Konačni vodič: Kako gledati rezultate izbora za predsjedničke izbore u SAD-u na mreži

Kako gledati rezultate glasovanja na predsjedničkim izborima na mreži


Nemojte ovo imati pristup američkim predsjedničkim izborima Utorak, 8. studenog na TV-u? Imamo upravo rješenje za omogućavanje gledanja rezultata izbora na više drugih uređaja, bez obzira gdje se nalazili!

O ovogodišnjim predsjedničkim izborima

Ovogodišnji američki predsjednički izbori bit će 58. četverogodišnjak koji će odrediti 45. predsjednika i 48. potpredsjednika Sjedinjenih Država. 2 glavna igrača u ovogodišnjim izborima su:

 • Osobnost poduzetnika i stvarne televizije Donald Trump postao je predsjednički kandidat Republikanske stranke 19. srpnja 2016. Ako bude izabran, Trump će obnašati titulu najstarijeg predsjednika koji će stupiti na dužnost.
 • Hillary Clinton, bivša državna tajnica i američki senator iz New Yorka, postala je predsjednička kandidatkinja Demokratske stranke 26. srpnja 2016. Ako bude izabrana, bit će prva predsjednica Sjedinjenih Država.

Ako su vam potrebne dodatne osnovne informacije o kandidatima i izbornom procesu, pogledajte ove videozapise!

Raspad predsjedničkih izbora 2016. – gledajte prije nego što glasate

Broji li se vaš glas? Objašnjeno izborno učilište – Christina Greer

Trag ovogodišnje kampanje bio je jedan od najdinamičnijih zemalja u svijetu! S obzirom da je demokratska kandidatkinja možda prva žena predsjednica, a republikanska kandidatkinja nepredviđeni politički autsajder, sigurno je reći da će ovi izborni rezultati biti oni koje ne želite propustiti.!

Ali za koga mislite da hoće? Ovdje bacite svoj glas!


Pogledajte ovu web stranicu sa praćenjem anketa kako biste vidjeli tko vode druge organizacije!

Prenosnici emitiraju rezultate glasovanja na izborima

Mnoge od glavnih vijesti emitirat će ili objavljivati ​​izvještaje o izborima putem interneta. Evo samo nekoliko, zajedno s drugim web lokacijama i streamovima koji će vas također informirati o onome što se događa tijekom ovog izbornog dana.

Izvještavanje o izborima u živo preko web stranica

Ovi glavni emiteri dijelit će rezultate izbora i glasovanja pravo na svojim web mjestima:

 • DZS
 • CNN
 • ABC News
 • nacionalna komunikaciona mreža
 • FOX News

Izborna pokrivenost putem aplikacija za vaš telefon

Među mnogim drugim aplikacijama koje će strujati podatke o izborima, slijedite ove veze na glavne medijske aplikacije koje će biti vezane za izbore:

 • DZS
 • nacionalna komunikaciona mreža
 • Lisica
 • abeceda

Sling televizija – alternativa kablovima

Ova usluga pretplate za kablove omogućuje vam gledanje televizije, bez kabela. Osnovni paket Sling Orange nudi preko 25 kanala, uključujući vijesti poput CNN-a. Dodatni plus je što nude besplatnu probnu probnu verziju od sedam dana, ugovor nije potreban i isti se može otkazati u bilo kojem trenutku.
Sling TV također ima aplikaciju dostupnu za Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV i Xbox One.

Twitter i BuzzFeed – @BuzzFeedNews

Twitter će, u suradnji s novinarima BuzzFeed-a, na dan izbora biti emitiran uživo na njihovoj kartici Moments. Upotrijebite radnu površinu, telefon ili televiziju za gledanje kako se događaji odvijaju.

VoteCastr

VoteCastr je posvećen pružanju podataka koji će omogućiti gledateljima da postepeno gledaju podatke o glasovanju, umjesto da moraju čekati konačni broj glasova. Uz medije poput New York Timesa, Slate i CNN, aplikacija VoteCastr neprestano će se generirati kako se prikupljaju predviđeni ishodi kada se prikupljaju podaci za glasanje.

Političko

Politico će osigurati rezultate predsjedničkih izbora za 2016. godinu navodeći izborne glasove svakog kandidata. Ove se informacije prikazuju putem interaktivne karte koja vam omogućava da vidite napredak kandidata po državi, a također nudi i live streaming informacija na njihovoj web stranici.

Univision

Univision je posvećen praćenju događaja na predsjedničkim izborima 2016. godine. Ovi događaji mogu uključivati ​​pitanja tijekom glasanja, probleme s registracijom, zastrašivanje tijekom biranja ili jako duge redove koji mogu utjecati na rezultate koji Amerikanci vide na kraju dana.
Možete pristupiti izbornoj zemlji koja će pratiti proces glasovanja i pružati stalna ažuriranja.

Radio pokrivenost

Nećeš imati vremena gledati izbore? NPR će uz PBS dostavljati vijesti o danima izbora putem mnogih medija kao što su radio, televizija, njihova web stranica i NPR One App.

Online članci

 • C-SPAN nudi izvještavanje o medijima serije kampanja za 2016. godinu te će omogućiti praćenje izbora na dan izbora.
 • Daily Caller je 24-satna vijest koja će omogućiti sljedbenicima da pregledavaju velike teme kako napreduje dan izbora.
 • Wall Street Journal će također ponuditi strujne izvještaje o izbornim projekcijama i izvještavanje tijekom događanja.

Kako gledati rezultate glasovanja za izbore iz inozemstva

Bez obzira jeste li Expat ili putujete prema svojoj trenutnoj lokaciji, to vas ne bi moglo spriječiti da vidite jedan od najkritičnijih događaja u 2016. godini, predsjedničke izbore..

Ako trenutno nemate pristup zbog svog zemljopisnog položaja, evo kako to možete učiniti u samo 3 jednostavna koraka:

 1. Preuzmite i instalirajte aplikacije SaferVPN s jednim klikom za radnu površinu, mobilni i / ili Chrome
 2. Pokrenite SaferVPN i povežite se s bilo kojim od naših američkih poslužitelja

USA Streaming gleda na internetu rezultate glasanja za predsjedničke izbore

3. Pregledajte web lokaciju / aplikaciju odabranog emitera i započnite strujanje!

To je sve!

Kako točno to radi? VPN (virtualna privatna mreža) omogućuje vam povezivanje s udaljenom mrežom i mijenjanje zemljopisne lokacije na mreži, tako da možete doživjeti izbore baš kao i kod kuće.

Započnite gledati rezultate glasanja na predsjedničkim izborima 2016. godine besplatnim 24-satnim probnim vremenom SaferVPN-a ili se pretplatite na jedan od naših planova (uz 14-dnevno jamstvo povrata novca, nemate što izgubiti!).

Želite biti prvi koji će saznati sve najnovije vijesti o empatiji, cyber-sigurnosti i streamingu zabave? Pridružite nam se na Facebooku, Twitteru, LinkedInu i Google+. Voljeli bismo čuti od vas!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map