Cum să transmiteți fluxul YouTube TV – de oriunde!

Transmite live YouTube TV de oriunde!


Dacă doriți să transmiteți fluxul YouTube TV din afara SUA, nicio problemă! Consultați simplul nostru truc pentru a schimba instantaneu adresa dvs. IP și a începe să vizionați TV în direct din rețelele populare din SUA! De ce așteptați ca serviciul să vă ajungă? Începeți fluxul acum.

YouTube TV le permite utilizatorilor americani să urmărească și să înregistreze fluxuri live nelimitate pe 6 conturi diferite! Dacă aveți norocul de a trăi într-una din cele 5 zone oferite de YouTube TV, este posibil să profitați deja de avantajele acestui serviciu.

Dacă nu sunteți localizat în SUA – veți avea nevoie de ajutorul nostru. Deși ar trebui să ai un abonament VPN plătit pentru o listă de motive de spălătorie, cu siguranță, vei avea nevoie de unul care să-ți piardă viața în unul dintre aceste orașe specifice pentru a accesa YouTube TV.

Dar nu vă faceți griji, prețul mic pe care îl plătiți pentru a accesa serviciul este în valoare de 100% din avantajele suplimentare pe care le veți primi descărcându-l.

Citiți mai departe pentru a afla exact cum să accesați YouTube TV din orice parte a lumii (și chiar cum să depășiți oprirea locală)!

Despre YouTube TV

În februarie, YouTube a anunțat YouTube TV, un serviciu de streaming TV de 35 de dolari pe lună. Scopul să elimine necesitatea unui abonament tipic prin cablu, YouTube descrie serviciile sale ca:

„Live TV conceput pentru generația YouTube – cei care vor să urmărească ce vor, când vor, cum vor, fără angajamente.”

Youtube TV anunțat:

Serviciul este acum locuit în SUA, deși este limitat la doar câteva orașe: Chicago, Los Angeles, New York, Philadelphia și zona San Francisco Bay. Vezi toate disponibile locații.

Nu ești localizat într-unul dintre acestea? Nu-ți pierde speranța deocamdată, sare la sfârșitul acestei postări pentru a afla exact cum poți transmite în direct YouTube TV din absolut ORICE locație!

Specificități TV TV YouTube

Canalele: YouTube TV oferă (limitat – citiți mai multe) streaming de la o mulțime de canale populare de cablu din SUA – ABC, Fox, CBS, NBC, ESPN și 40+ mai mult.

Prețul: deși costă 35 de dolari pe lună, vă oferă acces instantaneu la până la șase conturi cu până la trei dispozitive care transmit simultan.

Vedeți tabelul nostru de mai jos pentru un rezumat al avantajelor YouTube TV (suntem bucuroși că stânga depășește dreapta):

[tabelul „” nu a fost găsit /]

* Avertisment privind discrepanța de preț*

YouTube TV vă va costa 35 de dolari pe lună, dar dacă vă înscrieți de pe un iPhone sau iPad, factura dvs. lunară va fi mai scumpă!

Din anumite motive, iTunes Store va face ca prețul lunar să se ridice la 39,99 USD (plus taxe și taxe – așa că asigurați-vă că vă înregistrați de pe Android sau de pe web.

Opriri pe YouTube TV

Blackouts, un termen folosit pentru a descrie difuzarea anumitor conținuturi televizate pentru a selecta piețele geografice, fac ca anumite programe să nu fie disponibile pentru a transmite live YouTube TV.

„Puteți vedea ocazional o oprire totală a unor programe în rețelele de difuzare. Acest lucru se întâmplă deoarece YouTube TV este un serviciu bazat pe Internet, iar drepturile de streaming digital pentru anumite programe sunt diferite decât drepturile TV tradiționale. Dacă apare un program înnegrit în filele Biblioteca, Acasă sau Live, veți vedea o pictogramă care vă avertizează că în prezent programul nu este disponibil. ” – Află mai multe despre întreruperi de conținut pe site-ul YouTube.

Din fericire, utilizarea SaferVPN vă poate schimba locația virtuală, depășind blocajele și accesând instantaneu fluxurile la alegere!

Pur și simplu conectați-vă la un server din locația dorită (schimbați adresa IP locală) și încercați site-ul să credeți că vă aflați în locația corectă! Viola! Pur si simplu.

Citiți sfârșitul acestei postări pentru a afla exact cum să transmiteți fluxul YouTube TV în 3 pași simpli.

Captura

După cum ați citit deja, YouTube TV este disponibil în prezent numai în Statele Unite. Din fericire, YouTube TV funcționează peste tot în S.U.A., este doar televiziunea în direct care este blocată regional în Chicago, Los Angeles, New York, Philadelphia și zona din Golful San Francisco. Puteți urmări în continuare rețele disponibile la nivel național și toate programele dvs. înregistrate în prealabil!

Deci care este captura?

 • Problemă: Păi, pentru început, dacă nu sunteți localizat în SUA, s-ar putea să credeți că nu puteți achiziționa serviciul de streaming deloc!

  Soluţie: Din fericire, știm cum să depășim acest mic obstacol în 3 pași simpli care vor dura doar câteva minute. Citiți secțiunea următoare pentru a afla cum.

 • Problemă: Dacă nu sunteți în afara celor 5 zone care oferă streaming în direct, dar doriți să accesați un program local, nu veți putea viziona emisiunile sau evenimentele preferate.

  Soluţie: A accesa canal local transmisie în direct (ABC, CBS, ESPN etc.) trebuie să aveți un VPN. Din motive suplimentare de securitate, VPN-ul dvs. ar trebui să rămână cu adevărat „pornit” tot timpul.

 • Problemă: Dacă sunteți în SUA, dar intenționați să plecați, nu puteți accesa niciun program pe YouTube TV, în direct sau înregistrat, în timp ce călătoriți pe plan internațional.

  Soluţie: Folosind SaferVPN, puteți pur și simplu să faceți clic pe „ON” și să vă schimbați adresa IP în SUA, păcălind instantaneu serviciul pentru a crede că nu ați părăsit niciodată acasă ��

Citiți următorul pas de mai jos; Avem doar soluția pentru toate problemele tale!

Cum să transmiteți fluxul YouTube TV cu SaferVPN

YouTube TV blochează accesul prin detectarea locației geografice a adresei dvs. IP. Cu un VPN anonim precum SaferVPN, puteți debloca site-uri web, ocoli aceste restricții și puteți obține acces nelimitat de divertisment..

SaferVPN vă permite să vă schimbați instantaneu adresa IP în câteva secunde. Pur și simplu urmați cei 3 pași de mai jos pentru a vă înregistra pe YouTube TV ca și cum ați fi în SUA și continuați să transmiteți fluxurile evenimentelor preferate – indiferent unde vă aflați!

Cu un VPN, puteți accesa jocurile instantaneu și ușor, indiferent unde vă aflați. Tot ce trebuie este 3 pași simpli! Iată cum:

 • Descărcați și instalați SaferVPN (dacă nu aveți încă un cont, conectați-vă cu proba noastră gratuită).
 • Rulați SaferVPN și conectați-vă la serverul unde se află difuzorul dorit (în acest caz, SUA).
  Urmăriți premiile Oscar: Oscaruri 2017 live de oriunde
 • Căutați pe site-ul YouTube TV YouTube, înregistrați-vă și asta este! Puteți transmite live YouTube TV de oriunde! 

Este atat de simplu! Aveți feedback, sugestii sau solicitări de funcții? Nu ezitați să ne contactați și să ne alăturați-ne pe social media! Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Vizionare fericită!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map