Κατάργηση αποκλεισμού τηλεγραφήματος με VPN | Teleак Обойти Блокировку Τηλεγράφημα

Κατάργηση αποκλεισμού Telegram Russia


Η κρυπτογραφημένη εφαρμογή μηνυμάτων Telegram βρίσκεται στη φωτιά στη Ρωσία. Η κυβερνητική νομοθεσία επιτρέπει στις ρωσικές αρχές να εισβάλλουν ελεύθερα στην ιδιωτική ζωή των Ρώσων πολιτών – κάνοντας την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο του Telegram κατά παράβαση του ρωσικού νόμου. Για να συμμορφωθεί, το Telegram θα πρέπει να κάνει τις συνομιλίες των χρηστών αναγνώσιμες από την κυβέρνηση. Λοιπόν, πώς ξεμπλοκάρετε το Telegram στη Ρωσία?

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για τον τρόπο κατάργησης του αποκλεισμού του Telegram, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η ρυθμιστική αρχή της ρωσικής κυβέρνησης έχει προσπαθήσει να μπλοκάρει την εφαρμογή για την άρνησή της να παρέχει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) πρόσβαση στο πίσω μέρος σε κρυπτογραφημένα μηνύματα. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Telegram Pavel Durov αρνήθηκε να συμμορφωθεί με αυτό που έχει περιγράψει ως «νόμους ασυμβίβαστους με την πολιτική απορρήτου του Telegram». Πρόσθεσε αργότερα, «Το απόρρητο δεν είναι προς πώληση και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν πρέπει να διακυβεύονται λόγω φόβου ή απληστίας».

Ο Durov, ο ίδιος Ρώσος ομογενής, είχε επίσης συστήσει στους χρήστες του Telegram να χρησιμοποιούν ένα VPN, καθώς «η εταιρεία δεν μπορεί να δώσει 100% εγγύηση διαθεσιμότητας υπηρεσιών χωρίς VPN». Αστεία, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι πολύ αγαπητή μεταξύ των ελίτ της Ρωσίας και των ανώτερων αξιωματούχων, οι οποίοι τη χρησιμοποιούν τόσο για να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους όσο και για να επικοινωνούν με δημοσιογράφους. Το κλείσιμο του οδήγησε σε μια ελαφρώς σουρεαλιστική κατάσταση, στην οποία ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ διοργάνωσε μια συνέντευξη τύπου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν μια διαφορετική εφαρμογή για να επικοινωνήσουν με τους δημοσιογράφους. Οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι εμπνευσμένοι από το Κρεμλίνο συχνά δημοσιεύουν ανώνυμες διαρροές VPN – των οποίων η αξιοπιστία ποικίλλει – χρησιμοποιώντας κανάλια Telegram.

Αυτή η νέα απόφαση ακολουθεί το νομοσχέδιο «Απαγόρευση VPN» που ψηφίστηκε από τον Πούτιν και το ρωσικό κοινοβούλιο, το οποίο προορίζεται να ενισχύσει τις υπηρεσίες VPN για συμμόρφωση με τους νόμους λογοκρισίας της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε ιστότοπος που επί του παρόντος είναι μαύρος στη λίστα από τη Roskomnadzor, επιτηρητή επικοινωνίας της Ρωσίας, δεν θα είναι προσβάσιμος ούτε μέσω εγκεκριμένων VPN.

Για να παρακάμψετε την απαγόρευση Telegram ΚΑΙ την απαγόρευση VPN, ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός στα Αγγλικά και στα Ρωσικά:

Η απαγόρευση VPN της Ρωσίας επηρεάζει το SaferVPN?

Μέχρι στιγμής, οι Ρώσοι εξακολουθούν να είναι σε θέση να εγγραφούν στις υπηρεσίες μας και να έχουν πρόσβαση στο δίκτυό μας. Εάν η ρωσική κυβέρνηση αποφασίσει να αδράξει τους διακομιστές μας ή να ζητήσει προσωπικά μεταδεδομένα που συλλέγονται σε χρήστες, δεν θα μπορέσουμε να συμμορφωθούμε γιατί δεν συλλέγουμε ούτε αποθηκεύουμε ποτέ κανένα από τα ιδιωτικά δεδομένα του χρήστη μας. Δεν μπορείτε να συλλέξετε αυτό που απλά δεν υπάρχει.

Στο SaferVPN, πιστεύουμε ότι η ελευθερία του Διαδικτύου σημαίνει πλήρη, απεριόριστη πρόσβαση για όλους. Όπως το Telegram, αυτό σημαίνει δεν θα συμμορφωθούμε με τη ρωσική λογοκρισία ή εφαρμόστε τα πρότυπα που ορίζονται από το Ενοποιημένο Μητρώο Απαγορευμένων Πληροφοριών. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να καταπολεμήσουμε αυτήν την κατάχρηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παράκαμψη Ρωσικής λογοκρισίας – Βήμα προς βήμα οδηγός (Αγγλικά & Ρωσική)

Ακολουθεί ο οριστικός οδηγός του SaferVPN για παράκαμψη της καταστολής της ρωσικής κυβέρνησης στις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, εγγραφείτε στο SaferVPN εδώ. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για να πληρώσετε μια συνδρομή εάν θέλετε να παραμείνετε ακόμη πιο ανώνυμοι.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη του VPN στην προτιμώμενη συσκευή σας. Εδώ στο SaferVPN μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και πέντε συσκευές για έναν λογαριασμό.
 3. Συνδεθείτε και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN εκτός Ρωσίας. Συνιστούμε έναν διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματική σας τοποθεσία – έτσι η Πολωνία ή η Φινλανδία θα λειτουργούσαν καλά.
 4.  Κατάργηση αποκλεισμού Telegram και άλλων αποκλεισμένων ιστότοπων και εφαρμογών ενώ το VPN σας εκτελείται στο παρασκήνιο

Κατάργηση αποκλεισμού τηλεγραφήματος με πρόσβαση στο Web

https://web.telegram.org

Κατάργηση αποκλεισμού Telegram Russia

Πρώτα συνδεθείτε στο SaferVPN και συνδεθείτε σε διακομιστή εκτός Ρωσίας. Συνιστούμε, για παράδειγμα, έναν διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματική τοποθεσία σας, όπως η Πολωνία ή η Φινλανδία.

Μόλις συνδεθείτε, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://web.telegram.org

Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλές άλλες πλατφόρμες Telegram που βασίζονται στον Ιστό και τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

ΠεριγραφήΔιεύθυνση URL
Ηλεκτρονική διαδικτυακή έκδοση (φιλοξενείται σε διακομιστές Telegram)https://web.telegram.org/
Ηλεκτρονική έκδοση Ιστού (φιλοξενείται σε σελίδες GitHub)https://zhukov.github.io/webogram
Ηλεκτρονική έκδοση Ιστού (φιλοξενείται σε ανεπίσημο διακομιστή)http://www.telegramchat.nl
Chrome Web StoreΛήψη στο Chrome Webstore
Firefox & Firefox OS MarketplaceΛήψη στο Firefox Marketplace

Κατάργηση αποκλεισμού τηλεγραφήματος στο τηλέφωνό σας

 1. Εγγραφείτε στο SaferVPN και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής στο τηλέφωνο ή το tablet σας.
 2. Επιλέξτε έναν διακομιστή VPN εκτός της Ρωσίας. Συνιστούμε έναν διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματική σας τοποθεσία – έτσι η Πολωνία ή η Φινλανδία θα λειτουργούσαν καλά.
 3. Ανοίξτε το Telegram και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Θα δείτε ότι λειτουργεί σαν να βρίσκεστε σε μια χώρα που το μεταδίδει ελεύθερα!

Teleак Обойти Блокировку Τηλεγράφημα Российской Цензурой – Шаг за Шагом

SaferVPN предоставляет полную инструкцию по обходу блокировки Telegram Российской цензурой:

 1. Сначала зарегистрируйтесь в нашем сервисе здесь. Если вы хотите сохранить анонимность, вы сможете оплатить подписку на наш сервис Биткойном.
 2. Скачайте и установите VPN на устройства, которыми вы пользуетесь.
 3. Залогиньтесь и подключитесь к любому VPN серверу за пределами России. Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или Финляндия.
 4. VPNока вы подключены к VPN, мессенджер Τηλεγράφημα и другие обычно заблокированные сайты и приложения будут оаяор.

Teleойти блокировку Τηλεγράφημα через веб-версию

Κατάργηση αποκλεισμού Telegram Russia

Сначала залогиньтесь и подключитесь к любому VPN серверу за пределами России. Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или Финляндия.

Юатем зайдите на разблокированную веб-версию Τηλεγράφημα: https://web.telegram.org

Ьазблокировать Τηλεγράφημα на вашем Телефоне

 1. Зарегистрируйтесь в SaferVPN, затем скачайте приложение на ваш мобильный телефон или планшет.
 2. Залогиньтесь и подключитесь к любому VPN серверу за пределами России. Мы рекомендуем географически близкий к вам сервер, например Польша или Финляндия.
 3. Teleапустите Telegram и залогиньтесь. Ьеперь Τηλεγράφημα работает как будто нет никаких блокировок!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε: Η παγκόσμια κοινότητα συμμετέχει

Παρόλο που οι αυταρχικές κυβερνήσεις, όπως η Ρωσία, μπορούν να βλάψουν σοβαρά τα δικαιώματα του λαού τους, σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να εμπλακούμε και να κάνουμε τη διαφορά.

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια, όπως:

 1. Ζητώντας από τις κυβερνήσεις μας να σταματήσουν να υποστηρίζουν καταπιεστικά καθεστώτα.
 2. Συγκεντρώνοντας τους συμπολίτες μας για να υποστηρίξουν αυτούς που δεν έχουν φωνή.
 3. Παρακολούθηση και κοινή χρήση ιστοριών για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 4. Ενίσχυση της υποστήριξής μας ακολουθώντας και υποστηρίζοντας ακτιβιστές στο διαδίκτυο.

Οι επιχειρήσεις και οι πάροχοι τεχνολογίας μπορούν επίσης να βοηθήσουν, προσφέροντας τους πόρους και τις καινοτομίες τους.

Το #UnblocktheWeb, για παράδειγμα, μια συνεργασία με τον πάροχο VPN, το SaferVPN και την πλατφόρμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Movements.org, παρέχει στους ακτιβιστές σε κλειστές κοινωνίες δωρεάν πρόσβαση VPN και πολύτιμο διαδικτυακό απόρρητο. Η τεχνολογία VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) επιτρέπει στους netizens να κρυπτογραφούν τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες και να αποκρύπτουν την πραγματική τους διεύθυνση IP, έτσι ώστε να μπορούν να περιηγούνται στο Διαδίκτυο ασφαλή από κυβερνητική παρακολούθηση και να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε λογοκρισμένο περιεχόμενο..

Πρωτοβουλίες σαν αυτές, είναι μόνο ένα βήμα μπροστά, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map