15 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα ανώνυμο VPN

ανώνυμη διαφήμιση vpn με άντρα που καλύπτει το πρόσωπό του με tablet και φορητούς υπολογιστές σε σύννεφα


Η ανωνυμία VPN δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική από ό, τι σήμερα. Είτε πρόκειται για εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, είτε για κυβερνητική παρακολούθηση είτε για αποκλεισμό από το Netflix που σας παρακολουθεί τη νύχτα, ένα VPN μπορεί να σας δώσει την ηρεμία κάθε λαχτάρα του Διαδικτύου.

Τα άτομα που εγγράφονται σε ανώνυμα VPN μπορούν να προστατευθούν από το χειρότερο του διαδικτύου – απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το καλύτερο που προσφέρει. Εδώ είναι οι κορυφαίοι 15 λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα ανώνυμο VPN σήμερα!

Contents

1. Αποτροπή κυβερνητικής παρακολούθησης

Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τι κάνουν οι πολίτες τους στο Διαδίκτυο. Σε χώρες όπως η Ρωσία, η Τουρκία ή το Ιράν, είναι αρκετά εμφανές. Αλλά ακόμη και σε ορισμένες δυτικές χώρες, η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το τι κάνετε στο Διαδίκτυο, τους ιστότοπους που επισκέπτεστε και ποια μηνύματα στέλνετε και λαμβάνετε. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται συχνά από παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) και μπορούν να ζητηθούν από υπεραπευθυνόμενους υπαλλήλους – σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και χωρίς να το γνωρίζετε.

Η πιο πρόσφατη έκθεση του Freedom House στο Διαδίκτυο διαπίστωσε ότι, το 2017, η ελευθερία του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο μειώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Παραδόξως, οι μισές χώρες που αξιολογήθηκαν από την έκθεση παρουσίασαν μείωση της ελευθερίας στο Διαδίκτυο.

Ένα ανώνυμο VPN σάς επιτρέπει να περιηγείστε στον Ιστό με κρυπτογραφημένη σύνδεση, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το απόρρητο και να εμποδίσετε κυβερνητικούς οργανισμούς όπως η NSA να παρακολουθούν κάθε σας κίνηση. Είτε είστε πολιτικός αντιφρονούντας ή απλά κάποιος που δεν του αρέσει η κυβέρνηση να κοιτάζει πάνω σας, ένα ανώνυμο VPN θα διατηρεί το Διαδίκτυο κρυπτογραφημένο και ιδιωτικό.

2. Αποτρέψτε τον ISP σας να σας παρακολουθεί

Πιθανότατα θέλετε να διατηρήσετε το ιστορικό σας στο Διαδίκτυο και τις αναζητήσεις Google απόρρητες. Δυστυχώς, ακόμη και αν ορίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ή τον λογαριασμό μηχανής αναζήτησης να μην καταγράφει τις αναζητήσεις σας στον ιστό, αυτό δεν εμποδίζει τον ISP σας να καταγράφει αυτό που κάνετε. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να κληθούν από την κυβέρνηση ή ακόμη και να πωληθούν σε διαφημιζόμενους για να σας παραπλανήσουν να αγοράσετε πράγματα.

Δεν σας κατηγορούμε αν δεν θέλετε κάποιος να παρακολουθεί τις αναζητήσεις σας στο Google. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες κάποιος άλλος, δεν σας κατηγορούμε. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ανώνυμο VPN για να δρομολογήσετε τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο μέσω ενός απομακρυσμένου διακομιστή τρίτου μέρους, να αποκρύψετε τις διευθύνσεις IP σας, να αποκρύψετε τη δραστηριότητα αναζήτησης και να κάνετε την κυκλοφορία σας εντελώς ανώνυμη.

Δοκιμάστε το SaferVPN δωρεάν!

3. Εξοικονομήστε χιλιάδες δολάρια σε πτήσεις και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Είναι ένα απόλυτα προστατευμένο μυστικό ότι οι αεροπορικές εταιρείες και οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων χρεώνουν στους πελάτες διαφορετικές τιμές με βάση τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιούν για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιό μας, με ένα ανώνυμο VPN, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε διαφορετική διεθνή τοποθεσία και να λάβετε εντελώς νέες τιμές εισιτηρίων – μερικές φορές εκατοντάδες δολάρια φθηνότερα. Βρήκαμε ακόμη και εξοικονόμηση άνω των 600 δολαρίων στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όταν το δοκιμάσαμε εμείς οι ίδιοι.

Τα μαθηματικά είναι αρκετά απλά – αυτό είναι πολύ λιγότερο από μια διετή συνδρομή σε μια υπηρεσία VPN όπως το SaferVPN.

Χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο VPN μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας για να βρείτε εξοικονόμηση HUNDREDS OF DOLLARS. Κάντε κλικ στο Tweet

4. Προστατέψτε τον εαυτό σας σε δημόσιο Wi-Fi

Εάν είστε επαγγελματίας εν κινήσει, πιθανότατα χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi όλη την ώρα – π.χ. σε καφετέριες, ξενοδοχεία, αεροδρόμια ή τοπικά σημεία πόλης. Το δημόσιο Wi-Fi σίγουρα είναι βολικό, αλλά συχνά είναι επίσης εντελώς μη ασφαλές. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιείτε αυτές τις συνδέσεις για καθημερινή περιήγηση στον ιστό, οι δυσάρεστοι χαρακτήρες που κρύβονται γύρω σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν απλές τεχνικές για να σαρώσουν τις επικοινωνίες σας, να κλέψουν τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να εισβάλουν στα στοιχεία της τράπεζας ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Με τη σύνδεση στον ιστό μέσω VPN, όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο είναι πλήρως κρυπτογραφημένα και γνωστά μόνο σε εσάς, ανεξάρτητα από το δίκτυο στο οποίο συνδέεστε.

5. Προστατέψτε τον εαυτό σας σε πλαστό δημόσιο Wi-Fi

Δεν είναι μόνο νόμιμο δημόσιο Wi-Fi που αποτελεί κίνδυνο σήμερα. Οι χάκερ δημιουργούν τώρα δίκτυα “κακό δίδυμο” με ονόματα που θα περίμενε κανείς σε μέρη που θα περίμενε κανείς να τα βρουν. Για παράδειγμα, εάν δημιουργείτε κατάστημα σε μια καφετέρια, ίσως να μην σκέφτεστε δύο φορές να συνδεθείτε στο δίκτυο “Coffee House Wi-Fi” που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας. Αλλά αν έχετε μια άτυχη μέρα, αυτό το δίκτυο μπορεί να ανήκει σε έναν εγκληματία στον κυβερνοχώρο που ελέγχει τώρα τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο – χωρίς να το γνωρίζετε.

Φυσικά, εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο περνούν μέσω μιας ασφαλούς, κρυπτογραφημένης σύνδεσης «σήραγγας» – που σημαίνει ότι όλο το κακόβουλο έγκλημα στον κυβερνοχώρο που θα δει η γωνιά του καφέ είναι gobbledygook.

6. Προστατέψτε την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο

Η κλοπή ταυτότητας είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και ανησυχητικά εγκλήματα στο Διαδίκτυο. Η στρατηγική Javelin πρόσφατα διαπίστωσε ότι σχεδόν το 7% των καταναλωτών ήταν θύματα απάτης ταυτότητας το 2017. Είναι ανησυχητικό ότι η ανάληψη λογαριασμού τριπλασιάστηκε τον περασμένο χρόνο. Τα θύματα εξαγοράς λογαριασμού έχασαν κατά μέσο όρο 290 $ από την τσέπη τους, επιλύοντας αυτές τις παραβιάσεις.

Δεν είναι μόνο άτομα που κινδυνεύουν αυτές τις μέρες. Οι επιχειρήσεις – ειδικά οι μικρότερες – κινδυνεύουν όλο και περισσότερο από παραβίαση δεδομένων και έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Οι συνέπειες σε εταιρική κλίμακα μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερες από ό, τι όταν συμβαίνει μόνο στο άτομο σας.

Ευτυχώς, η περιήγηση ανώνυμα με κρυπτογράφηση VPN σε τραπεζικό επίπεδο σάς επιτρέπει να αποκρύψετε όλα όσα στέλνετε και κάνετε στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και των τραπεζικών σας στοιχείων, τα προσωπικά σας στοιχεία, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, οι προσωπικές ανταλλαγές και ακόμη και τα πολύτιμα εταιρικά στοιχεία θα είναι όλα ασφαλή με ένα ανώνυμο VPN.

7. Κρατήστε ασφαλείς τις κλήσεις VOIP σας

Πολλοί άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τα παραδοσιακά τηλεφωνικά τους σχέδια υπέρ δωρεάν ή φθηνών υπηρεσιών επικοινωνίας VOIP (voice over IP). Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις πλατφόρμες δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο νομίζετε. Εάν είστε ο στόχος μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο, η υπηρεσία σας μπορεί να αποκλειστεί, τα μεταδεδομένα σας να συλλέγονται και τα φωνητικά μηνύματα να έχουν πρόσβαση από ξένους. Οι ειδικευμένοι χάκερ μπορούν ακόμη και να μπουν στις ενεργές συνομιλίες σας και να ακούσουν – χωρίς να το γνωρίζετε.

Κατώτατη γραμμή: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας υπηρεσία VOIP με την ίδια αίσθηση ασφάλειας που έχετε συνηθίσει στο παλιό σταθερό ή κινητό σας τηλέφωνο, θα χρειαστεί να εκτελέσετε τη σύνδεσή σας μέσω ενός VPN που παρέχει end-to-end κρυπτογράφηση.

8. Αποφύγετε τους διαφημιζόμενους να σας στοχεύουν

Ίσως έχετε παρατηρήσει πόσο οι διαφημίσεις που βλέπετε στο διαδίκτυο αντιστοιχούν σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Οι εταιρείες μπορούν να παρέχουν τέτοιου είδους στοχευμένες διαφημίσεις, μεταξύ άλλων, παρακολουθώντας τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα και συνδέοντάς την με τη διεύθυνση IP σας.

Ένα ανώνυμο VPN θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να βομβαρδιστείτε από ανατριχιαστικές κατάλληλες διαφημίσεις. Διατηρώντας την πραγματική διεύθυνση IP σας ανώνυμη και κρυφή, οι διαφημιζόμενοι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να σας χειριστούν για να κάνετε αγορές ή να επηρεάσετε τις απόψεις σας.

9. Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και μουσικής

Ίσως το γνωρίζετε ήδη αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να παρακολουθήσετε το Netflix σε διακοπές, αλλά μερικές από τις καλύτερες ταινίες ροής και υπηρεσίες μουσικής αποκλείονται σε διεθνείς τοποθεσίες ως αποτέλεσμα γεωγραφικών περιορισμών. Με λίγα λόγια, αυτές οι υπηρεσίες αποκλείουν την πρόσβαση ανιχνεύοντας τη γεωγραφική θέση της διεύθυνσης IP σας.

Ωστόσο, με ένα ανώνυμο VPN, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων, να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς και να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση στην ψυχαγωγία – ανεξάρτητα από το εάν ταξιδεύετε, ένας απόδημος στο εξωτερικό ή απλώς οπαδός της ψυχαγωγίας άλλης χώρας. Μάθετε περισσότερα, ανατρέχοντας στον Τελικό οδηγό για την κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων ροής!

10. Απεμπλοκή κοινωνικών δικτύων, εφαρμογών και παιχνιδιών

Ζούμε σε έναν κόσμο που προσπαθεί να μας περιορίσει. Τα κοινωνικά μέσα και τα διαδικτυακά παιχνίδια συνήθως αποκλείονται από σχολικά τείχη προστασίας και από ορισμένα καθεστώτα λογοκρισίας της κυβέρνησης. Το 98% των σχολείων αποκλείει ή φιλτράρει διαδικτυακό περιεχόμενο με κάποιο τρόπο. 36 τοις εκατό των εργοδοτών μπλοκάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους εργαζομένους. Επιπλέον, οι καυτές ημερομηνίες κυκλοφορίας νέων παιχνιδιών είναι συχνά κλιμακωτές σε διαφορετικές χώρες χωρίς εξήγηση.

Ένα ανώνυμο VPN σάς βοηθά να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων και παιχνιδιών και να αποφύγετε τη λογοκρισία χωρών – επιτρέποντάς σας έτσι να απολαμβάνετε τα καλύτερα δίκτυα και εφαρμογές κοινωνικών μέσων στο διαδίκτυο. Και σε αντίθεση με έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης ανωνυμίας, ένα υψηλής ποιότητας VPN όπως το SaferVPN σάς προσφέρει μια εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση χωρίς ανταγωνισμό για εύρος ζώνης, χωρίς όρια ταχύτητας και 99% χρόνο αναμονής.

11. Προστατεύστε τον εαυτό σας από δίκτυα που καλύπτονται από δεδομένα

Γνωρίζατε ότι πάνω από 1 στους 5 Αμερικανούς είναι χρήστες διαδικτύου «μόνο για smartphone», που σημαίνει ότι δεν έχουν παραδοσιακή οικιακή ευρυζωνική υπηρεσία; Δυστυχώς, αυτό απειλεί την ασφάλεια του Διαδικτύου με εκπληκτικό τρόπο: Τα άτομα που περιορίζονται από τα όρια δεδομένων ήταν λιγότερο πιθανό να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ενημερώσεις λογισμικού, με αποτέλεσμα σοβαρές παραβιάσεις ασφάλειας που μετανιώνουν αργότερα.

Σας συνιστούμε να ενημερώνετε όλες τις εφαρμογές και τα λειτουργικά σας συστήματα. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε επίσης ότι τα όρια δεδομένων είναι γεγονός ζωής και αν το όριο δεδομένων σας είναι χαμηλό, η επιθυμία σας να ενημερώσετε τα πάντα μπορεί επίσης να είναι σχετικά χαμηλή. Με ένα ανώνυμο VPN, μπορείτε να περιηγηθείτε άνετα στον ιστό με μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση, ακόμα κι αν κάνατε λίγο χαλαρή λήψη των μεγάλων αρχείων ενημέρωσης.

Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε τη συσκευή σας με δυνατότητα VPN στο αγαπημένο σας δημόσιο hotspot Wi-Fi και να λάβετε όλες τις ενημερώσεις που χρειάζεστε εκεί – γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι η περιήγησή σας είναι εντελώς ανώνυμη και κρυπτογραφημένη.

12. Εξοικονομήστε χρήματα σε συνδρομές και υπηρεσίες λογισμικού

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά πολλά πακέτα λογισμικού και υπηρεσίες όπως το Microsoft Office και το Adobe CC μπορούν να αγοραστούν σε πολύ λιγότερο, ανάλογα με τη διεθνή τοποθεσία του αγοραστή. Στις ΗΠΑ, η διάκριση των τιμών μπορεί ακόμη και να διαφέρει μεταξύ των κρατών: το TechScience.org ανακάλυψε πρόσφατα ότι οι τιμές για την υπηρεσία διαδικτυακής διδασκαλίας SAT του Princeton Review διέφεραν κατά εκατοντάδες δολάρια σε περιφερειακή βάση.

Ένα ανώνυμο VPN όπως το SaferVPN σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να βρίσκεστε σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου. Ανάλογα με το πακέτο και την τοποθεσία που επιλέγετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σουίτα πολυτελούς λογισμικού που παρακολουθήσατε έγινε ξαφνικά διαθέσιμη για πολύ φθηνότερη από την αναμενόμενη.

13. Εξοικονομήστε χρήματα σε ροές πολυμέσων

Οι υπηρεσίες ροής πολυμέσων μπορούν επίσης να διακρίνουν τις τιμές μεταξύ των χωρών. Για παράδειγμα, η Apple Music μπορεί να αγοραστεί 80% φθηνότερα από ορισμένες αναδυόμενες διεθνείς αγορές. Πολλές υπηρεσίες ροής αθλητικών είναι επίσης φθηνότερες ή ακόμη και δωρεάν σε διάφορες χώρες. (Δημοσιεύουμε σχετικά συχνά αυτό στο ιστολόγιό μας, γι ‘αυτό μείνετε συντονισμένοι σε αυτόν τον χώρο για τις τελευταίες ενημερώσεις και κόλπα που βρήκαμε.)

Η χρήση ενός ανώνυμου VPN σάς επιτρέπει να αποκρύψετε την πραγματική σας γεωγραφική τοποθεσία και να απολαύσετε τις καλύτερες συνδρομές ροής στις καλύτερες τιμές. Μπορείτε να καθίσετε στο Μανχάταν αλλά να αγοράζετε μια συνδρομή συνεχούς ροής από μια αναπτυσσόμενη χώρα – και κανείς δεν θα είναι ο σοφότερος.

14. Σταματήστε το γκάζι εύρους ζώνης

Η επιτάχυνση του εύρους ζώνης είναι όταν ο ISP σας αποφασίζει να διακόψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, επειδή έχει αποφασίσει ότι χρησιμοποιείτε πάρα πολλά δεδομένα ταυτόχρονα. Ίσως η ροή ταινιών HD παίρνει υπερβολικό φόρο στους διακομιστές τους και ο περιορισμός του εύρους ζώνης σας είναι φθηνότερος για αυτούς από την αναβάθμιση της χωρητικότητας τους. Ή ίσως, δεδομένου του τέλους της ουδετερότητας του δικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν τους αρέσει τι κοιτάζετε στο διαδίκτυο και δεν θέλετε να το δώσετε χωρίς μάχη.

Όπως και να έχει, ο περιορισμός του εύρους ζώνης σας δεν είναι εφικτός όταν χρησιμοποιείτε ένα ανώνυμο VPN. Όταν κρυπτογραφείτε όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με το εύρος ζώνης σας με βάση τους ιστότοπους ή τις υπηρεσίες στις οποίες συνδέεστε.

15. Απολαύστε την Πολιτική Μη Καταγραφής

Αυτό είναι απλό. Ορισμένα VPN, ειδικά τα δωρεάν, καταγράφουν αυτό που κάνουν οι πελάτες τους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την υπηρεσία τους. Στη συνέχεια το πωλούν στον υψηλότερο πλειοδότη ή το προσφέρουν σε κυβερνήσεις κατόπιν αιτήματος.

Δεν το κάνουμε. Δεν είναι δική μας δουλειά.

Αποκτήστε ένα ανώνυμο VPN τώρα

Το να έχετε ένα ανώνυμο VPN στον σημερινό κόσμο είναι εξίσου σημαντικό με το κλείδωμα των θυρών σας τη νύχτα ή το κλείσιμο των παραθύρων σας κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ της απώλειας των προσωπικών σας πληροφοριών σε αγνώστους στον Ιστό και του ύπνου με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι προστατεύονται οι προσωπικές σας επικοινωνίες και το ιστορικό ιστού. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ελευθερία πρόσβασης στο Διαδίκτυο χωρίς αυθαίρετους περιορισμούς, ανεξάρτητα από το ποιοι είστε και πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Με την εγγραφή ενός VPN όπως το SaferVPN, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων, να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα εκπληκτικά οφέλη από οπουδήποτε στη Γη. Εάν δεν έχετε ακόμα το SaferVPN, λάβετε μια συνδρομή σήμερα. (Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών – οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε!) Ή εκμεταλλευτείτε την ανώνυμη δωρεάν δοκιμαστική προσφορά VPN και δοκιμάστε το SaferVPN χωρίς χρέωση!

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας ενός VPN; Φροντίστε να συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook, το Twitter και το Instagram ή στείλτε μας ένα email στο [email protected] Είμαστε εδώ για σας 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map