Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού χρησιμοποιήσετε το Facebook για να συνδεθείτε σε WiFi

Να τι πρέπει να γνωρίζετε προτού χρησιμοποιήσετε το Facebook για να συνδεθείτε σε WiFi


Αν ψάχνετε για δωρεάν WiFi, δεν περιμένουμε να τρέξετε σε όλη την πόλη αναζητώντας μια ασφαλή σύνδεση! Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SaferVPN για σύνδεση στο WiFi – με ασφάλεια.

Εάν θέλετε να κάνετε απλώς check in σε μια επιχείρηση στο Facebook με αντάλλαγμα δωρεάν WiFi, η νέα δωρεάν λειτουργία WiFi του Facebook μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

Η νέα προσφορά ενθαρρύνει τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικών μέσων για τη διατήρηση της επιχείρησης «Σελίδες». Σε αντάλλαγμα, έχουν διευκολύνει τη σύνδεση με WiFi σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, η νέα προσβασιμότητα σε δωρεάν WiFi σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη σύνδεση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η λήψη ενός VPN προτού συνδεθείτε στο WiFi μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε πλήρως το νέο δωρεάν WiFi του Facebook όπου κι αν πάτε!   

Δωρεάν WiFi για check-in

Εάν βρίσκεστε σε χώρους όπως αεροδρόμια, καφετέριες και άλλους δημόσιους χώρους, η εύρεση δωρεάν WiFi και η αποθήκευση των πολύτιμων (επίσης ακριβών) δεδομένων σας μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς.

Τώρα, η εύρεση WiFi μπορεί να είναι ευκολότερη από ποτέ! Το Facebook WiFi επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν check in σε συμμετέχουσες επιχειρήσεις στο Facebook σε αντάλλαγμα για δωρεάν πρόσβαση WiFi.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επωφελούνται επίσης από αυτό, επιτρέποντάς τους να μοιράζονται προσφορές και ανακοινώσεις με χρήστες που έχουν κάνει check in. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις αποκτούν άμεση πρόσβαση σε δημογραφικά δεδομένα, όπως ηλικία, φύλο και ενδιαφέροντα πελατών (μια λεπτομέρεια που ενδέχεται να μην τους αρέσει ορισμένοι χρήστες).

Και γεια! Αν εσύ δεν μου αρέσει να μοιράζεσαι πράγματα στο Facebook, Οι σελίδες προορισμού του προγράμματος περιήγησης θα περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παραλείψουν τη διαδικασία check-in και να εισαγάγουν έναν κωδικό αντ ‘αυτού. Μια καλή εναλλακτική λύση εάν θέλετε να διατηρήσετε το προφίλ σας εκτός αυτής.

Πώς λειτουργεί το δωρεάν Facebook WiFi?

Παρόλο που η δυνατότητα προσφέρει δωρεάν WiFi, χρειάζεστε αρχικά δεδομένα για να αποκτήσετε πρώτα πρόσβαση στην εφαρμογή Facebook. Έχοντας αυτό υπόψη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συνδεθείτε στο WiFi είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και να πατήσετε την καρτέλα “Περισσότερα”. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τη λειτουργία “Εύρεση WiFi”:

Σύνδεση FB στο wifi - SaferVPN

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας σας (εάν δεν είναι ήδη “Πάντα ενεργές”:

Σύνδεση FB στο wifi - SaferVPN

Εδώ, θα δείτε έναν διαδραστικό χάρτη, όπου θα εμφανίζεται η απόσταση και οι οδηγίες για τις κοντινές δωρεάν δημόσιες τοποθεσίες WiFi.

Αλλά υπάρχει που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ασαφή… Η ενεργοποίηση της τοποθεσίας σας μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα ασφαλείας.  

Οι κίνδυνοι από τη χρήση του Facebook για σύνδεση σε WiFi

Γνωρίζουμε πλήρως ότι το να περιμένουμε οι άνθρωποι να μην συνδέονται ποτέ με δωρεάν WiFi μόνο και μόνο λόγω των κινδύνων που θέτει, δεν υπερβαίνει πάντα τα οφέλη της αποθήκευσης δεδομένων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αντ ‘αυτού, απλά ενθαρρύνουμε τους χρήστες να παραμένουν ασφαλείς. Εάν αναρωτιέστε πώς, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος!

Το δωρεάν WiFi συνοδεύεται από διάφορα ζητήματα απορρήτου. Το πιο προφανές είναι ότι η δυνατότητα Εύρεση WiFi απαιτεί να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας που είναι πάντα ανοιχτό.

Αυτό δημιουργεί ένα Ιστορικό τοποθεσίας συνδεδεμένο με τη φυσική σας τοποθεσία, ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι τόσο το τηλέφωνό σας όσο και το Facebook θα προσθέτουν τακτικά την τοποθεσία σας στο Αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων στο Facebook, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην εφαρμογή.

Παρόλο που το ίδιο το Facebook δήλωσε ότι δεν θα κάνει τίποτα με αυτές τις πληροφορίες. Ο Erick Tseng του Facebook είπε στο The Verge:

«Ο σχεδιασμός του προϊόντος είναι ειδικά σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε μόλις ο χρήστης κάνει check in στο Facebook, μέσω Facebook Wi-Fi, το Facebook παραδίδει τον χρήστη πίσω στο δρομολογητή και βγαίνει εντελώς έξω από την εικόνα», είπε . «Όλη η κίνηση περιήγησης που κάνετε στο Facebook Wi-Fi μετά τον αρχικό έλεγχο ταυτότητας και το check-in είναι εντελώς έξω από το δίκτυο του Facebook. Εμείς, στο Facebook, δεν βλέπουμε καμία κίνηση. Δεν ασχολούμαστε με την περιήγησή σας. “

Αν και αυτό είναι ένα καλό σημάδι από το Facebook, αυτό δεν σημαίνει ότι η τοπική καφετέρια στην οποία είστε συνδεδεμένοι παρέχει ασφαλή σύνδεση. Οι χάκερ, οι κατασκοπευτές και οποιοσδήποτε άλλος προσπαθεί να υποκλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί εύκολα να αξιοποιήσει αυτό το δίκτυο και να κλέψει τα ευαίσθητα στοιχεία σας.

Η λύση: Για προστασία δεδομένων, χρησιμοποιήστε ένα VPN

Το δωρεάν, προσιτό δημόσιο WiFi είναι τόσο εύκολο να συνδεθεί για εσάς όσο και για κάθε χάκερ – που σημαίνει ότι όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθεί τα πακέτα δεδομένων σας και ευαίσθητες πληροφορίες θα μπορούσε να μπει στο ίδιο δημόσιο δίκτυο και να κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία.

Και ενώ πολλοί αναγνωρίζουν το γεγονός ότι η περιήγηση σε ανοιχτό, δωρεάν ή / και δημόσιο WiFi δεν είναι ασφαλές, πολλοί δεν γνωρίζουν εντελώς ότι οι συσκευές τους ενδέχεται να συνδέονται αυτόματα σε αυτά τα επικίνδυνα δίκτυα WiFi χωρίς να το γνωρίζουν.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τη δωρεάν λειτουργία WiFi του Facebook, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζετε ότι συνδέεστε στο WiFi με ασφάλεια και ασφάλεια, ακόμη και αν η συσκευή σας συνδέεται σε δημόσια δίκτυα, πρέπει να εγκαταστήσετε μια απλή, απλή λύση – Ένα VPN.

Τι είναι ένα VPN

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή VPN αποκρύπτει την περιήγησή σας από αδιάκριτα μάτια, οπότε αν κάποιος κατασκοπεύει την κυκλοφορία σας σε μια καφετέρια, θα βλέπει μόνο κρυπτογραφημένα δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να δουν τα προσωπικά σας στοιχεία, τα στοιχεία σύνδεσης, κ.λπ. Το μόνο που μπορούν να δουν είναι μικρά πακέτα ανεξέλεγκτης ασυναρτησίας. Πάρτε αυτούς τους χάκερ!

Λοιπόν, πώς επιλέγετε ένα VPN για χρήση?

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν επιλέξετε ένα VPN και να τους αναθέσετε τις λεπτομέρειες περιήγησής σας. Για παράδειγμα, πολλά δωρεάν VPN θα ισχυριστούν ότι αποκρύπτουν την επισκεψιμότητά σας, ενώ στην πραγματικότητα, οι πολιτικές απορρήτου τους επιτρέπουν να παρακολουθούν και να πωλούν τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες περιήγησης σε διαφημιζόμενους και άλλα τρίτα μέρη. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος Το δωρεάν δεν είναι ασφαλές.

Συμβουλή: Διαβάστε τη λεπτή εκτύπωση & πολιτική απορρήτου.

Διατηρήστε την ασφάλεια Wi-Fi – Αυτόματα

Στο SaferVPN, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους χρήστες πλήρη απόρρητο Διαδικτύου. Προσφέρουμε εύκολη ρύθμιση και αυτόματη διαμόρφωση για όλες τις συσκευές σας και μια πολιτική απορρήτου που διασφαλίζει ότι δεν διατηρούμε αρχεία καταγραφής, αποθηκεύουμε λεπτομέρειες ή παρακολουθούμε τα δεδομένα των χρηστών μας.

Με την αυτόματη ασφάλεια Wi-Fi του SaferVPN, τη στιγμή που η συσκευή σας συνδέεται με μη ασφαλές WiFi, ένα κρυπτογραφημένο κανάλι VPN ενεργοποιείται αυτόματα – ακόμη και αν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε κλειδωμένη λειτουργία και μέσα στην τσέπη σας!

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στο WiFi και να περιηγηθείτε με απόλυτη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα ευαίσθητα δεδομένα σας προστατεύονται 100%.

3 απλά βήματα για την αυτόματη ασφάλεια χρησιμοποιώντας τις δωρεάν δυνατότητες Wi-Fi του Facebook

Αν σας αρέσει η ιδέα του Facebook να προσφέρει δωρεάν WiFi – συμφωνούμε απολύτως! Παρόλο που τα δωρεάν και δημόσια hotspot WiFi διατρέχουν τους κινδύνους τους, δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να εξαιρεθεί από την ευκολία του.  
Αντ ‘αυτού, σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το δωρεάν WiFi – ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε τον εαυτό σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να κάνετε και τα δύο!

Το μόνο που χρειάζεται είναι 3 απλά βήματα! Δείτε πώς:

 1. Λήψη και εγκατάσταση του SaferVPN (Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, συνδεθείτε με τη δωρεάν δοκιμή μας).
 2. Εκτελέστε το SaferVPN και συνδεθείτε σε έναν κοντινό διακομιστή (ή διαμένετε σχεδόν σε άλλη χώρα για να επωφεληθείτε από τους γεωγραφικούς περιορισμούς!).
 3. Μεταβείτε στο Facebook δωρεάν WiFi και κάντε check in. Αυτό είναι! Μπορείτε να συνδεθείτε με ασφάλεια σε δωρεάν WiFi WiFi από οπουδήποτε!

Είναι τόσο απλό! Με ένα VPN, μπορείτε να συνδεθείτε στο WiFi με απόλυτη ηρεμία.

Έχετε οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις ή αιτήματα χαρακτηριστικών; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εγγραφείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map