Τα κορυφαία 10 διαδικτυακά μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Τα κορυφαία διαδικτυακά μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο


Θέλετε να μάθετε ποιος προσφέρει μαθήματα για να σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε τις παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Κορυφαία 10 μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο!

Παραβιάσεις ασφάλειας και άλλα τυχαία ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα έχουν γίνει πρωτοσέλιδα, ειδικά το 2016. Ακολουθούν μερικά που ίσως έχετε ακούσει:

 • Το FACC, ένας κατασκευαστής ανταλλακτικών αεροδιαστημικής με έδρα την Αυστρία, ήταν θύμα χάκερ που κέρδισε 54,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
 • ο Σ. Υπουργείο Δικαιοσύνης είχαν κυκλοφορήσει τα δεδομένα 10.000 υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας σε μία μόνο ημέρα, με 20.000 επιπλέον υπαλλήλους του FBI την επόμενη μέρα.
 • Τον Μάρτιο Snapchat είχαν απαλλαγεί τα προσωπικά στοιχεία 700 υπαλλήλων μετά την πτώση των υπαλλήλων για απάτη ηλεκτρονικού ψαρέματος, εξαπατώντας τους για να στείλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.
 • Verizon αντιμετώπισε παραβίαση δεδομένων 1,5 εκατομμυρίων πληροφοριών πελατών που πωλούνται υπόγεια, αφήνοντας τη Verizon υπεύθυνη για την αποζημίωση των επηρεαζόμενων πελατών.
 • LinkedIn είχαν κλέψει 117 εκατομμύρια συνδυασμούς email και κωδικού πρόσβασης από χάκερ το 2012 και, δυστυχώς, αυτές οι πληροφορίες έγιναν διαθέσιμες στο κοινό τον Μάιο του 2016.
 • Τον Σεπτέμβριο, Yahoo! ανακοίνωσε ότι ένα εκπληκτικό 500 εκατομμύρια λογαριασμοί είχαν παραβιαστεί το 2014, καθιστώντας τον μία από τις πιο εκτεταμένες παραβιάσεις δεδομένων όλων των εποχών.

Με αυτά τα λίγα από τα hacks μόνο του 2016, είναι απολύτως σαφές ότι οποιοσδήποτε και όλοι κινδυνεύουν από επιθέσεις ασφαλείας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαδικτυακά μαθήματα, ακόμη και μερικά που είναι εντελώς ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ που προσφέρουν εκπαίδευση για να σας κρατήσουν προστατευμένους! Μερικά από αυτά είναι εκπαίδευση βάσει εργαζομένων, αν και σχεδόν όλα διπλασιάζονται ως πληροφορίες για προσωπικά δίκτυα.

Για να προστατευτείτε από τέτοιου είδους επιθέσεις, το μοναδικό καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε μορφωμένοι! Εδώ είναι τα Κορυφαία 10 μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο βοηθώντας σας να κάνετε ακριβώς αυτό!

Τα κορυφαία 10 διαδικτυακά μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

1. Ultima Risk Management – @UltimaRisk

Τα τελευταία 12 χρόνια, η Ultima Risk Management είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών, συνέχειας των επιχειρήσεων, προστασίας δεδομένων διαχείρισης κινδύνων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων λογισμικού. Προσφέροντας λύσεις διαχείρισης κατηγορίας και e-Learning μέσω του προγράμματος Alurna, η εταιρεία προσφέρει μαθήματα επαγγελματικών πιστοποιητικών και μη πιστοποιητικών. Τα μαθήματα πιστοποιητικών είναι διαπιστευμένα από ανεξάρτητους οργανισμούς πιστοποίησης (BCS, Ινστιτούτο Επαγγελματιών Ασφάλειας Πληροφοριών (IISP) και ως μέρος της Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης GCHQ) μετά από παρακολούθηση 3 ή 5 ημερών μαθημάτων που ακολουθούνται από διαχειριζόμενες εξετάσεις. Δείτε τις πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις τιμές τους εδώ.

2. Learning Tree International – @LearningTree

Το Learning Tree προσφέρει μια συσσώρευση πάνω από 400 IT & Μαθήματα διαχείρισης από το 1974. Αυτά τα μαθήματα ποικίλλουν από ατομική προπόνηση (online γρήγορες επιλογές μιας ημέρας ή σε βάθος 2 – 5ήμερη μαθήματα κατάρτισης) και ομαδική εκπαίδευση (επί τόπου). Αυτά τα μαθήματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο (πιστοποιημένο από το GCHQ με άλλες πρόσθετες επιλογές πιστοποίησης) η οποία είναι δομημένη ώστε να διδάσκει στους υπαλλήλους πώς να υπερασπίζονται τον οργανισμό σας από απειλές στον κυβερνοχώρο. Δείτε τα δίδακτρα τους εδώ.

3. Μελλοντική μάθηση – @FutureLearn

Προσφορές μελλοντικής εκμάθησης ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ διαδικτυακά μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε την ψηφιακή σας ζωή. Αυτό το μάθημα 8 εβδομάδων, που αναπτύχθηκε από το Open University και το Εθνικό Πρόγραμμα Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει επιπλέον πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης GCHQ και της πιστοποίησης από το IISP. Εάν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα την ασφάλεια στο διαδίκτυο τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία, ελέγξτε τον ιστότοπό τους για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης και εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα 8 εβδομάδων!

4. QA Ltd – @QAtraining

Η QA Ltd είναι ένας άλλος κορυφαίος πάροχος εκπαιδευτικών μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιήσεων στον κυβερνοχώρο. Το μάθημά τους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στοχεύει να βοηθήσει τους υπαλλήλους όλων των επιπέδων να υπερασπιστούν από κακόβουλο λογισμικό, τη μοναδική μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια πληροφορικής το 2016. Τα υπερσύγχρονα Cyber ​​Labs παρέχουν στις εταιρείες τη δυνατότητα να προσομοιώνουν πραγματικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο βοηθώντας τους να προβλέψουν παραβιάσεις ασφαλείας χωρίς να διακινδυνεύσουν το δικό τους δίκτυο. Με έξι διαφορετικές πιστοποιήσεις διαθέσιμες, προσφέρουν τα πάντα, από μαθήματα ευαισθητοποίησης στον κυβερνοχώρο για όλα τα επίπεδα έως μαθήματα για επαγγελματίες ασφαλείας, επιβολή νόμου & κυβέρνηση.

5. Επαναπαίδευση στον κυβερνοχώρο – @CyberRetraining

Η πρώτη Cyber ​​Retraining Academy του Ηνωμένου Βασιλείου, συνεργάστηκε με την @SANSEMEA, τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που ιδρύθηκε το 1989 και προσεγγίζει περισσότερους από 200.000 επαγγελματίες ασφάλειας κάθε εβδομάδα, έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, καθώς και εκείνων ποιος θα ήθελε να επανεκπαιδεύσει και μετάβαση από άλλες σταδιοδρομίες. Αυτό το μάθημα Cyber ​​Retraining Academy (πιστοποιημένο από το GCIH) απαιτεί αξιολόγηση στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε 5 βήματα, η οποία θα καθορίσει το επίπεδο γνώσεων σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο πριν ξεκινήσετε το μάθημα, μετά την οποία θα καλυφθούν τα τέλη.

6. Coursera – @coursera

Το Coursera παρέχει καθολική πρόσβαση στην εκπαίδευση. Ο οργανισμός έχει συνεργαστεί με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς για να προσφέρει μαθήματα online. Από αυτά τα μαθήματα υπάρχουν πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Για παράδειγμα, το μάθημα Cybersecurity Fundamentals είναι ένα μάθημα 7 εβδομάδων που προσφέρεται μέσω του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ. Αν και τα μαθήματα απαιτούν δίδακτρα, υπάρχουν επιλογές οικονομικής βοήθειας για εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το τέλος.

7. Heimdal Security – @HeimdalSecurity

Η ασφάλεια Heimdal προσφέρει 5 εβδομάδες ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με στόχο την προστασία σας από επιθέσεις. Αυτές οι τάξεις περιλαμβάνουν τα βασικά στοιχεία της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τον τρόπο λειτουργίας των κυβερνοεπιθέσεων, τον τρόπο αντιμετώπισης των κακόβουλων συνεπειών τους και άλλες δεξιότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Αυτή η εκπαίδευση αποτελείται από βήμα προς βήμα συμβουλές που παρέχονται απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε 2 ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της “Δωρεάν αυτοαξιολόγησης ασφαλείας”.

8. Cyber ​​Aces – @CyberAces

Το Cyber ​​Aces Online προσφέρει επίσης ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, διαδικτυακά μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε συνεργασία με το SANS, τον παγκόσμιο ηγέτη στην εκπαίδευση στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Αυτή η ανοιχτή μορφή μαθημάτων καλύπτει τους τρεις θεμελιώδεις τομείς της ασφάλειας πληροφοριών: Λειτουργικά Συστήματα, Δικτύωση και Διαχείριση Συστημάτων. Λαμβάνοντας αυτά τα μαθήματα, οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν οπουδήποτε από την έναρξη καριέρας στον κυβερνοασφάλεια ή απλώς με την ενίσχυση του δικού τους οικιακού δικτύου.

9. Cybrary – @cybraryIT

Το Cybrary είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που προσφέρουν ανοιχτό κώδικα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ διαδικτυακή εκμάθηση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Παλεύοντας για την επανάσταση της δωρεάν εκπαίδευσης, το Cybrary σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία μαθημάτων αναζητώντας σχεδόν οποιοδήποτε μάθημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από μαθήματα εισαγωγής, ασφαλή επικοινωνία δεδομένων ή ακόμη και προηγμένες πιστοποιήσεις για έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Προσφέρουν ακόμη και μαθήματα μέσω της εφαρμογής Android!

10. Alison – @AlisonCourses

Αυτός ο παγκόσμιος ηγέτης στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Η διαδικτυακή κατάρτιση δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας προσφέρει 750 μαθήματα σε 8 εκατομμύρια μαθητές σε 250 χώρες. Το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα που διδάσκει τις βασικές αρχές της ασφάλειας του δικτύου απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για επαγγελματισμό πληροφορικής ή καριέρα ως διαχειριστής πληροφορικής ή δικτύου. Ενώ σπουδάζετε με τον δικό σας ρυθμό, μπορείτε να κερδίσετε το επίσημο δίπλωμα ή το πιστοποιητικό Alison βαθμολογώντας 80% ή υψηλότερο σε όλες τις ενότητες και τις αξιολογήσεις. Ως αποτέλεσμα, θα κατανοήσετε παράγοντες ασφάλειας, όπως η κρυπτογράφηση, που χρησιμοποιούνται για την προστασία του δικτύου του υπολογιστή σας.

Καθώς η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο καθίσταται όλο και πιο σημαντική και η παραβίαση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο γίνεται ακόμη πιο διαδεδομένη, ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα Κορυφαία 10 διαδικτυακά μαθήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σας βοηθά να μείνετε ενημερωμένοι και μορφωμένοι.

Αν θέλετε να προτείνετε επιπλέον μαθήματα ή οργανισμούς που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε!

Θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο; Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Google+, όπου σας ενημερώνουμε πάντα!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map