Gledajte hokej na mreži uz NHL GameCenter uživo

Gledajte hokej online uz NHL GameCenter prijenos uživo


NHL sezona 2014/2015 počinje 8. listopada – spremite datum! Svim našim NHL fanovima širom svijeta, evo kako možete gledati sve utakmice s bilo kojeg mjesta. Osim toga, istražit ćemo kako Amerikanci mogu zaobići sve nestanke i kako Kanađani mogu uštedjeti novac pomoću struje NHL u SAD-u. Nastavi čitati!

Brze činjenice o NHL pozadini

23 američke momčadi i 7 Kanađana čine ligašku reprezentaciju koja se bori za prestižni trofej Stanley Cupa. Redovna sezona počinje 8. listopada i traje do sredine travnja 2015., nakon čega slijede doigravanja Stanley Cupa do početka lipnja.
Prvobitno započeta kao kanadska nacionalna hokejaška liga 1917., kasnije se proširila u SAD s Boston Bruinsom kao prvom američkom ekipom koja se pridružila ligi 1924. Danas u ligi postoje igrači iz 20 različitih nacionalnosti. Trenutni nositelji naslova su Los Angeles Kings.

Različite mogućnosti pregleda

Za početak, sve to ovisi o vašoj trenutnoj lokaciji jer vrijede različite geo-ograničenja.

U SAD-u, postoji NHL GameCenter Live. Američka verzija dostupna je u cijelom svijetu osim Kanade, Danske, Finske, Norveške i Švedske. Cijena? 159 USD ako ste u SAD-u, ali samo 99,99 USD ako ste izvan SAD-a, pročitajte kako biste saznali kako doći do niže cijene.

Imajte na umu da američki NHL GameCenter omogućuje gledanje samo izvan marketinških igara. To znači da ne možete gledati igre svog rodnog grada ako ste se trenutno tamo nalazili. Na primjer, ako ste obožavatelj Boston Bruinsa smješten u Bostonu, poslužitelj će potražiti vašu IP adresu i blokirati vašu gledanost. Da biste zaobišli blok, jednostavno nabavite IP adresu iz drugog grada povezivanjem sa SaferVPN i dobro je ići!

nhl gamecenter live stream uživo bilo gdje s vpn - cijenama i aplikacijama

Neke od glavnih karakteristika američkog NHL GameCenter LIVE uključuju:

 • Prenos uživo sve van-marketinške igre u HD-u
 • Pogledajte cjelovečernje i kondenzirane reprodukcije na zahtjev
 • Pogledajte mozaik i sliku u slici za prikaz više igara odjednom
 • Podrška na više uređaja za strujanje igara uživo i reprodukcija uživo na vašim Android, iOS, Apple TV, Roku, Playstation ili Xbox 360.

U Kanadi, postoji Rogers GameCentre Live Za usporedbu, Rogers dopušta svojim postojećim i novim kanadskim bežičnim klijentima da uživaju u besplatnoj pretplati do 31. prosinca 2014., ali to je tek pola sezone. Ako niste Rogersov kupci, možete dobiti puni sezonski prolaz po ranoj cijeni od CAD 179,99 USD. Primijetite da je Rogers GameCentre dostupan samo u Kanadi jer će osigurati vašu kanadsku IP adresu. Ako putujete i dalje želite pristupiti svom računu, pročitajte kako biste dobili detaljni detalj o tome kako to učiniti.

rogers nhl gamecentre live stream uživo bilo gdje s vpn - usporedbom cijena

Rane cijene ptica dostupne su do 13. listopada, a tada iznose čak 199,99 USD. Prolazne polusezone su dostupne od 1. siječnja 2015. do kraja sezone za 129,99 USD.

Značajke Rogers NHL GameCentre-a:

rogers nhl gamecentre live stream uživo bilo gdje s vpn - servisnim značajkama

Kako strujati NHL hokejske igre bilo gdje:

Ako ste smješteni u SAD-u, povežite se s britanskim poslužiteljem SaferVPN kako biste iskoristili cijene od 99,99 USD (popust od 60 USD u usporedbi s američkim cijenama). Možete koristiti i pretplatu na NHL GameCenter sa SaferVPN da biste dobili IP adresu iz drugog američkog grada i izbjeći ćete nikakve nestanke. Na taj način možete gledati sve igre, čak i one na tržištu.

Ako ste unutra Danska, Finska, Norveška ili Švedska, koristite SaferVPN, povežite se s jednim od naših britanskih servera kako biste dobili britansku IP adresu. Tada se prijavite za američki NHL GameCenter propusnicu i spremni ste gledati cijelu NHL sezonu! Svaki put kada je potrebno gledati igru, jednostavno se povežite s jednim od britanskih poslužitelja SaferVPN-a i prijavite se u GameCenter kao da ste u Velikoj Britaniji.

Ako ste unutra Kanada, ili iskoristite besplatnu tromjesečnu pretplatu kao Rogersov gost ili upotrijebite SaferVPN za kupnju američke GameCenter pretplate. Ugodno je to 99 američkih dolara u odnosu na kanadski 179 USD, a za razliku možete dobiti puno Molson-a i poutine-a! Jednostavno se povežite s našim UK SaferVPN serverom da biste dobili IP adresu u Velikoj Britaniji kada kupujete plan i svaki put kada gledate igru.

Ako ste u ostatak svijeta – dobro, samo uživajte u tome da hokej nije toliko popularan i kupite sebi pretplatu na američki GameCenter, nije potreban VPN jer igre tamo nisu ograničene u geo. Pogledajte u GameCenter i kupite svoju pretplatu (nagovještaj: ako na vašem mjestu košta 159 USD, prijeđite na britanski SaferVPN poslužitelj za popust od 60 USD.) Zatim se samo odmarajte i uživajte u predstavi!

Ako ste novi na SaferVPN, pogledajte ovaj kratki video vidjeti u akciji kako pristupiti bilo kojem web mjestu s bilo kojeg mjesta (ista metoda se odnosi na NHL tok):

Obavijest da ako imate pretplatu putem kabela s jednim od emitera koji prikazuju igre, možete se povezati s mrežnim emisijama tog kanala i gledati NHL stream. Ako ste u inozemstvu i blokiran je geo, jednostavno se povežite sa svojim SaferVPN ili našim američkim ili kanadskim poslužiteljima da biste zaobišli ograničenja i gledali igre iz cijelog svijeta..

Dakle, sada ste spremni. Ne zaboravite da se povežete sa SaferVPN svaki put kada se povežete na svoj željeni tok NHL da biste zaobišli bilo kakva ograničenja lokacije. Pripremite svoje grickalice i uživajte u igrama!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map