Alegerea celor mai sigure aplicații VPN pentru Android pe Google Play

Alegerea celor mai sigure aplicații VPN pentru Android pe Google Play


Aplicațiile VPN Android din magazinul de aplicații Google Google Play sunt cele mai sigure aplicații Android disponibile, dar unele pot injecta malware și vă pot urmări activitățile de pe internet..  

Când oamenii descarcă aplicații VPN pentru Android, acestea o fac adesea, deoarece confidențialitatea și securitatea sunt esențiale pentru eforturile lor profesionale și personale. VPN-urile sunt cunoscute pentru oferirea accesului la conținut geo-blocat și oferirea utilizatorilor de securitate și anonimat fără precedent. VPN-urile realizează acest lucru prin criptarea traficului de internet și redirecționarea acestuia printr-un server anonim, protejând utilizatorii VPN de hacking și ascunzându-și adresele IP.

Dar anonimatul VPN este la fel de bun ca compania care îl furnizează, ceea ce înseamnă că anumite VPN-uri vor fi mai sigure decât altele. Recent, a ieșit la iveală faptul că unii furnizori VPN fac o treabă dezastruoasă în acest sens 38% din aplicațiile VPN Android din Magazinul Google Play urmăresc utilizatorii prin malware. Programul malware este un software care se instalează automat pe un dispozitiv și poate provoca orice, de la ferestre pop-up enervante la viruși la parolă și furt de date.

Alegerea celor mai sigure aplicații VPN pentru Android pe Google Play Store

Un studiu recent publicat de Australian Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO) și cercetători de la Universitatea South Wales și UC Berkeley au descoperit că aplicațiile VPN Android au fost iresponsabil șocant cu datele utilizatorilor.

„Motivul pentru care utilizatorii instalează aceste aplicații – pentru a-și proteja datele – este tocmai funcția pe care nu o îndeplinesc, iar aceste aplicații au fost utilizate de zeci de milioane de utilizatori,” a spus CSIRO în postarea lor pe blog.

Este deranjant faptul că anumite companii care pretind că sunt furnizori VPN de încredere nu sunt. De fapt, de multe ori aceștia sunt de fapt responsabili pentru protejarea programelor malware, injectarea lor în telefon, canalizarea informațiilor prin terțe părți neîncredute, urmărirea datelor și chiar distribuirea și vânzarea intenționată a informațiilor dvs. personale – exact ceea ce ar trebui să protejeze aplicațiile VPN pentru Android!

Aflați mai multe despre programele malware din acest scurt videoclip:

Cercetarea: aplicații VPN Android

Acest studiu revoluționar, primul de acest fel, a studiat-o 283 Aplicații VPN pentru Android din magazinul de aplicații Google Play pentru a determina tendințele lor de a scurge datele despre traficul utilizatorilor și care au fost impactul acestora asupra confidențialității și securității utilizatorilor. Aplicațiile necesită subtil acordarea de permisiuni de către utilizator, oferind VPN-urilor o putere fără precedent asupra informațiilor dvs. personale, care sunt adesea utilizate greșit – lucru pe care la SaferVPN nu l-am face niciodată!

În mod alarmant, raportul a dezvăluit că nu numai că aceste aplicații nu au reușit să protejeze datele utilizatorilor, dar chiar și descărcările VPN de cea mai înaltă clasă instalate de milioane de utilizatori au fost vinovate de o utilizare greșită. Unele chiar au colectat în mod intenționat informații despre utilizator care ar putea fi vândute partenerilor externi.

În plus, rezultatele VPN-urilor evaluate au inclus:

 • 18% nu cripțează deloc traficul
 • 84% scurge traficul utilizatorilor
 • 2 din 3 folosesc biblioteci de urmărire a terților
 • 38% dezvăluie o prezență malware sau publicitate malware – software conceput pentru a deteriora sau pentru a avea acces la informațiile utilizatorilor (unele dintre ele chiar injectând malware).
 • Peste 80% solicită acces la date sensibile, precum conturi de utilizator și mesaje text.

CSIRO a testat semnături cu 5 tipuri diferite de malware – Adware, Trojan, Malvertising, Riskware și Spyware – în tot magazinul Google Play. O parte a cercetării a inclus sortarea aplicațiilor VPN Android în funcție de clasamentul lor AV, o clasare a răutății aplicației ca urmare a cantității de malware prezente în ea.

Deși mulți oameni cred că o VPN poate fi în siguranță dacă are un număr mare de descărcări anterioare, evaluări excelente de stele și recenzii excelente ale utilizatorilor, studiul demontează complet acest lucru. „În timp ce 37% dintre aplicațiile VPN analizate au mai mult de 500K instalări, iar 25% dintre ele primesc cel puțin 4 stele, peste 38% dintre ei conțin o prezență malware, potrivit VirusTotal. “

Utilizatorii care au cele mai dăunătoare aplicații descărcate de pe magazinul de aplicații Google, Google Play, de pe telefon au rareori (daca vreodata) a raportat orice îngrijorare cu privire la aceste aplicații. De fapt, 1% nici nu știa era ceva de preocupat. Acest lucru indică faptul că oamenii nu sunt complet cunoscute a acestui malware dăunător pe telefoanele lor și cât de sigur sunt transmise informațiile lor personale.

Curs de acțiune

Drept urmare, rezultatele studiului au fost împărtășite dezvoltatorilor responsabili pentru aplicațiile defecte, unele dintre ele fiind raportate că au luat măsuri pentru remedierea vulnerabilităților. Altele au fost eliminate din magazinul de aplicații Google Play.

Studiul a concluzionat că este nevoie urgentă de a reconsidera modelul de autorizare Google Play VPN al Android pentru a crește controlul asupra clienților VPN. În plus, magazinul de aplicații Google este solicitat să ia în considerare domnia în condițiile sale libere și creșterea standardelor pentru companiile care pretind că sunt VPN-uri.  

Comparativ cu SaferVPN în comparație cu alte aplicații VPN Android

Spre deosebire de alți furnizori VPN, rețeaua globală de server SaferVPN de peste 400 de servere VPN de mare viteză din peste 30 de locații este administrată 100% în casă. Acest lucru ne permite să vă oferim cea mai rapidă și stabilă conexiune posibilă, oferind în același timp protecție completă a datelor și confidențialității sute de mii de utilizatori din întreaga lume.
Mai important, NU monitorizăm sau nu stocăm detalii ale site-urilor web la care vă conectați sau la oricare dintre datele trimise prin rețeaua noastră atunci când utilizați serviciul nostru VPN. Puteți consulta politica noastră de confidențialitate aici.

Nu suntem doar furnizorii dvs. VPN tipici. Suntem pasionați de libertatea internetului, care au stabilit cu succes colaborări de ultimă oră cu ONG-uri globale și activiști de exprimare liberă, care trăiesc în țări extrem de cenzurate. Împreună cu inițiativa non-profit pentru promovarea drepturilor omului și platforma lor de aglomerare Movements.org, am lansat inițiativa Deblocați Web-ul cu scopul de a oferi cel puțin 1 milion de ore de acces la internet disidenților din societățile închise. Confidențialitatea și accesul sunt de cea mai mare importanță pentru noi, iar noi luptăm pentru drepturile omului și grija de a da o voce milioane de oameni din întreaga lume.  

La SaferVPN, ne gestionăm propria rețea VPN și scriem propriul cod și, prin urmare, vă putem asigura confidențialitatea și protecția. Bucurați-vă de aceste beneficii cu ușurința minții că nu vindem, comercializăm sau nu transferăm informațiile dvs. de identificare personală către terți:

 • Viteză și securitate
  Folosind criptarea puternică la nivel bancar de 256 biți, cel mai înalt nivel de criptare din industrie și protocoale VPN de vârf (OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec și PPTP), vă protejăm datele private de hackeri, amatori, și guvernele. Serverele noastre la nivel mondial, de mare viteză, vă permit să navigați pe web, fără restricții, limite de descărcare sau limite de lățime de bandă.
 • Fără politica de logare
  Apreciem și respectăm confidențialitatea dvs. – în și în afara site-ului. Nu vă conectăm niciodată, monitorizăm sau înregistrăm traficul de rețea VPN. Ce faceți online este afacerea dvs. și ne propunem să o păstrăm complet privată și fără urmări, astfel încât obiceiurile dvs. de navigare să rămână complet anonime.
 • Disponibil pentru toate dispozitivele dvs.                                                                                                                             Bucurați-vă instantaneu de aplicații VPN elegante și perfecte pentru Windows, Mac, iOS, Android și Chrome. Am conceput aplicațiile noastre în minte pentru a avea o experiență fără cusur. Este nevoie doar de un singur clic sau de un singur clic și puteți accesa un internet anonim, fără restricții, în câteva secunde!


Dacă nu aveți încă SaferVPN, primiți un abonament astăzi (oferim o garanție de returnare a banilor de 14 zile – deci nu aveți nimic de pierdut!) Sau încercați SaferVPN gratuit. Încercați interfața noastră cu un singur clic, perfect, deblocați site-urile de streaming și bucurați-vă de o lume nelimitată de site-uri de streaming și de divertisment deblocate.

Aveți mai multe întrebări despre confidențialitatea online, deblocarea site-urilor de streaming, ce puteți accesa sau cum funcționează SaferVPN? Conectați-vă cu noi pe social media sau trageți-ne un e-mail la [email protected] Suntem aici pentru tine 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map