Ο απόλυτος οδηγός: Πώς να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ στο Διαδίκτυο

Πώς να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών


Δεν έχετε πρόσβαση στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τρίτη, 8 Νοεμβρίου στην τηλεόρασή σας; Έχουμε μόνο τη λύση που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές άλλες συσκευές, όπου κι αν βρίσκεστε!

Σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του τρέχοντος έτους

Οι φετινές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα είναι η 58η τετραετής καθορισμός του 45ου Προέδρου και του 48ου Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι 2 βασικοί παίκτες στις φετινές εκλογές είναι:

 • Ο επιχειρηματίας και η τηλεοπτική προσωπικότητα Donald Trump έγινε ο προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις 19 Ιουλίου 2016. Εάν εκλεγεί, ο Τραμπ θα κατέχει τον τίτλο του παλαιότερου προέδρου που θα αναλάβει τα καθήκοντά του.
 • Η Χίλαρι Κλίντον, πρώην υπουργός Εξωτερικών και γερουσιαστής των ΗΠΑ από τη Νέα Υόρκη, έγινε η προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις 26 Ιουλίου 2016. Εάν εκλεγεί, θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους υποψηφίους και τη διαδικασία των εκλογών, δείτε αυτά τα βίντεο!

Ανάλυση προεδρικών εκλογών 2016 – Παρακολουθήστε πριν ψηφίσετε

Μετράει η ψήφος σας; Το Εκλογικό Κολλέγιο εξήγησε – Christina Greer

Το φετινό μονοπάτι της καμπάνιας ήταν ένα από τα πιο δυναμικά που έχει δει η χώρα! Με τον δημοκρατικό υποψήφιο να είναι δυνητικά η πρώτη γυναίκα πρόεδρος και ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος να είναι απρόβλεπτος πολιτικός εξωτερικός, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι αυτά που δεν θέλετε να χάσετε!

Αλλά ποιος πιστεύετε ότι θα το κάνει; Ψηφίστε εδώ!


Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο Poll Tracker για να δείτε ποιοι άλλοι οργανισμοί πιστεύουν ότι είναι το προβάδισμα!

Ραδιοτηλεοπτικοί φορείς που παρακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών

Πολλοί από τους σημαντικότερους ειδησεογραφικούς σταθμούς θα μεταδίδουν ή θα δημοσιεύουν διαδικτυακές εκλογές. Ακολουθούν μερικά μόνο, μαζί με άλλους ιστότοπους και ροές που θα σας κρατήσουν επίσης ενήμερους για το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εκλογικής ημέρας.

Ζωντανή κάλυψη εκλογών ειδήσεων μέσω ιστότοπων

Αυτοί οι μεγάλοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα μοιράζονται τα αποτελέσματα των εκλογών και των ψηφοφοριών απευθείας στους ιστότοπούς τους:

 • CBS
 • CNN
 • Ειδήσεις ABC
 • NBC
 • Ειδήσεις FOX

Κάλυψη εκλογών μέσω εφαρμογών για το τηλέφωνό σας

Μεταξύ πολλών άλλων εφαρμογών που θα μεταδίδουν ροές δεδομένων εκλογών, ακολουθήστε αυτούς τους συνδέσμους προς μεγάλες εφαρμογές πολυμέσων που θα καλύπτουν τις εκλογές:

 • CBS
 • NBC
 • Αλεπού
 • αλφάβητο

Τηλεόραση Sling – Εναλλακτική λύση καλωδίου

Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία κοπής καλωδίων σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση, χωρίς καλώδια. Το βασικό πακέτο Sling Orange προσφέρει πάνω από 25 κανάλια συμπεριλαμβανομένων καναλιών ειδήσεων όπως το CNN. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, δεν απαιτείται συμβόλαιο και μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.
Το Sling TV διαθέτει επίσης μια εφαρμογή διαθέσιμη για Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV και Xbox One.

Twitter και BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Το Twitter, σε συνεργασία με τους δημοσιογράφους του BuzzFeed, θα μεταδίδει ζωντανά την ημέρα των εκλογών στην καρτέλα Στιγμές. Χρησιμοποιήστε την επιφάνεια εργασίας, το τηλέφωνο ή την τηλεόρασή σας για να παρακολουθήσετε καθώς εκδηλώνονται τα γεγονότα.

VoteCastr

Το VoteCastr είναι αφιερωμένο στην παροχή δεδομένων που θα επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθούν προοδευτικά τα δεδομένα ψηφοφορίας, αντί να πρέπει να περιμένουν για την τελική μέτρηση. Εκτός από μέσα όπως το The New York Times, το Slate και το CNN, η εφαρμογή VoteCastr θα δημιουργεί συνεχώς προβλεπόμενα αποτελέσματα καθώς συλλέγονται δεδομένα ψηφοφορίας.

Πολιτική

Η Politico θα παρέχει τα αποτελέσματα της προεδρικής εκλογής του 2016 αναφέροντας τις εκλογικές ψήφους κάθε υποψηφίου. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται μέσω ενός διαδραστικού χάρτη, επιτρέποντάς σας να βλέπετε την πρόοδο των υποψηφίων ανά πολιτεία και προσφέρει επίσης μια ζωντανή ροή πληροφοριών στον ιστότοπό τους.

Univision

Το Univision είναι αφιερωμένο στην παρακολούθηση των εκδηλώσεων των προεδρικών εκλογών του 2016. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να περιλαμβάνουν ζητήματα κατά την ψηφοφορία, προβλήματα εγγραφής, εκφοβισμό κατά την ψηφοφορία ή υπερβολικά μεγάλες γραμμές που μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα που βλέπουν οι Αμερικανοί στο τέλος της ημέρας.
Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εκλογική περιοχή η οποία θα παρακολουθεί τη διαδικασία ψηφοφορίας και θα παρέχει συνεπείς ενημερώσεις.

Κάλυψη ραδιοφώνου

Δεν θα έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε τις εκλογές; Το NPR, παράλληλα με το PBS, θα παρέχει νέα για τις εκλογές μέσω πολλών μέσων όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, ο ιστότοπός τους και η εφαρμογή NPR One.

Διαδικτυακά άρθρα

 • Το C-SPAN προσφέρει κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης της σειράς εκστρατειών του 2016 και θα παρέχει κάλυψη την ημέρα των εκλογών.
 • Το Daily Caller είναι μια 24ωρη έκδοση ειδήσεων που θα επιτρέπει στους οπαδούς να βλέπουν μεγάλα θέματα καθώς προχωρά η ημέρα των εκλογών.
 • Το Wall Street Journal θα προσφέρει επίσης προεκλογικές προβολές κάλυψης ροής και κάλυψη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Πώς να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα των εκλογών από το εξωτερικό

Είτε είστε απόδημος είτε ταξιδεύετε στην τρέχουσα τοποθεσία σας, δεν θα πρέπει να σας εμποδίζει να δείτε ένα από τα πιο κρίσιμα γεγονότα το 2016, τις προεδρικές εκλογές.

Εάν δεν έχετε αυτήν τη στιγμή πρόσβαση λόγω της γεωγραφικής σας τοποθεσίας, μπορείτε να το κάνετε με 3 απλά βήματα:

 1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση των εφαρμογών με ένα κλικ του SaferVPN για επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά ή / και Chrome
 2. Εκτελέστε το SaferVPN και συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές μας στις ΗΠΑ

USA Streaming παρακολουθήστε τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών των προεδρικών εκλογών στο διαδίκτυο

3. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο / την εφαρμογή του επιλεγμένου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού και ξεκινήστε τη ροή!

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει!

Πώς ακριβώς λειτουργεί; Ένα VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα απομακρυσμένο δίκτυο και να αλλάξετε τη γεωγραφική σας τοποθεσία στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τις εκλογές όπως θα κάνατε στο σπίτι.

Ξεκινήστε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2016 με τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του SaferVPN 24 ωρών ή εγγραφείτε σε ένα από τα σχέδιά μας (με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών, δεν έχετε τίποτα να χάσετε!).

Θέλετε να είστε ο πρώτος που θα γνωρίζει όλες τις τελευταίες ειδήσεις ψυχαγωγίας για την εκπαίδευσή σας, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη ροή; Εγγραφείτε μαζί μας στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Google+. Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map