Live Stream Football – Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας 2014 από οπουδήποτε

Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας 2014. Ζωντανή ροή ποδοσφαίρου οπουδήποτε παγκοσμίως με το SaferVPN


Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου (εννοώ το ποδόσφαιρο) που έρχεται μόνο μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να πιάσετε όλα τα παιχνίδια λόγω χρονικών συγκρούσεων και τοπικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Με μερικές απλές συμβουλές & κόλπα, θα σας δείξουμε πώς να παρακολουθείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στο διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο και να σας ενημερώνουμε για τις καλύτερες στιγμές των παιχνιδιών. Διαβάστε το τελευταίες ενημερώσεις στο κάτω μέρος της ανάρτησης.

Η τελική κλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία. Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας 2014 τώρα, Live Stream Soccer with SaferVPN.Μια εικόνα από τον ιστότοπο της FIFA δείχνει την τελική κλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία. Η ομάδα της φιλοξενούσας χώρας αντιμετώπισε την Κροατία, το Μεξικό και το Καμερούν σε ομαδικό παιχνίδι.

 Τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας 2014

Για το κοινό μας στις ΗΠΑ, , Το WatchESPN και το Fox Soccer 2GO είναι οι καλύτερες επιλογές για ζωντανή ροή ποδοσφαίρου από τη χώρα. Για το ESPN, θα πρέπει να είστε συνδρομητής ενός από τους πολλούς παρόχους καλωδίων που βρίσκονται εδώ. Τόσο το WatchESPN όσο και το Fox Soccer 2GO είναι επίσης διαθέσιμα στις ακόλουθες περιοχές των ΗΠΑ: Αμερικανική Σαμόα, Γκουάμ, Νήσοι Βόρειας Μαριάνας, Πουέρτο Ρίκο, Μικρές Απομακρυσμένες Νήσοι ΗΠΑ και Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι το ESPN και το Fox είναι γεωγραφικά περιορισμένα εκτός ΗΠΑ, επομένως πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση IP ΗΠΑ για να έχετε πρόσβαση σε αυτές. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα με το SaferVPN!

Για το κοινό μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή οποιοσδήποτε άλλος προτιμά κάποια παλιά παλιά βρετανική προφορά, απλώς κατεβάστε το BBC iPlayer ή το iTV για να παρακολουθήσετε ποδοσφαιρικούς αγώνες ζωντανής ροής. Το BBC θα δείξει όλους τους αγώνες και θα τους αποθηκεύσει για προβολή αργότερα κατά παραγγελία. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε ποτέ ένα παιχνίδι και δεν χρειάζεται να μείνετε ξύπνιοι όλη τη νύχτα. Εάν ζητούν έναν ταχυδρομικό κώδικα για να ελέγξουν την τοποθεσία σας, χρησιμοποιήστε το SW1H 9NP. Τόσο το iPlayer του BBC όσο και το iTV υπόκεινται σε γεωγραφικούς περιορισμούς εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, οπότε πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση IP Ηνωμένου Βασιλείου για να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε ένα με το SaferVPN!

Για άλλα είδη κοινού (Το SaferVPN έχει τοποθεσίες διακομιστή σε όλες αυτές τις χώρες):

 • Αυστραλία: SBS
 • Βραζιλία: ESPN Βραζιλία, Rede Globo, SporTV
 • Καναδάς: ΚΤΚ
 • Γαλλία: TF1, να είσαι
 • Γερμανία: ZDF, ARD
 • Ιταλία: Ουρανός, Ράι
 • Ολλανδία: NOS
 • Ισπανία: Mediaset, Univision
 • Ελβετία: SRF

Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών στο ζωντανό ποδόσφαιρο

Λόγω των δικαιωμάτων μετάδοσης, οι καλωδιακές εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω γεωγραφικά περιορίζουν τα μέσα τους, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση μόνο στις χώρες τους. Ο τρόπος με τον οποίο αναζητούν την τοποθεσία σας είναι από τη διεύθυνση IP σας. Χρησιμοποιώντας το SaferVPN, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε μία από άλλη χώρα.

Ευτυχώς για εσάς, διαθέτουμε διακομιστές σε πολλές από αυτές τις χώρες. Απλώς συνδεθείτε με αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά στη φυσική σας τοποθεσία για να εξασφαλίσετε την ταχύτερη σύνδεση και απολαύστε τα παιχνίδια. Πρέπει να τονίσουμε ότι συνδέεστε με τον πλησιέστερο διακομιστή, καθώς η εγγύτητα έχει σημασία. Όσο πιο κοντά ο διακομιστής VPN στην πραγματική τοποθεσία σας, τόσο μικρότερη είναι η διαφορά στην ταχύτητα σύνδεσης και τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε με την εμπειρία περιήγησης!

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μόλις 3 απλά βήματα:

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε τις εφαρμογές του SaferVPN για Mac, Windows, iOS, Android ή / και Chrome. (Μπορείτε να το κάνετε με το δικό μας δωρεάν δοκιμή αν δεν έχετε ακόμα σχέδιο!)
 • Εκτελέστε το SaferVPN και συνδεθείτε στον διακομιστή στον οποίο βρίσκεται ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός από τον οποίο θέλετε να κάνετε ροή.
 • Περιηγηθείτε στον ιστότοπο / την εφαρμογή του επιλεγμένου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού και ξεκινήστε τη ροή!

Αυτό είναι όλο! Μην χάσετε κανένα από τα παιχνίδια μόνο λόγω της τοποθεσίας σας. Με το SaferVPN, θα δείτε πόσο γρήγορα και εύκολα είναι να συνδεθείτε στους διακομιστές μας με ένα μόνο κλικ!

Ανακεφαλαίωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 μέχρι τώρα

Περίληψη της σκηνής του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014

Μεγαλύτερες απογοητεύσεις: Αγαπημένα – Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία (πρωταθλητές του περασμένου έτους) αποκλείστηκαν στα στάδια του ομίλου.

Μεγαλύτερη έκπληξη: Κόστα Ρίκα. Ποιος θα πίστευε ότι θα μπορούσαν να νικήσουν τόσο την Ιταλία όσο και την Ουρουγουάη; Έδεσαν ακόμη και την Αγγλία. Αξιοσημείωτο: Το Βέλγιο και η Κολομβία κέρδισαν και τα δύο σε ομαδικούς αγώνες. Δόξα!

Ταιριάζει καλύτερα: Με τόσα πολλά συναρπαστικά παιχνίδια είναι δύσκολο να διαλέξετε ένα. Η Ολλανδία που κυριαρχεί πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Ισπανία 5-1 ήταν σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τα ομαδικά παιχνίδια της Βραζιλίας προσέφεραν πολλή ψυχαγωγία με πολλούς ενθουσιασμένους οπαδούς και πραγματικά έξυπνο ποδόσφαιρο, ειδικά στο εναρκτήριο παιχνίδι Βραζιλίας έναντι Κροατίας.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για το στάδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

 • 2.8 γκολ σημειώθηκαν ανά αγώνα. Πρόκειται για αύξηση 0,5 γκολ από 2,3 γκολ / αγώνα το 2010. Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πιο συναρπαστικό – καθώς περισσότερες μπάλες χτύπησαν στο δίχτυ.

 • Η Ολλανδία (10 γκολ), η Κολομβία (9 γκολ) και η Γαλλία (8 γκολ) ήταν οι κορυφαίες ομάδες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία μετά τη φάση του ομίλου

 • Η Αργεντινή, το Βέλγιο, η Κολομβία και η Ολλανδία κέρδισαν κάθε παιχνίδι στη φάση του ομίλου τους

 • Μεγαλύτεροι ηττημένοι: Καμερούν, Αυστραλία και Ονδούρα κέρδισαν 0 παιχνίδια. Συγνώμη παιδιά!

 • Κορυφαίοι σκόρερ: Μέσι της Αργεντινής (4), Neymar της Βραζιλίας (4) και Müller της Γερμανίας (4). Δείτε τους υποψηφίους για το βραβείο Στόχος του Τουρνουά.

Θέλετε περισσότερα ενδιαφέροντα γεγονότα; Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα Στατιστικά στοιχεία της FIFA.

Δεύτερο επίπεδο

Στην πρώτη νύχτα του δεύτερου σταδίου, Ουρουγουάη έχασε εναντίον Κολομβία, ίσως εξηγείται από τον πάγκο του κορυφαίου παίκτη Suarez μετά το δάγκωμα του Chiellini στο παιχνίδι έναντι της Ιταλίας.

Οι οπαδοί της χώρας υποδοχής Βραζιλία ήταν στην άκρη καθώς το παιχνίδι ήταν ενάντια χιλή έπεσε σε πέναλτι μετά το σκορ 1-1. Αν και η Χιλή είχε μια καταπληκτική ομάδα, η Βραζιλία κέρδισε χάρη στο πέναλτι με 3-2.

Μεξικανοί γιόρταζαν το προβάδισμά τους με 1-0 μέχρι το 88ο λεπτό όταν το ΟλλανδίαΟ Sneijder έφτασε στο 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Huntelaar σημείωσε ένα πέναλτι, οδηγώντας τους Ολλανδούς στους προημιτελικούς.

Κόστα Ρίκα σκόραρε 1-0 εναντίον Ελλάδα στο 52ο λεπτό, αλλά σχεδόν τα όνειρά τους συντρίβονται καθώς ο Σωκράτης σκόραρε στο 91ο λεπτό. Το παιχνίδι πήγε στο Golden Goal, ακολουθούμενο από πέναλτι, το οποίο κέρδισε η Κόστα Ρίκα αφού ο Gekas έχασε το σουτ του.

ΓαλλίαΟ Pogba σημείωσε 1-0 εναντίον Νιγηρία στο 79ο λεπτό. Η Νιγηρία έπαιξε καλά και είχε πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά οι ελπίδες τους συντρίφθηκαν καθώς ο Yobo σκόραρε κατά λάθος ένα δικό του γκολ.

Τα δύο πρώτα μισά του Γερμανία εναντίον Αλγερία το παιχνίδι δεν είχε στόχους, παίρνοντας τον επιπλέον χρόνο. Ο Γερμανός Schürrle σημείωσε το πρώτο γκολ, ακολουθούμενος από έναν άλλο από τον Özil στο 120ο λεπτό. Η Αλγερία δεν παραιτήθηκε εύκολα, σημειώνοντας ένα τελευταίο γκολ κατά τη διάρκεια του τραυματισμού για να τερματίσει το παιχνίδι με 2-1 για τη Γερμανία.

Αργεντίνη είχε έναν τρελό αριθμό ευκαιριών γκολ Ελβετία, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε σε επιπλέον χρόνο. Η Ντι Μαρία σημείωσε στο 118ο λεπτό, οδηγώντας την Αργεντινή στους προημιτελικούς.

Υπήρχαν πολλά αστεία στα κοινωνικά μέσα διαφόρων εταιρειών η ΗΠΑ έπαιξε Βέλγιο. Ο αγώνας πήγε σε επιπλέον χρόνο, που τελείωσε με 2-1 για το Βέλγιο.

Προημιτελικά

Γερμανία και Γαλλία ήταν από τις κορυφαίες ομάδες αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθιστώντας τον αγώνα τους ίσως έναν από τους πιο αναμενόμενους. Ο Γερμανός Hummels κατάφερε να σκοράρει μετά από μόλις 12 λεπτά, ασκώντας πίεση στη Γαλλία για να ισοφαρίσει. Το παιχνίδι ήταν έντονο σε όλη τη διάρκεια με πολλές πιθανότητες γκολ και για τους δύο, αλλά τελείωσε με 1-0.

Χώρα υποδοχής Βραζιλία αντιμέτωποι με τους συναδέλφους της Νότιας Αμερικής Κολομβία, η ομάδα με τον κορυφαίο σκόρερ του Παγκόσμιου Κυπέλλου Τζέιμς που ηγείται του τουρνουά με 6 γκολ. Ο Βραζιλιάνος Σίλβα σκόραρε μετά από 7 λεπτά. Ο Ντέιβιντ Λουίζ φάνηκε να εξασφαλίζει τη νίκη μετά το γκολ του στο 69ο λεπτό, αλλά μόλις δώδεκα λεπτά αργότερα ο Τζέιμς σημείωσε πέναλτι. Το παιχνίδι τελείωσε 2-1 για τη Βραζιλία. Μετά το παιχνίδι ανακοινώθηκε ότι ο τραυματισμένος Βραζιλιάνος πρωταγωνιστής Neymar δεν θα παίξει κατά το υπόλοιπο του κυπέλλου.

Αργεντίνη αντιμέτωπος Βέλγιο στον τρίτο προημιτελικό αγώνα. Ο Higuain σημείωσε μετά από μόλις 8 λεπτά, αλλά η Αργεντινή έπρεπε να αγωνιστεί σκληρά για να διατηρήσει το προβάδισμα. Το παιχνίδι τελείωσε με 1-0, παίρνοντας την Αργεντινή στον ημιτελικό.

Το τελευταίο παιχνίδι των τετάρτων ήταν μεταξύ Ολλανδία και Κόστα Ρίκα. Η Ολλανδία ξεκίνησε αργά, αλλά σταδιακά αύξησε την προσπάθειά τους και είχε κάποιες στενές πιθανότητες να σκοράρει. Το παιχνίδι πέρασε σε επιπλέον χρόνο, αλλά δεν μπήκαν μπάλες στο δίχτυ. Η Ολλανδία άλλαξε τον τερματοφύλακα σε Κρουλ καθώς το παιχνίδι πήγε σε πέναλτι που κέρδισε η Ολλανδία με 4-3.

Ημιτελικοί

Γερμανία κυριαρχείται πλήρως Βραζιλία στον πρώτο ημιτελικό. Ποιος θα πίστευε ότι θα κέρδιζε με 7-1 ;! Ο Müller σημείωσε στο 10ο λεπτό, ο Klose στο 23ο, ακολουθούμενος από τον Kroos στο 24ο και 26ο λεπτό, ο Kedira σκόραρε στο 29ο και αυτό ήταν για το πρώτο ημίχρονο. Τέσσερα γκολ σε 6 λεπτά, εντελώς τρελό Καθώς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ο Schürrle αντικατέστησε τον Klose για να σκοράρει στο 69ο και 79ο λεπτό, και ο Βραζιλιάνος Όσκαρ σκόραρε στο 90ο λεπτό. Συγγνώμη Βραζιλία, καλύτερη τύχη στον αγώνα για τον χάλκινο τίτλο!

Αργεντίνη εναντίον Ολλανδία αντιμέτωπος στο δεύτερο ημιτελικό. Το παιχνίδι ήταν ακόμη και με λίγες πιθανότητες να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν έγιναν γκολ καθ ‘όλη τη διάρκεια του επιπλέον χρόνου. Η Αργεντινή κέρδισε με πέναλτι 4-2, φτάνοντας στον τελικό!

Αγώνας χαλκού και ο τελικός

Βραζιλία συνάντησε Ολλανδία στο χάλκινο αγώνα με τη Silva πίσω στο παιχνίδι. Η χώρα υποδοχής έπαιξε καλά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει χωρίς τον αστέρι τους Neymar. Ο Van Persie σημείωσε το πρώτο γκολ στην ποινή ήδη μετά από 3 λεπτά, ακολουθούμενο από ένα γκολ από τον Blind στο 17ο. Παρά το προβάδισμά τους, οι Ολλανδοί αγωνίστηκαν σκληρά μέχρι τα τελευταία λεπτά με γκολ 3-0 από τον Wijnaldum στο 91ο λεπτό. Δείτε τις καλύτερες στιγμές εδώ.

Στον τελικό, τρεις φορές πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές Γερμανία αγωνίστηκε για το χρυσό κατά δύο φορές πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Αργεντίνη. Ήταν εκπληκτικά ομοιόμορφο και κατά καιρούς ένιωθε ότι οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει. Η Γερμανία που είχε κυριαρχήσει στη Βραζιλία δεν έτρεχε τον αντίπαλό της αυτή τη φορά. Το παιχνίδι πέρασε σε επιπλέον χρόνο και ο Γκότεζ της Γερμανίας σημείωσε στο 113ο λεπτό, καθιστώντας τη Γερμανία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIFA 2014! Δόξα!

Ελπίζουμε να απολαύσατε την κάλυψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2014. Θέλετε περισσότερες ενημερώσεις για αθλητικές εκδηλώσεις ζωντανής ροής; Ελάτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Και ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο κατάργησης αποκλεισμού και αποθήκευσης σε ζωντανή ροή αθλητικών αθλητικών, ώστε να μην χάσετε ούτε ένα λεπτό ζωντανής αθλητικής δράσης – όπου κι αν βρίσκεστε!

Εγγραφείτε τώρα  (προσφέρουμε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών – έτσι δεν έχετε τίποτα να χάσετε!) ή δοκιμάστε το SaferVPN δωρεάν.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map