Πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi οπουδήποτε

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi οπουδήποτεΈχετε ταξιδέψει ή ταξιδεύετε συχνά και αναζητάτε δωρεάν WiFi; Μερικές φορές, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε ένα αξιόπιστο hotspot. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εφαρμογές εκεί έξω που θα σας επιτρέψουν σερφάρετε στο διαδίκτυο δωρεάν οπουδήποτε, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό!


Σε αυτό το ιστολόγιο, θα σας πούμε:

Αν και ένα σύννεφο WiFi ενδέχεται να μην καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη ακόμα, εσείς μπορώ βρείτε δωρεάν WiFi σχεδόν οπουδήποτε, αν ξέρετε πού να ψάξετε. Λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσετε δωρεάν Wi-Fi από οπουδήποτε; Θα παραθέσουμε μερικές επιλογές εύρεσης WiFi που θα σας επιτρέψουν να σαρώσετε το περιβάλλον σας και να βρείτε εκατομμύρια δωρεάν, νόμιμα hotspot που δεν χρειάζονται κωδικούς πρόσβασης. Επιπλέον, θα σας πούμε πώς να τα χρησιμοποιήσετε, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιήστε αυτά τα κόλπα για να βρείτε δωρεάν WiFi και δεν θα έχετε ποτέ ξανά δωρεάν WiFi! Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές και κόλπα, θα σας πούμε ακόμη και πώς να σερφάρετε με ασφάλεια και ασφάλεια όταν χρησιμοποιείτε δημόσια σημεία πρόσβασης.

Σχετικά με τη σάρωση εφαρμογών

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε κατά την αναζήτηση δωρεάν WiFi είναι ότι πολλά δίκτυα WiFi θα απαιτήσουν εγγραφή για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή του ονόματος, της ηλικίας, της διεύθυνσης email και ακόμη και του αριθμού τηλεφώνου σας. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι πάροχοι μπορούν να κάνουν τα χρήματά τους πίσω από την προσφορά αυτής της «δωρεάν» υπηρεσίας, πωλώντας τα στοιχεία σας σε εμπόρους. Ένας τρόπος για να το χειριστείτε είναι να δημιουργήστε μια ξεχωριστή δωρεάν διεύθυνση email WiFi ειδικά για το σκοπό αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ο λογαριασμός σας υπερφορτωθεί με μηνύματα spam, δεν θα χρειαστεί ποτέ να τα δείτε.

Προσοχή: Τα περισσότερα δωρεάν hotspots δεν είναι κρυπτογραφημένα, επομένως είναι πολύ σημαντικό να λάβετε μέτρα για να ασφαλίσετε σε αυτά τα δίκτυα WiFi. Χωρίς κρυπτογράφηση, κάθε πάτημα πλήκτρου που πληκτρολογείτε μπορεί να θεωρηθεί ως απλό κείμενο από οποιονδήποτε παρακολουθεί. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κωδικός πρόσβασης που πληκτρολογείτε, κάθε email που στέλνετε και κάθε κομμάτι δεδομένων που μεταδίδετε μπορεί να διαβαστεί με σαφήνεια από οποιονδήποτε χάκερ. Για να προστατευτείτε, σας προτρέπουμε να ασφαλίσετε τη συσκευή σας και να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας ενώ χρησιμοποιείτε αυτές τις συνδέσεις!

Προστατέψτε την ηλεκτρονική μου ασφάλεια με το SaferVPN 

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi

Ενώ περιμένουμε να εμφανιστεί WiFi σε ολόκληρη την πόλη (και ελπίζουμε παγκοσμίως) – αν και πολλοί εκφράζουν τις ανησυχίες τους για αυτόν τον τύπο συνεχούς σύνδεσης – εδώ είναι μερικές εφαρμογές που θα σας πουν ακριβώς πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

 • Χάρτης WiFi είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, με 100 εκατομμύρια WiFi hotspots διαθέσιμα στην παγκόσμια βάση δεδομένων της. Οι δωρεάν εφαρμογές iOS και Android και έχουν επιλογές όπως πλοήγηση χάρτη, συμβουλές, κωδικούς πρόσβασης και υποστήριξη πελατών.
 • Φον είναι ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο hotspots, συνολικά πάνω από 20 εκατομμύρια hotspots παγκοσμίως. Η αποστολή τους είναι να μετατρέψουν τους οικιακούς δρομολογητές σε hotspots, αυξάνοντας τη συνδεσιμότητα της προσβασιμότητας στο διαδίκτυο. Η ιδέα? Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Αγοράζοντας 50 $ ΗΠΑ Φονέρα δρομολογητή, χωρίζετε το εύρος ζώνης σας σε δύο: η πλειοψηφία είναι αφιερωμένη στη χρήση σας και η άλλη είναι για κοντινούς χρήστες Fon ή φίλους στο Facebook. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Fon και να βρείτε κοντινά, δωρεάν hotspot παγκοσμίως, εάν έχετε συνδρομή ευρείας ζώνης από έναν από τους συνεργάτες της Fon.
 • Instabridge συγκεντρώνει πόρους σε κοντινά hotspots και σας δίνει έναν πραγματικά τακτοποιημένο πελάτη WiFi για χρήση κατά την αναζήτηση. Με το Instabridge, μπορείτε να συνδέσετε και τα hotspots των φίλων σας στο Facebook ή τις δημόσιες συνδέσεις. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διαθέτει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ενημερωμένους κωδικούς πρόσβασης WiFi και hotspots για το τηλέφωνό σας. Η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει σε άτομα, καφετέριες, ξενοδοχεία και άλλα παρόμοια να συμμετέχουν, δίνοντάς σας έναν χάρτη και μια ενιαία πλατφόρμα για να βρείτε και να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα hotspots.
 • Ελεύθερη ζώνη είναι μια εφαρμογή Android που ανακαλύπτει αυτόματα ποια από τα hotspot γύρω σας λειτουργούν πραγματικά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης WiFi που μοιράζονται οι άλλοι για να αποκτήσετε πρόσβαση στα σημεία πρόσβασης τοπικών καφέ ή εστιατορίων. Η εφαρμογή σας ειδοποιεί αυτόματα αν βρίσκεστε κοντά σε ένα από τα 5 εκατομμύρια hotspots στη βάση δεδομένων της.

Μια άλλη επιλογή ειδικά για τους ταξιδιώτες είναι να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον εύχρηστο χάρτη ασύρματων κωδικών πρόσβασης αεροδρομίου που περιλαμβάνει τους κωδικούς πρόσβασης WiFi για (στις περισσότερες περιπτώσεις) δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο σε αεροδρόμια και σαλόνια αεροδρομίου σε όλο τον κόσμο! Όταν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τα εικονίδια του αεροπλάνου στον διαδραστικό χάρτη τους, σας δίνει το όνομα του αεροδρομίου και τις λεπτομέρειες WiFi, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού πρόσβασης.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi οπουδήποτε όταν ταξιδεύετε

Χάρτης κωδικού πρόσβασης WiFi του FoXnoMad

Ακόμη και το Facebook δοκιμάζει ένα δημόσιο εργαλείο εύρεσης WiFi για κινητές συσκευές! Η πειραματική λειτουργία iOS διαθέτει την επιλογή “Εύρεση WiFi” στο μενού τους. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να βρίσκουν τοποθεσίες με δωρεάν κοντινό WiFi και ακόμη και να τις επισημαίνουν σε χάρτη. Οι επιλογές WiFi θα εμφανίζονται με τις σχετικές εργάσιμες ώρες και το όνομα WiFi για να διασφαλιστεί ότι δεν θα συνδεθείτε σε λάθος δίκτυο. Αυτό σας προστατεύει και από πλαστά δημόσια δίκτυα WiFi.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi με ασφάλεια

Παρόλο που είναι υπέροχο να βρείτε ένα δωρεάν ασύρματο δίκτυο προσβάσιμο σε όλους, τα ανοιχτά σημεία πρόσβασης δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα ιδιωτικά, οπότε προσέξτε να εισαγάγετε ή να στείλετε ευαίσθητες πληροφορίες όταν συνδέεστε σε ένα.

Δείτε αυτό το βίντεο που εξηγεί τους κινδύνους ασφαλείας του δημόσιου WiFi:

Ακολουθούν μερικές συμβουλές ασφαλείας για να διατηρείτε τον εαυτό σας ασφαλή κατά την περιήγηση:

 • Ελέγξτε για HTTPS στη γραμμή αναζήτησης για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλής. Θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα κλειδωμένο σύμβολο λουκέτου και τη λέξη “Ασφαλής” στα αριστερά του HTTPS.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε λογισμικό ενάντια στους ιούς είναι ενημερωμένο.
 • Χρησιμοποιήστε ένα VPN – Επιλέξτε ένα VPN που προσφέρει κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας για να διασφαλίσετε ότι είστε 100% προστατευμένοι.

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκτήσετε δωρεάν WiFi, είστε έτοιμοι να βρείτε προσβάσιμα hotspot όπου κι αν ταξιδεύετε! Πείτε αντίο στην εξωφρενική κατανάλωση δεδομένων και στους δαπανηρούς λογαριασμούς στο Διαδίκτυο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε καλέστε δωρεάν όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό με VoIP! Συνδυάστε το με τους χρήστες εύρεσης WiFi παραπάνω και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια δεκάρα σε διεθνείς κλήσεις όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε τις συμβουλές ασφαλείας WiFi για να προστατέψετε το διαδικτυακό σας απόρρητο και περιηγηθείτε με ασφάλεια, ακόμα τώρα σίγουρα, Τι είναι το VPN?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map