Cum să urmărești Silicon Valley Sezonul 4 online Oriunde PLUS Surprizele de sezon surprinzătoare

Cum să vizionezi Silicon Valley Sezonul 4 online oriunde


Dacă vă întrebați ce se întâmplă în Silicon Valley în acest sezon, am adunat toate informațiile de care aveți nevoie pentru a surprinde debutul din orice parte a lumii!

Noul nou Silicon Valley Sezonul 4 revine în HBO duminică, 23 aprilie (10: 00–10: 30 p.m. ET / PT)!

Acest serial de comedie câștigător de la Emmy, axat pe industria tehnologică Silicon Valley, are în magazin multe piese pentru Pied Piper în acest sezon. HBO a reușit să fure o parte din lumina reflectoarelor de la Netflix, dar din moment ce HBO este disponibil doar în S.U.A., locația dvs. fizică contează atunci când încercați să o urmăriți.  

Nu vă faceți griji! Știm doar cum să ocolim asta. Vă vom spune exact cum deblocați Silicon Valley online și urmărește toate momentele amuzante râznitoare-zgomotoase din acest sezon!

Urmărește #SiliconValley Online – de oriunde în lume! Faceți clic pe Pentru a Tweet

Când Silicon Valley Sezonul 4 Airs

Premiera sezonului aeriană Duminică, 23 aprilie (10:00 – 10: 30 p.m. ET / PT).

Thomas Middleditch, în rolul lui Richard Hendricks, este programatorul timid, recluziv, responsabil pentru demararea unei platforme tehnologice de miliarde de dolari numită Pied Piper. Colaborând cu echipa sa de codificatori experimentați, grupul se luptă cu procesul de pornire a propriei companii. Prin călătoria lor către succesul (de nădejde), lucrează pentru a depăși obstacolele care vin cu mediul antreprenorial competitiv din Silicon Valley.

Dacă aveți nevoie de o actualizare rapidă a ceea ce s-a întâmplat în sezonul trecut, iată recapitularea sezonului 3:

Noul sezon va continua perspectiva lor comică asupra acestei industrii cu ritm rapid, de înaltă tehnologie. Citiți mai departe dacă doriți să aflați mai multe despre sezon și cum puteți viziona Silicon Valley Online, indiferent unde vă aflați!  

Trailer online Silicon Valley

Dacă nu ați urmărit primele trei sezoane, aveți suficient timp pentru a viziona serialul chiar înainte de premiera sezonului.!

Iată remorca Silicon Valley sezonul 4:

*Alertă spoiler *

HBO a lansat, de asemenea, un trailer suplimentar pentru sezon, arătându-l pe Richard Renunțarea la fumat echipa și intenționând să ia numele Pied Piper, în timp ce se aventurează pe cont propriu..
Citiți spoilerele de mai jos pentru mai multe detalii!

Iată teaserul:

Silicon Valley Sezonul 4 Spoilers

Sezonul 4 va începe probabil urmând calea companiei către recuperare, după recentul înșelătorie cu clickfarm, care l-a amenințat pe Gavin Belson al lui Hooli. Există, de asemenea, speculații cu privire la faptul că compania va redirecționa atenția către PiperChat pe baza lor video – o producție susținută de Dinesh și Gilfoyle, dar mai puțin aprobată de Richard. La sfârșitul sezonului 3, Elrich este preocupat de investițiile sale, în timp ce Big Head pare să-și înrăutățească lucrurile.

Din aceste conflicte personale, interne, devine clar că acest sezon poate avea ceva mai puțin de-a face cu factorii externi și, în schimb, poate viza problemele de infrastructură ale acestora. „Până acum, se simte că conflictul vine din afară”, a spus Middleditch. “Premisa acestui sezon este că conflictul vine din interior.”

Se pare că PiperChat va introduce o lume a problemelor în cadrul companiei, mai ales după ce noul trailer oficial tocmai a arătat Richard Hendricks renunțând la Piperul Pied! Dacă acest lucru nu a fost suficient de nebun, se pare că intenționează să păstreze numele companiei și să folosească platforma pentru a crea un „nou Internet”.

Deși Internetul nu a vărsat o mulțime de spoilere, Silicon Valley va fi, fără îndoială, o continuare a realității hilare și fără milă din jurul industriei tehnologice de pornire. Noi, personal, nu putem aștepta să aflăm dacă aplicația PiperChat a lui Dinesh va avea un succes pentru afacere și dacă intrarea în retragere a lui Richard și retragerea din Pied Piper vor fi sfârșitul companiei cu totul!

Cum să vizionezi Silicon Valley online

Pentru toți cei fără cablu, locul de prins debutul din Silicon Valley sezonul 4 este HBO Now. Această platformă OTT vă permite să vă bucurați de programare și premiere live pe orice dispozitiv, fără abonament prin cablu. În plus, dacă nu aveți deja serviciul, HBO Now vă oferă o lună gratuită pentru a începe. Destul de uimitor, nu?

Silicon Valley 4 Online HBO ACUM Autentificare

Dar așteptați-vă o dată – aruncați o privire la tipăritul:

Silicon Valley Sezonul 4 Online Restricții geo

„HBO ACUM este accesibil numai în S.U.A.. și anumite teritorii din SUA, unde este disponibilă o conexiune de bandă largă de mare viteză. ”

Înainte ca visele tale să fie înlăturate, avem o soluție simplă care vă va permite să surprindeți debutul din acest an în câteva secunde – un VPN.

Conectarea la un VPN vă permite să vă schimbați adresa IP, care este, în esență, identificatorul dvs. unic de pe web care vă dezvăluie locația fizică. Prin schimbarea adresei IP, vă puteți masca locația reală și navigați pe web ca și cum ați fi într-o altă țară. Acest lucru vă permite să transmiteți diferite emisiuni și filme din diferite locuri!

Iată cum puteți viziona Silicon Valley Sezonul 4 din absolut orice locație:

 1. Descărcați și instalați SaferVPN.
 2. Rulați SaferVPN pe mobil și conectați-vă la serverul nostru USA East sau US West, unde HBO Now este disponibil.Silicon Valley Sezonul 4 Acces online cu aplicația mobilă SaferVPN
 3. Accesați HBO ACUM cu iOS, Android, Windows sau Mac sau pur și simplu schimbați-vă locația directă în browserul dvs. cu ajutorul nostru rapid & Extensie Chrome fără sudură.
 4. Descărcați HBO acum prin magazinul de aplicații Google Play sau Apple și sunteți gata să urmăriți online Silicon Valley!

*În plus față de HBO Now, puteți prinde și premiera sezonului 4 prin SlingTV-ul DISH Network. Serviciul de tăiere a cablurilor include o extensie a canalului HBO, o încercare gratuită de 7 zile și cel mai bun dintre toate, fara contract. Aflați mai multe despre cum să-l accesați în postarea noastră anterioară de pe blog Sling TV: Accesați serviciul de tăiere a cablului final oriunde!

Pregătiți-vă să transmiteți fluxul …

Dacă nu aveți încă SaferVPN, înscrieți-vă la un plan astăzi (oferim o garanție de returnare a banilor de 14 zile – deci nu aveți nimic de pierdut!) Sau încercați SaferVPN gratuit pentru a vă putea bucura de o lume nelimitată de divertisment în streaming.

Cu un singur clic, puteți viziona Silicon Valley Sezonul 4 de oriunde!

Aveți mai multe întrebări despre ce puteți accesa și cum funcționează SaferVPN? Conectați-vă cu noi pe social media sau trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map