11 причини защо бизнес VPN е тайният компонент за успеха на вашата компания

Защо Business VPN услугата е тайният компонент за успеха на вашата компанияДайте на бизнеса си конкурентно предимство с нашата Business VPN услуга. В тази публикация ще ви кажем защо VPN е тайната съставка за успеха на вашата компания.


Виртуалните частни мрежи (VPN) не са полезни само за експати, които искат да заобиколят геоблокове и да получат достъп до любимите си сайтове от дома си, но предлагат мощни предимства за бизнеса в редица сектори – включително SEO компании, финансови фирми, туристически агенции и Повече ▼.

Какво точно е VPN? Отличен въпрос, който трябва да зададете, особено ако обмисляте да изберете такъв за вашия бизнес. По същество виртуалната частна мрежа е технология, която ви позволява да настроите частна, защитена връзка с друга отдалечена мрежа. Първоначално създадена от Microsoft в средата на 90-те, за да осигури сигурен достъп на отдалечените си служители, сега тази технология е лесно достъпна за потребителския и бизнес пазара.

Но днес използването на VPN вече не е само за свързване с локалната мрежа на вашия офис. Ползите отиват далеч, далеч отвъд това.

В тази публикация ще ви кажем как точно VPN услуга на бизнеса може да изведе бизнеса ви на следващото ниво. И така, без допълнително обобщение, ето 11 причини VPN е тайната съставка, която помага на бизнеса с всякакви форми и размери да успеят и да процъфтяват..

1. Лесно управление и оптимизиране на вашите международни класирания за търсене & Рекламни кампании

Бизнес VPN услуга Оптимизирайте международните реклами и класиранията за търсене

Шансовете са, ако сте SEO фирма, рекламна агенция или дори бизнес, който иска да оптимизира собствените си рекламни усилия, възможността лесно да преглеждате, наблюдавате и управлявате вашите реклами и подходящи ключови думи в международен план. Но как трябва да направите това, ако мрежата, която разглеждате във вашата страна, е напълно различна от начина, по който мрежата се показва в друга държава? Отговорът е прост: Business VPN услуга.

Както вече знаете, VPN технологията ви позволява да установите връзка с отдалечен сървър и това включва отдалечени сървъри в чужбина – което означава, че можете лесно да промените вашето онлайн местоположение. С Business VPN услуга можете да се свържете с различни международни сървъри и да сърфирате в мрежата, сякаш сте в друга държава.

Сърфирайки в мрежата, сякаш сте на друго място, можете да видите как вашите реклами се показват на ключовите пазари и лесно да наблюдавате ефективността на ключовите думи в целевите държави. Накратко, услуга за бизнес VPN ви позволява да търгувате на международно ниво и да рекламирате вашата компания в максимална степен.

2. Използвайте Business VPN услуга, за да останете напред от вашата конкуренция

Услугите за бизнес VPN останете пред конкуренцията

Точно както можете да използвате Business VPN услуга за лесно наблюдение на вашите собствени международни рекламни кампании, така можете да разгледате и конкуренцията. Знаете ли, че един или няколко от вашите конкуренти се представят силно в определен регион? Така че вижте какво правят. Способността лесно да променяте своето геолокационно местоположение онлайн означава, че можете лесно да шпионирате конкуренцията си, да ги победите в техните тактики и да създадете вашата компания като лидер в индустрията.

Това не се отнася само за реклами – но като цяло за онлайн дейностите на вашия конкурент. Например, както наскоро споделихме в Recruiter.com, този аспект на VPN може да бъде невероятно полезен и за вербовчици. С използването на VPN набиращите персонал могат по-лесно да имат достъп до различни международни списъци за работа и да преглеждат съответните кандидати в международен план. Това означава да получите предимство пред конкурентите и да направите възможно най-много разположения и колкото е възможно повече комисионна.

3. Неограничен достъп до приложения, VoIP услуги и онлайн бизнес инструменти

Бизнес VPN услуга VoIP достъп

Над 60 държави по света цензурират Интернет; някои по-агресивно от други. Знаете ли, че в много страни, като Обединените арабски емирства, Мароко и Бразилия, приложенията за обаждания чрез VoIP като Skype, Whatsapp и Viber понастоящем са блокирани? Някои страни (Китай, разбира се, е най-известният пример) не само блокират VoIP приложения, но и блокират големи онлайн платформи като Facebook, Twitter и Google.

Вероятно е обаче, че като бизнес постоянно разчитате на посочените приложения, за да комуникирате и да работите с определени колеги и клиенти. За щастие с VPN няма причина местоположението на вашия офис или пътуването до друга държава да повлияе на способността ви да разговаряте чрез широко популярни платформи и полезни VoIP приложения за обаждания.

Тъй като VPN ви позволява да маскирате действителното си местоположение и да сърфирате в мрежата, сякаш сте в друга държава по ваша избор, можете да заобиколите онлайн цензурата и да получите достъп до всяко VoIP приложение, мрежа от социални медии, уебсайт и / или онлайн офис инструмент, който вие искате. Така например, ако сте в ОАЕ и Skype е блокиран, VPN ще ви позволи да се свържете с американски сървър и да се наслаждавате на VoIP приложения, сякаш сте онлайн в Щатите. Или ако сте в Китай и нямате достъп до бизнес инструменти, като Google Документи или Dropbox, можете просто да се свържете с различен световен сървър и да се насладите на всички ресурси, необходими за вашия бизнес.

С Business VPN услуга няма абсолютно никаква нужда да се борите с достъпа до определени онлайн ресурси или да се свързвате с ценни клиенти и колеги, когато е необходимо.

4. Безпроблемно международно тестване за осигуряване на качество

Ако сте бизнес с продукт, услуга или игра, която се разпространява в международен план онлайн, ще искате да сте сигурни, че работи перфектно по целия свят. С VPN, вашият QA екип може лесно да промени онлайн геолокацията си, за да провери ефективно качеството на вашия продукт на вашите ключови международни пазари. Използването на Business VPN услуга е отличен начин да осигурите на вашия QA екип средствата, за да сте сигурни, че всичко във вашата платформа, софтуер, услуга или игра работи толкова гладко, колкото трябва – на всяко място.

5. По-ефективно използвайте гео-таргетирането

Ефективно географско насочване на бизнес VPN услуга

Гео-таргетирането е често срещана практика, използвана от уебсайтовете за доставяне на различно съдържание на различни потребители въз основа на географското им местоположение. Персонализирането на сайта да отговаря по различен начин на потребителите по този начин с текст, изображения и родна валута на родния език, може да бъде мощен маркетингов инструмент и значително да увеличи процента на реализация.

Свързвайки се към VPN сървър и променяйки възприетото ви географско местоположение онлайн, можете не само да видите как другите конкуренти управляват геоцелирането, но и как работят и вашите усилия за геоцелиране. Накратко, една страхотна бизнес VPN услуга ще ви позволи да направите възможно най-добрите целеви усилия и да управлявате приходите на вашия бизнес във всеки регион.

6. Околовръстен път IP Banning

Като компания може да искате не само да използвате традиционните маркетингови усилия, но и по-агресивни партизански маркетингови тактики чрез популярни форуми и социални сайтове. Проблемът е, че много от тези сайтове, включително Facebook, имат системи за разпознаване на вашия IP адрес, вашия уникален идентификатор онлайн. Ако публикувате твърде често, сървърите им ще ви отказват достъп и ще блокират усилията ви, като блокират вашия IP адрес. 

Добрата новина е, че ако вашият бизнес има VPN услуга, е много лесно да избегнете това. Когато се свържете с VPN сървър, вие не само променяте своето онлайн местоположение, но и своя IP адрес. Това означава, че можете да разглеждате различните IP адреси на VPN услугата, а не вашите собствени, и да премахнете проследяването, наблюдението и блокирането от собствениците на уебсайтове. Затова не се колебайте да публикувате толкова съдържание, колкото искате, на всеки сайт.

7. Добавете допълнителен слой за сигурност на данните с Business VPN услуга

Сигурност на данните за бизнес VPN услуги

За разлика от прокси услугите, VPN услугата предлага не само предимства, свързани с промяната на вашето географско местоположение онлайн, но също така дава възможност да се сърфира в мрежата чрез защитена банкова криптирана връзка. Този аспект на VPN е от решаващо значение за бизнеса, особено като се има предвид през последната година нарушенията на данните струват на компаниите средно $ 3,8 милиона долара. Всъщност този разход се увеличава през годините – с 23% увеличение от 2013 г. Малките предприятия са изложени на особен риск 71 процента на кибератаки, извършвани в предприятия с по-малко от 100 служители.

Може да имате надеждни ИТ системи за сигурност и доставчик на интернет услуги, но не забравяйте, че някои от най-реномираните сайтове (включително The New York Times, eBay и Yelp, за да посочите няколко) не използват HTTPS като стандарт. Това означава, че информацията, обменяна през тези сайтове, не е криптирана и следователно по-лесно крадена от хакери и снайперисти.

С Business VPN услуга, вие и вашите служители можете да се наслаждавате на криптирана интернет връзка на ниво банка по всяко време, на всеки сайт – независимо дали сайтът осигурява криптиране или не. Този аспект на VPN може да бъде безценен за безопасността и сигурността на вашата компания и ценните данни на вашите клиенти.

8. Работете безопасно, докато сте на бизнес пътуване

Бизнес VPN услуга работи безопасно извън офиса

Явно е много важно да можете да се свързвате редовно с Wi-Fi и да получавате имейли, докато пътувате по бизнес и работите в чужбина. Докато обществените Wi-Fi горещи точки на летища, хотели и кафенета са удобни, те всъщност са доста опасни – както на професионално, така и на лично ниво. Причината е, че тези мрежи са напълно необезпечени, което оставя личната ви информация уязвима и увеличава шансовете ви да бъдете един човек на всеки 2 секунди, който става жертва на кражба на самоличност.

Както нашият главен изпълнителен директор и съосновател Амит Барекет отбеляза в неотдавнашно интервю с VPN ментор на VPN: „Методите, използвани от хакери, снайперисти и правителства, стават все по-сложни и има все повече прозорци от възможности за тях предимство на необезпечени данни. “

Чрез обществена WiFi, снупери и хакери могат да видят какво правите в незашифровани сайтове (сайтове без HTTPS в началото на URL адреса), както и кои криптирани сайтове, до които имате достъп. Те също могат да инсталират софтуер на вашия компютър, който може да улавя поверителна информация като потребителски имена, пароли, номера на кредитни карти и дори имейл и история на търсенето. Не е приятна мисъл, нали?

Когато се свържете с Business VPN услуга, обаче, насочвате трафика си през защитена мрежа. Това означава, че можете да се насладите на спокойствието, че всички данни и чувствителна финансова информация на вашата компания, както и вашата собствена, са напълно безопасни и стабилни.

9. Сигурност и неограничен достъп за всички BYOD устройства

Устройства за бизнес VPN BYOD устройства

С нарастването на личните електронни устройства и телекомуникациите, много предприятия вече работят с BYOD (Донеси собствено устройство) политики. Вероятно вашият бизнес е един от тях. И вие не бихте сами – последните данни показват, че 84 процента от американците работят отдалечено от дома си веднъж месечно и страхотно 90 процента от американците използват личните си смартфони за работа. Въпреки че този вид свобода може да бъде финансово изгодна и да насърчи производителността на служителите, тя също може да създаде сериозни рискове за сигурността на кибер и данните.

С помощта на BYOD и телекомуникационните практики, вашият бизнес трябва да разчита на служителите си, за да бъдат разумни за сигурността, когато използват свои лични устройства. И разбира се, е много трудно да се контролира напълно как служителят ще използва собственото си лично устройство, когато е извън офиса. Например, ако някой от вашите служители извършва бизнес през необезпечен публичен WiFi хотспот, те, макар и най-вероятно да не го осъзнаят, рискуват да изтекат поверителни данни на фирмата, тъй като, както бе споменато по-горе, тези мрежи са необезпечени и са податливи на снайперисти и хакери..

Поради тази причина всеки бизнес трябва да предоставя на своите служители лесни за използване софтуерни VPN на всички свои устройства. С правилната услуга всички ваши служители ще трябва да се свържат с едно щракване и да продължат своите онлайн дейности, както обикновено. VPN приложенията позволяват на вашите служители да шифроват и осигуряват онлайн трафика си – независимо къде преглеждат. Освен това, като допълнително предимство, те ще могат да се насладят на неограничен достъп до любимото си съдържание, поточно забавление и приложения, докато пътуват за бизнес в чужбина.

10. Разследване на анонимни измами

Измамата при онлайн транзакции е проблем, който порази почти всяка компания, предлагаща услугите си онлайн. С Business VPN услуга можете да маскирате действителния си IP адрес и да сърфирате с един от IP адресите на вашата VPN услуга, което ви прави анонимни онлайн. Това е мощен инструмент, който ще позволи на вас и вашите служители да прикриете онлайн идентичността си и да шпионирате измамниците, които се опитват да се възползват от вашата компания по интернет.

11. Обход онлайн дискриминация на цените и запазване

Business VPN Service Bypass Онлайн дискриминация на цените и запазване

Независимо дали сте собственик на малък бизнес или туристическа агенция, възможността за заобикаляне на онлайн ценова дискриминация може да бъде мощна полза за вашия бизнес, а не такава, която трябва бързо да се пренебрегне. Дискриминацията в онлайн цените е много истинско явление в Интернет, при което доставчиците на услуги като авиокомпании, компании за коли под наем и услуги за абонамент за софтуер таксуват различни цени въз основа на географското местоположение на потребителя.

С Business VPN услуга обаче можете да промените своя IP адрес, за да съответства на този на държава с по-ниска цена на услугите. Това означава, че предприятията могат да се възползват от спестяването на стотици, дори хиляди, долари при бизнес пътувания и / или скъпи абонаменти за софтуер; и туристическите агенции могат да получат предимството в бизнеса, като предлагат на своите клиенти абсолютно най-добрите цени и сделки. Незабавни спестявания: какъв бизнес не може да се възползва от това?

Как да изберете правилната бизнес VPN услуга за вашата компания

След като обяснихме предимствата на VPN, ето няколко основни фактора, които трябва да имате предвид, за да гарантирате, че изберете правилната VPN услуга за вашия бизнес:

 • Сървър местоположения: Ако искате да сте сигурни, че можете напълно и напълно да се насладите на предимствата на достъпа до различни пазари онлайн, не забравяйте да изберете сървър с голямо разнообразие от локации на най-силните пазари в целия свят.
 • скорост: Уверете се, че връзката на услугата е бърза и без прекъсвания. Като се има предвид темпът на вашия бизнес, не бихте искали да използвате VPN услуга, която се движи с темпо на охлюв или последователно прекъсва връзката.
 • Лесна, многоплатформена функционалност: Уверете се, че избраната от вас VPN услуга е лесна и лесна за използване, така че вие ​​и вашите служители не трябва да прекарвате време, бъркайки с различни настройки. Също толкова важно е, че услугата предлага приложения за всяко устройство. Като бизнес, вие ще искате да можете да използвате услугата удобно от лаптоп до таблет до телефон. Затова изберете VPN, който ще работи безпроблемно във всички платформи.
 • Защита на ниво банка: Това е важно. Едно от основните ключови предимства на VPN е сигурността, която предлага, така че се уверете, че избраната от вас VPN услуга на бизнеса използва едно от най-високите налични нива на криптиране.
 • протоколи: VPN протоколите предлагат средствата, чрез които вашият интернет трафик е тунелиран към отдалечен сървър. Като се има предвид това, важно е да изберете услуга, която предлага разнообразие от най-модерни протоколи, за да отговори на всички нужди на вашето местоположение и услуга.
 • клиент Обслужване: Можете да имате всички невероятни технологии и предимства, които искате, но без подходящо обслужване и поддръжка на клиентите, за какво е полезно? Не забравяйте да изберете Business VPN услуга, която предлага първокласно обслужване на клиентите за всички нужди на вашата компания.

Готови ли сте да изпробвате ползите от VPN услуга за себе си? Ако никога не сте опитвали нашата услуга, ви каним на заявете демонстрация днес. Вижте сами как специализираната VPN услуга може да изведе вашата компания на следващо ниво и наистина да бъде тайната съставка за успеха на вашия бизнес.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map