Cum să deblocați YouTube Red în afara SUA în 30 de secunde

Cum deblochează Youtube Red în afara SUA în 30 de secunde
Vești emoționante! YouTube Red, cel mai nou furnizor de divertisment de streaming a fost lansat noile lor filme și seriale originale! Serviciul de streaming este disponibil în prezent numai în state, însă în această postare pe blog vă vom arăta cum să deblocați YouTube Red în afara SUA și să vă bucurați de conținutul nou instantaneu de oriunde.


Știri emoționante: citiți pe #YouTubeRedandChill!

Noutăți mari pentru YouTube Red… tocmai au lansat primele noi filme și seriale originale pe 10 februarie. La sfârșitul lunii octombrie 2015, YouTube Red și-a lansat serviciul, care a inclus acces premium la muzică și eliminarea reclamelor pentru 9,99 USD pe lună – plus prima ta lună este gratuit!

Ca multe lucruri, acest serviciu a fost lansat pentru prima dată în SUA. Din fericire, te-am acoperit. Continuați să citiți și vă vom spune cel mai simplu mod de a debloca YouTube Red din afara SUA.

Ce este YouTube Red?

Cum să deblocați YouTube Red în afara SUA Conținut original original din SUANoul conținut original debutează pe Youtube Red

Cine nu ar dori să se înscrie la acest serviciu uimitor! Nu numai că primiți conținut fără toate acele reclame enervante, dar oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca videoclipuri și muzică și le puteți reda în timp ce nu sunteți deconectat sau pe fundal. Alături de aceste caracteristici, abonații la YouTube Red vor primi conținut exclusiv de pe YouTube și vedete de social media și serii și filme originale noi.

„Creatorii diversi, dinamici din spatele acestor filme, au construit deja audiențe masive pe YouTube, rivalizând cu multe emisiuni prin cablu. Cu YouTube Red Originals, dorim să-i ajutăm să spună povești mai mari și mai îndrăznețe care vă încântă, fanii lor. YouTube Red este oportunitatea dvs. de a susține proiecte pasionale la care au visat creatorii preferați până acum ”, spune Blogul oficial YouTube.

YouTube Canal original roșu

Alături de apartenența dvs. la videoclipuri neîntrerupte fără anunțuri și muzică premium, veți avea acces și la canalul YouTube Red Originals. Cu ajutorul YouTube pentru aceste noi producții și idei, membrii pot viziona serii complete, filme și excitante în spatele bonusurilor scenei. Iată primele patru creații noi:

O călătorie către Unicorn Island este un film original YouTube Red care prezintă senzația YouTube Lily Singh. Cu peste 7 milioane de abonați pe canalul ei YouTube IISuperwomanII, acum vom urma călătoria ei în acest nou documentar despre succesul ei, turneul mondial și lupta pentru fericire.

Cum deblochează Youtube Red în afara insulei Unicorn din SUA

AwesomenessTV și YouTube au colaborat pentru a prezenta filmul Tabăra de dans, o poveste despre provocările taberelor de vară, prietenii și despre a te găsi.  

Deblocați Red Youtube în afara taberei de dans din SUADeblocați Red Youtube în afara taberei de dans din SUA

Echipa Lazer este regizat de Rooster Teeth este o comedie de ficțiune cu patru idioți care se pregătesc să salveze lumea după ce au găsit o navă extraterestră!

Deblochează Youtube Red în afara echipei US Lazer

Urmărește-l pe Pewdiepie în această serie de aventuri realitate din Sperie Pewdiepie pe măsură ce devine pus în situații din viața reală inspirate de jocurile sale video favorite. Create de creatorul și producătorii executivi ai „The Walking Dead” de la Skybound Entertainment și Maker Studios, aceștia duc ororile la nivelul următor!

Cum se deblochează Youtube Red în afara Sew Pewdiepie

Următorul Netflix?

Acesta este un moment de cotitură uriaș pentru YouTube, cea mai mare platformă de streaming video online din lume, pe măsură ce intră în afaceri pe măsură ce intră pe piața de streaming de abonamente! Ar putea fi următorul Netflix? Iată un grafic util din Forbes cu privire la compararea Youtube Red, Netflix și Amazon:

YouTube Red în comparație cu alte servicii de streaming

Timpul va spune cum se va comporta YouTube Red în calitate de Netflix, Hulu și alți jucători de divertisment de streaming, deoarece acestea sunt destul de diferite din punct de vedere al compatibilității dispozitivului, al costurilor și al conținutului. Având în vedere că principalele puncte de vânzare ale YouTube Red sunt offline, iar în fundal streaming, muzică premium, o nouă serie originală se pare că serviciul de abonare este oprit pentru un început promițător.

Acum vă vom spune cum să deblocați YouTube Red în afara SUA și să vă bucurați de proba gratuită, astfel încât să ne puteți spune!

Cum să deblochezi YouTube Red în afara SUA în 30 de secunde!

Dacă în prezent sunteți în afara SUA, veți vedea acest ecran când accesați YouTube Red:

Cum se deblochează YouTube în afara SUA YouTube Red UK

Vă vom arăta cum să ajungeți la acest lucru:

Cum deblocați YouTube Red în afara ecranului SUA-SUA

Pentru a putea debloca YouTube Red în afara SUA, trebuie să învățați mai întâi cum să ocoliți restricțiile de geo-blocare, dar nu vă faceți griji, este ușor și se poate face în 30 de secunde. Iată ce doriți să faceți:

   1. Descărcați una dintre aplicațiile noastre VPN și instalați SaferVPN
   2. Rulați SaferVPN și conectați-vă la serverul de unde este amplasat radiodifuzorul de pe care doriți să transmiteți fluxul (SUA)

Cum se deblochează YouTube Red în afara conectării serverului SUA SaferVPN US East

3. Căutați pe site-ul web al radiodifuzorului (YouTube Red) și începeți să faceți streaming!

Veți vedea cât de rapid și ușor este să vă conectați doar la serverele noastre cu un singur clic!

Acum derulează covorul roșu și începe streaming pe YouTube Red! Bucurați-vă de muzică fără anunțuri, premium și de filme și seriale originale! Dacă nu aveți încă SaferVPN, primiți un abonament acum (oferim o garanție de returnare a banilor de 14 zile – deci nu aveți nimic de pierdut!) Sau încercați gratuit SaferVPN pentru a vă bucura de o lume de divertisment fără restricții..

Doriți să fiți la curent cu toate ultimele noutăți de divertisment? Asigurați-vă că ne urmăriți pe Facebook, Twitter, Google+. 

Acum stai linistit, relaxeaza-te, #YouTubeRedandChill! Faceți clic pe Pentru a Tweet

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map