Kako gledati MLB postsezonu 2018. godine s bilo kojeg mjesta na svijetu

bejzbol polje i gužva kroz leće ribljeg oka


Nakon 162 regularne sezone sezone po ekipi ove godine, Major League Baseball sve se svodi na ovo: sezona. S obzirom na to da je podjela serija iza nas, četiri ekipe sada se plasiraju u svjetsku seriju, gdje će se dvije najbolje suočiti za Povjerenikov trofej.

Baseball je klasična američka tradicija. Bez obzira jeste li odrasli prateći igre sa svojim ljudima s televizije ili gledajući sjedeće stadione – hot dog i precijenjeno pivo u ruci – svaki MLB obožavatelj zna uzbuđenje baseball u listopadu.

Što god vas dovede u igru, nećete željeti da vam išta stoji na putu gledanja – ne geo-ograničenja, prepucavanje propusnosti ili bilo što drugo.

Nažalost, previše ljudi koji se oslanjaju na pogodnost prijenosa uživo za gledanje MLB igara tek prekasno saznaju da su blokirani, bilo zbog svoje lokacije, bilo zato što im internetski internetski poslu obustavlja vezu.

Ako imate poteškoća sa pronalaženjem MLB-jevog razdoblja iz bilo kojeg mjesta bez prekida, došli ste na pravo mjesto. Pročitajte unaprijed kako biste naučili kako deblokirati MLB streaming bilo gdje i bilo kada u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Ovogodišnja MLB sezona

Ovogodišnja MLB sezona bila je puna uzbuđenja. Tri su tima imala po 100 pobjeda sezona: Boston Red Sox (108–54), Houston Astros (103–59) i New York Yankees (100–62). Iako su izašli izvan sezone, Yankeesi su ove godine oborili rekord za većinu domaćih vožnji u sezoni – nevjerojatnih 267.

Poslušajte NPR o sezoni ovdje:

Postsezona 2018

Ovaj je post objavljen 14. listopada 2018., odmah nakon zaključenja serija ALDS i NLDS.

Pobjednici ALDS-a bili su Houston Astros i Boston Red Sox; suočit će se međusobno u ALCS-u. NLCS će biti između pobjednika NLDS-a: Los Angeles Dodgers i Milwaukee Brewers. Pobjednici ALCS-a i NLCS-a nastavit će se međusobno gledati u Svjetskoj seriji 2018. godine.

Astrosi su 2017. osvojili ALCS i World Series, a oni su se vratili za još. Kao i Red Sox, koji su zadnji put stigli na ALCS 2013. – seriju koju su pobijedili. Oni su te godine treći put u desetljeću pobijedili na Svjetskoj seriji.

Ovo je Dodgerovo drugo pojavljivanje u NLCS-u u dvije godine. Dodgersi su prošli put pobijedili u seriji i plasirali se na World Series, gdje su izgubili od Astrosa – poraz za koji se ovog puta nadaju da će se osvetiti. Što se tiče Pivara, oni se nikada nisu plasirali na Svjetsku seriju – njihov jedini nastup na NLCS (2011.) završio je gubitkom kardinala St. Louisa.

Tko je projiciran da pobijedi u igrama? FiveThirtyEight sada predviđa da Astrosi imaju 70% šanse za pobjedu na ALCS-u i da Dodgers ima 64% šanse za pobjedu u NLCS-u. Što se tiče Svjetske serije, FiveThirtyEight favorizuje pobjedu Astrosa (45% šanse), zatim Dodgers (26%), zatim Red Sox (18%) i na kraju Brewers (11%).

Naravno, pravi obožavalac ne zna nijednu šansu, a istina je – sve je u zraku kada je u pitanju postsezonski bejzbol!

Raspored igara

Evo rasporeda za ALCS, NLCS i World Series. Zvezdice pokazuju da će se igra igrati samo ako je potrebno za dovršetak serije.

ALCS igre (najbolje od sedam, sve na TBS-u)

 • Subota, 13. listopada
 • Nedjelja, 14. listopada
 • Utorak, 16. listopada
 • Srijeda, 17. listopada
 • Četvrtak, 18. listopada *
 • Subota, 20. listopada *
 • Nedjelja, 21. listopada *

NLCS igre (najbolje od sedam, sve na FOX / FS1)

 • Petak, 12. listopada
 • Subota, 13. listopada
 • Ponedjeljak, 15. listopada
 • Utorak, 16. listopada
 • Srijeda, 17. listopada *
 • Petak, 19. listopada *
 • Subota, 20. listopada *

Svjetska serija (najbolja od sedam, sve na FOX / FS1)

 • Utorak, 23. listopada
 • Srijeda, 24. listopada
 • Petak, 26. listopada
 • Subota, 27. listopada
 • Nedjelja, 28. listopada *
 • Utorak, 30. listopada *
 • Srijeda, 31. listopada *

Pregled ovogodišnjeg postsezona pogledajte ovdje:

Gdje gledati MLB Postseason Online

Ako imate kabel, možete gledati ALCS na TBS-u i NLCS i World Series na FOX / FS1. Možete strujati ove kanale putem vašeg davatelja kabela, ali pripazite da možda nećete moći gledati ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država.

Ako nemate kabel, možete dobiti TBS i FS1 putem pretplata na usluge poput DirectTV Now, Fubo TV, Hulu Live, YouTube TV i Sling TV. Mnogo ovih platformi za strujanje imaju čak i besplatna suđenja na koja se možete prijaviti i otkazati nakon završetka serije! Nažalost, baš kao i kod svog davatelja kabela, geo-ograničenja mogu vas spriječiti da pratite putujete li u inozemstvo.

Ako imate davatelja TV usluga koji sudjeluje, možete prenositi video prijenos uživo putem aplikacije MLB.TV na MLB.com. Mnogi stanovnici SAD-a žalili su se ove godine na otežavajuća ograničenja MLB-a koja izgledaju kao da se pojavljuju bez upozorenja ili razloga. Ako imate VPN, možete lako promijeniti mjesto svog poslužitelja na negdje izvan Sjedinjenih Država i pristupiti MLB.TV bez ikakvih nestanka. (To je još važnije ako se nalazite u SAD-u tijekom regularne sezone – dodajte ovu stranicu oznaku!)

Kako pristupiti tim uslugama s bilo kojeg mjesta

Ako niste poslovno ili živite u inozemstvu ili ste samo jedan od mnogih međunarodnih baseball-ova, obožavanje zemljopisnih ograničenja u početku vam se može činiti nemogućim. Ali to je zapravo prilično jednostavno! Sve što trebate je pretplata na VPN uslugu koja čini da svijet izgleda kao da se nalazite u SAD-u ili gotovo bilo gdje drugdje gdje želite biti.

Ukratko, pokretanje vaše veze putem VPN poslužitelja daje vam IP adresu sa sjedištem u toj zemlji – i nitko neće moći reći razliku.

Naravno, koje su zemlje dostupne, ovisi o tome koju VPN uslugu koristite – SaferVPN zapravo ima poslužitelje u 34 različite zemlje za koje odaberete! To uključuje namjenski američki streaming poslužitelj, osim poslužitelja West Coast i East Coast. Klikom miša i SaferVPN računom moći ćete se pregaziti oko ograničenja i uživati ​​u postsezonskom bejzbolu.

Sprječavanje propuštanja propusne širine

Još jedna prednost upotrebe VPN-a: Vi ćete moći izbjeći “propusnost propusnosti”, kada vaš davatelj internetskih usluga samovoljno odlučuje da priguši brzinu veze bez da vam kaže. (To se obično događa kada primijete da radite nešto veliko u propusnom opsegu, kao što su streaming sportova putem interneta.)

Srećom, šifriranje internetskog prometa putem VPN-a spriječit će vašeg davatelja internetskih usluga ili bilo koga drugoga da vidi što radite na mreži. Ako primijetite da vaš internetski dobavljač gasi vezu dok gledate, problem ćete možda moći ublažiti VPN-om – i spriječiti ih da ometaju vaš MLB play baseball!

Pogledajte MLB postsezonski bejzbol sa saferVPN

World Series nasmijava prema nama poput kasne igre u tanjuru. Evo kako uživo prenijeti MLB postsezonu i World Series sa SaferVPN u tri jednostavna koraka:

 1. Preuzmite i instalirajte SaferVPN.
 2. Pokrenite SaferVPN i povežite se s poslužiteljem po vašem izboru.
 3. Idite na svoju željenu streaming platformu i gledajte MLB postsezonu!

Ako već niste član naše usluge, možete iskoristiti naše besplatno probno razdoblje ili kupiti pretplatu s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

Za više informacija o tome kako možete uživati ​​u live streaming sportskim događajima s bilo kojeg mjesta na svijetu, povežite se s nama na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Googleu+!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map