Sling TV: Pristupite vrhunskoj usluzi za rezanje kabela bilo gdje!

Pristupite Sling TV s bilo kojeg mjesta


Želite li znati kako samo 20 USD mjesečno može spriječiti plaćanje kabela, ali i omogućiti streaming kabelskih kanala na bilo koji uređaj s bilo kojeg mjesta !? Ovdje pročitajte o Sling TV-u i kako mu možete pristupiti s bilo kojeg mjesta …

Ukratko, Sling TV je usluga internetske televizije koja omogućuje pretplatnicima da na neograničenom broju uređaja gledaju mnoštvo kanala s kabelskim programima. Kao i kanali koji se nude na kablu, to su televizijski kanali uživo koji vam se isporučuju s interneta.

Predobro da bi bilo istinito?!
Sling TV je podružnica tvrtke Dish Network koja je satelitska usluga. Iako ovom uslugom upravlja Dish, ne treba vam pretplata za Dish… ali morate biti u Sjedinjenim Državama! Bez brige, pokazat ćemo vam kako pristupiti ovoj nevjerojatnoj usluzi bilo gdje u svijetu za manje od 30 sekundi!

Sling TV poput Netflixa, ali za televiziju uživo!

Sling TV je usluga koja vam omogućava paket s savršenom količinom sadržaja za zabavu. Košta samo 20 dolara mjesečno za osnovni paket i zaboravite gnjavažu obveza i ugovora jer ih nema! Plaćate iz mjeseca u mjesec, tako da vam Sling TV pruža mogućnost otkazivanja i / ili obustave usluge kad god želite. Osnovni paket naziva se “Najbolje od TV uživo” i uključuje 19 kanala, a ako to nije dovoljno, možete dodati dodatne kanale kanala za dodatnih 5 USD mjesečno. Dodatni kanali uključuju pakete poput sporta, djece, svjetskih vijesti itd., Pa ne brinite, ostat ćete u toku s bilo kojim dodatnim kanalima koji vam se sviđaju. Također imate mogućnost kupnje i iznajmljivanja filmova!

Sling TV kanali

Ova pametna usluga daje vam osjećaj da gledate televiziju, jer kad je uključite, nešto se počinje reproducirati kao i svaki drugi pravi televizor! Jednom kada osjetite Sling TV, pomalo se osjeća poput Netflixa. Vaši su kanali odvojeni po kategorijama, sve je organizirano i jednostavno za korištenje. Možete čak odabrati ono što želite gledati sljedeće, dok i dalje gledate ono što trenutno gledate. Sling TV je jedinstven jer emitira uživo, tako da možete presjeći kabel, ali i dalje možete sjediti na kauču i gledati TV i “surfati” različitim kanalima. Još važnije, to je legalno i pristupačno!

Značajke Sling TV!

 • Gledajte bilo gdje

Sling TV uređaji

Možete uživati ​​u Sling TV-u gotovo od bilo kojeg mjesta, sve dok se povežete s streaming playerom! Gledajte s telefona ili tableta (i Android i iOS), televizora ili računala (oba računala i Mac računala). Također možete strujati koristeći sve Roku playere i Roku Streaming Stick, Amazon Fire TV i Fire TV Stick, Xbox One i Google Nexus Player. U novije se vrijeme može upotrebljavati s Chromecastom.

 • Premotavanje unatrag, pauza, brzo naprijed

Značajka koja je presudna. Svaki upotrebljava gumb za premotavanje unatrag, pauze i gumb za brzo naprijed, jer svi imamo jednog prijatelja s kojim moramo razgovarati tijekom najvažnije scene!

 • Trodnevna reprodukcija

Još jedna jedinstvena značajka koju Sling TV pruža je trodnevni gumb za ponovno puštanje. I točno tako zvuči! Značajka koja vam omogućuje gledanje gotovo svih TV emisija koje su emitirane u posljednja tri dana.

Kako možete uživati ​​u Sling TV-u?

Naravno da ćete se morati pretplatiti na Sling.com, postaviti račun i instalirati aplikaciju! Oni čak nude 7-dnevno probno razdoblje u kojem možete isprobati sve pakete kako biste vidjeli je li ova usluga savršena za vas. Zvuči nevjerojatno, osim jednog malog problema ….

Sling TV ograničen

Radi samo za one u Sjedinjenim Državama! Dakle, ako pokušate otvoriti račun s bilo kojeg mjesta izvan SAD-a, vidjet ćete gore zaslon. Ali nemojte se obeshrabriti jer, poput nekoliko službi u prošlosti, za sve imamo rješenje!

Ako ste u zemlji u kojoj gore navedene usluge nisu dostupne, postoji vrlo jednostavan način za pristup njima. Način na koji to radi jest da će web lokacija ili aplikacija potražiti vašu IP adresu radi utvrđivanja vaše lokacije. Sve što trebate učiniti je sakriti svoju IP adresu kako njihovi poslužitelji ne bi znali vašu pravu lokaciju. Na taj način Sling TV-u možete pristupiti s bilo kojeg mjesta!

Evo što trebate učiniti:
1) Nabavite SaferVPN plan ili započnite besplatno probno razdoblje, ako još nemate račun.
2) Povežite se s poslužiteljem koji se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, jer je tamo dostupan Sling TV.

SaferVPN USA Streaming
3) Pristupite Sling TV-u i vidjet ćete da djeluje kao da ste na mjestu gdje nije blokirano!

Pripremite se za uživanje u neograničenom kablovskom televizoru iz bilo kojeg mjesta na svijetu!

Ako još nemate SaferVPN, nabavite pretplatu danas (nudimo 14-dnevno jamstvo povrata novca – tako da nemate šta izgubiti!) Ili isprobajte SaferVPN besplatno tako da možete uživati ​​u Sling TV-u!

Sa samo jednim klikom možete pogledati sve svoje omiljene TV serije i pogledati sve filmove koje ste željeli pogledati.

Ako želite biti u tijeku sa svim savjetima za pristup najboljoj streaming zabavi, svakako se povežite s nama! Na Facebooku smo, Twitteru, Google+u i YouTubeu. Ili nam pošaljite e-mail na [email protected] Tu smo za vas 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map