Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού κλήσεων Whatsapp, Skype, Viber και άλλων υπηρεσιών VoIP

Κατάργηση αποκλεισμού εφαρμογών κλήσεων WhatsApp, Skype, Viber & VoIP σε Κίνα, Αίγυπτο, Ιορδανία, Κουβέιτ, Ομάν, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαρόκο, Βόρεια & Νότια Κορέα, Πακιστάν.


Προσπαθείτε να συνδεθείτε με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους από το εξωτερικό, αλλά διαπιστώνετε ότι αποκλείονται οι υπηρεσίες VoIP που θέλετε να χρησιμοποιήσετε; Μην ανησυχείτε, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση σε κλήσεις WhatsApp, Skype, Viber και πολλές άλλες εφαρμογές VoIP με ένα μόνο κλικ!

Οι κλήσεις μέσω WhatsApp, το Viber, το Skype και πολλές άλλες υπηρεσίες VoIP διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παλιά σας τηλεφωνική υπηρεσία. Όχι μόνο μπορείτε να καλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας από όλο τον κόσμο, αλλά μπορείτε επίσης να τους καλέσετε Ελεύθερος!

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές χώρες που αποκλείουν αυτές τις υπηρεσίες λόγω διαδικτυακής λογοκρισίας ή για την προστασία των συμφερόντων μεγάλων παρόχων τηλεπικοινωνιών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο σύνδεσης!

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα σας πούμε όλα για καθεμία από αυτές τις υπηρεσίες, πού είναι διαθέσιμες και πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

# Κατάργηση αποκλεισμού εφαρμογών WhatsApp, Skype, Viber και άλλων VoIP με ένα μόνο κλικ! Κάντε κλικ στο Tweet

Εφαρμογές WhatsApp Calling, Skype, Viber και VoIP

Καθημερινά στηριζόμαστε σε κάποιο είδος εφαρμογής ή υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας για να μείνουμε σε επαφή με τους φίλους, την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους μας. Ευτυχώς, με την τεχνογνωσία μας γενιάς, εφαρμογές όπως WhatsApp, Skype, Viber, Facebook Messenger, Tango και πολλά άλλα, διευκολύνουν τη συνομιλία, το φωνητικό μήνυμα και την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο.

Όλες αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τεχνολογία VoIP (Voice-over-IP). Αυτή η τεχνολογία, επίσης γνωστή ως Internet Telephony, ουσιαστικά επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο ως μέσο για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Όχι μόνο αυτό είναι βολικό, είναι επίσης εξαιρετικά οικονομικό, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε δωρεάν υπεραστικές τηλεφωνικές κλήσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια ποικιλία εφαρμογών κλήσεων VoIP και κάθε μία έχει τα δικά της μοναδικά οφέλη. Αναρωτιέστε ποιο θα σας ταιριάζει καλύτερα; Ας αναλύσουμε μερικές από τις υπηρεσίες. Όλα τα παρακάτω επιτρέπουν δωρεάν, απεριόριστες φωνητικές κλήσεις χρησιμοποιώντας υπηρεσίες Wi-Fi, 3G ή 4G:

 • Κλήση WhatsApp:

  Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε χρήστες κινητών τηλεφώνων που επιθυμούν να στέλνουν μηνύματα, πολυμέσα και να έχουν συνομιλίες φωνής και βίντεο. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να καλέσετε μόνο άτομα που έχουν επίσης WhatsApp στη συσκευή τους. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο του WhatsApp έδωσε στην υπηρεσία αρκετά τη φήμη ασφάλειας. Με τη λήψη δωρεάν WhatsApp, διασφαλίζετε ότι “μόνο εσείς και το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε μπορούν να διαβάσουν τι αποστέλλεται και κανείς στο μεταξύ, ούτε καν το WhatsApp”. – WhatsApp.

 • Skype:

  Ξεκινώντας από την επιφάνεια εργασίας, το Skype λειτουργεί πλέον σε: Symbian, Mac, Chrome, Linux, Windows, Blackberry και iOS. Η ποιότητα και η σταθερότητά του επέτρεψαν στο Skype να γίνει ένα από τα καλύτερα VoIP της αγοράς. Αυτό συμβαίνει επειδή το Skype έχει τον δικό του κωδικοποιητή για κωδικοποίηση κλήσεων και προσφέρει ακόμη και φωνή HD. Η κοινή χρήση οθόνης του Skype, η κοινή χρήση αρχείων με πολλές μορφές, τα εργαλεία συνεργασίας, οι βιντεοκλήσεις διάσκεψης κ.λπ. έχουν καταστήσει την πλατφόρμα εξαιρετικά δημοφιλή για τις επιχειρήσεις. Για μια μικρή χρέωση, μπορείτε ακόμη και να καλέσετε άτομα σε άλλες πλατφόρμες εκτός της υπηρεσίας και ακόμη και να φέρετε τον υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου σας για χρήση με τον λογαριασμό σας Skype.

 • Viber:

  Με το Viber, οι χρήστες μπορούν εύκολα να στέλνουν μηνύματα, αρχεία πολυμέσων, καθώς και φωνητικές και βιντεοκλήσεις άλλων ατόμων που χρησιμοποιούν Viber με συνδέσεις ποιότητας HD. Οι συνδέσεις δεν απαιτούν εγγραφή, ψευδώνυμο ή προσκλήσεις και ενσωματώνονται εύκολα με την υπάρχουσα λίστα επαφών σας. Η υπηρεσία προσφέρεται στις ίδιες πλατφόρμες με το Skype, αλλά προσφέρει μοναδικά αυτοκόλλητα, δημόσια συνομιλία, παιχνίδια Viber και Viber Out (για να καλέσετε χρήστες εκτός Viber) ως χαρακτηριστικά επί πληρωμή.

Αν και ζούμε σε μια εποχή που επιτρέπει αυτές τις υπηρεσίες, δυστυχώς, αποκλείονται σε πολλές χώρες λόγω λογοκρισίας.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του σημείου αποκλεισμού των υπηρεσιών VoIP:

Οι υπηρεσίες αποκλείστηκαν
Χώρες
Περιεχόμενο VoIP, Skype και ιστότοπου (YouTube, Facebook κ.λπ.) Κίνα, Αίγυπτος, Ιορδανία, Κουβέιτ, Ομάν, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
VoIP και κάποιο περιεχόμενο ιστού Μαρόκο, Βόρεια Κορέα, Νότια Κορέα, Πακιστάν
VoIP και Skype Μπελίζ, Καραϊβική, Μεξικό, Παραγουάη
Υπηρεσίες VoIP Βραζιλία

Η πραγματικότητα της παγκόσμιας λογοκρισίας

Πρόσφατα, έχουμε δει μια δραστική αύξηση είναι ο αριθμός των υπηρεσιών VoIP που αποκλείονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτές τις υπηρεσίες που μόλις έγιναν δημοφιλείς την τελευταία δεκαετία, αντιμετώπισαν γρήγορα περιορισμούς. Στην πραγματικότητα, μέχρι το 2013, 27 χώρες είχαν απαγορεύσει τις υπηρεσίες VoIP με αποτέλεσμα Το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού αποκλείεται από την πρόσβαση σε αυτά.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εργάζεται επίσης για να συμπεριλάβει κλήσεις WhatsApp και άλλες υπηρεσίες VoIP στους αυστηρούς κανόνες απορρήτου των τηλεπικοινωνιών της ΕΕ. Αυτό θα επέτρεπε στην ΕΕ να παρακολουθεί τις προσωπικές συνομιλίες, ακόμη και μέσω κρυπτογραφημένων πλατφορμών.

Η Βραζιλία είναι γνωστή για τους περιορισμούς της στις υπηρεσίες VoIP. Το WhatsApp έχει ήδη αποκλειστεί τρεις φορές στη χώρα. Το τελευταίο μπλοκ πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου, αλλά ευτυχώς διήρκεσε μόνο αρκετές ώρες. Ένα μπλοκ, ωστόσο, στις αρχές Μαΐου, πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών. Ο δικαστής Marcel Mai Montalvão της πολιτείας Sergipe διέταξε το μπλοκ ως ώθηση μετά από απαίτηση του WhatsApp να ανατρέψει τα αρχεία συνομιλίας που σχετίζονται με έρευνα για ναρκωτικά.

Στην πραγματικότητα, οι χώρες έχουν εμπλακεί τόσο πολύ στις πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω αυτών των υπηρεσιών, ακόμη και ορκισμένος στο WhatsApp στα ΗΑΕ μπορεί να σας προσγειώσει ένα 45.000 £ πρόστιμο, φυλάκιση και / ή απέλαση!

Με τη συνεχή εξέλιξη των γεω-περιορισμών και της λογοκρισίας, ο αγώνας για την ελευθερία του Διαδικτύου είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Ευτυχώς, έχουμε μια απλή λύση για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την πρόσβαση που σας αξίζει – ένα VPN. Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία θέλετε, από οποιαδήποτε τοποθεσία!

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού κλήσεων WhatsApp και άλλων υπηρεσιών VoIP:

Με βάση την τοποθεσία σας, το WhatsApp Calling ενδέχεται να αποκλειστεί, καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως Skype, Viber και Facebook Calls. Ευτυχώς, το SaferVPN σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε εύκολα αυτούς τους γεωγραφικούς περιορισμούς και τις λογοκρισίες, ώστε να μπορείτε πάντα να συνδέεστε με σημαντικά άτομα στη ζωή σας!

Οι εφαρμογές του SaferVPN διατηρούν τις εφαρμογές VoIP άψογη στο smartphone, το tablet και τον φορητό υπολογιστή σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Δείτε πώς:

 1. Ξεκινήστε το δικό σας Ελεύθερος SaferVPN δοκιμή ή λάβετε ένα πληρωμένο πρόγραμμα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.
 2. Εκτελέστε το SaferVPN και συνδέστε τη συσκευή σας στην προτιμώμενη τοποθεσία διακομιστή VPN – (ΗΠΑ ή οποιαδήποτε τοποθεσία είναι το WhatsApp δεν αποκλείστηκε). Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές Windows, Mac, iOS και Android.
 3. Κατεβάστε το WhatsApp και μηνύματα! Δημιουργήστε ομάδες με τους καλύτερους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας. Στείλτε απεριόριστα μηνύματα, εικόνες, βίντεο και ηχητικά μηνύματα. Για να διευκολύνετε τη συνάντηση με φίλους, μπορείτε επίσης να στείλετε ο ένας στον άλλο τη συγκεκριμένη τοποθεσία σας.

Αυτό είναι όλο! Εγγραφείτε στο SaferVPN ή ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό και να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές WhatsApp Calling και VoIP από οποιαδήποτε τοποθεσία!

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με την υπηρεσία μας και πώς λειτουργεί; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα, στη διεύθυνση [email protected] Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map