Επιλογή των ασφαλέστερων εφαρμογών VPN Android στο Google Play

Επιλογή των ασφαλέστερων εφαρμογών VPN Android στο Google Play


Εφαρμογές VPN Android στο Google app store Το Google Play είναι οι ασφαλέστερες διαθέσιμες εφαρμογές Android, αλλά ορισμένες μπορεί να κάνουν κακόβουλο λογισμικό και να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο.  

Όταν οι χρήστες κατεβάζουν εφαρμογές VPN Android, το κάνουν συχνά επειδή το απόρρητο και η ασφάλεια είναι κρίσιμα για τις επαγγελματικές και προσωπικές τους προσπάθειες. Τα VPN είναι γνωστά για την παροχή πρόσβασης σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά και προσφέρουν στους χρήστες άνευ προηγουμένου ασφάλεια και ανωνυμία. Τα VPN το επιτυγχάνουν κρυπτογραφώντας την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο και επαναπροσανατολίζοντας το μέσω ενός ανώνυμου διακομιστή, προστατεύοντας τους χρήστες VPN από την παραβίαση και την απόκρυψη των διευθύνσεων IP τους.

Ωστόσο, η ανωνυμία VPN είναι τόσο καλή όσο η εταιρεία που το παρέχει, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα VPN θα είναι πιο ασφαλή από άλλα. Πρόσφατα, έχει ακόμη αποκαλυφθεί ότι ορισμένοι πάροχοι VPN κάνουν μια καταστροφική δουλειά σε αυτό, με Το 38% των εφαρμογών VPN Android στο Google Play Store παρακολουθεί τους χρήστες μέσω κακόβουλου λογισμικού. Το κακόβουλο λογισμικό είναι λογισμικό που εγκαθίσταται αυτόματα σε μια συσκευή και μπορεί να προκαλέσει οτιδήποτε, από ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα έως ιούς, έως κωδικούς πρόσβασης και κλοπή δεδομένων.

Επιλογή των ασφαλέστερων εφαρμογών VPN Android στο Google Play Store

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε από τον Οργανισμό Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας (CSIRO) και ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας και το UC Berkeley διαπίστωσαν ότι έχουν εφαρμοστεί εφαρμογές Android VPN συγκλονιστικά ανεύθυνη με τα δεδομένα των χρηστών.

“Ο ίδιος ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες εγκαθιστούν αυτές τις εφαρμογές – για την προστασία των δεδομένων τους – είναι η ίδια η λειτουργία που δεν εκτελούν και αυτές οι εφαρμογές έχουν χρησιμοποιηθεί από δεκάδες εκατομμύρια χρήστες” είπε CSIRO στην ανάρτηση ιστολογίου τους.

Είναι μια ανησυχητική συνειδητοποίηση ότι ορισμένες εταιρείες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστοι πάροχοι VPN δεν είναι. Στην πραγματικότητα, συχνά είναι πραγματικά υπεύθυνοι για την αποθήκευση κακόβουλου κακόβουλου λογισμικού, την ένεση τους στο τηλέφωνό σας, τη διοχέτευση των πληροφοριών σας μέσω μη αξιόπιστων τρίτων, την παρακολούθηση των δεδομένων σας και ακόμη και τη σκόπιμη διανομή και πώληση των προσωπικών σας στοιχείων – το ακριβές πράγμα που υποτίθεται ότι προστατεύουν οι εφαρμογές VPN VPN!

Μάθετε περισσότερα για το κακόβουλο λογισμικό από αυτό το σύντομο βίντεο:

Η έρευνα: Εφαρμογές VPN Android

Αυτή η επαναστατική μελέτη, η πρώτη του είδους της, μελέτησε 283 Εφαρμογές VPN Android από το κατάστημα εφαρμογών Google Play για να προσδιορίσει τις τάσεις τους για διαρροή δεδομένων κίνησης χρηστών και ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στο απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών. Οι εφαρμογές απαιτούν απαραιτήτως τη χορήγηση αδειών από τον χρήστη, δίνοντας στα VPN άνευ προηγουμένου ισχύ των προσωπικών σας στοιχείων, τα οποία συχνά χρησιμοποιούνται κατά λάθος – κάτι που δεν θα κάναμε ποτέ στο SaferVPN!

Ανησυχητικά, η έκθεση αποκάλυψε ότι όχι μόνο αυτές οι εφαρμογές απέτυχαν να προστατεύσουν τα δεδομένα των χρηστών, αλλά και οι υψηλότερες βαθμολογίες λήψεων VPN που εγκαταστάθηκαν από εκατομμύρια χρήστες ήταν ένοχοι για βαριά κατάχρηση. Μερικοί ακόμη και σκόπιμα συλλέγουν πληροφορίες χρηστών που θα μπορούσαν να πωληθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Επιπλέον, τα ευρήματα των αξιολογημένων VPN περιελάμβαναν:

 • Το 18% δεν κρυπτογραφεί καθόλου την κυκλοφορία
 • 84% διαρροή επισκεψιμότητας χρηστών
 • 2 από 3 χρησιμοποιούν βιβλιοθήκες παρακολούθησης τρίτων
 • Το 38% αποκαλύπτει κακόβουλο λογισμικό ή παρουσία κακόβουλης διαφήμισης – λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί ζημιά ή να αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες των χρηστών (μερικά από τα οποία έδωσαν ακόμη κακόβουλο λογισμικό).
 • Περισσότερο από το 80% ζητά πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα, όπως λογαριασμούς χρηστών και μηνύματα κειμένου.

Το CSIRO δοκιμάστηκε για υπογραφές 5 διαφορετικών τύπων κακόβουλου λογισμικού – Adware, Trojan, Malvertising, Riskware και Spyware – σε όλο το κατάστημα Google Play. Μέρος της έρευνας περιελάμβανε ταξινόμηση εφαρμογών VPN Android σύμφωνα με την κατάταξή τους στην AV, μια κατάταξη της κακόβουλης εφαρμογής ως αποτέλεσμα του όγκου κακόβουλου λογισμικού που υπάρχει σε αυτήν..

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα VPN μπορεί να είναι ασφαλές εάν έχει μεγάλο αριθμό προηγούμενων λήψεων, εξαιρετικές αξιολογήσεις με αστέρια και εξαιρετικές κριτικές χρηστών, η μελέτη το αποκλείει εντελώς. «Ενώ το 37% των εφαρμογών VPN που αναλύθηκαν έχουν περισσότερες από 500K εγκαταστάσεις και το 25% από αυτές λαμβάνουν τουλάχιστον βαθμολογία 4 αστέρων, πάνω από το 38% από αυτά περιέχουν κάποια παρουσία κακόβουλου λογισμικού, σύμφωνα με το VirusTotal. “

Οι χρήστες που έχουν κατεβάσει τις πιο κακόβουλες εφαρμογές από το κατάστημα εφαρμογών Google, το Google Play, στο τηλέφωνό τους σπάνια (αν ποτέ) ανέφερε τυχόν ανησυχίες σχετικά με αυτές τις εφαρμογές. Πράγματι, 1% δεν γνώριζε καν υπήρχε κάτι που να ανησυχεί. Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι αγνοούν εντελώς αυτού του κακόβουλου κακόβουλου λογισμικού στα τηλέφωνά τους και πόσο ανασφαλείς μεταδίδονται τα προσωπικά τους στοιχεία.

Πορεία δράσης

Ως αποτέλεσμα, τα ευρήματα της μελέτης κοινοποιήθηκαν στους προγραμματιστές που είναι υπεύθυνοι για τις ελαττωματικές εφαρμογές, μερικές από τις οποίες αναφέρθηκαν ότι έχουν αναλάβει δράση για να διορθώσουν τις ευπάθειες. Άλλοι καταργήθηκαν από το κατάστημα εφαρμογών Google Play.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να επανεξεταστεί το μοντέλο άδειας VPN του Google Play για Android για να αυξηθεί ο έλεγχος των πελατών VPN. Επιπλέον, το κατάστημα εφαρμογών Google καλείται να εξετάσει το ενδεχόμενο να βασιστεί στις χαλαρές απαιτήσεις του και να αυξήσει τα πρότυπα για εταιρείες που ισχυρίζονται ότι είναι VPN.  

Πώς συγκρίνεται το SaferVPN με άλλες εφαρμογές VPN Android

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους VPN, διαχειρίζεται το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών της SaferVPN 400+ διακομιστών VPN υψηλής ταχύτητας σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες 100% στο σπίτι. Αυτό μας επιτρέπει να σας παρέχουμε την ταχύτερη, πιο σταθερή δυνατή σύνδεση, παρέχοντας ταυτόχρονα πλήρη προστασία δεδομένων και απορρήτου σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως.
Κυρίως, ΔΕΝ παρακολουθούμε ή αποθηκεύουμε λεπτομέρειες των ιστότοπων στους οποίους συνδέεστε ή σε οποιοδήποτε από τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του δικτύου μας όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία VPN. Μπορείτε να δείτε την πολιτική απορρήτου μας εδώ.

Δεν είμαστε μόνο ο τυπικός σας πάροχος VPN. Είμαστε παθιασμένοι μαχητές της ελευθερίας του Διαδικτύου που έχουν δημιουργήσει με επιτυχία πρωτοποριακές συνεργασίες με παγκόσμιες ΜΚΟ και ακτιβιστές ελεύθερου λόγου που ζουν σε χώρες με μεγάλη λογοκρισία. Μαζί με τη μη κερδοσκοπική προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την πλατφόρμα crowdsourcing τους Movements.org, ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία Ξεμπλοκάρετε τον Ιστό με στόχο την παροχή τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ωρών πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε αντιφρονούντες σε κλειστές κοινωνίες. Το απόρρητο και η πρόσβαση είναι υψίστης σημασίας για εμάς και αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και φροντίζουμε να δώσουμε φωνή σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.  

Στο SaferVPN, διαχειριζόμαστε το δικό μας δίκτυο VPN και γράφουμε τον δικό μας κωδικό και επομένως μπορούμε να διασφαλίσουμε το απόρρητο και την προστασία σας. Απολαύστε αυτά τα οφέλη με ευκολία δεν πουλάμε, ανταλλάσσουμε ή μεταβιβάζουμε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους:

 • Ταχύτητα και ασφάλεια
  Χρησιμοποιώντας ισχυρή κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας 256-bit, το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης στον κλάδο και πρωτόκολλα VPN κορυφαίας γραμμής (OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec και PPTP), διασφαλίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από hackers, snoopers, και κυβερνήσεις. Οι παγκόσμιοι διακομιστές υψηλής ταχύτητας σάς επιτρέπουν να περιηγείστε στον ιστό χωρίς περιορισμούς, περιορισμούς λήψης ή όρια εύρους ζώνης.
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  Εκτιμούμε και σεβόμαστε το απόρρητό σας – μέσα και έξω από τον Ιστό. Ποτέ δεν καταγράφουμε, παρακολουθούμε ή καταγράφουμε την κίνηση δικτύου VPN σας. Αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο είναι η επιχείρησή σας και στοχεύουμε να τη διατηρήσουμε εντελώς ιδιωτική και χωρίς ίχνη, ώστε οι συνήθειες περιήγησής σας να παραμένουν εντελώς ανώνυμες.
 • Διαθέσιμο για όλες τις συσκευές σας                                                                                                                             Απολαύστε άμεσα κομψές και απρόσκοπτες εφαρμογές VPN για Windows, Mac, iOS, Android και Chrome. Σχεδιάσαμε τις εφαρμογές μας για εσάς για μια άψογη εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μόνο πάτημα ή ένα κλικ και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα απεριόριστο, ανώνυμο Διαδίκτυο σε δευτερόλεπτα!


Εάν δεν έχετε ακόμα το SaferVPN, λάβετε μια συνδρομή σήμερα (προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών – οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε!) Ή δοκιμάστε το SaferVPN δωρεάν. Δοκιμάστε τη μοναδική διεπαφή με ένα κλικ, ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους συνεχούς ροής και απολαύστε έναν απεριόριστο κόσμο χωρίς αποκλεισμούς ιστότοπων ροής και ψυχαγωγίας.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το διαδικτυακό απόρρητο, τον αποκλεισμό ιστότοπων ροής, τι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή πώς λειτουργεί το SaferVPN; Συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση [email protected] Είμαστε εδώ για σας 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map