Kako nabaviti otključani Fire Stick i Amazon Fire TV

Otključana Fire Stick Amazon Fire TV


Ako želite anonimno dolaziti do tona geo-ograničenog sadržaja, istovremeno pročitajte kako biste saznali kako nabaviti otključani Fire Stick ili Amazon Fire TV u samo nekoliko jednostavnih koraka!

I Amazon TV i Fire Stick jednostavni su načini za pretvaranje televizora u uređaj za streaming na mreži. I dok pristupaju desecima tisuća filmova, emisija i ostalog sadržaja sjajno su rješenje za rezanje kablova nevjerojatnim računima za televiziju, uređaji nažalost ograničavaju i geoblokirati većinu svog sadržaja. To znači da većini vaših omiljenih aplikacija i usluga možete pristupiti samo s određenih lokacija.

Srećom, imamo jednostavno rješenje. VPN je jednostavan za korištenje, jednostavna usluga koja vam omogućava trenutačni pristup bilo kojem ograničenom sadržaju, što vam omogućava otključani Fire Stick ili Amazon TV (možete ga koristiti i na svim svojim drugim uređajima!).

Pročitajte dalje kako biste saznali kako točno nabaviti otključani Fire Stick ili Amazon Fire TV u samo nekoliko jednostavnih koraka!

Zašto želite otključan vatreni štap & Amazon TV

Dobijanje otključanog vatrogasnog štapa ima brojne prednosti – neke možda možda prije niste ni razmišljali. Kao što smo raspravljali u našem nedavnom blogu o Kodi aplikaciji, možete koristiti Amazon Fire za strujanje svojih omiljenih medija, uključujući protoke izvan vaših tipičnih Netflix, Hulu i HBO tokova, ali treba vam VPN da biste pristupili svoj puni potencijal. Provjerite sljedeće razloge zašto želite da VPN dobije otključan Fire Fire Stick & Amazon TV:

Prevladajte Geo blokiranje na Amazon TV-u & Vatreni štap

Jeste li ikada uzbuđeni gledali televizor ili laptop gledajući novu ili omiljenu emisiju samo da biste saznali da ona nije dostupna na vašoj trenutnoj lokaciji?

zahvaljujući, VPN lako rješava ovo pitanje. Kada koristite VPN, svi se vaši podaci prenose putem poslužitelja na mjesto koje odaberete, čime se čini da se vaš uređaj nalazi na novoj virtualnoj lokaciji. Jednom kada se povežete s VPN-om i promijenite lokaciju, dobivate trenutni pristup ograničenom sadržaju tako što zavaravate dobavljača da misli da ste u toj zemlji! To je tako jednostavno! Da biste saznali kako to učiniti, slijedite naš detaljni vodič detaljno u nastavku.  

Privatnost  

Kada koristite VPN za dobivanje otključane Fire Stickove, vaši se podaci također kriptiraju anonimnom vezom, što znači da vaš pružatelj internetskih usluga (ISP), vlada ili bilo tko drugi koji pokušava vidjeti što vaš streaming ne može znati tko ste, gdje vi ste stvarno smještenog ili čak onoga što struji ili preuzimate.

Čineći vaše podatke nečitljivim i nedodirljivim, VPN vam pruža potpunu anonimnost i privatnost na mreži.

Povećana brzina strujanja

Kad svoj Fire Stick ili Amazon TV povežete s VPN-om, možda ćete osjetiti i veću brzinu strujanja. Mnogi davatelji internetskih usluga nameću metode prigušivanja (usporeno strujanje) za programe kao što su Kodi i Android aplikacije poput Terrarium TV, Mobdro, Showbox itd..

VPN uklanja ISP prigušivanje, omogućujući vam da se povežete punom brzinom umjesto usporenom brzinom koju je odredio vaš davatelj usluga.

Zašto ne mogu pronaći VPN aplikaciju za svoj Amazon TV ili Fire Stick?

Nažalost, Amazon TV nema pristup Google Playu za preuzimanje Android aplikacija. Nadalje, prva generacija Fire TV Stick-a uopće ne podržava VPN aplikacije. Bummer desno?

Srećom, sastavili smo jednostavan vodič kako nabaviti otključani Fire Stick i Amazon TV tako da svoj uređaj možete lako povezati s VPN-om i započeti strujanje omiljenog geo-ograničenog sadržaja, privatno.

Postavljanje SaferVPN na Amazon Fire Stick-u & Amazon Fire TV

Da biste koristili SaferVPN na svom Amazon Fire TV, trebate odabrati jednu od sljedeće dvije metode za postavljanje SaferVPN i nabaviti otključani Fire Stick ili Amazon TV:

 • Korištenje PC / Mac sa SaferVPN i spojeno kao Wi-Fi Hotspot. Bez obzira koristite li Windows ili Mac, možete postaviti virtualnu žarišnu točku – što znači da vaše računalo pretvara u usmjerivač i preusmjerava svoj internetski promet putem njega.
  koraci:
  Da biste postavili SaferVPN na Amazon TV ili Fire Stick, obavezno na svom sustavu imate prijenosno računalo s aktivnom internetskom vezom i SaferVPN..
  • Kliknite gumb Ikona SaferVPN na prijenosnom računalu i prijavite se u svoj Račun sigurnijeg VPN koristeći valjanu Korisničko ime SaferVPN i Lozinka.
  • Odaberite željenu server s popisa poslužitelja i kliknite Spojiti.
  • Jednom kada je vaš VPN spojen, sve što trebate učiniti je pretvoriti prijenosno računalo u Wi-Fi žarišnu točku, to je to!
   Ako su vam potrebne detaljne upute kako to učiniti, odaberite odgovarajuću platformu:
   • Ja sam korisnik Maca
   • Ja sam Windows korisnik
 • Korištenje bežičnog usmjerivača koji izvodi SaferVPN (VPN usmjerivač DD-WRT). U partnerstvu smo s Flashrouterima kako bismo isporučili najbrže usmjerivače s unaprijed instaliranim SaferVPN-om. Jednostavno se povežite na željeno mjesto poslužitelja da biste pretraživali web kao da ste tamo!
  Ako nemate unaprijed instalirani usmjerivač SaferVPN, prvo ga morate postaviti na usmjerivač (preporučuje se DDWRT usmjerivač). Naučite kako postaviti SaferVPN na različite usmjerivače.
  koraci:
  • Idite na izbornik Amazon Fire TV postavke.
  • Odaberi Sustav zatim Mreža.
  • Vidjet ćete ime usmjerivača (na primjer: – SaferVPN) koji ste upravo postavili Dostupne mreže. Odaberite ga.
  • Uđi Lozinka vašeg usmjerivača i pričekajte dok se ne uspostavi veza.

Slijedite gornje savjete da sav promet provedete putem VPN-a. Zatim povežite svoj Amazon TV ili Fire Stick na VPN putem virtualnog žarišta koje ste stvorili i moći ćete ga koristiti kao da se nalazite na željenoj lokaciji. Nema više geo-ograničenja!

To je to! Sada ste spremni za upravljanje svojim Amazon TV-om!

Ako sve zvuči komplicirano, ne brini. Također možete jednostavno instalirati OpenVPN bez ukorijenjenja slijedeći korake detaljno opisane na ovom mjestu.

Trebate pomoć oko instaliranja našeg VPN-a na drugom uređaju? Pogledajte naše: VPN za Windows, VPN za MAC, VPN za iOS, VPN za Android, VPN usmjerivač, i naše VPN proširenje za Chrome.

Započnite s VPN-om kako biste dobili otključan fire fire …

Ako još nemate SaferVPN, nabavite pretplatu danas (nudimo vam 30-dnevno jamstvo povrata novca, nemate što izgubiti!) ili isprobajte SaferVPN besplatno tako da možete uživati ​​u bezbrižnom miru s otključanom Fire Stickom dok sigurno pristupite bilo kojoj blokiranoj web stranici s bilo kojeg mjesta!

Imate li bilo kakvih povratnih podataka, prijedloga ili zahtjeva za značajku? Slobodno nas kontaktirajte i pridružite nam se na društvenim mrežama! Voljeli bismo čuti od vas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map