8 причини, поради които вашият VPN ще плати за себе си

8 причини VPN - SaferVPN


Виртуалната частна мрежа е много повече от стойностна инвестиция. В този блог ще разкрием 8 причини, поради които вашият VPN гарантирано плаща за себе си.

Както се казва, няма такова нещо като безплатен обяд. Това обаче не означава, че няма такова нещо като добра сделка. Във все по-несигурен дигитален свят, обгърнат от ужасяващо нахална киберпрестъпност, виртуалната частна мрежа (VPN) е фантастична инвестиция в сигурно, гъвкаво, частно цифрово бъдеще за вашите лични и професионални начинания..

Ако не сте запознати с VPN мрежи или просто не сте имали време да настроите такава за себе си или за компанията си, вижте тези осем причини, поради които VPN ще плаща за себе си. Обзалагаме се, че ще ви трябва само един.

Вижте тези 8 причини, поради които VPN ще плаща за себе си. Обзалагаме се, че ще ви трябва само един. Кликнете върху Туит

1. Не сте свързани с география

Независимо къде се намирате, VPN ви позволява да сте някъде другаде – или по-точно, ви позволява да изглеждате, че сте някъде другаде. Нашата система използва стотици сървъри в повече от 30 държави, всички управлявани вътрешно. Тя ви позволява да сменяте сървърите толкова често, колкото искате, с минимално изоставане. Винаги се радвате на най-бързите възможни скорости на връзката, местните водопроводни разрешителни.

Отдолу, вашият VPN ви позволява да сърфирате в Интернет по всяко време, сякаш сте навсякъде и никога не се огъвайте към капризите на приемащото ви правителство или неговите другари. Пълна свобода от надзор и намеса – това е мощно предложение.

2. Вашата лична информация е винаги сигурна

Не всяка локална мрежа е компрометирана, но винаги е по-безопасно да се предполага, че вашата локална мрежа не е защитена. Всъщност 99 процента от горещите точки за обществен Wi-Fi не са защитени, оставяйки личните ви данни и чувствителна информация за грабване.

Това е доста потискаща мисъл, така че гледайте на това като на модерна, отбранителна версия на Паскал, който е известен аргумент за религиозност. Ако вярата ви се окаже напразна, няма нищо голямо. От друга страна, ако това, което вярвате, се окаже истинско, можете да пожънете страхотни награди.

Какво правят дигиталните верни? Те предполагат, че всяка локална мрежа не е защитена и използват VPN от най-висок полет, за да се предпазят от сополи, крадци и нихилистични злоупотреби. Ако грешат, няма голяма работа. Ако имат право и VPN успешно ги изолира от компромиси, те избягват свят на проблеми.

Със SaferVPN това е особено лесно, тъй като нашите приложения за iOS и Android вече са напълно оборудвани с автоматична Wi-Fi защита. Това означава, че веднага след като телефонът ви се свърже с необезпечена обществена Wi-Fi мрежа, ние автоматично защитаваме вашите данни – дори когато телефонът ви е в джоба ви и в заключен режим.

Въпреки че VPN не намаляват риска от компромиси с мрежата, те значително ограничават неблагоприятните ефекти от мрежовите заплахи. Тъй като целият трафик, маршрутизиран през VPN, е шифрован, практически е невъзможно нападателите да го разберат, дори ако технически могат да го видят. Ако трябва да предавате чувствителна или ценна информация, като финансови данни или мобилни плащания, VPN с криптиране и сигурност на банката – като нашата – е вашият билет за спокойствие.

3. Насладете се на по-бързите скорости на връзката в отдалечените ъгли на Интернет

Кога скоростта не е приоритет? Едно от последващите предимства на това, че не сте обвързани с географията, е възможността да изпитвате интернет така, както бихте всъщност седяхте до сървъра, чрез който работите.

Използването на локален VPN означава избягване на често измъчващите се маршрути, през които се насочва глобалния интернет трафик. Например, ако сте със седалище в Чикаго и се надявате да получите достъп до ресурс в Банкок, ще бъдете много по-добре обслужван от VPN, разположен на тайландски сървър, а не от множество сървъри между вашия роден град и Тайланд.

Нещо повече, много доставчици на интернет услуги намаляват международния трафик, което усложнява усилията на потребителите, които се нуждаят от неограничен достъп до задгранични ресурси. Чрез скриване на източниците на заявките си, VPN позволяват на потребителите да заобикалят тези ограничения на честотната лента – задължително условие за операции с интензивни данни от всякакъв вид.

4. Ограничаване на достъпа около край

Интернет не е широко отворено поле. По-скоро е като груб, кален курс с препятствия с много препятствия. С времето и таланта можете да преодолеете някои цифрови препятствия. С други е най-добре да намерите начин.

VPN е точно така. В страни и региони, където достъпът до определени уебсайтове и мрежи е широко ограничен, като Китай и Русия, VPN е почти необходим за всеки, който желае да получи пълна и честна картина на местното състояние на игра. Дори на по-открити места, като Западна Европа и Северна Америка, локализираните ограничения могат да повлияят неблагоприятно върху дейностите и опита на потребителите. VPN улесняват достъпа до ресурси от злонамерени потребители, които са несправедливо блокирани от добронамерени организации.

От друга страна, публичните и частните организации често имат много добри причини за налагане на ограничения за достъп. Ако вашата организация е обезпокоена от неограничен достъп до чувствителни ресурси или се притеснявате, че традиционните методи за удостоверяване (като защитени с парола входни данни) няма ефективно да възпират специализирани атакуващи, помислете за създаването на VPN, който позволява достъп до ресурси само на потребители с достъп до Самата VPN.

5. Съберете ресурсите си

Ако вашата лична или работна мрежа включва много отдалечени ресурси, разположени в множество мрежи, използвайте VPN, за да ги свържете безопасно, без да засягате сигурността. Например, ако вашата организация има пет подразделения, всяко с отделни мрежи, създайте един VPN, който улеснява достъпа до общи ресурси, като офис принтери и собствени файлове. Можете също така да използвате VPN за цялата организация, за да улесните сигурния достъп на отдалечени или пътуващи служители, като елиминирате тяхното разчитане на неравностойните обществени мрежи.

6. Защитете своите изтегляния

Чуждестранните правителства не са единствените субекти, които се интересуват от това, което правите онлайн. Дори ако навиците ви за консумация на съдържание не ви приземяват в законна топла вода, самото изтегляне на приложение за изтегляне (като BitTorrent) може да бъде червен флаг за юридически компании, които искат да правят примери за нещастни фенове на музика или филми. Ако редовно изтегляте съдържание на трети страни, това е гранична злоупотреба да не използвате VPN за скриване на вашите песни, дори ако сте сигурни, че не нарушавате закона за авторските права или нарушавате доктрините за честна употреба.

Казано така: Бихте ли предпочел адвокат и да се защитите срещу несериозен иск в съда, или предприемете превантивни мерки сега и избягвайте разкриването им напълно.?

7. Избягвайте регистрирането и проследяването

Каквато и да е причината ви за използване на VPN, поверителността вероятно е от ключово значение. Всички VPN предлагат известна степен на криптиране, което гарантира известна степен на поверителност.

SaferVPN отива една стъпка по-нататък и напълно избягва дневниците на дейността. Когато използвате нашите VPN услуги, можете да бъдете сигурни, че вашите онлайн дейности няма да бъдат проследявани.

8. Възползвайте се от автоматичната диагностика и поправки, плюс поддръжка

Отстраняването на неизправности не е точно вашето форте? Да не се притеснявам. Нашата VPN система автоматично диагностицира и коригира проблеми с мрежата, често преди нашите потребители дори да осъзнаят, че е нередно.

Между другото тази способност не е обща за всички VPN. Изключително ниско се поддържаме.

Ако срещнете проблем, който не можем да диагностицираме и коригираме автоматично, можете да се върнете към нашата обширна помощна база данни, която е пълнена до хрилете с безплатни информационни статии за SaferVPN. За неразрешими проблеми поддържаме екипа ни за поддръжка на клиенти в режим на готовност 24/7. Те са достъпни чрез чат на живо и имейл, така че никога не трябва да вдигате телефона.

Заключителни мисли

Всяка VPN услуга е различна, както всеки краен потребител на VPN. Причините ви за използване на VPN вероятно са различни от съседите ви и може би дори от близките ви конкуренти. Но фактът, че VPN и мотиви за използването им се предлагат във всякакви конфигурации, не означава, че е невъзможно обективно да анализирате вашите възможности и да стигнете до заключение, което най-добре отговаря на вашите лични или бизнес нужди. Ако имате нужда от помощ по пътя, не се колебайте да попитате.

Какво търсиш в VPN?

За автора: Джон Крауз е технологичен ентусиаст, който пише за онлайн сигурността и най-новите джаджи & машинарии.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map