Cum să livezi și să urmărești finala Cupei Stanley

Urmăriți finalele Cupei Stanley


Finala Cupei Stanley din 2017 este un eveniment pe care nu veți dori să-l pierdeți! Din păcate, mulți dintre voi aflați în afara SUA sau Canada s-ar putea lupta să prindă meciurile. Ești sigur, avem doar soluția pentru oricine dorește să urmărească jocurile – nu contează unde ești!

Dacă nu puteți accesa Finala Cupei Stanley de unde vă aflați, avem o soluție simplă în 3 pași, care vă va oferi acces INSTANT la toate jocurile, indiferent unde vă aflați! Vă vom arăta chiar și cum să ocoliți oprirea nu pierde niciodată un singur obiectiv!

Citiți mai departe pentru a afla cum!

Pittsburgh Penguins Vs. Nashville Predators

Începând cu 30 de echipe, finala Cupei Stanley din acest an se situează pe primele două din acest an – Pittsburgh Pinguins și Nashville Predators!

Pittsburgh este campioanele apărării după ce a învins rechinii din San Jose în acest șase meci de anul trecut. Pe de altă parte, Nashville își face apariția în finală pentru prima dată!

Cu ambele echipe cu jucători de top, cum ar fi Jewgeni Malkin, Matt Murray și Sidney Crosby, cu pinguinii din Pittsburgh, precum și Filip Forsberg și Pekka Rinne din Predatorii din Nashville, nu este fără îndoială că acesta va fi un meci captivant între campioni și provocatorii lor..

Iată tot ce trebuie să știți despre Finala Cupei Stanley din acest an:

Programul final al Cupei Stanley 2017

Iată programul final al acestui an al Cupei Stanley:

[tabelul „” nu a fost găsit /]

Finala Cupei Stanley 2017 Opțiuni de streaming

In Statele Unite ale Americii, Toată acoperirea națională a jocurilor se transmite fie pe NBC, Rețeaua NHL, Rețeaua SUA, TVA Sport (franceză) sau CBC.

În Canada, pentru cea de-a treia perioadă post-sezon conform contractului actual de 12 ani al Rogers Media, acoperirea va fi difuzată de rețelele Sportsnet și CBC Television și de streaming pe Sportsnet Now, CBCSports.ca sau serviciul de abonament Rogers NHL GameCentre Live.

Rețineți că Rogers Stanley Cup Playoff Pass costă 74,99 USD și că este accesibil doar în Canada.

Dacă călătorești și totuși dorești să-ți accesezi contul, citește mai departe pasul nostru cu privire la modul de schimbare a adresei IP reale într-o adresă IP canadiană, făcându-i pe Rogers să creadă că ești în prezent în geo-ul țării -limite de restricție (citiți mai jos pentru a afla cum).  

Pentru oricine, Dacă nu aveți abonament TV, puteți accesa oricare dintre jocurile de pe Sportsnet ACUM. Vă puteți înscrie pentru 24,99 dolari, deși primiți primele 7 zile gratuit! Cardul dvs. de credit nu va fi încasat dacă anulați în orice moment din perioada de 7 zile.

Pe nhl.com, telespectatorii aflați în Statele Unite pot urmări arhivele complete ale jocurilor din playoff-urile Stanley Cup din 2017 și din întregul sezon regulat 2016-17 – ceea ce înseamnă că nu se poate prinde jocurile în direct.

Finala Cupei Stanley - SaferVPN

Telespectatorii internaționali pot urmări anumite jocuri din afara pieței (nu puteți viziona jocurile orașului dvs. de origine dacă sunteți în prezent acolo) reîncărcări LIVE și la cerere ale Playoff-urilor și ale arhivelor Stanley Cup ale întregului sezon regulat 2016-17

(Când se întâmplă acest lucru, utilizați pur și simplu SaferVPN pentru a schimba locațiile și a obține o adresă IP străină. Citiți mai jos).

* Oprirea *

Rețineți că oprirea vă poate restrânge vizualizarea. Consultați verificatorul Blackout al NHL pe site-ul lor web

Multe opriri se aplică celor care locuiesc în orașele în care se desfășoară jocurile. De exemplu, dacă sunteți un fan Pittsburgh Penguins situat în Pittsburgh, serverul va căuta adresa dvs. IP și vă va bloca vizualizarea..

Dar ghicește ce! Puteți utiliza, de asemenea, SaferVPN pentru a obține o adresă IP dintr-un alt oraș și pentru a evita orice penele de curent. În acest fel, puteți urmări toate jocurile, chiar și cele din piață! Pur și simplu conectându-te la SaferVPN – ești bine să mergi!

În continuare, vă vom spune exact cum!

Cum să difuzi eliminarea hockey-ului NHL oriunde:

Indiferent dacă este vorba despre geo-restricții, cerințe de abonament sau orice alt instrument digital, SaferVPN poate depăși aceste obstacole! Prin schimbarea adresei IP (identificatorul dvs. unic pe web), SaferVPN permite utilizatorilor să își schimbe practic locația în orice loc din lume!   

Iată cum se poate face în mai puțin de 30 de secunde:

 • Descărcați și instalați SaferVPN.
 • Rulați SaferVPN prin aplicațiile noastre sau extensia Chrome și conectați-vă la serverul de unde este amplasat radiodifuzorul..Utilizați un VPN pentru a urmări finalele Cupei Stanley
 • Căutați pe site-ul web și începeți să transmiteți finalele cupei Stanley Cup 2017.

Cam despre asta e!

Dacă aveți un abonament prin cablu cu unul dintre difuzorii care afișează jocurile, vă puteți conecta la emisiunile online ale acelui canal pentru a urmări fluxul NHL. Dacă sunteți în străinătate și este geo-blocat, conectați-vă doar la serverul dvs. SaferVPN, fie serverele noastre din SUA, cât și cele canadiene pentru a evita orice restricții și a urmări jocurile din întreaga lume!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map