Kako se uživo prenosi YouTube TV – odasvud!

Live TV uživo s bilo kojeg mjesta!


Ako želite uživo prenositi YouTube TV izvan SAD-a, nema problema! Provjerite naš jednostavni trik kako da odmah promijenite svoju IP adresu i započnete gledati TV uživo s popularnih američkih mreža! Zašto čekati da vam dođe usluga? Počnite strujati odmah.

YouTube TV omogućuje američkim korisnicima da gledaju i snimaju neograničeno strujanje uživo na 6 različitih računa! Ako budete imali sreće da živite u jednom od samo pet područja na kojima se nudi YouTube TV, možda već iskorištavate prednosti ove usluge.

Ako se ne nalazite u SAD-u, trebat će vam naša pomoć. Iako biste zbog popisa rublja trebali imati pretplatu za plaćenu VPN, zasigurno će vam trebati način da živite u nekom od ovih gradova da biste pristupili usluzi YouTube TV.

Ali ne brinite, mala cijena koju plaćate za pristup usluzi je 100% vrijedna dodatnih pogodnosti koje ćete dobiti preuzimanjem.

Pročitajte dalje kako biste saznali kako točno pristupiti YouTube TV-u s bilo kojeg mjesta na svijetu (pa čak i kako prevladati lokalne nesvjestice)!

O YouTube TV-u

Još u veljači YouTube je najavio YouTube TV, uslugu streaminga televizora u iznosu od 35 dolara mjesečno. S ciljem uklanjanja potrebe za tipičnom pretplatom za kabel, YouTube svoju uslugu opisuje kao:

“Live TV namijenjen generacijama na YouTubeu – onima koji žele gledati što žele, kad žele, kako žele, bez obveza.”

Najavljena Youtube TV:

Usluga je danas dostupna u SAD-u, iako je ograničena na samo nekoliko gradova: Chicago, Los Angeles, New York City, Philadelphia i zaljev San Francisco. Pogledajte sve dostupne lokacije.

Niste se nalazili u jednom od ovih? Ne gubite nadu još jednom, skočite na kraj ovog posta da biste saznali kako točno možete prenositi YouTube TV sa apsolutno SVE lokacije!

Specifičnosti YouTube TV-a

Kanali: YouTube TV ponude (ograničeno – pročitajte više) struje iz gomile popularnih američkih kablovskih kanala – ABC, Fox, CBS, NBC, ESPN i još 40+.

Cijena: Iako košta 35 USD mjesečno, daje vam neposredan pristup na čak šest računa s do tri uređaja koji struji istovremeno.

Pogledajte tablicu u nastavku za sažetak prednosti YouTube TV-a (sretni smo što lijeva nadmašuje desnu):

[tablica “” nije pronađena /]

* Upozorenje o odstupanju od cijene*

YouTube TV koštat će vas 35 USD mjesečno, ali ako se prijavite s iPhonea ili iPada, mjesečni račun bit će skuplji!

Iz nekog razloga, iTunes Store će mjesečno skočiti na 39,99 USD (plus porezi i naknade – zato se obavezno prijavite s Androida ili s weba.

Isključenja na YouTube TV-u

Blackouts, izraz koji se koristi za opisivanje ne emitiranja određenog televizijskog sadržaja za odabir zemljopisnih tržišta, čine određene programe nedostupnima za streaming YouTube TV uživo.

„Ponekad možete vidjeti potpuno isključivanje nekih programa na emitiranim mrežama. To se događa jer je YouTube TV internetska usluga, a prava digitalnog prijenosa za određene programe razlikuju se od tradicionalnih TV prava. Ako se program koji je blokiran pojavi u karticama Biblioteka, Početna ili Live, vidjet ćete ikonu koja vas upozorava da je program trenutno nedostupan. ” – Nauči više o sadrzaji sadrzaja na web stranici YouTube.

Srećom, SaferVPN može promijeniti vašu virtualnu lokaciju, prevladavajući nestanke i trenutni pristup strujama po vašem izboru.!

Jednostavno se povežite s poslužiteljem na željenoj lokaciji (promijenite lokalnu IP adresu) i prevarite web mjesto da misli da ste na ispravnoj lokaciji! Viola! Samo tako.

Pročitajte kraj ovog posta da biste saznali kako točno uživo prenositi YouTube TV u 3 jednostavna koraka.

Ulov

Kao što ste možda već pročitali, YouTube TV trenutno je dostupan samo u Sjedinjenim Državama. Srećom, YouTube TV funkcionira svugdje u SAD-u, to je samo TV uživo koji je regionalno zaključan u Chicagu, Los Angelesu, New Yorku, Philadelphiji i području zaljeva San Francisco. I dalje možete gledati nacionalno dostupne mreže i sve unaprijed snimljene programe!

Pa što je ulov?

 • Problem: Pa, za početak, ako se ne nalazite u SAD-u, možda mislite da uopće ne možete kupiti uslugu streaminga.!

  Riješenje: Srećom, znamo kako prijeći ovu malu prepreku u 3 jednostavna koraka za koje će biti potrebno samo nekoliko minuta. Pročitajte sljedeći odjeljak da biste saznali kako.

 • Problem: Ako ste izvan 5 područja koja nude live streaming, ali želite pristupiti lokalnom programu, nećete moći gledati svoje omiljene emisije ili događaje.

  Riješenje: Pristupiti lokalni kanal uživo (ABC, CBS, ESPN itd.) morate imati VPN. Iz dodatnih sigurnosnih razloga, vaša VPN ionako bi trebala stvarno ostati uključena cijelo vrijeme.

 • Problem: Ako ste u SAD-u, ali planirate odlazak, ne možete pristupiti nijednom programu na YouTube TV-u, bilo uživo ili snimljenim, dok putujete u inozemstvo.

  Riješenje: Pomoću programa SaferVPN možete jednostavno kliknuti “ON” i promijeniti svoju IP adresu u SAD, odmah prevarajući uslugu misleći da nikad niste napustili dom ��

Pročitajte sljedeći korak u nastavku; Za sve vaše probleme imamo upravo rješenje!

Kako se uživo prenosi YouTube TV sa SaferVPN

YouTube TV blokira pristup otkrivanjem zemljopisnog položaja vaše IP adrese. S anonimnim VPN-om poput SaferVPN-a možete deblokirati web stranice, zaobići ta ograničenja i dobiti neograničen pristup zabavi.

SaferVPN omogućuje vam da u nekoliko sekundi odmah promijenite svoju IP adresu. Jednostavno slijedite 3 koraka u nastavku da se registrirate za YouTube TV kao da ste u SAD-u i nastavite strujati svoje omiljene događaje – bez obzira gdje se nalazite!

Pomoću VPN-a možete pristupiti igrama odmah i lako, bez obzira gdje se nalazili. Potrebno je samo 3 jednostavna koraka! Evo kako:

 • Preuzmite i instalirajte SaferVPN (Ako još nemate račun, prijavite se s našim besplatnim probnim vremenom).
 • Pokrenite SaferVPN i povežite se s poslužiteljem na kojem se nalazi vaš željeni emiter (u ovom slučaju SAD).
  Pogledajte Osječke nagrade: 2017, Oscara uživo odasvud
 • Pređite na web stranicu YouTube TV, prijavite se i to je to! YouTube TV možete prenositi uživo sa bilo kojeg mjesta! 

To je tako jednostavno! Imate li bilo kakvih povratnih podataka, prijedloga ili zahtjeva za značajku? Slobodno nas kontaktirajte i pridružite nam se na društvenim mrežama! Voljeli bismo čuti od vas.

Sretno gledanje!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map