11 разлога зашто је пословни ВПН тајни састојак успеха ваше компаније

Зашто је Бусинесс ВПН услуга тајни састојак вашег успехаДајте свом послу конкурентну предност помоћу наше Бусинесс ВПН услуге. У овом посту ћемо вам рећи зашто је ВПН тајни састојак за успех ваше компаније.


Виртуелне приватне мреже, ВПН-ови, нису корисни само за експатсе који желе да заобиђу Гео-блокове и приступе њиховим омиљеним веб локацијама из куће, већ нуде моћне предности за предузећа у бројним секторима – укључујући СЕО компаније, финансијске фирме, туристичке агенције и више.

Шта је тачно ВПН? Одлично питање које треба поставити, посебно ако размишљате о одабиру предузећа за ваше пословање. У суштини, виртуелна приватна мрежа је технологија која вам омогућава да поставите приватну, сигурну везу са другом удаљеном мрежом. Мицрософт је првобитно креирана средином 90-их да би обезбедила сигуран приступ својим удаљеним запосленима, а ова технологија је сада лако доступна потрошачком и пословном тржишту.

Али данас се употреба ВПН-а не односи само на повезивање са локалном мрежом ваше канцеларије. Предности сежу далеко, далеко изнад овога.

У овом посту ћемо вам рећи тачно како Бусинесс ВПН услуга може подићи ваше пословање на нови ниво. Дакле, без додатног обожавања, ево 11 разлога зашто је ВПН тајни састојак који помаже предузећима свих облика и величина да успевају и напредују.

1. Једноставно управљање и оптимизација међународних рангирања претраживања & Огласне кампање

Пословна ВПН услуга Оптимизирајте међународне огласе и листе претраге

Велике су шансе да сте СЕО фирма, агенција за огласе или чак предузеће које жели да оптимизира сопствене напоре у оглашавању, способност да лако прегледате, надгледате и управљате огласима и релевантним кључним речима у свету. Али како бисте то требали учинити ако је веб који прегледавате у вашој земљи потпуно другачији од начина на који се Интернет приказује у другој земљи? Одговор је једноставан: Бусинесс ВПН услуга.

Као што сада знате, ВПН технологија омогућава вам успостављање везе са удаљеним сервером, а то укључује и удаљене сервере у иностранству – што значи да можете лако променити своју мрежну локацију. Уз Бусинесс ВПН услугу, можете да се повежете на различите међународне сервере и прегледавате веб као да сте у некој другој земљи.

Прегледавањем веба као да се налазите на некој другој локацији можете видети како се ваши огласи појављују на кључним тржиштима и лако пратите перформансе кључних речи у циљним земљама. Укратко, Бусинесс ВПН услуга омогућава вам међународно тржиште и рекламирање ваше компаније у највећој могућој мери.

2. Користите Бусинесс ВПН услугу да бисте остали испред конкуренције

Бусинесс ВПН услуга остаје пред конкуренцијом

Као што можете користити Бусинесс ВПН услугу за лако праћење сопствених међународних рекламних кампања, тако можете и да погледате конкуренцију. Знате ли да један или више ваших конкурената снажно наступају у одређеном региону? Па погледајте шта они раде. Способност да лако промените своју Гео локацију на мрежи значи да можете лако да шпијунирате своју конкуренцију, победите их према својим тактовима и успоставите своју компанију као лидера у индустрији.

То се не односи само на огласе – већ на онлајн активности вашег конкурента уопште. На пример, као што смо недавно објавили на сајту Рецруитер.цом, овај аспект ВПН-а може бити невероватно користан и за регрутовање. Употребом ВПН-а регрутници могу лакше приступити разним међународним листама послова и прегледати релевантне кандидате у иностранству. То значи да имате предност пред конкурентима и правите што више пласмана и што више провизије.

3. Неограничен приступ апликацијама, ВоИП услугама и алатима за Интернет пословање

Бусинесс ВПН услуга ВоИП приступ

Преко 60 земаља широм света цензурише Интернет; неки агресивнији од других. Да ли сте знали да су у многим земљама, као што су Уједињени Арапски Емирати, Мароко и Бразил, ВоИП апликације за позивање попут Скипеа, Вхатсаппа и Вибера тренутно блокиране? Одређене земље (Кина је, наравно, најпознатији пример) не само да блокирају ВоИП апликације, већ и блокирају велике интернетске платформе попут Фацебоока, Твиттера и Гооглеа.

Међутим, вероватно је да се као предузеће, стално ослањате на наведене апликације да бисте комуницирали и радили са одређеним колегама и клијентима. Срећом, с ВПН-ом, нема разлога да локација вашег уреда нити путовање у другу земљу не утичу на вашу способност за разговор путем широко популарних платформи и корисних апликација за ВоИП позивање.

Будући да вам ВПН омогућава да маскирате вашу стварну локацију и прегледате веб као да сте у некој другој земљи по вашем избору, можете заобићи онлајн цензуру и приступити било којој ВоИП апликацији, мрежи друштвених медија, веб локацији и / или мрежном канцеларијском алату који сте желим. Тако, на пример, ако сте у УАЕ и Скипе је блокиран, ВПН ће вам омогућити да се повежете на амерички сервер и уживате у ВоИП апликацијама као да сте на мрежи у Сједињеним Државама. Или ако сте у Кини и не можете да приступите пословним алатима, као што су Гоогле документи или Дропбок, једноставно се можете повезати на други светски сервер и уживати у свим ресурсима који су вам потребни за ваше пословање.

Уз Бусинесс ВПН услугу, нема потребе да се борите за приступ одређеним мрежним ресурсима или повезивање са цењеним клијентима и колегама када је то потребно..

4. Једноставно међународно тестирање осигурања квалитета

Ако сте посао са производом, услугом или игром који се дистрибуира на међународном нивоу на мрежи, хтећете да будете сигурни да савршено функционише широм света. Помоћу ВПН-а, ваш КА тим може лако да промени своју интернетску Гео локацију како би ефикасно проверио квалитет вашег производа на вашим кључним међународним тржиштима. Коришћење Бусинесс ВПН услуге је одличан начин да КА тиму обезбедите средства како би били сигурни да све на вашој платформи, софтверу, услузи или игри функционише онако како треба – на било којој локацији.

5. Учинковитије користите гео-циљање

Ефективно географско циљање пословне ВПН услуге

Гео-циљање је уобичајена пракса коју веб странице користе да испоруче различит садржај различитим корисницима на основу њихове географске локације. Прилагођавање нечије веб локације на другачији начин да одговори на кориснике на овај начин, уз текст матерњег језика, слике и домаћу валуту, може бити моћан маркетиншки алат и увелике повећати стопу конверзије.

Спајањем на ВПН сервер и променом ваше перципиране географске локације на мрежи, не можете да видите само како други конкуренти управљају Гео-циљањем, већ и како раде и ваши напори за Гео-циљање. Укратко, одлична Бусинесс ВПН услуга ће вам омогућити да уложите апсолутно најбоље циљане напоре и усмерите приходе вашег предузећа у било који регион.

6. Заобићи ИП Баннинг

Као компанија, можда желите да не употребљавате само традиционалне маркетиншке напоре, већ и агресивније герилске тактике маркетинга путем популарних форума и друштвених сајтова. Проблем је у томе што многе од ових локација, укључујући Фацебоок, имају системе који ће препознати вашу ИП адресу, ваш јединствени идентификатор на мрежи. Ако објављујете пречесто, њихови сервери ће вам ускратити приступ и блокирати ваш напор блокирајући вашу ИП адресу. 

Добра вест је да ако ваше предузеће има ВПН услугу, то је врло лако избећи. Када се повежете на ВПН сервер, не мењате само своју мрежну локацију, већ и своју ИП адресу. То значи да можете прегледавати различите ИП адресе ВПН услуге, а не сопствену, и елиминисати праћење, надгледање и блокирање од власника веб локација. Зато слободно објавите онолико садржаја колико желите на било којој веб локацији.

7. Додајте додатни слој сигурности података уз Бусинесс ВПН услугу

Сигурност података пословне ВПН услуге

За разлику од проки услуга, ВПН услуга не само да нуди предности повезане са променом ваше онлајн Гео-локације, већ омогућава и прегледавање веба кроз сигурну, шифровану везу на нивоу банке. Овај аспект ВПН је пресудан за предузећа, посебно имајући у виду у последњој години кршења података коштају компаније у просеку 3,8 милиона долара. Заправо, овај трошак је растао током година – с повећањем за 23% од 2013. Мала предузећа су посебно у опасности, 71 проценат сајбер напада који се дешавају у предузећима са мање од 100 запослених.

Можда имате поуздане ИТ безбедносне системе и Интернет провајдера, али не заборавите да неке од најпопуларнијих веб локација (укључујући Нев Иорк Тимес, еБаи и Иелп да наброје неколико) не користе ХТТПС као стандард. То значи да информације које се размењују преко ових веб локација нису шифроване и зато их хакери и снајперисти лакше краду.

Уз Бусинесс ВПН услугу, ви и ваши запосленици можете увек да уживате у шифрованој интернетској вези на нивоу банке у сваком тренутку, на било ком веб месту – без обзира да ли веб локација пружа шифровање или не. Овај аспект ВПН-а може бити непроцењив за сигурност и сигурност ваше компаније и драгоцене податке ваших клијената.

8. Сигурно радите док сте на пословном путовању

Пословна ВПН услуга сигурно функционише изван канцеларије

Јасно је врло важно да се можете редовно повезивати на Ви-Фи и хватати е-пошту док сте на пословним путовањима и радите у иностранству. Иако су јавна Ви-Фи жаришта на аеродромима, хотелима и кафићима прикладна, они су заправо прилично опасни – и на професионалном и на личном нивоу. Разлог је тај што су ове мреже потпуно несигурне, остављајући ваше личне податке рањивим и повећава вам шансе да будете једна особа свака 2 секунде која постане жртва крађе идентитета.

Као што је наш извршни директор и суоснивач, Амит Барекет, напоменуо у недавном интервјуу ВПН ментору ВПН-а: „Методе које користе хакери, снајперисти и владе постају све софистициранији, а све је више могућности да их искористе. предност незаштићених података. “

Преко јавног ВиФи-а, сноопери и хакери могу видети шта радите на некодираним веб локацијама (веб локацијама без ХТТПС-а на почетку УРЛ адресе) као и оним шифрованим веб локацијама којима приступате. Такође, на ваш рачунар могу да инсталирају софтвер који може да снима поверљиве информације попут корисничких имена, лозинки, бројева кредитних картица, па чак и е-поште и историје претраге. Није пријатна мисао, зар не?

Када се повежете на Бусинесс ВПН услугу, усмеравате саобраћај преко заштићене мреже. То значи да можете уживати у миру да су сви подаци ваше компаније и осетљиве финансијске информације, као и ваше, потпуно сигурни и здрави..

9. Безбедност и неограничен приступ за све БИОД уређаје

Бизнис ВПН услуга БИОД уређаји

С порастом личних електронских уређаја и телекомуникација, многа предузећа сада послују са БИОД (Донесите свој сопствени уређај) смерницама. Вероватно је ваше пословање једно од њих. И не бисте били сами – недавни подаци откривају да 84 посто Американаца једном мјесечно ради удаљено од куће, и то огромно 90 одсто Американаца користи своје личне паметне телефоне за посао. Иако оваква врста слободе може бити финансијски корисна и подстаћи продуктивност запослених, може представљати и озбиљне ризике по сајбер и податке.

Помоћу БИОД-а и праксе телекомуникације, ваше предузеће се сада мора ослонити на своје запосленике да ће бити безбедни када користе сопствене личне уређаје. И наравно, веома је тешко у потпуности контролисати како ће запослени користити свој лични уређај кад је ван уреда. На пример, ако неко од ваших запослених води посао преко необезбеђене јавне ВиФи приступне тачке, они, иако то највероватније не реализују, ризикују пропуштање поверљивих података предузећа, јер, као што је већ поменуто, ове мреже су несигурне и подложне сноперима и хакерима.

Из тог разлога, за свако предузеће је неопходно да својим запосленима обезбеде ВПН софтверски софтвер за једноставно коришћење на свим својим уређајима. Уз праву услугу, сви ваши запослени ће морати да се повежу једним кликом и наставе своје мрежне активности, као и обично. ВПН апликације омогућавају вашим запосленима да шифрирају и осигурају свој интернетски саобраћај – без обзира на то гдје их прегледавају. Поред тога, моћи ће да уживају у неограниченом приступу омиљеном садржају, стреамингу забаве и апликација док путују у иностранство..

10. Истрага анонимне преваре

Превара у мрежним трансакцијама је проблем који мучи готово све компаније које нуде своје услуге на мрежи. Помоћу Бусинесс ВПН услуге можете да маскирате своју стварну ИП адресу и претражујете једну од ИП адреса своје ВПН услуге, чинећи вас анонимним на мрежи. Ово је моћно средство које ће вам и вашим запосленима омогућити да сакрију ваш интернетски идентитет и шпијунирају преваранте који покушавају да искористе вашу компанију путем интернета..

11. Заобиђите дискриминацију цијена на мрежи и уштедите

Пословна ВПН услуга заобићи дискриминацију цијена на мрежи и уштедите

Без обзира да ли сте власник малог предузећа или туристичке агенције, могућност да се заобиђе интернетска дискриминација цена може бити велика корист за ваше предузеће, а не она која би требало брзо да се занемари. Онлине дискриминација цена је врло стварна појава на Интернету где пружаоци услуга као што су авиокомпаније, компаније за изнајмљивање аутомобила и услуге претплате на софтвер наплаћују различите цене на основу географске локације корисника.

Међутим, помоћу Бусинесс ВПН услуге, можете да промените своју ИП адресу тако да одговара оној у земљи са нижим ценама услуга. То значи да предузећа могу имати користи од уштеде стотина, чак и хиљада долара, на пословним путовањима и / или претплатама на скупи софтвер; и туристичке агенције могу доћи до предности у пословању нудећи својим клијентима апсолутно најбоље цене и понуде. Инстант уштеда: што предузеће од тога нема користи?

Како да одаберете одговарајућу пословну ВПН услугу за своју компанију

Сада када смо објаснили предности ВПН-а, ево неколико кључних фактора које треба имати на уму да бисте осигурали да одаберете праву ВПН услугу за своје пословање:

 • Сервер локације: Ако желите да будете сигурни да можете у потпуности и у потпуности уживати у предностима приступа различитим тржиштима на мрежи, обавезно одаберите сервер са широким распоном локација на најјачим тржиштима у свету.
 • Брзина: Будите сигурни да је сервисна веза брза и без прекида. С обзиром на темпо вашег пословања, не бисте желели да користите ВПН услугу која се креће пужевим темпом или непрестано прекида везу.
 • Једноставна функционалност на више платформи: Проверите да ли је ВПН услуга коју одаберете једноставна и лака за употребу, тако да ви и ваши запосленици не морате да проводите време нередујући са различитим подешавањима. Једнако је важно, да услуга нуди апликације за сваки уређај. Као посао, желећете да удобно користите услугу од лаптопа до таблета до телефона. Зато изаберите ВПН који ће неометано радити на свим платформама.
 • Сигурност на нивоу банке: То је важно. Једна од главних предности ВПН-а је сигурност коју нуди, па се побрините да Бусинесс ВПН услуга коју одаберете користи један од највиших доступних нивоа шифрирања..
 • Протоколи: ВПН протоколи нуде начин на који је ваш интернет саобраћај тунелиран на удаљени сервер. С обзиром на то, важно је одабрати услугу која нуди мноштво различитих, врхунских протокола како би се задовољиле све ваше локације и потребе за услугом..
 • Купац Услуга: Можете имати све невероватне технологије и погодности које желите, али без одговарајуће услуге и подршке купцима, у чему је добро? Обавезно изаберите Бусинесс ВПН услугу која нуди врхунску корисничку услугу за све потребе ваше компаније.

Јесте ли спремни да сами испробате предности ВПН услуге? Ако никада нисте искусили нашу услугу, позивамо вас на затражите демо данас. Увјерите се како посвећена ВПН услуга може подићи вашу компанију на виши ниво и заиста бити тајни састојак успјеха вашег предузећа.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map