Što trebate znati prije upotrebe Facebooka za povezivanje s WiFi

Evo što trebate znati prije upotrebe Facebooka za povezivanje s WiFi


Ako tražite besplatan WiFi, ne očekujemo da ćete trčati po cijelom gradu tražeći sigurnu vezu! Evo kako možete koristiti SaferVPN za povezivanje s WiFi – sigurno.

Ako se želite jednostavno prijaviti na posao na Facebooku u zamjenu za besplatni WiFi, Facebook-ova nova besplatna WiFi značajka možda je savršena opcija za vas!

Nova ponuda također potiče mala i velika poduzeća da koriste popularno web mjesto na društvenim medijima za održavanje poslovnih stranica. Zauzvrat, oni su se lakše povezali s WiFi-om u cijelom svijetu.

No, nova dostupnost besplatnom WiFi-u znači da korisnici trebaju biti posebno oprezni prilikom povezivanja.

Čitajte dalje kako biste saznali kako preuzimanje VPN-a prije povezivanja s WiFi-om može biti siguran tijekom pregledavanja interneta. Iskoristite sve prednosti Facebookovog novog besplatnog WiFi-a gdje god da krenete!   

Besplatan WiFi za prijavu

Ako se otkrijete u prostorima kao što su zračne luke, kafići i druga javna mjesta, pronalazak besplatnog WiFi-ja i spremanje dragocjenih (također skupih) podataka možda će vam biti važno.

Sada je pronalaženje WiFi-a možda lakše nego ikad! Facebook WiFi omogućuje kupcima da se prijave u tvrtkama koje sudjeluju na Facebooku u zamjenu za besplatan WiFi pristup.

Vlasnici tvrtki također imaju koristi od toga, omogućujući im da dijele ponude i najave s korisnicima koji su se prijavili. Osim toga, tvrtke dobivaju trenutni pristup demografskim podacima poput dobi, spola i interesa kupaca (pojedinost koju neki korisnici možda ne vole).

I hej! Ako ti ne vole dijeliti stvari na Facebooku, Odredišne ​​stranice preglednika uključivat će vezu koju korisnici mogu preskočiti postupak prijave i umjesto toga unijeti kôd. Lijepa alternativa ako ne želite da svoj profil budete izvan nje.

Kako funkcionira besplatni Facebook WiFi?

Iako značajka nudi besplatni WiFi, potrebni su vam početni podaci kako biste prvo pristupili Facebook aplikaciji. Imajući to na umu, sve što jednostavno trebate učiniti za povezivanje s WiFi-om je otvoriti aplikaciju i dodirnuti karticu “Više”. Zatim se pomaknite prema dolje i odaberite značajku “Pronađi WiFi”:

FB povezivanje na wifi - SaferVPN

Zatim će se tražiti da prilagodite postavke lokacije (ako one već nisu “uvijek uključene”:

FB povezivanje na wifi - SaferVPN

Ovdje ćete vidjeti interaktivnu kartu s prikazom udaljenosti i uputa do obližnjih besplatnih javnih WiFi lokacija.

Ali tamo stvari postaju nejasne … Stalno uključenje vaše lokacije može uzrokovati neke sigurnosne probleme.  

Opasnosti korištenja Facebooka za povezivanje s WiFi

Potpuno smo svjesni da očekivanje da se ljudi nikada ne povežu na besplatni WiFi samo zbog rizika koji predstavljaju ne znači uvijek veće od prednosti spremanja podataka tijekom putovanja. Umjesto toga, korisnike jednostavno potičemo da budu sigurni. Ako se pitate kako to, onda ste došli na pravo mjesto!

Besplatni WiFi dolazi s brojnim pitanjima o privatnosti. Najočiglednije je da funkcija Find WiFi zahtijeva od vas da omogućite Lokacijske usluge koje postoje uvijek na.

Tako se povijest povijesti lokacije uvijek povezuje s vašom fizičkom lokacijom. To znači da će i vaš telefon i Facebook redovito dodavati svoju lokaciju u dnevnik aktivnosti na Facebooku, čak i ako niste u aplikaciji.

Iako su sami Facebook izjavili da s tim informacijama neće ništa učiniti. Facebookov Erick Tseng rekao je za The Verge:

“Dizajn proizvoda izrađen je posebno na takav način da čim se korisnik prijavi na Facebook, putem Facebook Wi-Fi-ja, Facebook ga vrati na usmjerivač i potpuno iskorači iz slike”, rekao je , „Sav promet putem interneta koji obavljate na Facebook Wi-Fi-u nakon prvotne provjere autentičnosti i prijave u potpunosti je izvan Facebook mreže. Mi na Facebooku ne vidimo nijedan promet. Nismo uključeni u vaše pregledavanje. “

Iako je to dobar znak s Facebooka, to ne znači da lokalna kavana u koju ste povezani osigurava sigurnu vezu. Hakeri, snooperi i svi drugi koji pokušavaju presresti vaše osobne podatke mogu lako ući u ovu mrežu i ukrasti vaše osjetljive detalje.

Rješenje: Za zaštitu podataka koristite VPN

Besplatan, dostupan javni WiFi jednostavno je za vas povezati kao i svaki haker – što znači da svi koji su zainteresirani za presretanje vaših paketa podataka i osjetljivih podataka mogu doći na istu javnu mrežu i ukrasti vaše osobne podatke.

I dok mnogi prepoznaju činjenicu da surfanje otvorenom, besplatnom i / ili javnom WiFi mrežom nije sigurno, mnogi nisu svjesni da se njihovi uređaji zapravo mogu automatski povezati s tim opasnim WiFi mrežama, a da oni uopće ne znaju.

Da biste u potpunosti iskoristili Facebookovu besplatnu WiFi značajku, a istovremeno osigurali da se povežete na WiFi sigurno i sigurno, čak i ako se vaš uređaj povezuje na javne mreže, trebate instalirati jedinstveno, jednostavno rješenje – VPN.

Što je VPN

Virtualna privatna mreža ili VPN skriva vaše pregledavanje od znatiželjnih očiju, pa ako netko špijunira vaš promet u kafiću, vidjet će samo šifrirane podatke. To znači da ne mogu vidjeti vaše osobne podatke, podatke za prijavu itd. Sve što mogu vidjeti su mali paketi nedodirljivog lupetanja. Uzmi ove hakere!

Pa kako odabrati VPN koji ćete koristiti?

Nekoliko je stvari koje morate imati na umu prije nego što odaberete VPN i povjerite im svoje detalje pregledavanja. Primjerice, mnogi će besplatni VPN-ovi tvrditi da prikrivaju vaš promet, a u stvarnosti im pravila o privatnosti neuhvatljivo omogućuju praćenje i prodaju vaših osobnih podataka i pregledavanja podataka oglašivačima i drugim trećim stranama. To je upravo zato Besplatno nije sigurno.

Savjet: Pročitajte fini tisak & politika privatnosti.

Održavajte Wi-Fi sigurnost – automatski

Na SaferVPN-u posvećeni smo korisnicima pružiti potpunu internetsku privatnost. Nudimo jednostavno postavljanje i automatsku konfiguraciju za sve vaše uređaje i politiku privatnosti koja nam osigurava da ne čuvamo zapisnike, ne pohranjujemo detalje i ne nadgledamo podatke korisnika..

Sa automatskom Wi-Fi zaštitom SaferVPN, u trenutku kada se uređaj poveže s nezaštićenom WiFi mrežom, šifrirani VPN kanal automatski se aktivira – čak i ako je vaš telefon u zaključanom načinu rada i unutar vašeg džepa.!

Tada se možete povezati na WiFi i pregledavati uz potpuno duševno stanje znajući da su svi vaši osobni podaci i osjetljivi podaci 100% zaštićeni.

3 jednostavna koraka za automatsku sigurnost koristeći besplatne Wi-Fi značajke Facebooka

Ako volite ideju Facebooka koji nudi besplatni WiFi – u potpunosti se slažemo! Iako se besplatna i javna WiFi žarišta susreću sa njihovim rizicima, ne možemo očekivati ​​da će se svijet odreći svojih pogodnosti.  
Umjesto toga, predlažemo da u potpunosti iskoristite besplatni WiFi – istovremeno se štiteći. Vjerovali ili ne, možete učiniti oboje!

Potrebno je samo 3 jednostavna koraka! Evo kako:

 1. Preuzmite i instalirajte SaferVPN (Ako još nemate račun, prijavite se s našom besplatnom probnom verzijom).
 2. Pokrenite SaferVPN i povežite se s obližnjim poslužiteljem (ili gotovo prebivate u nekoj drugoj zemlji kako biste iskoristili geo-ograničenja!).
 3. Skočite na Facebook besplatni WiFi i prijavite se. To je to! Možete se bezbrižno spojiti na besplatni facebook WiFi s bilo kojeg mjesta!

To je tako jednostavno! Pomoću VPN-a možete se povezati na WiFi uz potpuni mir.

Imate li bilo kakvih povratnih podataka, prijedloga ili zahtjeva za značajku? Slobodno nas kontaktirajte i pridružite nam se na društvenim mrežama! Voljeli bismo čuti od vas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map