Cum deblocați podcast-urile Google Play cu doar 1 clic

Deblocați podcast-urile Google Play cu 1 clic


Știri importante: Podcast-urile Google Play au sosit! În afara SUA și blocat accesarea lor? Nu vă faceți griji, citiți mai departe o soluție care vă va permite să deblocați magazinul Google Play în câteva secunde.

Dacă sunteți fan al podcasturilor, vă puteți bucura din cauza faptului că Google Play in cele din urma le are! În această postare vă vom spune cum să accesați întregul mare conținut nou – indiferent unde vă aflați în lume.

Anunțul emoționant: Podcast-urile Google Play sunt aici!

În octombrie, Google a anunțat că va reveni în jocul distribuției podcast-urilor, introducându-i în aceeași ligă cu rivalele iTunes și Spotify. În sfârșit, în urmă cu doar câteva săptămâni, au mers în direct cu această promisiune pe Web și au lansat această nouă funcție pe dispozitivele Android. Având în vedere acest lucru, lansarea iOS nu ar trebui să fie prea în urmă.

Podcast-urile Google Play pot fi găsite chiar în funcția Google Play Music. Ceea ce are sens odată ce descoperiți că, spre deosebire de alți jucători din industrie, modul în care Google Play intenționează să introducă podcast-urile este destul de unic: „… te vom conecta cu podcast-uri în funcție de ceea ce faci, cum te simți și ceea ce vă interesează ”, a notat Google în anunțul lor oficial. „Asemănător listelor de redare contextuale pentru muzică, vrem să facem mai ușor să găsim podcast-ul potrivit – indiferent dacă sunteți pasionat de podcast sau ascultați pentru prima dată.”

Anunțarea podcasturilor Google PlayPodcast-urile ajung în ultima vreme pe Google Play (Imagine: Blog oficial pentru Android)

Și este un lucru bun pentru că din sunetele blogului lor oficial se pare că există o mulțime de opțiuni interesante din care să alegeți: „Încercați„ Învățați ceva nou ”pentru a vorbi la o petrecere de cină și ascultați episoadele noastre preferate din Stuff You should Know sau Cum să faci totul. Bucurați-vă de o duminică după-amiază prin „Perduiți-vă într-o poveste” cu episoade de la Radiolab sau Răspundeți la toate, sau relaxați-vă după o zi lungă, „Râzând cu voce tare” la WTF-ul lui Marc Maron sau Nerdistul lui Chris Hardwick. „“

Bine, toate ni se par sugestii mari!

Un alt beneficiu suplimentar al podcast-urilor în Google Play este că atunci când găsiți ceva ce vă place și vă abonați, Play Music verifică automat episoade noi și le descarcă. Sau dacă doriți, puteți alege să fiți notificat de fiecare dată când apare un nou episod.

Și nu în ultimul rând, puteți, de asemenea, să partajați cu ușurință podcast-uri cu prietenii. Doar atingeți butonul meniu de pe un podcast, alegeți opțiunea Distribuire și puteți partaja podcast-uri prin aplicațiile preferate de mesagerie, inclusiv Hangouts, Facebook, Twitter și e-mail.

Iată un videoclip excelent din Geeks Rising care explică exact cum a fost făcut:

Ce nu vă place să vă bucurați și de mai mult conținut în Magazinul Google Play? Ei bine, din păcate, există o problemă majoră: selecția podcastului este disponibilă numai în SUA și Canada. Din fericire, există o soluție simplă care vă oferă acces complet în câteva secunde. Această soluție este un VPN.

Cum să accesați podcast-urile Google Play de oriunde

Iată cum puteți utiliza un VPN pentru a accesa toate podcasturile Google Play în doar 3 pași:

 1. Descărcați și instalați SaferVPN (dacă nu v-ați abonat, puteți accesa procesul nostru gratuit aici)
 2. Rulați SaferVPN pe mobil, pe desktop sau prin intermediul noii noastre extensii Chrome și conectați-vă la serverul nostru USA East, unde sunt disponibile muzică și podcast-uri Google Play.
  Deblocați podcast-urile Google Play prin pașii de extindere Chrome SaferVPN SUA EstDeblocați Google Play Store direct în browserul dvs. Chrome

  3. Fie accesați site-ul web Google Play Music direct pe desktop sau prin intermediul aplicației Google Play Music de pe telefonul Android. Căutați „Podcasts” sau atingeți pur și simplu pictograma meniu din partea stângă sus a ecranului și selectați „Podcasts” și viola! Acolo îl ai, un singur clic și o lume întreagă de divertisment nou este la îndemâna ta. Acum puteți pleca de la acest lucru:

Acces blocat la podcasturile Google Play fără VPN

la acest:

Acces la podcasturile Google Play cu extensia Chrome SaferVPN

Pregătește-te pentru a te bucura de acces nelimitat online

Geo-restricțiile sunt literalmente oriunde parcurgi zilele acestea; site-urile și serviciile vă detectează adresa IP (în esență adresa dvs. unică online) și vă restricționează accesul în consecință. Din fericire, cu un VPN puteți naviga printr-o adresă IP care reflectă orice țară din ta alegerea, sărutarea geo-restricțiilor și să experimentați web-ul așa cum doriți. 

Dacă nu aveți încă SaferVPN, primiți un abonament astăzi (oferim o garanție de returnare a banilor de 14 zile – deci nu aveți nimic de pierdut!) Sau încercați SaferVPN gratuit astfel încât să vă puteți bucura de o lume nelimitată de divertisment în streaming.

Cu un singur clic vă puteți bucura și asculta toate podcast-urile Google Play pe care le doriți, de oriunde! Muzică la urechile noastre. Vrei să deblochezi platformele de muzică preferate? Vezi postarea noastră cu muzică deblocată și citește cum te poți bucura acces complet la Spotify, Pandora, SoundCloud și multe altele. 

Dacă mai aveți întrebări despre ce puteți accesa și cum funcționează SaferVPN, conectați-vă cu noi! Suntem pe Facebook, Twitter, Google+ și YouTube. Sau trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Acum nu ne mai rămâne decât să acordăm „Aflați ceva nou” sau „Râdeți tare”… ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map