5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στις διακοπές

κορίτσι στο αυτοκίνητο


Θα πάτε διακοπές αυτό το καλοκαίρι; Να γιατί πρέπει να ταξιδεύετε πάντα με VPN.

Όταν σκέφτεστε για VPN, πιθανότατα σκέφτεστε τα καθαρά πράγματα που το χρησιμοποιείτε για το σπίτι ή την εργασία – δηλαδή, κατάργηση αποκλεισμού γεωγραφικού περιεχομένου, κρυπτογράφηση των δεδομένων σας, λήψη ανώνυμης διεύθυνσης IP κ.λπ..

Αλλά πάρτε ένα VPN μαζί σας στις διακοπές και θα μάθετε γρήγορα γιατί είναι σχεδόν εξίσου σημαντικό με το να θυμάστε να πακετάρετε το διαβατήριό σας.

διαβατήριοΦροντίστε να παραδώσετε το διαβατήριό σας.

Είτε βρίσκεστε ήδη σε διακοπές είτε σχεδιάζετε, διαβάστε για να μάθετε πώς και γιατί ένα VPN μπορεί να είναι χρήσιμο στο επόμενο ταξίδι σας.

Επεξήγηση VPN

Με τους απλούστερους όρους, ένα VPN είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο είναι εντελώς ιδιωτικά.

Θεωρείται καλύτερα ως ένα ασφαλές, κρυπτογραφημένο “τούνελ” μεταξύ της συσκευής που χρησιμοποιείτε και του υπόλοιπου Διαδικτύου. Εκτελέστε τη σύνδεσή σας μέσω VPN και η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο κρυπτογραφείται αυτόματα και διατηρείται μυστικό από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Οι διακομιστές VPN σας δίνουν επίσης μια νέα και ανώνυμη διεύθυνση IP που βασίζεται σε μια χώρα της επιλογής σας. Για ό, τι αξίζει, τα μέλη του SaferVPN μπορούν να επιλέξουν από διακομιστές VPN σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο – στους οποίους, παρεμπιπτόντως, μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιονδήποτε προορισμό διακοπών.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για διακοπές

Λοιπόν, πώς όλα αυτά ισχύουν για τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Εδώ είναι οι πέντε πρώτοι τρόποι με τους οποίους το VPN είναι σημαντικό μέρος των ταξιδιών σας.

1. Ένα VPN ξεμπλοκάρει τους λογαριασμούς ροής σας.

Ακόμα κι αν βρίσκεστε στο πιο συναρπαστικό μέρος του κόσμου, ας το παραδεχτούμε: Πιθανότατα θα θέλετε να αποσυμπιέσετε με λίγο χρόνο στην οθόνη. Δυστυχώς, εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, πιθανότατα δεν θα έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς ψυχαγωγίας σας λόγω ενοχλητικών γεω-περιορισμών.

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα και να καταργήσετε τον αποκλεισμό των λογαριασμών σας, χρησιμοποιήστε το VPN σας για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, ώστε να βασίζεται στη χώρα σας. Ο λογαριασμός ροής σας θα πιστεύει ότι είστε ακόμα στο σπίτι!

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημόσιο Wi-Fi χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο.

Όπου κι αν ταξιδεύετε, θα πρέπει να συναντήσετε δημόσιο Wi-Fi (στο σαλόνι του αεροδρομίου, σε καφετέριες, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς κ.λπ.).

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε αυτά τα δίκτυα, είναι πιθανό να συνδέεστε κατά λάθος με ορισμένους δυσάρεστους χαρακτήρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά απλά εργαλεία για τους κακούς να σαρώσουν και να καταγράψουν τα μη κρυπτογραφημένα δεδομένα σας – π.χ. μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς πιστωτικών καρτών, σχέδια πτήσεων και ούτω καθεξής.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να κρατήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες μυστικές!

3. Μπορείτε να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή στο Wi-Fi του ξενοδοχείου.

Διαμονή σε ξενοδοχείο; Χρησιμοποιήστε το ασύρματο δίκτυό τους χωρίς την κατάλληλη προστασία και μεταδίδετε ουσιαστικά τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα σε όλους τους άλλους που είναι συνδεδεμένοι – όπως ακριβώς σε δημόσια ασύρματα hotspot.

Προστατέψτε τον εαυτό σας με ένα VPN και κρατήστε την ερπυσή σας δίπλα από το να δει τι σας ενδιαφέρει!

4. Μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια σε πτήσεις και δωμάτια ξενοδοχείου.

Οι διακοπές είναι ακριβές! Πριν κλείσετε τις πτήσεις και τα καταλύματά σας, ελέγξτε αν μπορείτε να πάρετε μια συμφωνία χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Βασικά, εάν αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας με τη βοήθεια ενός VPN, μπορείτε να ξεγελάσετε τους ιστότοπους ξενοδοχείων και πτήσεων για να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα – και συχνά αποκτάτε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές.

Χρησιμοποιήστε τα σωστά κόλπα και θα μπορούσατε να πάρετε εκατοντάδες δολάρια από τους λογαριασμούς ταξιδιού σας!

διπλανόΈνας άλλος (πιθανώς πιο επικίνδυνος) τρόπος για να πάρετε μια συμφωνία σε μια πτήση.

5. Ένα VPN εμποδίζει τις κυβερνήσεις να παρακολουθούν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

Πολλές χώρες είναι γνωστό ότι διαθέτουν κυβερνήσεις που παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο ή λογοκρίνουν μεγάλα τμήματα του διαδικτύου. Δυστυχώς, συμβαίνει ότι αυτές οι χώρες είναι επίσης μερικοί από τους μεγαλύτερους προορισμούς διακοπών στη Γη. (Για μια ματιά σε ποιες κυβερνήσεις μιλάμε, ανατρέξτε στον πρακτικό οδηγό του Freedom House για το θέμα.)

Περιττό να πούμε, εάν κάνετε διακοπές σε ένα από αυτά τα μέρη, δεν συνιστούμε τη χρήση του Διαδικτύου χωρίς VPN. Πιθανότατα να παρακολουθείτε από τις αρχές και δεν θα έχετε καν πρόσβαση σε ιστότοπους που αποκλείει η κυβέρνηση – που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου.

Ευτυχώς, εάν κρυπτογραφήσετε τη δραστηριότητα ιστού σας με ένα VPN, αυτές οι κυβερνήσεις δεν θα μπορούν να δουν τι κάνετε στο διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, δεν θα μπορούν να λογοκρίνουν ή να παρακολουθούν τι κάνετε!

Πώς να ξεκινήσετε με ένα VPN

Το VPN είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι όλα όσα κάνετε στο Διαδίκτυο είναι απόλυτα ιδιωτικά και απαλλαγμένα από περιορισμούς – κάνοντας τη λήψη λογαριασμού (ή δωρεάν δοκιμή) ουσιαστικό μέρος του προγραμματισμού των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Και δεδομένου ότι το SaferVPN δεν καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο με βαλίτσες, είναι κάτι που δεν χρειάζεται.

βαλίτσαΘα έχετε ακόμη χώρο για ένα πουκάμισο, ένα ρολόι και ένα ολόκληρο μπουκάλι Hennessy. Καλό ταξίδι!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map