Οι 15 κορυφαίοι παράγοντες επιρροής στον κυβερνοχώρο που πρέπει να ακολουθήσετε

Οι κορυφαίοι παράγοντες επιρροής στον κυβερνοχώρο


Θέλετε να μείνετε ενήμεροι για όλα τα θέματα που αφορούν την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο; Στη συνέχεια, φροντίστε να ελέγξετε την επιλογή μας του Οι 15 κορυφαίοι παράγοντες επιρροής στον κυβερνοχώρο.

Δεν είναι εύκολο να μείνετε ενημερωμένοι με όλα τα νέα ασφαλείας στον σημερινό ταχύτατα μεταβαλλόμενο τεχνολογικό κόσμο, αλλά με όλες τις συνεχιζόμενες απειλές που προκύπτουν, είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε ενημερωμένοι! Με αυτά τα λόγια, προχωρήσαμε και πραγματοποιήσαμε την έρευνα για εσάς και δημιουργήσαμε μια λίστα με τους 15 κορυφαίους παράγοντες επιρροής στον κυβερνοχώρο.

Ακολουθήστε τα για τα τελευταία νέα της βιομηχανίας και για να είστε πάντα ασφαλείς στο διαδίκτυο!

Οι κορυφαίοι παράγοντες επιρροής στον κυβερνοχώρο:

1. Kim Zetter – @KimZetter

Ο Kim Zetter είναι ανώτερος συγγραφέας του προσωπικού στο Wired και συγγραφέας του “Countdown to Zero Day” – ένα βιβλίο που αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το Stuxnet, έναν ιό που σαμποτάρει τις πυρηνικές προσπάθειες του Ιράν. Ο Kim έχει γράψει πάνω από 100 άρθρα για το Wired και εμφανίστηκε επίσης ως επισκέπτης στο NPR και στο CNN. Εάν είστε οπαδός του Mr. Robot, φροντίστε να δείτε το κομμάτι της για την ακρίβεια της τηλεοπτικής σειράς. Πολύ δροσερό.

2. Brian Krebs- @briankrebs

Ο Μπράιαν έγινε όλο και πιο γνωστός ως ανεξάρτητος ερευνητής δημοσιογράφος για όλα όσα σχετίζονται με την ασφάλεια. Συχνά είναι αυτός που σπάει την ιστορία και παρέχει μια ήρεμη και λογική εικόνα. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απόψεις και τις ιδέες του κ. Krebs, μπορείτε να διαβάσετε το Spam Nation: The Inside Story of Organized Cybercrime.

3. Nicole Perlroth- @nicoleperlroth

Ως συγγραφέας της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τους New York Times, η Nicole Perlroth έχει καλύψει ορισμένες σημαντικές ειδήσεις του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της NSA για καταστολή της κρυπτογράφησης και της κινεζικής κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο (οι οποίες περιελάμβαναν την αποκάλυψη των στρατιωτικών μονάδων που είναι υπεύθυνες για χιλιάδες επιθέσεις σε αμερικανικά ιδρύματα!). Και, ένα διασκεδαστικό γεγονός: το προφίλ της για τους 2014 Times του Brian Krebs έχει επιλεγεί από τη Sony Pictures. Φροντίστε να προσέξετε για το νέο της βιβλίο “This is How They Tell the World Ends”, που έφτασε στα ράφια το 2017.

4. Bill Brenner- @ billbrenner70

Ο Bill Brenner είναι Ανώτερος Διευθυντής Προγράμματος για την Ομάδα Σύνταξης, Ασφάλειας Πληροφοριών στην Akamai Technologies. Ο Bill έχει συνεισφέρει πολύ στον διαδικτυακό κλάδο ασφαλείας μας, γράφοντας για πολλούς τεχνολογικούς ιστότοπους και δημοσιεύσεις και έχει υπηρετήσει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NAISG (Εθνική Ομάδα Ασφάλειας Πληροφοριών). Εκτός από το ότι συχνά μοιράζεται τις σκέψεις, τις απόψεις και τις συστάσεις του για θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, γράφει επίσης ένα blog αφιερωμένο στην αντιμετώπιση του άγχους.

5. Gene Kim- @realgenekim

Ο Gene Kim είναι ο ιδρυτής και αρχικός συγγραφέας του Tripwire. Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία λύσεων Advanced Threat, η επιρροή του Kim στην κοινότητα Infosec έχει αυξηθεί και συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτές τις μέρες, ο Kim γράφει τακτικά σε DevOPs και άλλα θέματα στο πεδίο Infosec. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με τη δουλειά του ελέγχοντας τον Real Gene Kim.

6. Leigh Honeywell- @ hypatiadotca

Η Leigh Honeywell, ηγέτης της ομάδας απόκρισης ασφαλείας στο Slack, προσφέρει μια πολύ διαφορετική και φρέσκια προοπτική για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Όχι μόνο μας κρατά ενημερωμένους σχετικά με την τρέχουσα σκηνή και τις ανακαλύψεις τόσων πολλών γεγονότων που σχετίζονται με την ασφάλεια, η προοπτική της για τον φεμινισμό geek είναι αναζωογονητική και χρειάζεται πολύ στον τομέα μας. Αναμένεται να αυξηθεί μόνο η επιρροή της. Μπορείτε να δείτε το ιστολόγιό της εδώ.

7. Paul Asadoorian- @securityweekly

Ο Paul Asadoorian είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Security Weekly, ένα blog πολυμέσων αφιερωμένο στις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με ειδήσεις ασφαλείας, τεχνικές χάκερ, τρωτά σημεία, τεχνικές οδηγίες και πολλά άλλα. Κάθε Πέμπτη στις 6:00 μ.μ. EST, το ιστολόγιό του προβάλλει ζωντανές μεταδόσεις με τις τελευταίες ιστορίες του κλάδου. Πραγματικός καινοτόμος, ο Paul είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Offensive Countermeasures, ένας προγραμματιστής νέων και πρωτοποριακών προϊόντων για την προληπτική αποτροπή των παραβιάσεων της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

8. Τζόζεφ Στάινμπεργκ – @ josephsteinberg

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SecureMySocial, μιας εταιρείας που προστατεύει τις επιχειρήσεις από διαρροές πληροφοριών και ζημιές στη φήμη, ο Josheph Steinberg είναι ειδικός στον κυβερνοχώρο και την επιχειρηματικότητα. Είναι ο εφευρέτης πολλών δημοφιλών τεχνολογιών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο (το έργο του αναφέρεται σε περισσότερες από 100 δημοσιευμένες ευρεσιτεχνίες!) Και συγγραφέας πολλών βιβλίων ασφαλείας πληροφοριών. Ευτυχώς για όλους μας, ο Στάινμπεργκ συμβάλλει επί του παρόντος στη σοφία του μέσω της στήλης του στο περιοδικό Inc..

9. Dan Goodin – @ dangoodin001

Ο Dan Goodin είναι ο Επεξεργαστής Ασφαλείας της Ars Technica, όπου επιβλέπει την κάλυψη όλων των στοιχείων κάτω από το νεροχύτη της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο – από hacking υλικού και malware, έως κατασκοπεία και botnets υπολογιστών. Στα 15 και πλέον χρόνια του στη δουλειά, έχει καταγράψει τα κατορθώματα των χάκερ που φορούν όλες τις αποχρώσεις των καπέλων (μαύρο, άσπρο και γκρι) και αναφέρεται στο Associated Press και στο The Register. Εάν υπάρχει κάποιο μεγάλο hack – ο Dan το κάλυψε.

10. Pierluigi Paganini – @securityaffairs

Ο Pierluigi Paganini είναι γνώστης ασφαλείας και αυταπατημένος ηθικός χάκερ. Είναι ο CIO στο Bit4Id, μέλος του Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αρχισυντάκτης στο περιοδικό Cyber ​​Defense Magazine. Εκτός από όλα αυτά, είναι ο ιδρυτής του Security Affairs, ένα κορυφαίο blog ασφαλείας που καλύπτει όλες τις πτυχές της ασφάλειας του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου στον κυβερνοχώρο, του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, του hacktivism, του Διαδικτύου των πραγμάτων και άλλων.

11. Δρ Angela Orebaugh – @angelaorebaugh

Η Δρ. Angela Orebaugh είναι καθηγήτρια και διευθυντής προγραμμάτων Cybersecurity και IT στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Αυτή τη στιγμή ηγείται της έρευνας για την ασφάλεια των φυσικών συστημάτων στον κυβερνοχώρο και του Διαδικτύου των πραγμάτων. Ένας αξιοθαύμαστος τεχνολογικός φουτουριστής και ηγέτης της σκέψης, ο Δρ Orebaugh συνεργάστηκε με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, από νεοσύστατες επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο έως εταιρείες Fortune 500, για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν επιχειρήσεις τεχνολογίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

12. Brian Honan – @BrianHonan

Ο Brian Honan είναι γνωστός ως ειδικός στη βιομηχανία και πρωτοπόρος στον τομέα της Infosec. Ίδρυσε την Ιρλανδική Υπηρεσία Ασφάλειας Αναφορών και Πληροφοριών (IRISS), την πρώτη ομάδα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στην Ιρλανδία, και είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BH Consulting. Αρκετά θεσμικά όργανα βασίστηκαν στις συμβουλές του Μπράιαν, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι κυβερνητικοί οργανισμοί ασφαλείας στην Ιρλανδία, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Brian είναι ένας ενεργός blogger και ο Ευρωπαίος συντάκτης του SANS NewsBites, ένα διμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται σε μισό εκατομμύριο ειδικούς ασφαλείας παγκοσμίως.

13. Swati Khandelwal – @Swati_THN

Η Swati Khandelwal είναι ο Ανώτερος δημοσιογράφος ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής στον κυβερνοχώρο για το The Hacker News, μια κορυφαία πηγή απειλών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Ένας ενθουσιώδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καλύπτει όλα τα θέματα IT & διαδικτυακή ασφάλεια, μας κρατά συνεχώς ενημερωμένους για τις τελευταίες εξελίξεις στον κυβερνοχώρο.

14. Robin Wauters – @ robinwauters

Ο Robin Wauters είναι Ευρωπαίος δημοσιογράφος τεχνολογίας και ιδρυτής και συντάκτης του Tech.eu, μια ψηφιακή δημοσίευση που καλύπτει ευρωπαϊκές τεχνολογικές ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με την αγορά. Πριν από αυτό, ήταν ο Ευρωπαίος συντάκτης του The Next Web and Tech Crunch. Ο Wauters προσφέρει την τεράστια τεχνογνωσία του ως σύμβουλος σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και επεκτείνει τις γνώσεις του στην ευρύτερη κοινότητα με μηνιαίες συναντήσεις.

15. InfoSec Taylor Swift- @ swiftonsecurity

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το InfoSec Taylor Swift, δίνει μια μοναδική ανατροπή σε ό, τι κάνει, παρέχοντας ειδήσεις και ιδέες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, και το συνδυάζει με αναφορές στα τραγούδια και τον τρόπο ζωής του Taylor Swift, βοηθώντας να κάνουν τις ειδήσεις πολύ πιο ελαφριές και διασκεδαστικές. Διατηρήστε τον εαυτό σας ενημερωμένο και γελάστε απλά ακολουθώντας το blog της εδώ.

Ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα επιρροών ασφαλείας στον κυβερνοχώρο θα σας βοηθήσει να μείνετε ενημερωμένοι και αν έχετε απορίες ή θα θέλατε να προτείνουμε κάποιον που αφήσαμε τη λίστα, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map