Ο απόλυτος οδηγός για τη δημιουργία εικονικού WiFi

Πώς να δημιουργήσετε ένα εικονικό WiFi


Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός σας για τη δημιουργία ενός εικονικού hotspot. Εάν ψάχνετε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας Windows ή Mac ως δρομολογητή για να δημιουργήσετε ένα WiFi, έτσι είναι. Με ένα εικονικό WiFi μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε οποιαδήποτε συσκευή όπως η Smart TV ή οι κονσόλες παιχνιδιών. Ας αρχίσουμε!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα ως αυτόνομο οδηγό για τη δημιουργία εικονικού WiFi. Εάν συνδέσετε τον υπολογιστή σας στο SaferVPN, θα λάβετε τα πρόσθετα μπόνους ασφάλειας, ανωνυμίας και ελευθερίας πρόσβασης σε οποιονδήποτε αποκλεισμένο ιστότοπο. Με το SaferVPN, όλη η επισκεψιμότητά σας αποκρυπτογραφείται, ώστε κανείς να μην μπορεί να παρακολουθεί τα δεδομένα σας. λαμβάνετε μια νέα διεύθυνση IP, ώστε να γίνετε ανώνυμοι και χωρίς ίχνη στο διαδίκτυο. και μπορείτε σχεδόν να διαμένετε οπουδήποτε στον κόσμο για να μεταδώσετε περιεχόμενο πολυμέσων σε ζωντανή ροή από οποιαδήποτε χώρα θέλετε!

Δημιουργώντας ένα hotspot VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας στην Smart TV, τις κονσόλες, το Apple TV ή το Chromecast για να παίξετε παιχνίδια που έχουν αποκλειστεί στη χώρα σας ή να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς σε υπηρεσίες όπως το Pandora και το YouTube σε οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας!

Γρήγοροι σύνδεσμοι:

 • Πώς να δημιουργήσετε ένα hotspot VPN στα Windows
 • Πώς να δημιουργήσετε ένα hotspot VPN στο Mac OS X
 • Άλλοι τρόποι χρήσης του SaferVPN σε πολλές συσκευές

Πώς να μοιραστείτε το VPN σας σε WiFi στα Windows 7

Βήμα 1: Μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε εικονικό WiFi

Α) Πρώτα, εκτελέστε την εντολή ως διαχειριστής. Βρείτε το κάνοντας κλικ στο μενού Έναρξη [1], αναζητήστε cmd [2], κάντε δεξί κλικ σε αυτό [3] και επιλέξτε “Εκτέλεση ως διαχειριστής”. Εάν σας ζητήσει κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, τώρα είναι η ώρα να τον συμπληρώσετε.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi VPN με τον φορητό υπολογιστή σας

Β) Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένα τα απαιτούμενα προγράμματα οδήγησης. Κάνετε αυτό πληκτρολογώντας το netsh wlan show driver στη γραμμή εντολών [4] και έπειτα πατώντας το κουμπί Enter. Κοιτάξτε αν λέει Ναι στο “Υποστηριζόμενο δίκτυο Υποστηριζόμενο” [5] – αν ισχύει, καλό είναι να πάτε. Εάν όχι, είτε δεν έχετε υποστηριζόμενο προσαρμογέα WiFi είτε τα τρέχοντα προγράμματα οδήγησης είναι παλιά. Λύστε το με την εκτέλεση της ενημέρωσης των Windows και τη λήψη των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης προσαρμογέα δικτύου από τον ιστότοπο του κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή σας - windows 2

Γ) Τρίτον, δημιουργήστε το δικό σας WiFi με SSID σε SaferVPN και κωδικό πρόσβασης σε κωδικό πρόσβασης. Κάνετε αυτό πληκτρολογώντας enter netsh wlan set hostnetwork mode = allow ssid = safervpn key = password στη γραμμή εντολών [6].

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή σας - windows 3

Δ) Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε το WiFi σας πληκτρολογώντας στη γραμμή εντολών netsh wlan start hostnetwork [7]. Θα λάβετε ένα μήνυμα που θα λέει “Ξεκίνησε το φιλοξενούμενο δίκτυο”. Στην πραγματικότητα, έχετε πλέον δημιουργήσει το δικό σας εικονικό WiFi.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi VPN με το φορητό υπολογιστή σας - windows 4

Σημείωση: εάν λάβετε ένα μήνυμα που λέει “δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση του φιλοξενούμενου δικτύου”, απλώς εκτελέστε το Windows Update για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης. Αυτό πρέπει να κάνει το κόλπο.

Ε) Στη συνέχεια, μοιραστείτε τη σύνδεση. Κάντε δεξί κλικ στο σύμβολο WiFi στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας [8] και επιλέξτε “Άνοιγμα δικτύου και κοινής χρήσης”.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή σας - windows 5

F) Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα” [9].

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi VPN με το φορητό υπολογιστή σας - windows 6

Ζ) Θα δείτε τώρα το SaferVPN WiFi μεταξύ των συνδέσεών σας [10] – κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Ιδιότητες [11].

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi VPN με το φορητό υπολογιστή σας - windows 7

H) Εισαγάγετε την καρτέλα Κοινή χρήση στην κορυφή [12] και σημειώστε τις δύο επιλογές “Να επιτρέπεται σε άλλο χρήστη δικτύου να συνδεθεί μέσω της σύνδεσης στο Διαδίκτυο αυτού του υπολογιστή” [13] και “Να επιτρέπεται σε άλλους χρήστες του δικτύου να ελέγχουν ή να απενεργοποιούν την κοινόχρηστη σύνδεση στο Διαδίκτυο” [14] . Στο αναπτυσσόμενο μενού που ονομάζεται “Home Networking Connection”, επιλέξτε τη σύνδεση που μόλις δημιουργήσατε (αυτήν που ονομάσαμε SaferVPN).

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή σας - windows 8

I) Μόλις επιβεβαιωθεί, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα – απλώς επιλέξτε OK [15].

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή σας - windows 9

Βήμα 2: Συνδέστε τη συσκευή σας στο hotspot VPN

Πρώτα, εκτελέστε το SaferVPN στον φορητό υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον διακομιστή που θέλετε.

Μόλις συνδεθείτε, συνδεθείτε στο εικονικό WiFi που δημιουργήσατε πρόσφατα με την κονσόλα παιχνιδιών σας ή σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN!

Ειδοποίηση ότι κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση ή απενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας, το σπιτικό hotspot VPN θα απενεργοποιείται. Για να ενεργοποιήσετε ξανά το hotspot VPN, απλώς ανοίξτε τη γραμμή εντολών και πληκτρολογήστε netsh wlan start hostnetwork και είστε έτοιμοι να πάτε ξανά!

Πώς να μοιραστείτε το VPN σας σε WiFi σε Mac OS X

Ευτυχώς, υπάρχει επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τους συναδέλφους μας χρήστες Mac εκεί έξω να μοιράζονται μια σύνδεση PPTP VPN από το φορητό υπολογιστή τους στις κονσόλες παιχνιδιών, τις Chromecasts και τις Apple TV. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα Macbook, ένας λογαριασμός SaferVPN και φυσικά μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ορίστε!

Βήμα 1: Ρυθμίστε το PPTP VPN στο Mac σας

Ακολουθήστε τα βήματα σε αυτό το σεμινάριο για να δημιουργήσετε μια σύνδεση PPTP VPN σε Mac και να το ονομάσετε SaferVPN (όπως περιγράφεται στο μάθημα). Μόλις ρυθμιστεί η σύνδεση, συνδεθείτε στον διακομιστή SaferVPN που θέλετε. Στις παρακάτω εικόνες συνδέουμε στο SaferVPN USA East, αλλά λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για οποιαδήποτε τοποθεσία διακομιστή στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.

Βήμα 2: Μοιραστείτε τη σύνδεση VPN PPTP

A) Κάντε κλικ στο Apple στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας [1] και, στη συνέχεια, επιλέξτε “System Preferences”.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με τον φορητό υπολογιστή σας - mac 1

Β) Κάντε κλικ στο κουμπί «Κοινή χρήση» στο Διαδίκτυο & Ασύρματο τμήμα.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi VPN με το φορητό υπολογιστή mac-2

C) Επιλέξτε το κουμπί Κοινή χρήση Διαδικτύου στα αριστερά [3]. Εάν έχει ήδη σημειωθεί, αποεπιλέξτε το και επιλέξτε το ξανά για να βεβαιωθείτε ότι μοιράζεστε τη σύνδεσή σας SaferVPN (σε αυτήν την περίπτωση το SaferVPN USA East) στην επιλογή “Κοινή χρήση της σύνδεσής σας από” [4]. Στη συνέχεια, επιλέξτε πώς θέλετε να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας, επιλέξτε Wi-Fi [5] για κοινή χρήση του VPN σας μέσω WiFi ή Thunderbolt Ethernet [6] για κοινή χρήση της σύνδεσής σας μέσω Ethernet.

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή mac-3

Δ) Μόλις κάνετε τις επιλογές σας, γίνεται κοινή χρήση της σύνδεσης VPN. Σάρωση για δίκτυα WiFi στο Chromecast, το Apple TV ή την κονσόλα παιχνιδιών και αναζητήστε το σημείο πρόσβασης SaferVPN που μόλις ρυθμίσατε [7]. Συνδεθείτε σε αυτό για να χρησιμοποιήσετε VPN σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας!

μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε δρομολογητή vpn. Δημιουργήστε ένα εικονικό σημείο πρόσβασης WiFi WiFi με το φορητό υπολογιστή mac-4. Αποκτήστε PS3, PS4, Xbox και Apple TV VPN.

Άλλοι τρόποι χρήσης του SaferVPN σε πολλές συσκευές

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι περίπλοκο να μοιράζεστε τη σύνδεσή σας VPN ρυθμίζοντας τον υπολογιστή σας ως hotspot VPN. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ο υπολογιστής πρέπει να είναι ενεργοποιημένος ενώ το κάνετε και τουλάχιστον σε υπολογιστή με Windows πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την κοινή χρήση κάθε φορά που μοιράζεστε το VPN.

 Μια πολύ απλή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τον Εικονικό δρομολογητή, ένα δημοφιλές δωρεάν πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα ένα εικονικό σημείο πρόσβασης στα Windows 7, Windows 8 ή Windows Server 2012. Όταν ο εικονικός δρομολογητής είναι σε λειτουργία και λειτουργεί, χρησιμοποιήστε το SaferVPN για Windows για συνδέστε τον υπολογιστή σας για πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον εικονικό σας δρομολογητή. Δείτε πώς φαίνεται το πρόγραμμα:

Εικονικός δρομολογητήςΟ εικονικός δρομολογητής έχει μια πολύ απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Απλώς επιλέξτε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου σας για να ξεκινήσετε ένα εικονικό hotspot.

Μια άλλη λύση είναι να αποκτήσετε έναν δρομολογητή DD-WRT με δυνατότητα VPN. Συνεργαζόμαστε με το Flashrouters για την αποστολή των ταχύτερων δρομολογητών με το SaferVPN προεγκατεστημένο σε αυτούς. Με έναν δρομολογητή VPN, όλη η κίνηση που συνδέεται μέσω των δρομολογητών σας αποκρυπτογραφείται και περιηγείστε στον ιστό σαν να βρίσκεστε σε οποιαδήποτε χώρα θέλετε.

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε τώρα στη δωρεάν δοκιμή VPN για να χρησιμοποιήσετε το VPN σας στην έξυπνη τηλεόραση, τις κονσόλες, το Apple TV ή το Chromecast!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Μείνετε ενημερωμένοι ακολουθώντας το SaferVPN σε Facebook, Twitter και Google+.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map