Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε 30 δευτερόλεπτα

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε 30 δευτερόλεπτα


Ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο να γίνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο; Έχουμε τη λύση! Ας διερευνήσουμε σε βάθος τον τρόπο αλλαγής της διεύθυνσης IP!

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα μάθετε για:

Μια διεύθυνση IP είναι το μοναδικό αναγνωριστικό σας στον Ιστό. μπορείτε να το θεωρήσετε ως το ψηφιακό σας δακτυλικό αποτύπωμα. Οι κυβερνήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) μπορούν να παρακολουθούν όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και να τους εντοπίζουν πίσω αναζητώντας τη διεύθυνση IP σας. Ακόμη και η κατά προσέγγιση φυσική τοποθεσία σας μπορεί να αναζητηθεί από οποιονδήποτε ή οποιονδήποτε ιστότοπο εάν γνωρίζουν τη διεύθυνση IP σας. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα σας πούμε πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε 30 δευτερόλεπτα!

Ακολουθεί ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο αλλαγής διευθύνσεων IP εάν προτιμάτε να το βλέπετε σε δράση!

Επεξήγηση διευθύνσεων IP

IP σημαίνει Internet Protocol, το οποίο είναι ένα πλαίσιο που διέπει τη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο. Επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία εκχωρώντας μοναδικές αριθμητικές διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο παγκόσμιο δίκτυο που ονομάζουμε Διαδίκτυο.

Μια διεύθυνση IP αποτελείται από δύο μέρη: ένα αναγνωριστικό δικτύου (θεωρήστε το ως τη γειτονιά σας) και το αναγνωριστικό κεντρικού υπολογιστή της συσκευής σας (θεωρήστε το ως την ακριβή διεύθυνση του δρόμου σας). Χάρη στις διευθύνσεις IP, οι υπολογιστές σε όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Επιτρέπουν στους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να διαφοροποιούν τη συσκευή σας από τα δισεκατομμύρια άλλων συνδεδεμένων στον Ιστό.

Στην ουσία, οι λειτουργίες των διευθύνσεων IP είναι να εντοπίζουν και να σας αναγνωρίζουν στο διαδίκτυο, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή σας μπορεί να επικοινωνεί με τους ιστότοπους ή το περιεχόμενο που θέλετε να έχετε πρόσβαση.

Αλλάξτε τη διεύθυνση IP μου τώρα με το SaferVPN

Γιατί πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP

Ενώ περιηγείστε άνετα στον ιστό ή αλληλεπιδράτε σε κοινωνικά μέσα, ίσως να μην γνωρίζετε ποιος σας παρακολουθεί. Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν να παρακολουθούν όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες – και το χειρότερο, όπως έχουμε δει με ορισμένους παρόχους διαδικτύου στις ΗΠΑ, ενδέχεται να παρακολουθούν τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Όπως δηλώνεται από το Electronic Frontier Foundation, οι κυβερνήσεις έχουν ακόμη ένα αρχείο για τη χρήση διευθύνσεων IP ως θεμέλιο για νόμιμες επιδρομές σε σπίτια ανθρώπων!

Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για τους οποίους πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP:

 • Κρατήστε τα στοιχεία σας από αδιάκριτες κυβερνήσεις
  Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τη χρήση Διαδικτύου των πολιτών τους για να τους παρακολουθούν. Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μεγάλη έκθεση στις ειδήσεις σχετικά με το πώς πρακτορεία όπως η Αμερικανική NSA και η βρετανική GCHQ κατασκοπεύουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να αποτρέψετε την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας περιορίζει την ικανότητα μιας κυβέρνησης να παρακολουθεί τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Ανωνυμία και απόρρητο
  Με μια κρυφή διεύθυνση IP, η τοποθεσία σας δεν μπορεί να εντοπιστεί και κανείς δεν θα μπορεί να δει τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο – όλα επειδή δεν μπορούν να συνδέσουν καμία από τις δραστηριότητές σας με εσάς!
 • Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων
  Οι ιστότοποι χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP σας για να προσδιορίσουν την τοποθεσία σας, επιτρέποντάς τους να περιορίσουν το περιεχόμενο, εάν περιηγείστε σε μια χώρα όπου οι υπηρεσίες τους δεν είναι διαθέσιμες. Απλώς αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας στη χώρα στην οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, μπορείτε να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να μεταδώσετε ροές σε όλες τις ταινίες, τις εκπομπές, τα σπορ και τη μουσική σαν να ήσασταν εκεί! 

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε 30 δευτερόλεπτα

Χωρίς VPN, ο καθένας μπορεί να δει την τοποθεσία σας και τα προσωπικά σας δεδομένα κινδυνεύουν.
Με ένα VPN, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP και κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα δεδομένα σας και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Γιατί να μην χρησιμοποιείτε απλώς έναν πληρεξούσιο?
Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διακομιστές μεσολάβησης για να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους, χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι εξακολουθούν να έχουν την ίδια διεύθυνση IP και ότι οι διαδικτυακές τους δραστηριότητες εξακολουθούν να είναι εντελώς ανιχνεύσιμες. Παρέχετε ακόμη και στον δυνητικά ανέντιμο χειριστή μεσολάβησης απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που μεταδίδετε μέσω των διακομιστών τους! Γι ‘αυτό προτείνουμε ένα VPN και όχι έναν διακομιστή μεσολάβησης για την ασφάλεια και την ανωνυμία.

Άλλα οφέλη από τη χρήση ενός VPN που έχουμε συζητήσει προηγουμένως στο blog SaferVPN περιλαμβάνουν:

 • Βρείτε εξοικονόμηση σε πτήσεις όταν αναζητάτε αεροπορικά εισιτήρια online
 • Εξοικονομήστε κατά την ηλεκτρονική αγορά ψηφιακών αγαθών από Amazon, Microsoft, iTunes, Adobe κ.λπ..
 • Καλέστε δωρεάν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και σταθερά τηλέφωνα των ΗΠΑ και του Καναδά από οπουδήποτε στον κόσμο
 • Αποτρέψτε τους άλλους σε δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi να βλέπουν (και ενδεχομένως να κλέβουν) τα δεδομένα σας
 • Κρυπτογράφηση των δεδομένων σας – Αποτρέψτε τους χάκερ και τους κατασκοπευτές να κλέψουν τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας

Τρόπος αλλαγής διεύθυνσης IP με SaferVPN

Είναι απίστευτα εύκολο να αλλάξετε τη διεύθυνση IP, χρειάζεται μόνο μια στιγμή με το SaferVPN!

Πώς να αλλάξετε τις διευθύνσεις IP:
Το μόνο που χρειάζεται να ξεκινήσετε είναι να εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή SaferVPN, να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για οποιαδήποτε συσκευή, να την εγκαταστήσετε και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!
Συνδεθείτε σε έναν από τους διακομιστές μας. Αυτό είναι!

Δείτε το γρήγορο βίντεό μας και δείτε μόνοι σας πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP:

Εάν θέλετε να κάνετε διπλό έλεγχο, μεταβείτε στη διεύθυνση whatismyipaddress.com και δείτε μόνοι σας – δοκιμάστε το τόσο πριν όσο και μετά την αλλαγή IP. Θα δείτε ότι σημειώνει την αλλαγή στην τοποθεσία σας.

Τρόπος αλλαγής διεύθυνσης IP με VPN

Κατεβάστε το SaferVPN για να αποκτήσετε ασφάλεια, ελευθερία και ανωνυμία στον ιστό με ένα μόνο κλικ! Διαθέσιμο για Windows, Mac, iOS, Android, Chrome και άλλα – δοκιμάστε το τώρα δωρεάν! Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να επικοινωνήσετε μαζί μας 24/7 στη διεύθυνση [email protected]

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map