Нашите 10 най-големи заведения от нашата първа черна шапка

Нашите най-добри поемания от първата ни черна шапка


SaferVPN присъства на първата ни по рода си конференция Black Hat. Ето топ 10 предприемания, които спечелихме като новите деца на блока …

При подготовката за пускането на нашите нови облачни VPN и софтуерно зададени периметърни решения за SMBs и Enterprise, тръгнахме към Black Hat, най-добрата конференция за всички неща, свързани с киберсигурността..

Сега, ние ви даваме вътрешната лъжичка за това, което видяхме и какво научихме от нашите опаковани конферентни дни …

1. Посещението на деня Zero Welcome Session е добре заслужаващо

Като новородени в Черната шапка разбрахме: “Хей, защо да не проверите какво трябва да кажат ветераните по време на церемонията по откриването на Деня на Черната шапка?”

Толкова се радваме, че го направихме.

Приветствената сесия Day Zero започна с въведение от член на борда за преглед на Black Hat от Ping Look & Режисьор Емерит, който ни заведе на завладяваща обиколка на 20-годишната еволюция на Блек Хет.

Можете ли да повярвате, че Black Hat е нараснал от 100 посетители през ’97 на 15K + през 2017 г.? Това трябва да е индикатор за огромния потенциал за растеж и разширяване в нашата индустрия …

Ден нула история на конференцията на Black HatИсторията на Черната шапка

Погледът е очевидно известен като „трошачката на душите“. Все още не знаем защо, но просто ще трябва да видим догодина дали ще успеем да го разберем!

Тогава чухме от Нийл “Грифтер” Уайлър, специалист по лов на заплахи и реагиране на инциденти в RSA, който наистина предаде “Ръководството на туристическия хич към Черната шапка”. Уайлър, който присъства на конференцията през последните 15 години, ни даде безценни съвети, включително изключително значение за предприемането на мерки за киберсигурност. Той препоръча да изключите Wi-Fi и Bluetooth връзки, да избягвате дадени от производителя USB и, разбира се, да следите внимателно нашите устройства.

Това ли беше свръхреакция? Мислим, че не. Искам да кажа, вижте този Wi-Fi ананас на етажа на Zero Day!

Черна шапка конференция WiFi ананас

Преди да трябва да бягаме, слушахме и Даниел Кътбърт, главен изпълнителен директор на SensePost. Кътбърт, който говори за брифингите на Black Hat за 2017 г., сподели с ръце един от най-запомнящите се слайдове, които видяхме.

“Представете си, че страните хакват други неща …”, каза Кътбърт и тогава това се появи:

Black Hat Day Zero Даниел Кътбърт

И да, всички камери излезе. Една снимка струва хиляда думи covfefes, нали?

2. Черната шапка е чудесно място за среща с влиянието и мисловните лидери на индустрията

В първия си ден на Black Hat имахме късмета да имаме шанс да се срещнем с кибер експерта и CIO на корпорацията IDT, Golan Ben-Oni.

Среща с Голан Бен-Они в Черна шапкаНашият екип с експерт по киберсигурност и лидер на мислите, Голан Бен-Они

Ben-Oni ни даде някои отраслови прозрения, които наистина ни накараха да мислим за дългосрочното бъдеще на технологиите и как се пресичат тенденциите на потребителите и киберсигурността. Сред тях е визията му за растеж и доминиране на мобилните на пазара и последваща интеграция на приложения, задвижвани от сигурността в устройствата.

Според Бен-Они, „дългосрочната перспектива за работния плот е изключително съмнителна“.

В момента десктопът е по подразбиране за предприятието, мобилният е по подразбиране за потребителите. В крайна сметка, както изрази Ben-Oni, те ще се пресичат и Enterprise ще стане предимно мобилна.

Интересно е, че той прехвърля от десктоп към мобилни частично от промени в образователната индустрия. Студентите изпитват по-трудно време да плащат заемите си, следователно институциите ще трябва да намалят разходите си. Това би ги накарало да предоставят на учениците Chromebook, а не лаптопи и евентуално таблети, а не Chromebook …

По този начин, Ben-Oni прогнозира тенденция към предимно базирани на приложения системи и постулира, че доставчиците на платформи ще започнат да интегрират механизми за сигурност, които традиционно са били придобити външно, в операционните системи на своите устройства – по този начин побеждавайки целта на много трети страни приложения и доставчици за сигурност.

Това ли ще е така? Трябва да знаем след четири години, в който момент Бен-Они вярват, че трансформацията в индустрията ще бъде завършена.

3. Обърнете се към пресата за Real Scoop за индустриалните тенденции

Някои от най-интересните разговори, които проведохме в Black Hat, бяха с медиите, известни като „червените тагърчета“. Особено ни харесаха прозренията, които получихме от Шон Мартин, главен редактор и съосновател на списание ITSPmagazine, и Адриан Санабрия, директор на изследователската работа в Savage Security.

ITSPmagazine има за цел да фокусира върху човешкия елемент на сигурността, широкото разпространение на образованието и многообразието в индустрията. Бяхме развълнувани да чуем, че скоро Мартин планира да пусне подкаст за решения за сигурност за малкия бизнес с по-широката цел да помогне на малките и средни предприятия да получат информираност, да предприемат стъпки за защита на бизнеса си и по-лесно да изберат и придобият разумни продукти и услуги.

9F838FFA-3E99-4CB9-BC3B-611486787CDBСреща с Шон Мартин от ITSPmagazine

Междувременно Sanabria даде солидна представа за появата на пазара на софтуер, определен за периметъра и за бързото нарастване на пейзажа на облачната сигурност, като ни каза, че „всичко върви към облака“.

Адриан Санабрия, директор на изследванията в Savage SecurityАдриан Санабрия, директор на изследванията в Savage Security

По-късно, когато присъствахме на щастливия час на GuidePoint Security, ние също имахме възможността да разговаряме с репортера на TechCrunch Джон Евънс, който изрази, че е особено развълнуван от CSO във Facebook, основната беседа на Алекс Стамос.

За връх от първия ред в беседата на Стамос, не забравяйте да разгледате статията на Джон тук.

4. Гледането на Keynote е добре заслужава

Говорейки за основната бележка, не можем да препоръчаме да гледате достатъчно високоговорителя на Black Hat. Тазгодишният говорител на Facebook CSO Алекс Стамос имаше някои много важни моменти, които трябва да посочат къде в момента стои нашата индустрия и къде се надяваме да можем да я насочим.

Алекс Стамос Facebook CSO говори на конференцията на Black HatАлекс Стамос, Facebook CSO, изказващ се в Black Hat

Стамос посочи нихилизма на индустрията и че макар да сме толкова фокусирани върху заплахи от високо ниво, така наречените „лъскави обекти“, ние сме пренебрегнали да разрешим фундаменталните проблеми на сигурността и наистина „поставихме себе си в обувки на хората, които се опитваме да защитим. “

Например, с пускането на публичния облак, тъй като първоначалните изследвания и околните медии се съсредоточиха твърде много върху сложните пропуски в сигурността, той остави някои предприятия от страх, избягвайки изцяло облака и в крайна сметка пренебрегван да разреши „прости проблеми“.

Той също така подчерта важността на нашата индустрия да вижда „другата страна“, особено що се отнася до битката за криптиране. Стамос подчерта: „Вярвам, че хората имат право на силна сигурност и право на частна комуникация без надзор.“ Но както той също заяви, че усилията за защита на децата от злоупотреба онлайн и борба с тероризма са също толкова важни.

Затова вместо просто да се борим, трябва да обмислим какви решения можем да допринесем, за да помогнем на тези каузи. В крайна сметка „Черната шапка все още не е достатъчно стара, за да пие в Невада“, каза Стамос, кимайки на факта, че все още има достатъчно място за растеж и иновации в нашата индустрия.

Беседа на Стамос близо до дома ни, предвид нашата мисия да направим достъп до киберсигурността, както и нашата #UnblockTheWeb работа за защита на активистите за човешки права.

С нетърпение очакваме да видим кой ще говори на следващата конференция на Black Hat …

5. Технологията за интелигентност на уеб заплахата и филтрирането на съдържанието е в подем

Ясно е, че има голямо търсене на авангардни разузнавателни данни за заплахите. Видяхме редица лидери в киберсигурността, предлагащи иновации в тази област. Един от доставчиците, който ни впечатли най-много беше Webroot.

Киран Кумар, мениджър на продукти за сигурност, ни направи обиколка на техния BrightCloud следовател на заплахите. Интерфейсът, базиран на допир на платформата, не само „уау“, той предлага наистина откриване на заплаха от следващо ниво, като предоставя рейтинг на нивата на заплахата на сайтовете в реално време.

Нямаме търпение да видим повече …

098B71B2-D29A-4D98-8285-08431DAADCE1Киран Кумар, мениджър на продукти за сигурност, показва ни интелигентността на заплахата BrightCloud

6. Понякога щанд просто говори за себе си

Забелязахме много презентации, базирани на томбола в Black Hat, но това, което наистина ни впечатли най-много, бяха творческите умения, които видяхме в концепциите на някои от щандовете на Black Hat Vendor. Имаше няколко дизайна на щандове и атракции, които бяха толкова интригуващи, просто трябваше да спрем. Ето един от нашите 4 фаворити:

Космическият хъб Alien Vault:

Черна шапка на извънземния Vault Space Hub

Изходящ трейлър на Bromium:

17647A9A-4BB7-4488-84BA-8337B756D99B

Скалата на Веракода, докато пуснете Имперсонаторите:

Veracode черна шапка

Облачна алианс за сигурност „По-странни неща“:

Облачна алианс за сигурност Black Hat

7. Само на собствениците на домашни любимци може да се вярва на хакери на Black Hat

Нека да кажем, че отделът за събития на Mandalay Bay наистина знае какво правят. И те знаят единствената друга група, на която могат да се доверят, че са около харесванията на нас, са ентусиазирани собственици на домашни любимци и техните очарователни кученца.

Пример:

Супер зоопарк и черна шапка

Да, истина е Очевидно тази година за втори път Black Hat съвпадна с … познахте: Конференцията SuperZoo – „най-голямото шоу за индустрията за домашни любимци в Северна Америка.“

Съвпадение? Мислим, че не …

8. Арсеналът е просто страхотен

Тази година нямахме възможност да присъстваме на DefCon, но смятаме, че Арсеналът е просто малък вкус на ъндърграунда и нововъзникващите технологии, които виждате там. Препоръчани от Нийл „Грифтър“ Уайлър по време на неговия разговор по „Нула ден“, бяхме сигурни, че не пропускаме тази запомняща се конферентна зала.

Една от любимите ни кабинки в Арсенала принадлежеше на NICT. Техният продукт Nirvana ви позволява да забележите заплахи от злонамерен софтуер в реално време с интерактивен интерфейс, който напомня на любимата ви аркадна игра от 80-те. Какво не е да обичаш в това?

Черната шапка на Арсенал

9. Необходимостта от опростена сигурност нараства – благодарение на потребителя

Някои от най-интересните конференции са дошли от нашето време на щанда на Symantec.

Първо, видяхме технологията зад най-новата придобивка на Symantec – Fireglass – която впечатляващо предотвратява злонамерен софтуер и фишинг атаки, като изпълнява уеб сесии дистанционно и изпраща безобидна визуална емисия до локалния браузър, вместо да работи с код (например html., Javascript, флаш ), които могат да използват уязвимостите на браузъра.

Кабина с огнеупорно покритие Black HatЕкипът с Амит Канфер, лидер на екипа на Core Technology в Fireglass

Тогава имахме удоволствието да разговаряме подробно с Къртис Баркер, мениджър на продуктово портфолио на облачната сигурност в Symantec.

Черна шапка SymantecЕкипът ни с Къртис Баркер от Symantec

Говорихме за последните придобивания на компанията, включително Fireglass, Skycure и Elastica, както и вида технология, която ще ги заинтересува в бъдеще. Докато говорихме за сложни методи за измама, като опъване на мед, ние също говорихме за силата на служителите за прехвърляне на тромави и сложни корпоративни услуги към автоматизирани, прости и геймифицирани продукти.

От нашия разговор с директора на научните изследвания в Savage Security Адриан Санабрия, до основния разговор на Алекс Стамос, до многобройните доставчици, които видяхме на етажа на Черната шапка, несъмнено се спряхме на темата, че „Облакът е крал.“

Съвременната работна сила е динамична и постоянно е в движение, тласка бизнеса да премине от хардуерно базирани решения и статични услуги към мащабируеми, лесни за използване платформи, базирани в облак.

Както научихме от нашите разговори с Баркер и по-рано с Бен-Они, консумацията в крайна сметка води до опита на предприятието. И тъй като потребителите преминаха към облачни продукти и лесни за използване услуги и продукти на SaaS през собствения си живот, те очакват бизнеса и предприятията да направят същото.

10. BONUS Takeaway: Една риза е на стойност хиляда интроса

Когато планирате облеклото си Black Hat, не оценявайте силата на ризата на вашата компания. По време на конференцията открихме, че тениската ни „Шифрирай това“ определено е ледоразбивач. За някои много хора това беше единствената причина да разговарят с нас!

Но сериозно, като се шегуваме настрана, дизайнът на тениските ни наистина ни помогна да се свържем с някои страхотни хора.

Тъй като тепърва ще се чуваме от онези от вас, които казаха, че искате да ви изпратим такъв (знаете кои сте!), Ще направим малко по-лесно с просто подаване. Просто споделете тази публикация в блога, посетете новия ни бизнес сайт и / или заявете демонстрация чрез джаджата Gleam по-долу и ще бъдете вписани като един от щастливите 10 победители!

(Колкото повече споделяте, разбира се, толкова по-големи са шансовете ви да бъдете официално „криптирани“…)

Спечелете тениска „Криптирайте това“!

И това, приятели мои, обгръща нашите най-добри поемания. Имаше толкова много неща да видим и направим по време на конференцията на Черната шапка, усещаме, че едва сме надраскали повърхността.

Как открихте конференцията? Независимо дали сте присъствали за първи път като нас или ветеринари на Black Hat, ако имате други наблюдения, които искате да допринесете, моля, не се колебайте да ни уведомите в секцията за коментари по-долу.

Междувременно се надяваме да ви е харесало най-първия ни блог за SaferVPN for Business.

Ако искате да научите повече за новите ни бизнес продукти и нашите планове за просто облачни операции и сигурност, не се срамувайте – заявете демонстрация! Ще се радваме да ви предоставим бета достъп до първи ред.

До следващия път,

Бизнес екипът на SaferVPN

SaferVPN за бизнес екип

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map