Παρακολουθήστε το Hockey Online με το NHL GameCenter Live

Παρακολουθήστε το Hockey Online με το Live Stream του NHL GameCenter


Η σεζόν NHL 2014/2015 ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου – αποθηκεύστε την ημερομηνία! Σε όλους τους οπαδούς του NHL σε όλο τον κόσμο, δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια από οπουδήποτε. Επιπλέον, θα εξετάσουμε πώς οι Αμερικανοί μπορούν να παρακάμψουν όλες τις διακοπές ρεύματος και πώς οι Καναδοί μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα χρησιμοποιώντας τη ροή NHL των ΗΠΑ. Συνέχισε να διαβάζεις!

Γρήγορα γεγονότα ιστορικού NHL

23 ομάδες των ΗΠΑ και 7 Καναδοί αποτελούν το πρωτάθλημα των 30 ομάδων που αγωνίζονται για το περίφημο τρόπαιο του Stanley Cup. Η κανονική σεζόν ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου και συνεχίζεται μέχρι τα μέσα Απριλίου 2015, ακολουθούμενη από τα πλέι-οφ του Stanley Cup μέχρι τις αρχές Ιουνίου.
Αρχικά ξεκίνησε ως το Καναδικό εθνικό πρωτάθλημα χόκεϋ το 1917, αργότερα επεκτάθηκε στις ΗΠΑ με την Boston Bruins ως την πρώτη ομάδα των ΗΠΑ που εντάχθηκε στο πρωτάθλημα το 1924. Σήμερα, υπάρχουν παίκτες από 20 διαφορετικές εθνικότητες στο πρωτάθλημα. Οι σημερινοί κάτοχοι τίτλου είναι οι Los Angeles Kings.

Διαφορετικές επιλογές προβολής

Αρχικά, όλα αυτά εξαρτώνται από την τρέχουσα τοποθεσία σας καθώς ισχύουν διαφορετικοί γεωγραφικοί περιορισμοί.

Στις Η.Π.Α, υπάρχει το NHL GameCenter Live. Η έκδοση των ΗΠΑ είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο εκτός από τον Καναδά, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Η τιμή? 159 US $ εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, αλλά μόνο 99,99 US $ εάν είστε εκτός ΗΠΑ, διαβάστε για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε τη χαμηλότερη τιμή.

Σημειώστε ότι το USLL GameCenter σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μόνο παιχνίδια εκτός αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια της πόλης καταγωγής σας εάν βρίσκεστε εκεί εκεί. Για παράδειγμα, εάν είστε οπαδός της Boston Bruins που βρίσκεται στη Βοστώνη, ο διακομιστής θα αναζητήσει τη διεύθυνση IP σας και θα αποκλείσει την προβολή σας. Για να παρακάμψετε το μπλοκ, απλώς λάβετε μια διεύθυνση IP από άλλη πόλη συνδέοντας το SaferVPN και θα πρέπει να πάτε!

nhl gamecenter ζωντανή ροή οπουδήποτε με vpn - τιμολόγηση και εφαρμογές

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του USLL GameCenter LIVE περιλαμβάνουν:

 • Ζωντανή ροή όλων των παιχνιδιών εκτός αγοράς σε HD
 • Παρακολουθήστε πλήρεις και συμπυκνωμένες επαναλήψεις κατά παραγγελία
 • Λάβετε ψηφιδωτή προβολή και εικόνα-σε-εικόνα για να δείτε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα
 • Υποστήριξη πολλαπλών συσκευών για ροή ζωντανών παιχνιδιών εκτός αγοράς και επαναλήψεις σε Android, iOS, Apple TV, Roku, Playstation ή Xbox 360.

Στον Καναδά, υπάρχει το Rogers GameCentre Live. Συγκριτικά, ο Rogers επιτρέπει στους υπάρχοντες και τους νέους καναδικούς πελάτες ασύρματων δεδομένων να απολαμβάνουν δωρεάν συνδρομή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014, αλλά αυτό είναι μόλις το μισό της σεζόν. Εάν δεν είστε πελάτης του Rogers, μπορείτε να πάρετε ολόκληρο το πέρασμα σεζόν στην αρχική τιμή πουλιών 179,99 $ CAD. Σημειώστε ότι το Rogers GameCentre είναι προσβάσιμο μόνο στον Καναδά, καθώς θα βεβαιωθείτε ότι έχετε καναδική διεύθυνση IP. Εάν ταξιδεύετε και εξακολουθείτε να θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, διαβάστε για να λάβετε μια αναλυτική περιγραφή σχετικά με το πώς να το κάνετε.

rogers nhl gamecentre ζωντανή ροή οπουδήποτε με vpn - σύγκριση τιμών

Η πρόωρη τιμολόγηση των πτηνών είναι διαθέσιμη έως τις 13 Οκτωβρίου και στη συνέχεια ανέρχεται σε 199,99 $ CAD. Οι κάρτες μισής σεζόν είναι διαθέσιμες από την 1η Ιανουαρίου 2015, έως το τέλος της σεζόν με 129,99 $ CAD.

Τα χαρακτηριστικά του Rogers NHL GameCentre:

rogers nhl gamecentre ζωντανή ροή οπουδήποτε με λειτουργίες vpn - service

Πώς να κάνετε streaming των παιχνιδιών χόκεϋ NHL οπουδήποτε:

Εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α, συνδεθείτε στον διακομιστή του SaferVPN στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επωφεληθείτε από την τιμή των 99,99 $ (έκπτωση 60 $ σε σύγκριση με την αμερικανική τιμολόγηση). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο NHL GameCenter με το SaferVPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP από άλλη πόλη των ΗΠΑ και θα αποφύγετε τυχόν διακοπές ρεύματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Εάν είστε Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία ή Σουηδία, χρησιμοποιήστε το SaferVPN, συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για να λάβετε μια βρετανική διεύθυνση IP. Στη συνέχεια, εγγραφείτε για ένα πάσο σεζόν NHL GameCenter στις ΗΠΑ και είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε την πλήρη σεζόν NHL! Κάθε φορά που είναι ώρα να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι, απλώς συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές του SaferVPN στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνδεθείτε στο GameCenter σαν να ήσασταν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν είστε Καναδάς, είτε επωφεληθείτε από τη δωρεάν συνδρομή 3 μηνών ως πελάτης Rogers, είτε χρησιμοποιήστε το SaferVPN για να αγοράσετε τη συνδρομή GameCenter των ΗΠΑ. Είναι μια τιμή στα 99 $ σε σύγκριση με τον καναδικό CAD 179 $ – μπορείτε να πάρετε πολλά Molson και poutine για τη διαφορά! Απλώς συνδεθείτε στον διακομιστή UK SaferVPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την αγορά του προγράμματος και κάθε φορά που παρακολουθείτε ένα παιχνίδι.

Εάν βρίσκεστε στο ο υπόλοιπος κόσμος – καλά, απλώς απολαύστε το γεγονός ότι το χόκεϋ δεν είναι τόσο δημοφιλές εκεί και απλώς αγοράστε μια συνδρομή GameCenter στις ΗΠΑ, δεν απαιτείται VPN, καθώς τα παιχνίδια δεν περιορίζονται γεωγραφικά εκεί. Περιηγηθείτε στο GameCenter και αγοράστε τη συνδρομή σας (υπόδειξη: αν κοστίζει 159 $ στην τοποθεσία σας, μεταβείτε στον βρετανικό διακομιστή SaferVPN για έκπτωση 60 $]. Στη συνέχεια, απλώς καθίστε και απολαύστε την εκπομπή!

Εάν είστε νέοι στο SaferVPN, παρακολουθήστε αυτό το σύντομο βίντεο να δούμε σε δράση πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο από οπουδήποτε (η ίδια μέθοδος ισχύει για τη ροή NHL):

Ειδοποίηση ότι εάν έχετε συνδρομή καλωδίου με έναν από τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς που δείχνουν τα παιχνίδια, μπορείτε να συνδεθείτε στις διαδικτυακές εκπομπές αυτού του καναλιού για να παρακολουθήσετε τη ροή NHL. Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό και αποκλείεται γεωγραφικά, απλώς συνδεθείτε με το SaferVPN είτε με τους διακομιστές μας στις ΗΠΑ είτε από τον Καναδά για να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς και να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια από όλο τον κόσμο.

Λοιπόν, τώρα είστε έτοιμοι. Θυμηθείτε να συνδεθείτε στο SaferVPN κάθε φορά που συνδέεστε στη ροή NHL που προτιμάτε για να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς τοποθεσίας. Ετοιμάστε τα σνακ σας και απολαύστε τα παιχνίδια!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map