva informații de la CBS News pentru ceea ce ne putem aștepta și ce vor trebui să facă candidații pentru a face o impresie câștigătoare:

Acum, pentru marea întrebare, cine credeți că va fi cel mai bun la dezbateri? Votează și anunță-ne!

Programul de dezbatere prezidențială și detalii

Toate dezbaterile din acest an vor fi difuzate la ora 21:00 – 10:30 PM ET (18:00 – 19:30 PT). Puneți-vă la cunoștință pentru unele ancore ale dvs. de știri preferate, cum ar fi Anderson Cooper și Elaine Quijano, puneți speranțelor prezidențiale toate întrebările dificile.!

Dezbate
Data
Moderator
Locație
Format
Prima dezbatere prezidențială Luni, 26 septembrie 2016 Lester Holt, Anchor NBC Nightly News Universitatea Hofstra, Hampstead, NY Șase segmente de timp de 15 minute cu întrebări selectate de Moderator
Dezbatere vicepresidențială 4 octombrie 2016 Elaine Quijano, corespondentul Anchor CBSN și CBS News Longwood University, Farmville, VA Nouă segmente de timp de cca. 10 minute fiecare cu întrebări selectate de Moderator
A doua dezbatere prezidențială 9 octombrie 2016 Martha Raddatz, șefa corespondentă pentru afaceri globale și co-ancoră "Săptămâna aceasta" pe ABC & Anderson Cooper, Anchor, CNN Universitatea Washington din St. Louis, MO Ședința primăriei: jumătate din întrebările participanților și cealaltă jumătate din partea moderatorilor
A treia dezbatere prezidențială 19 octombrie 2016 Chris Wallace, Anchor, Fox News duminică Universitatea din Nevada, Las Vegas, NV Șase segmente de timp de 15 minute cu întrebări selectate de Moderator

Unde să trăiești în flux dezbaterile

Din fericire, există o mulțime de modalități de a adapta dezbaterile prezidențiale din acest an. Dezbaterile vor fi transmise live online prin toate canalele și punctele de știri:

 • CNN
 • Fox News
 • C-SPAN
 • CBS News
 • NBC
 • PBS
 • Telemundo
 • Apelant zilnic
 • BuzzFeed News
 • politico
 • Jurnalul Wall Street
 • Univision
 • Yahoo
 • Huffington Post

În plus, rețelele de socializare preferate vor oferi și acoperire în streaming. În acest an, YouTube va oferi acoperire de la PBS, Fox News, Telemundo, Bloomberg și Washington Post, Facebook va oferi acoperire ABC News, Twitter va transmite acoperirea Bloomberg, iar Snapchat va găzdui și o „Live Story”.! 

Cum să urmărești dezbaterile prezidențiale din străinătate

Indiferent dacă sunteți un Expat, călătoriți în afaceri sau pur și simplu călătoriți în timpul liber, locația dvs. geografică nu trebuie să vă împiedice să vedeți ce au de spus candidații prezidențiali din 2016. Dacă doriți să urmăriți dezbaterile la fel cum ați face în state, iată cum puteți face acest lucru în doar 3 pași simpli:

 1. Descărcați și instalați aplicațiile cu un singur clic pentru SaferVPN pentru desktop, mobil și / sau Chrome
 2. Rulați SaferVPN și conectați-vă la oricare dintre serverele noastre din SUASaferVPN SUA Transmiterea dezbaterilor prezidențiale
 3. Căutați pe site-ul / aplicația selectată a radiodifuzorului și începeți să transmiteți fluxul!

Cam despre asta e!

Cum funcționează exact? O VPN (Rețea virtuală virtuală) vă permite să vă conectați la o rețea la distanță și să vă schimbați geo-locația online, astfel încât să puteți experimenta dezbaterile la fel cum v-ați face acasă (minus fusul orar).

Începeți să vizionați astăzi dezbaterile prezidențiale din 2016 cu procesul gratuit de 24 de ore al SaferVPN sau abonați-vă la unul dintre planurile noastre (cu o garanție de 14 zile înapoi, nu aveți nimic de pierdut!).

Vrei să fii primul care cunoaște toate cele mai recente știri despre expat, cybersecurity și streaming de divertisment? Alăturați-ne pe Facebook, Twitter, LinkedIn și Google+. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map