Cum să deschideți site-uri blocate: un ghid ușor

Busola în mână


Au fost blocate sau cenzurate site-urile dvs. favorite? Citiți mai departe pentru a afla cum să vă redeschideți conexiunea la Internet.

Știți senzația: căutați să transmiteți un film în timp ce sunteți în vacanță, accesați un site de știri subterane sau poate chiar utilizați Google în timp ce într-o țară precum China. Însă nu puteți – în schimb, primiți un mesaj de eroare pe ecran care vă spune că sunteți blocat.

Poate fi complet înnebunitor atunci când ești ferit de site-urile tale favorite – mai ales când nu există niciun motiv pământesc de ce. Majoritatea oamenilor renunță sincer în acest moment!

Dar ești persistent – tocmai de aceea citești acest ghid.

Ochelari la carteNu vă faceți griji, nu va fi prea citit.

Când geo-restricțiile grele sau regimurile de cenzură stau în calea accesului dvs. gratuit la Internet, doriți să știți cum să vă ocoliți. Din fericire, această postare vă va spune tot ce trebuie să știți de ce site-urile dvs. favorite sunt blocate și cum să treci de aceste restricții cu un VPN.

Deblocați site-urile instantaneu cu SaferVPN

De ce site-urile web sunt blocate

Există trei motive principale pentru care anumite site-uri web sunt blocate: cenzura guvernamentală, drepturile de distribuție și restricțiile de organizare.

 • Cenzura guvernamentală: Unele guverne folosesc cenzura pentru a bloca site-urile web pe care cred că le amenință puterea, ofensează valorile naționale sau furnizează oamenilor informații imparțiale. Acest tip de blocare a site-urilor web poate fi văzut în diferite grade în întreaga lume. De exemplu:
  • Google este complet blocat în China.
  • Guvernul saudit blochează orice pagină web pe care o decide este „imorală”, incluzând multe articole Wikipedia.
  • Site-urile și site-urile porno care critică regele sunt blocate în Thailanda.
  • YouTube este complet blocat în China, Iran, Siria, Sudan și alte câteva țări.
 • Restricții de distribuție: Multe site-uri sunt, de asemenea, geo-blocate în străinătate, din cauza restricțiilor de distribuție a conținutului. De exemplu, este posibil să fi observat că nu vă puteți accesa contul Pandora în străinătate. Acest lucru se datorează faptului că Pandora trebuie să respecte acordurile de conținut care îl împiedică să facă afaceri în alte țări.Ecranul blocat PandoraAlte servicii care suferă de geo-blocare (sau care oferă biblioteci de divertisment complet diferite țărilor) includ Netflix, Hulu, Spotify, BBC iPlayer și Amazon Prime. Rețineți că, chiar dacă aveți (și plătiți!) Un cont cu aceste platforme, nu veți avea acces complet cu o adresă IP bazată în afara țării de origine.
 • Restricții ale organizației: Multe unități care oferă servicii Internet aleg să restricționeze accesul și la anumite conținuturi. Ați putea observa, de asemenea, că multe școli și locuri de muncă blochează site-urile web pe care le decid sunt inacceptabile.

Cum un VPN deblochează site-urile web

Veți observa două teme comune despre modul și motivul pentru care site-urile web sunt blocate: Anumite tipuri de site-uri web sunt blocate în funcție de locația dvs. în lume.

Ceea ce se întâmplă este că cineva – furnizor de servicii Internet (furnizor de servicii Internet), guvernul dvs. sau site-ul ales de dvs. – caută site-ul pe care încercați să îl accesați și să decidă că din cauza locației dvs., nu vi se permite.

Un VPN rezolvă ambele părți ale acestei probleme.

1. Schimbarea locației

De fiecare dată când vă conectați la Internet, faceți acest lucru printr-o adresă IP unică care dezvăluie aproape exact locul în care vă aflați. (Continuați și testați-l prin intermediul unui site web cum ar fi mylocation.org!)

Aceste informații permit site-urilor web care blochează anumite țări să vă blocheze dacă locația dvs. este pe lista lor neagră.

Dar când utilizați un VPN, primiți o adresă IP complet nouă și anonimă, bazată într-o țară la alegere. Aceasta vă va ascunde identitatea, locația și obiceiurile de navigare de către străini – inclusiv platforme de conținut care restricționează geo-restricțiile.

2. Criptarea datelor dumneavoastră

Când școala, biroul sau guvernul dvs. vă blochează, pentru că au decis că nu trebuie să fiți liberi să faceți ceea ce doriți online.

Dar dacă nu știu ce faci online, nu te pot bloca.

Rulând conexiunea printr-un VPN, fiecare lucru pe care îl faceți pe web este criptat. În termeni simpli, înseamnă că orice terță parte – guverne, corporații, furnizori de servicii Internet – care încearcă să spioneze conexiunea dvs. nu va vedea decât un joc inutilizabil. Nu vor avea idee ce să cenzureze, deoarece nu vor putea spune ce site-uri vizitați.

Cum să deschideți site-uri blocate cu SaferVPN

Cu SaferVPN, puteți alege dintre serverele din 34 de țări diferite – oferindu-vă acces complet la internet, indiferent unde vă aflați!

Iată un scurt videoclip despre cum funcționează:

Iată cum să începeți cu SaferVPN în trei pași simpli:

 1. Descărcați și instalați SaferVPN.
 2. Rulați SaferVPN pe mobil sau pe desktop (iOS, Android sau Windows). Puteți chiar să încercați extensia noastră rapidă și perfectă a VPN Chrome în browser. Nu este necesară configurarea!
 3. Conectați-vă la un server internațional la alegere.

Ecrane de server pentru aplicații SaferVPN

Și Voila – sunteți gata să deschideți site-uri blocate și să accesați conținut restricționat.

Vrei să-l testezi singur? Conectați-vă la orice server SaferVPN prin aplicația sau extensia noastră, apoi reveniți la mylocation.org. Veți vedea că site-ul consideră că vă aflați în țara serverului ales.

Cum să începeți cu SaferVPN

Dacă nu aveți încă SaferVPN, obțineți un proces sau un abonament astăzi (cu o garanție de returnare de 30 de zile) și beneficiați de un Internet deblocat, fără cenzură.

Aveți mai multe întrebări despre ce puteți accesa și cum funcționează SaferVPN? Conectați-vă cu noi pe social media sau trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map