Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό παιχνιδιών στο σχολείο, στην εργασία ή στο εξωτερικό

Πώς να ξεμπλοκάρετε τα παιχνίδια στο σχολείο, την εργασία ή το εξωτερικό με pacman εικόνα


Πολλοί χρήστες αναζητούν λύσεις για τον αποκλεισμό παιχνιδιών που είναι περιορισμένες σε χώρες ή δεν είναι προσβάσιμες πίσω από τείχη προστασίας. Ας δούμε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για σχολείο, εργασία ή περιορισμούς στο εξωτερικό. Μάθετε πώς μπορείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς παιχνιδιού και πόσο εύκολο είναι να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι, οπουδήποτε!

Όπου τα παιχνίδια αποκλείονται

Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους αποκλείονται παιχνίδια όπως το Unblocked Games 66: τείχη προστασίας και / ή λογοκρισία. Τα σχολεία και οι χώροι εργασίας περιορίζουν τα παιχνίδια μέσω τείχους προστασίας, ενώ οι χώρες λογοκρίνουν και απαγορεύουν τα παιχνίδια για να περιορίσουν την ικανότητά σας να έχετε ακόμη πρόσβαση σε συγκεκριμένα παιχνίδια στην πρώτη θέση.

Πολλά σχολεία, βιβλιοθήκες και άλλοι δημόσιοι χώροι διαθέτουν τείχη προστασίας που σας εμποδίζουν να παίζετε παιχνίδια ή να αποκτάτε πρόσβαση σε ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών κατά τη χρήση του Διαδικτύου τους, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τη δική σας συσκευή. Ωστόσο, η λογοκρισία επιβάλλεται από μια κυβέρνηση χωρών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια εάν διαμένετε σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Η λίστα των απαγορευμένων βιντεοπαιχνιδιών είναι μεγάλη, αλλά για να αναφέρουμε μερικά: MMORPG EverQuest στη Βραζιλία, οι πρώτοι σκοπευτές Battlefield 4 στην Κίνα και Left 4 Dead 2 στη Γερμανία. Άλλες αξιοσημείωτες χώρες που απαγορεύουν τα παιχνίδια περιλαμβάνουν τη Σαουδική Αραβία, τη Νότια Κορέα και τα ΗΑΕ.

Μερικά παραδείγματα απαγορευμένων παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο:

Παιχνίδια CountryBanned
ΓερμανίαSoldier of Fortune: Payback, Dead Rising 2, Silent Hill: Homecoming, Wolfenstein, Left 4 Dead 2
ΗΑΕDragon Age 2, The Godfather 2, God of War series, Grand Theft Auto series, Mass Effect 2 & 3
ΒραζιλίαDoom, Duke Nukem 3D, EverQuest, Mortal Kombat, Ταχυδρομικός
ΠακιστάνCall of Duty: Black Ops 2, Medal of Honor: Warfighter
Σαουδική ΑραβίαΣειρά God of War, L.A. Noire, σειρά Grand Theft Auto
ΚίναBattlefield 4, Command & Κατακτήστε τους στρατηγούς
ΙράνΠεδίο μάχης 3
ΚουβέιτΜεγάλος Κλέφτης Αυτοκινήτων 5

Ορισμένα παιχνίδια έχουν επίσης διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας σε διαφορετικές χώρες. Αυτό δεν τους καθιστά αποκλεισμένους καθαυτούς, αλλά θα πρέπει να περιμένετε να τα αγοράσετε εάν βρίσκεστε σε χώρα όπου το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Υπάρχει ένα εξαιρετικά απλό τέχνασμα που σας επιτρέπει να παρακάμψετε τους περιορισμούς, ώστε να μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε ακόμη αγοράστε παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στη χώρα σας. Συνέχισε να διαβάζεις!

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε τα παιχνίδια

Μερικά άτομα χρησιμοποιούν δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης για να παίξουν παιχνίδια, αλλά αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που είναι (1) εξαιρετικά γρήγορη χωρίς καθυστέρηση, (2) λειτουργεί για όλα τα παιχνίδια, (3) λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σας και (4) λειτουργεί όπου κι αν βρίσκεστε, ένα VPN είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ακολουθούν μερικά ακόμη πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN μέσω ενός δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης:

Δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης έναντι VPN για απεμπλοκή παιχνιδιών Δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης VPN
Πολύ γρήγορο – χωρίς ανταγωνισμό για εύρος ζώνηςΟχιΝαί
Χωρίς όρια ταχύτητας, καθυστέρηση ή επιβράδυνσηΟχιΝαί
Απεριόριστο εύρος ζώνηςΟχιΝαί
Λειτουργεί σε όλες τις συσκευέςΟχιΝαί
Αυτόματη διαμόρφωση & Σύνδεση 1-κλικΟχιΝαί
Λειτουργεί εκτός του προγράμματος περιήγησης ιστούΟχιΝαί
Απεριόριστη εναλλαγή μεταξύ παγκόσμιων διακομιστώνΟχιΝαί
Εξαιρετικά σταθερό με 99,9% UptimeΟχιΝαί

Λοιπόν, τώρα που καταλάβατε ότι ένα VPN είναι αυτό που χρειάζεστε για να ξεμπλοκάρετε τα παιχνίδια, ας ανακαλύψουμε πώς να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς.

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό παιχνιδιών στο σχολείο, στην εργασία ή στο εξωτερικό

Ανεξάρτητα από το εάν έχετε αποκλειστεί λόγω τείχους προστασίας ή λογοκρισίας, υπάρχει μια απλή λύση που λειτουργεί οπουδήποτε για να παίξετε παιχνίδια που έχουν αποκλειστεί στο σχολείο, στην εργασία ή στο εξωτερικό. Αν θέλετε να παρακάμψετε το WiFi του σχολείου σας, το SaferVPN σας απαλλάσσει από κάθε είδους περιορισμούς κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας και δίνοντάς σας μια νέα διεύθυνση IP.

Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο εμποδίζει τις κυβερνήσεις, τα σχολεία και τους χώρους εργασίας να αποκλείσουν την πρόσβασή σας, καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο.

Με άλλαξε διεύθυνση IP, οι πάροχοι παιχνιδιών δεν μπορούν να σας εντοπίσουν αφού μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται σαν να περιηγείστε από κάπου αλλού. Όλη η επισκεψιμότητά σας επαναπροσανατολίζεται μέσω των διακομιστών μας, ώστε να μπορείτε να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε!

Ακολουθήστε αυτά τα 4 απλά βήματα για να καταργήσετε τον αποκλεισμό παιχνιδιών:

 1. Αποκτήστε ένα πρόγραμμα SaferVPN ή ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό.
 2. Μετά τη λήψη, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται σε μια χώρα όπου είναι διαθέσιμο το αγαπημένο σας παιχνίδι.
 3. Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς περιορισμούς! Τόσο απλό!

Συμβουλή μπόνους: Ξεμπλοκάρετε τις κονσόλες PS3, PS4 ή Xbox

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VPN στο PS3, το PS4, το Xbox και άλλες κονσόλες παιχνιδιών που συνδέονται στο Διαδίκτυο για να καταργήσετε τον αποκλεισμό παιχνιδιών σε αυτά ή να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το Pandora και το Netflix (που δεν είναι διαθέσιμα σε ορισμένες χώρες) στις κονσόλες σας.

Ξεκινήστε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια σήμερα!

Χρησιμοποιήστε ένα VPN και αποκτήστε πρόσβαση σε παιχνίδια από οπουδήποτε στον κόσμο! Εγγραφείτε τώρα ή δοκιμάστε το SaferVPN δωρεάν (προσφέρουμε ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!).

Έχετε οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις ή αιτήματα χαρακτηριστικών; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να κάνετε ερωτήσεις στα σχόλια και να εγγραφείτε μαζί μας στα κοινωνικά μέσα! Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map