Sling TV: Достъп до върховната услуга за рязане на кабели навсякъде!

Достъп до Sling TV отвсякъде


Искате ли да знаете как само $ 20 на месец може да ви попречи да плащате за кабел, но и да ви позволи да предавате живи кабелни канали към всяко устройство отвсякъде !? Прочетете за Sling TV тук и как можете да получите достъп до него от всяко място …

С две думи, Sling TV е услуга за интернет телевизия, която позволява на абонатите да гледат множество канали за кабелна телевизия на неограничено количество устройства. Подобно на каналите, които се предлагат по кабел, това са телевизионни канали на живо, които ви се доставят от интернет.

Прекалено хубаво, за да е истина?!
Sling TV е филиал на Dish Network, който е доставчик на сателит. Въпреки че тази услуга се управлява от Dish, нямате нужда от абонамент за Dish…, но наистина трябва да сте в Съединените щати! Не се притеснявайте, ще ви покажем как да получите достъп до тази невероятна услуга от всяка точка на света за по-малко от 30 секунди!

Sling TV-като Netflix, но за телевизия на живо!

Sling TV е услуга, която ви дава пакетни сделки с перфектното количество съдържание, за да останете забавлявани. Това струва само 20 долара на месец за основен пакет и забравете излишните ангажименти и договори, защото няма такива! Плащате от месец на месец, така че Sling TV ви дава възможност да отмените и / или спрете услугата, когато пожелаете. Основният пакет се нарича „Най-доброто от телевизия на живо“, включва 19 канала и ако това не е достатъчно, можете да добавите допълнителни пакети за канал за още 5 долара на месец. Допълнителните канали включват пакети като Sports, Kids, World News и т.н., така че не се притеснявайте, ще сте в течение на всички допълнителни канали, които харесвате. Освен това имате възможност да купувате и наемате филми!

Sling TV канали

Тази умна услуга ви създава усещането, че гледате телевизия, защото когато я включите, нещо започва да играе точно като всеки друг истински телевизор! След като усетите за Sling TV, той се чувства малко като Netflix. Вашите канали са разделени по категория, всичко е организирано и лесно за използване. Можете дори да изберете това, което искате да гледате следващия, докато все още гледате какво гледате в момента. Sling TV е уникален, тъй като се предава на живо, така че можете да прережете кабела, но все пак да бъдете ал, за да седнете на дивана и да гледате телевизия и да сърфирате в различни канали. По-важното е, че е законно и достъпно!

Удобства Sling TV Оферти!

 • Гледайте навсякъде

Sling TV устройства

Можете да се наслаждавате на Sling TV почти от където и да отидете, стига да се свържете с поточен плейър! Гледайте от телефон или таблет (както за Android, така и за iOS), телевизор или компютър (както за компютър, така и за Mac). Можете също да използвате стрийминг, като използвате всички Roku плейъри и Roku Streaming Stick, Amazon Fire TV и Fire TV Stick, Xbox One и Google Nexus Player. И отскоро може да се използва с Chromecast.

 • Пренавиване назад, пауза, бързо напред

Функцията, която е от решаващо значение. Всеки използва бутона за навиване назад, пауза и бързо напред, защото всички имаме един приятел, който трябва да говори по време на най-важната сцена!

 • 3-дневно възпроизвеждане

Друга уникална функция, която Sling TV предоставя, е 3-дневен бутон за повторно изпълнение. И точно така звучи! Функция, която ви позволява да гледате почти всяко телевизионно предаване, излъчвано през последните три дни.

Как можете да се насладите на Sling TV?

Разбира се, че ще трябва да се абонирате в Sling.com, да настроите акаунт и да инсталирате приложението! Те дори предлагат 7-дневна пробна версия, в която можете да изпробвате всички пакети, за да видите дали тази услуга е идеална за вас. Звучи невероятно с изключение на един малък проблем ….

Sling TV ограничен

Работи само за тези в Съединените щати! Така че, ако се опитате да отворите акаунт от всяка точка извън САЩ, ще видите екрана по-горе. Но не се обезкуражавайте, тъй като подобно на няколко услуги в миналото, ние имаме решение за всичко!

Ако сте в държава, в която горепосочените услуги не са достъпни, има много лесен начин за достъп до тях. Начинът на работа е, че уебсайтът или приложението ще потърси вашия IP адрес, за да определи вашето местоположение. Всичко, което трябва да направите, е да скриете IP адреса си, така че техните сървъри да не знаят истинското ви местоположение. По този начин можете да получите достъп до Sling TV от където и да е!

Ето какво трябва да направите:
1) Вземете план за SaferVPN или стартирайте безплатната си пробна версия, ако все още нямате акаунт.
2) Свържете се със сървър, разположен в Съединените щати, защото там е наличен Sling TV.

SaferVPN USA Streaming
3) Влезте в Sling TV и ще видите, че тя работи така, сякаш сте на място, където не е блокирано!

Пригответе се да се насладите на безгранична кабелна телевизия от всяка точка на света!

Ако все още нямате SaferVPN, вземете абонамент днес (предлагаме 14-дневна гаранция за връщане на парите – така че нямате какво да губите!) Или опитайте SaferVPN безплатно така че можете да се насладите на Sling TV!

Само с едно кликване можете да гледате всички любими телевизионни сериали и да гледате всички филми, които сте искали да видите.

Ако искате да сте в крак с всички съвети за достъп до най-доброто поточно забавление, не забравяйте да се свържете с нас! Ние сме във Facebook, Twitter, Google+ и YouTube. Или да ни изпратите имейл на [email protected] Тук сме за вас 24/7.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map