Топ 11-те технически инструмента, за да превърнете своята резолюция за Нова година в реалност през 2018 г.

Най-добрите инструменти за вашето решение за Нова година през 2017 г.


Честита Нова година от SaferVPN!  Решен ли сте да превърнете реалността си за Нова година в реалност? Тогава не забравяйте да разгледате този списък от най-добрите 11 технологични инструмента за 2018 година!

С настъпването на Нова година вие вероятно сте започнали да работите за своите новогодишни резолюции.

Ако в списъка ви се случи да включва нещо от пътувания, влизане във форма или дори подобряване на вашата онлайн сигурност, ние имаме само списъка с готини приложения и технологии, които да ви помогнат да реализирате целите си през 2018 г.!

Вижте Топ 11 #TechTools, за да превърнете вашите # Нови годиниРезолюция в реалност през 2018 г. Щракнете, за да щракнете

1. Skyscanner – Пътувайте някъде, където никога не сте били

Отлагате ли пътуване или дори отхвърляте мисълта да предприемете пътуване поради липса на средства? Ще се изненадате колко евтини могат да бъдат някои пътувания, ако погледнете правилния ресурс.

Без значение къде се намирате или къде искате да отидете, Skyscanner е един от най-добрите уебсайтове (и приложения!), Които съм намерил, когато става въпрос за пътуване. Въпреки че може да изглежда като вашия типичен уебсайт за сравнение на цени за удобства като полети, хотели и коли под наем, има две допълнителни функции, които правят сайта идеален за намиране на ваканции на бюджет: Цени за ден и избор на вашата дестинация за: Навсякъде.

 • Цени от ден на ден
  Ако вече знаете къде искате да пътувате, просто въведете местоположенията си и вместо да изберете точен ден за пътуване, изберете целия календар и вижте как цената се колебае всеки ден в рамките на даден месец. Това означава, че можете да видите ясно като ден, когато полетът ви може да бъде 200 долара в понеделник, и 600 долара на следващия, което прави много по-лесно планирането на пътуванията.
 • Дестинация: Навсякъде
  Ако не сте решили точно къде искате да отидете, можете просто да поставите в местното летище и да зададете дестинацията си на „навсякъде“. Тогава Skyscanner ще ви даде списък на полетите до тонове различни места, организирани по цена. Говорете за забавен начин да намерите ново място за пътуване, докато намерите най-добрите цени тази Нова година!

2. University of Reddit – Научете нещо ново

Защо да не отделите време да научите нещо чисто ново за тази година за резолюция на Нова година? Може би винаги сте искали да научите нов език или ново умение? Направете това да се случи през 2018 година.

Въпреки че има изобилие от онлайн класове и други технологични инструменти, които ще ви позволят да правите точно това, може да се изненадате, че откриете, че Reddit, ултра популярният форум на сайта, може да ви помогне да научите каквото искате. Университетът на Reddit има страхотна директория от отворени курсове, която ви дава достъп до множество различни курсове, вариращи от теми като музика и език до наука и компютърни науки!

Каквото искате да научите през 2018 г. – лесно можете да го направите.

3. Загуби го! & 4. Zombies, Run! – Върнете се във форма

Повечето от нас искаха да влязат във форма през цялата година и по невнимание не успяха да постигнат резолюцията от Нова година за миналата година. Е, за щастие, има много полезни технологични инструменти за онези от вас, които биха искали да го насочат и да се поберат!

Лично любимото ми приложение, което да използвам е Lose It! Това приложение прави невероятно лесно да регистрирате храната си, да упражнявате и да ви помогне да продължите на път с целите си за отслабване. Тъй като го загуби! също е съвместим с много други популярни фитнес уреди, можете лесно да балансирате приема на калории с упражненията си и да започнете да работите веднага за целите си.

Като забавна опция, ако вашите резолюции за Нова година включват бягане, вижте новите Zombies, Run! ап. Това приложение беше най-грубото приложение за здраве и фитнес в iTunes само след две седмици. Докато се движите в реалния свят, приложението ви позволява да изпълнявате мисии, да събирате доставки и да спасявате оцелели, докато влизате във форма.

5. Ниво пари & 6. Научете жилетка – Вземете финансите си в ред

Накрая правите достатъчно пари, за да спрете да копаете за промяна на възглавниците на дивана си и вместо това да погледнете в откриването на спестовна сметка? Може би дори бихте искали да обмислите пенсионно планиране или инвестиции? Ако резолюцията ви за Нова година включва какъвто и да е вид управление на парите, следните приложения ще ви помогнат да спестите допълнителна промяна през тази година!

Level Money е приложение, което ви позволява да визуализирате финансите си, като същевременно посочвате надбавките за суми на разходите, основани на вашите финанси. Вместо да проверявате банковата си сметка и да базирате разходите си на колко пари разполагате, Level Money показва номера ви „Spendable“ за месеца. Това ви позволява ясно да проследявате вашите парични потоци, като същевременно ви кара да се чувствате удобно да харчите пари за ненужни разходи, като например да се храните.

Ако искате по-задълбочена помощ във финансовото си планиране, LearnVest може да ви помогне да планирате всичко, като започнете с дълг по кредитни карти, спешни спестявания и дори пенсиониране. Планът също така ви помага да установите лични цели, като същевременно предлагате допълнителни онлайн инструменти, класове и статии!

7. Pacifica & 8. Happify – стрес по-малко

Все още се чувствате малко напрегнати от цялата празнична хаос? За щастие, има и приложения за това!

Pacifica е страхотно приложение и уебсайт, които предлагат насочени дихателни техники. Техните ежедневни инструменти за стрес и тревожност също ви свързват с широка общност, като същевременно ви дават най-добрите инструменти за когнитивно-поведенческа терапия и медитация. Комбинацията от техники за релаксация на Pacifica ви позволява да проследявате настроението си през целия ден и да започнете да картографирате нивата на стрес, докато задавате ежедневни цели.

Happify е друго приложение, което ви позволява да се защитавате от негативизъм, като предоставяте изследователски дейности и игри, които повишават морала и повишават щастието!

9. Споделете яденето & 10. Snap Donate – допринесете за кауза, която ви интересува

Друга забележителна идея за решение за Нова година е безкористният акт да допринесете за кауза, която ви интересува. Въпреки че има много благотворителни организации, които трябва да се вземат предвид, някои популярни кораби за получаване на подкрепа за тези каузи са чрез популярни приложения. Ето две:

Споделете Meal е ново приложение, предназначено да се бори с глада в света с едно докосване. Тази инициатива на Световната програма на Организацията на обединените нации ви позволява да нахраните дете, което се нуждае от едва 0,50 долара.

Snap Donate ви позволява да вземете снимка на лого на благотворителна организация (или да потърсите някоя от техните 13 000 регистрирани благотворителни организации) и да изпращате дарения, без да вземете нито едно отрязване на вашите дарени пари!

11. SaferVPN: Защитете вашата онлайн сигурност & идентичност

Ако киберсигурността ви е тази година, започнете, като се уверите, че не пропускате простите стъпки, за да осигурите вашата онлайн безопасност. Това може да бъде толкова лесно, колкото четенето на най-новите форми на фишинг примамки и фалшиви имейли, за да проверите дали имате сигурни пароли и софтуер за сигурност.

Един от най-простите и най-важни начини за защита на вашата ценна онлайн идентичност е да сърфирате безопасно през обществени мрежи. Въпреки че горещите точки на WiFi са невероятно удобни, те често са необезпечени, което позволява на хакери и снайперисти да се запознаят с вашите чувствителни данни и лична информация.

 • WiFi защита
  Не ви харесва идеята някой злонамерен непознат да прониква в личните ви данни за вход и кредитна карта? Избирайки SaferVPN, ще се възползвате от автоматична WiFi сигурност и незабавно криптиране на ниво банка, когато сте свързани с обществени горещи точки.
 • Спестявам
  Със SaferVPN можете да спестите пари и да пътувате някъде ново! Нашето приложение ви позволява не само да защитите онлайн активността си, но и да промените своя IP адрес (уникален идентификатор на устройството ви онлайн). Това ви позволява да разглеждате, сякаш сте в друга държава, заобикаляйте онлайн ценовата дискриминация и спестявайте стотици долари при полети и коли под наем!
 • Деблокирайте мрежата
  Можете също да допринесете за страхотна кауза, като се присъедините към нас в борбата за свобода на словото и изразяването онлайн. Чрез #UnblockTheWeb, нашето партньорство с Movements.org, краудсорсинг платформата за правата на човека, ние предоставяме VPN достъп на активисти и дисиденти, живеещи в затворени общества, така че и те да могат да се ползват от неограничен достъп и свобода на словото онлайн. Ще се радваме да се присъедините към нас в този двубой!

Надяваме се, че този списък на най-добрите инструменти гарантира, че вашата резолюция за Нова година ще стане реалност през 2018 г.! Имате ли други приложения или сайтове, които препоръчвате? Коментирайте и ни уведомете!

С пожелание за щастлива, успешна и киберсигурна нова година от SaferVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map