Ξεκλειδώστε το Kindle σας και χρησιμοποιήστε το Kindle Unlimited στο εξωτερικό

Amazon Kindle


Μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό των συσκευών Amazon όπως το Kindle και τον λογαριασμό σας στο Kindle Unlimited – όπου κι αν βρίσκεστε.

Τι είναι το Kindle Unlimited?

Το Kindle Unlimited είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Amazon, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να διαβάζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ηλεκτρονικά βιβλία και να ακούνε χιλιάδες ηχητικά βιβλία στις συσκευές τους ή μέσω της εφαρμογής Kindle. Είμαι επίσης θαυμαστής γιατί μου δίνει δωρεάν πρόσβαση σε περιοδικά όπως Καλός Νοικοκυριό, Δημοφιλής Επιστήμη, Γκολφ Περιοδικό και Επιχειρηματίας.

Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για μόλις 9,99 $ / μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκίνησα με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να δοκιμάσω αν το ήθελα και αμέσως έγινε πελάτης.

Σε άλλες χώρες, το Kindle Unlimited είναι πιο ακριβό: Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι 7,99 £ / μήνα (περίπου 10,14 $). Στην Αυστραλία, διατίθεται για 13,99 AUD / μήνα (περίπου 9,87 USD). Στη Γερμανία, είναι 9,99 € / μήνα (περίπου 11,41 $).

Περιορισμοί του Kindle Unlimited

Τώρα, παρόλο που μου αρέσει πολύ αυτή η υπηρεσία, η υπηρεσία Kindle Unlimited δεν είναι τόσο απεριόριστη όσο υποδηλώνει το όνομα.

Με απλά λόγια, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Kindle χωρίς όρια, υπάρχουν δύο βασικά προβλήματα:

 1. Έχετε κολλήσει στον κατάλογο Kindle Unlimited που είναι διαθέσιμος στη χώρα σας – εάν η χώρα σας είναι αρκετά τυχερή για να έχει κατάλογο. Οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή από πάνω από ένα εκατομμύριο βιβλία. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που ζουν εκτός ΗΠΑ συχνά πρέπει να εγκατασταθούν σε έναν πολύ μικρότερο κατάλογο – ή δεν έχουν καμία απολύτως πρόσβαση στο Kindle Unlimited. Ακόμα κι αν αγοράσουν έναν λογαριασμό American Kindle, δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν αν δεν ταξιδέψουν στις ΗΠΑ.
 2. Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε εκτός της χώρας σας, το Kindle Unlimited δεν θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε νέα βιβλία. Μόλις βγείτε έξω από τα σύνορα της χώρας σας, η Amazon εντοπίζει τη νέα σας τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP σας και σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε πλήρως την υπηρεσία για την οποία έχετε πληρώσει.

Αν είστε κάτι σαν εμένα, ο καλύτερος χρόνος για να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο είναι ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Όχι μόνο αυτό, αλλά η καλύτερη στιγμή για να διαλέγω ένα καλό βιβλίο για ανάγνωση μπορεί να είναι μόνο όταν έχετε ξεφύγει από το καθημερινό άλεσμα και έχετε μερικές ώρες για να περιηγηθείτε σε μερικούς πιθανούς τίτλους. Σκέφτηκα να κάνω αυτό ακριβώς σε πρόσφατες διακοπές, αλλά με εξέπληξε όταν διαπίστωσα ότι η πρόσβαση στο Kindle Unlimited επηρεάστηκε από γεωγραφικούς περιορισμούς μόλις ξεκίνησα τη συσκευή μου.

Άλλοι περιορισμοί Kindle

Τα είδη δεν είναι μόνο για ανάγνωση. Όταν τα μάτια σας είναι κουρασμένα και θέλετε να ακούσετε το Spotify ή θέλετε να κάνετε ζώνη και να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video στο Kindle Fire, ίσως ανακαλύψετε επίσης ότι οι λογαριασμοί ροής πληρώνετε ήδη δεν είναι προσβάσιμα ανάλογα με το πού βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Δεν είναι μόνο ροή λογαριασμών. Ιστότοποι όπως το Facebook και το Twitter αποκλείονται σε χώρες όπως η Κίνα και σε άλλα μέρη που λογοκρίνουν τους πολίτες τους στον Ιστό. Αυτό σημαίνει ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές και τους ιστότοπους που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε στη συσκευή Kindle, θα χρειαστείτε μια λύση.

Πώς αποκτά ένα VPN γύρω από τους γεω-περιορισμούς

Καλά νέα: Η λύση είναι πολύ απλή.

Η Amazon μπορεί να σας αποκλείσει από τον λογαριασμό σας στο Kindle ή από την αγορά στη βιβλιοθήκη Kindle Unlimited της επιλογής σας κοιτάζοντας την IP σας και προσδιορίζοντας πού βρίσκεστε. Τι γίνεται όμως αν υπήρχε ένας τρόπος να αλλάξετε την IP σας, ώστε να φαίνεται ότι βασίζεται σε άλλη χώρα?

Ευτυχώς, αυτό ακριβώς κάνει ένα VPN όπως το SaferVPN. Με τη δρομολόγηση όλης της κίνησης στο Διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή που βρίσκεται σε μια χώρα της επιλογής σας, μπορείτε εύκολα να το κάνετε να εμφανίζεται στο Amazon (ή στο Netflix, το Spotify, το Hulu κ.λπ.) ότι στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα. Αυτό θα καταργήσει τους γεωγραφικούς περιορισμούς που εμφανίζει το Amazon στο πρόσωπό σας όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα νέο βιβλίο.

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP θα σας επιτρέψει επίσης να κάνετε αγορές για τον Kindle Unlimited λογαριασμό της επιλογής σας, ανεξάρτητα από το εάν ταξιδεύετε. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά θέλετε να αποκτήσετε λογαριασμό με την υπηρεσία των ΗΠΑ, απλώς αλλάξτε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο μέσω της εφαρμογής SaferVPN και κάντε την Amazon να πιστεύει ότι βρίσκεστε στην πολιτεία. Στη συνέχεια, αγοράστε έναν λογαριασμό σαν να βρισκόσασταν στην Αμερική.

Φυσικά, τα VPN δεν ξεκλειδώνουν απλώς τον ιστό για το Kindles. Συμβάλλουν στην απεμπλοκή του Διαδικτύου σε όλες τις συσκευές σας – στον φορητό υπολογιστή σας, στο smartphone, στο tablet σας κ.λπ. – ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στον Ιστό με απόλυτη ελευθερία, καθώς και απόρρητο.

Τα VPN λειτουργούν επίσης για τον αποκλεισμό εφαρμογών και υπηρεσιών ροής όπως το Amazon Prime, το Netflix, το Hulu και άλλα – επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε αυτές τις πλατφόρμες ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Πώς να ρυθμίσετε το SaferVPN στο Kindle

Μόλις αποφασίσετε να αποχαιρετήσετε τους περιορισμούς στο Διαδίκτυο και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Kindle Unlimited χωρίς όρια, η ερώτηση γίνεται: Πώς ρυθμίζετε το SaferVPN στο Kindle σας?

Στα περισσότερα μοντέλα Kindle

Δυστυχώς, τα νεότερα μοντέλα Kindle και άλλες συσκευές που εκτελούν FireOS (έκδοση 5 ή μεταγενέστερη) δεν έχουν εγγενή υποστήριξη VPN.

Αλλά μην ανησυχείτε! Υπάρχουν ακόμα μερικοί τρόποι επίλυσης του προβλήματος.

 1. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εικονικό hotspot με δυνατότητα VPN στον φορητό σας υπολογιστή και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε σε αυτό το hotspot με τη συσκευή Kindle.
 2. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Kindle σε έναν δρομολογητή DD-WRT που συνδέεστε στο SaferVPN.
 3. Υπάρχει επίσης μια πιο τεχνική προσέγγιση που ονομάζεται “rooting”, με την οποία αντικαθιστάτε το λειτουργικό σύστημα Kindle με μια πιο τυπική έκδοση Android. Ωστόσο, αυτό δεν σας προτείνω να κάνετε, καθώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της συσκευής σας και επομένως δεν το καλύπτω εδώ.

On Kindle Fire (με FireOS έκδοση 4 ή παλαιότερη)

Εάν χρησιμοποιείτε tablet Kindle Fire με έκδοση 4 ή παλαιότερη, είστε τυχεροί, επειδή διαθέτει εγγενή υποστήριξη για PPTP και τα πιο ασφαλή πρωτόκολλα L2TP. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το είδος τεχνολογίας, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό SaferVPN για πρωτόκολλα VPN για να ενημερωθείτε σχετικά με την τεχνολογία. Για να απλοποιήσετε τα πράγματα, απλώς χρησιμοποιήστε το πιο ασφαλές πρωτόκολλο L2TP προς το παρόν.

Εάν το Kindle Fire διαθέτει FireOS έκδοση 4 ή παλαιότερη, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε ένα VPN:

 1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε Ασύρματο.
 2. Πατήστε VPN και μετά πιέστε το σύμβολο συν για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις VPN.
 3. Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης SaferVPN:
  1. Ονομα: SaferVPN
  2. Τύπος: Το επιλεγμένο πρωτόκολλο ασφαλείας (προτείνω τη χρήση του PPTP)
  3. Διεύθυνση διακομιστή: Η χώρα που επιθυμείτε από τη λίστα διακομιστών του SaferVPN
  4. Κρυπτογράφηση PPP (MPPE): Επιλέξτε εάν απαιτείται κρυπτογράφηση PPP (MPPE)
 4. Πατήστε Αποθήκευση. Το προφίλ SaferVPN θα εμφανιστεί στη συνέχεια στην οθόνη VPN.
 5. Πατήστε SaferVPN από την οθόνη VPN.
 6. Συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του SaferVPN.
 7. Πατήστε Σύνδεση.

Περίληψη

Χρησιμοποιώντας το SaferVPN με τη συσκευή Kindle, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Kindle Unlimited και άλλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Αν και οι πιο πρόσφατες συσκευές FireOS δεν διαθέτουν πλέον εγγενή υποστήριξη VPN, είναι ακόμα πολύ απλή η χρήση τους με ένα VPN χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map