Οι 6 πρέπει να έχουν εφαρμογές ασφαλείας για κινητά τηλέφωνα!

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές ασφάλειας για κινητά!


Θέλετε να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία σαν καινούργιο και τα προσωπικά σας στοιχεία απόρρητα; Στη συνέχεια, φροντίστε να δείτε τις 6 πιο προτεινόμενες εφαρμογές ασφαλείας για κινητά.

Καθώς η τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας γίνεται ολοένα και πιο προηγμένη, ξοδεύουμε ακόμη περισσότερο χρόνο στα τηλέφωνά μας, κάνοντας τα πάντα, από την κλήση αγαπημένων και φίλων, έως τα επαγγελματικά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και τελευταίο, αλλά κυρίως ενημερώνοντας όλους μέσω των κοινωνικών μέσων!

Έχοντας αυτό υπόψη, υπάρχουν 6 εφαρμογές ασφαλείας για κινητές συσκευές που μπορούν να βοηθήσουν τη συσκευή σας να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά και να διατηρήσει τις πληροφορίες σας απόρρητες.

1. Avast! Antivirus και ασφάλεια

Avast εφαρμογή ασφαλείας για κινητά

Avast! θεωρείται από καιρό μια από τις καλύτερες εφαρμογές όσον αφορά την ασφάλεια των κινητών συσκευών. Avast! είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή που εκτελεί αυτόματες σαρώσεις του περιεχομένου του τηλεφώνου σας και της κάρτας μνήμης, καθώς και ανάλυση των εφαρμογών πριν τις κατεβάσετε. Βοηθά επίσης στον περιορισμό του αριθμού των ανεπιθύμητων κλήσεων και των μηνυμάτων με χρήση αποκλεισμού και φιλτραρίσματος μηνυμάτων και κλήσεων. Στην ατυχή περίπτωση που το τηλέφωνό σας κλαπεί, Avast! έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας, να το κλειδώσετε, να σκουπίσετε τα δεδομένα και να παίξετε μια σειρήνα από απόσταση. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για τηλέφωνα Android μέσω του Google Store.

2. Ασφάλεια Διαδικτύου Kaspersky

Εφαρμογή ασφαλείας για κινητά Kaspersky

Η έκδοση PC της Kaspersky θεωρείται από καιρό ως ηγέτης της βιομηχανίας και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά βραβεία για την υπηρεσία τους, αλλά προσφέρει επίσης μια δωρεάν εφαρμογή που παρέχει προστασία από κακόβουλα προγράμματα για κινητά. Πρόσφατα, πρόσθεσαν μια νέα δυνατότητα στην υπηρεσία τους η οποία αποτρέπει το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) ή την κλοπή προσωπικών πληροφοριών μέσω παράνομων συνδέσμων από μηνύματα κειμένου, υπηρεσίες cloud και κατά την περιήγηση στον Ιστό.

3. Επιφυλακή

Εφαρμογή ασφάλειας για κινητά Lookout

Το Lookout είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή ασφαλείας που έχει δημιουργηθεί τόσο για iPhone όσο και για τηλέφωνα Android. Η εφαρμογή Lookout, όπως και οι άλλες που είχαν εμφανιστεί προηγουμένως, έχει τη δυνατότητα σάρωσης των εφαρμογών και των ιστότοπών σας για να αποτρέψει το τηλέφωνό σας να μολυνθεί από ιούς ή να κλαπεί οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προβλέψετε απειλές και να τις σταματήσετε προτού συμβούν! Το Lookout διαθέτει επίσης μερικές εξαιρετικές δυνατότητες κατά της κλοπής με μια δυνατότητα που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας σε ασφαλείς διακομιστές, καθώς και μια δυνατότητα παρακολούθησης που θα σώσει πραγματικά την τοποθεσία του τηλεφώνου σας εάν πρόκειται να πεθάνει.

4. Επαληθευτής Last Pass

Εφαρμογή ασφαλείας για κινητά τελευταίας πρόσβασης

Συχνά, στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, οι άνθρωποι έχουν περισσότερους λογαριασμούς και κωδικούς πρόσβασης από ό, τι μπορεί να θυμηθούν και με κάθε ιστότοπο να ζητά μεγαλύτερους και πιο σε βάθος κωδικούς πρόσβασης, όλα αυτά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθούνται. Εκεί μπαίνει το LastPass. Παρέχουν ένα οργανωμένο σύστημα αποθήκευσης για όλους τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού σας ή οποιεσδήποτε πληροφορίες αποφασίζετε να αποθηκεύσετε. Το πρώτο επίπεδο προστασίας είναι ένας κύριος κωδικός πρόσβασης που ορίζετε, αφού τον εισαγάγετε εντελώς, θα σας ζητηθεί ένας εξαψήφιος κωδικός που δημιουργείται για κάθε σύνδεση, διασφαλίζοντας ότι είστε ο μόνος που μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

5. 360 Ασφάλεια

Εφαρμογή ασφάλειας για κινητά 360 ασφαλείας

Το 360 Security είναι αρκετά διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που μόλις συζητήσαμε. Αυτή η εφαρμογή, διαθέσιμη για iPhone και Android, έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την απόδοση του τηλεφώνου σας μέσω της διαχείρισης δεδομένων. Η εφαρμογή θα προχωρήσει και θα συμπιέσει τις φωτογραφίες σας και θα εξαλείψει τα διπλά για να εξοικονομήσει χώρο και να επιταχύνει το τηλέφωνο. Το 360 Security προσφέρει επίσης δωρεάν διάγνωση μπαταρίας.

6. SaferVPN

Οι καλύτερες εφαρμογές ασφάλειας για κινητά του SaferVPN

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε τις εφαρμογές SaferVPN για Android και iPhone.

Όλο και περισσότερα άτομα είναι πέφτει θύμα χάκερ μέσω μη ασφαλών δημόσιων δικτύων Wi-Fi. Με το SaferVPN μπορείτε εύκολα να το αποτρέψετε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περιηγείστε αυτόματα στον Ιστό με κρυπτογράφηση 256-bit σε τραπεζικό επίπεδο μέσω μη ασφαλών δημόσιων δικτύων Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα που προστατεύουν τους χάκερ από την κλοπή των πιο πολύτιμων πληροφοριών σας. Απολαύστε την ηρεμία σας γνωρίζοντας ότι μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο Διαδίκτυο οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας!

Επιπλέον, εκτός από τη γρήγορη, ιδιωτική και ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση στο Διαδίκτυο, το SaferVPN προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο παγκοσμίως και εξαιρετική εξοικονόμηση για κρατήσεις ταξιδιών, απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Θέλετε να το δοκιμάσετε; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας δωρεάν 24ωρη δοκιμή ή εγκαταστήστε το δωρεάν επέκταση Chrome για 500MB διαδικτυακού απορρήτου και ασφάλειας κάθε μήνα!

Αυτό ολοκληρώνει την επιλογή μας από τις 6 πιο χρήσιμες εφαρμογές ασφαλείας για κινητά! Έχετε εφαρμογές ασφαλείας που θέλετε να προτείνετε?

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να μας ενημερώσετε!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map