7-те най-добри приложения за поверителност за вашия телефон

7-те най-добри приложения за поверителност за вашия телефон


Искате да сте сигурни, че вашата лична информация винаги остава лична, дори когато сте в движение? Тогава не забравяйте да разгледате нашата група от 7-те най-добри приложения за поверителност за вашия телефон. 

В SaferVPN знаем колко ценна може да бъде сигурността и поверителността, особено когато става въпрос за интернет, мобилни устройства и сърфиране в интернет.

Все повече и повече време прекарваме онлайн и на нашите телефони, което означава, че тук се провежда и повече от личния ни живот – независимо дали става въпрос за изпращане на лични имейли и съобщения, свързани с работата, споделяне на мисли и спомени в социалните мрежи, покупки, правене на снимки, записване на бележки и други.

С това казано, ето нашето представяне на 7-те най-добри приложения за поверителност, които ще запазят личната ви информация поверителна – без значение къде, независимо кога.

1. Замръзване от Абине

Blur е превъзходно приложение за поверителност, което безпроблемно предоставя няколко ключови възможности за защита на поверителността в интернет. С приложението лесно генерирате силни пароли за всеки от вашите акаунти, маскирате самоличността на имейла си, за да получавате имейли частно, и маскирате номера на кредитната си карта, за да предотвратите измама. Това е магазин за поверителност на едно гише.

Предлага се за Android и iPhone.

Размазване от Абине

2. MyPermissions

Знаете ли колко приложения в момента имат достъп до вашата лична информация онлайн? Моите разрешения ви позволява да поемете обратно контрол върху това как приложенията имат достъп до вашата лична информация, онлайн и на вашия телефон. С My Permissions можете да видите точно към кои приложения сте свързани във Facebook, Google, Twitter, Instagram, да идентифицирате какви данни имат достъп и след това да ги одобрите, премахнете или докладвате.

Предлага се за Android и iPhone.

Моят Permissions App

3. Wickr

Етикетиран като „най-доверения пратеник в света“, Wickr дава възможност на своите потребители да изпращат „строго секретни“ снимки, видеоклипове, аудио и файлове с пълна, абсолютна поверителност. Приложението криптира съобщения, изпратени чрез нечупливо, равностойно криптиране, така че само предвиденият приемник е в състояние да дешифрира съобщението. Дори Wickr няма достъп до специфичния за съобщението код за декриптиране.

Предлага се за Android и iPhone.

Wickr App

4. DuckDuckGo

Ако смятате DuckDuckGo срещу Google, DuckDuckGo е приложение за търсачка, което защитава вашата поверителност в мрежата. Приложението не ви проследява, нито събира вашата лична информация. Освен че уважава вашата поверителност, DuckDuckGo е много удобен за използване с функции като по-интелигентни отговори за търсене, дизайн с отворен код,! Бретон (които ви позволяват да търсите директно в хиляди сайтове) и други.

Предлага се за Android и iPhone.

Приложение Duckduckgo

5. Внимателно

Всички си спомняме скандално известния теч на iCloud celebrity nude. Keeply е едно от най-добрите приложения, което не позволява на вашите частни файлове да бъдат хакнати. Позволява ви да защитите всички лични снимки, бележки, данни за кредитна карта и пароли на телефона си. Приложението има и страхотни функции за поверителност като фалшив пин, резервно копие без сървър и „снимка на натрапник“ (така че, ако някой се осмели да получи достъп до вашите данни, вие ще имате заснеманата му снимка).

Предлага се за iPhone.

6. Червен телефон от Open Whisper Systems

Ако искате да извършвате напълно частни разговори, Red Phone е вашето приложение. Това приложение за обаждания чрез VoIP предлага безплатно, в световен мащаб, криптиране от край до край за вашите разговори, осигурявайки вашите разговори, така че никой, дори и NSA, да може да слуша.

Предлага се за Android.

Червено приложение за телефон от отворена система за шепот

7. SaferVPN

Не на последно място, с радост препоръчваме наскоро пуснатото ни приложение SaferVPN за Android. Нашето приложение ви позволява да се наслаждавате на всички ваши любими функции на SaferVPN, включително бърза, частна и сигурна, криптирана интернет връзка, неограничен достъп до любимото ви съдържание в световен мащаб и големи спестявания от пътувания, директно на телефона си.

Приложение SaferVPN за Android и iOS

Ако се чудите как, ето защо: VPN (виртуална частна мрежа) ви позволява да настроите частна, защитена връзка с друга мрежа, обикновено в друга държава. Така че, когато влезете в SaferVPN и се свържете с един от нашите глобални сървъри, анонимният IP адрес на нашия сървър, а не вашият IP адрес, е това, което е изправено пред света. Това прикрива вашето действително местоположение, име и доставчик на интернет услуги и го прави изглежда, сякаш разглеждате това местоположение, като същевременно създава тунел за вашите данни, така че да не може да бъде прихващан от трети страни.

Понастоящем SaferVPN се предлага за Android, както и за Windows и Mac.
И това е чудесен момент да споменем, че съвсем скоро родното ни приложение за iOS ще излезе съвсем скоро.
Останете на линия във Facebook, Twitter и Google+ за официални новини за старта!

Това е нашият избор на 7-те най-добри приложения за поверителност за вашия телефон. Имате ли още приложения за поверителност, които препоръчвате? Чувствайте се свободни да посегнете и да ни уведомите!

P.S.- Ако искате да дадете нашата услуга a безплатен опит, просто щракнете тук.

P.S.S- Ако вече сте изпробвали безплатната ни 24-часова пробна версия и искате да спечелите БЕЗПЛАТНА годишна подписка, не забравяйте да проверите нашето #ShareSaferVPN: Premium Challenge Challenge.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map